Sziasztok!
Alvás terén Beni nagyon érdekeset alkotott ma is: délelőtt semmi
, aztán negyed 2-től 3/4 2-ig egy picit, majd 3-ig körülbelül 3-4-szer altattam el a cicin, majd ringattam. Persze rajtam alszik, hisz majd szétesett a fáradtságtól, aztán valahogy 3 körül sikerült elaludnia. De az a röhej, hogy ahogy magamon úgy-ahogy elalszik, majd berakom az ágyba, általában 5-10 percig alszik, majd hirtelen kicsattan a szeme és néz körbe, hogy "Jaj, de kialudtam magam". Aztán persze a cicin utána rögtön beájul... Nem egyszerű, az tuti!!!
Hízás: ez tényleg gyerekfüggő és én biztos vagyok benne, hogy a tej is számít (ha valakinek ez nem tetszik, bocsi!) Nekem mindkét gyerkőcnél éppen volt tejem, és híztak mind a bolondgomba. Beni a 2 hónap és az 1 hét alatt hízott közel 3 kilót!
Néha én sem akarok hinni a mérlegnek. Etetni akkor etetem, amikor kéri, nincs rendszer az tuti! Ennek ellenére, hogy iszonyatos mértékben hízik, mindig bennem van a para, hogy éhezik
Nyilvános szoptatás: Benit már én is szoptattam nyilvános, jobban mondva a SOTE-n, amikor a veséje miatt mentünk vizsgálatra, egyszerűen nem mondhatom egy 10 napos babának, hogy nincs kaja. Szerintem nem néztek rám csúnyán, de nem is érdekelt volna. Marcival mindezt félévesen tettem meg ugyanitt.
Köszönöm Benike dícséretét! Mi is úgy imádjuk, annyira kis formás, gyönyörű! Én pedig nem vagyok ám elfogult!
Gigi!
Nagyon ügyes vagy a tanulással és a tejcsivel is! Le a kalappal előtted!
Geszti!
Köszi a drukkot, a szopi talán rendeződött (kop-kop!), viszont most alvástéren problémázunk...
Csengő!
Köszi a virrasztáshoz az energiát és küldök egy kis kakimanót, de nem sokat, mert nekünk is kéne! 2 hete egyszerűen nem kakilt spontánul, csak ha segítettem. Most megfogadtam, hogy most kivárok és megvárom, hogy dolgozzon érte, de talán most először nem is zavarja (3. napja nincs termés). Nálatok mióta szünetel? Remélem még van neted!
Csattogás szerintem is az lehet, amit Rejo írt: nincs vákuum. Nálunk is pár napja van ilyen csattogás (én is vákuumhiánynak érzem), de nem sokáig és szerencsére a cicimet sem kezdte ki vele.
Nózi!
Szerencsére ujjszopi közben még nem produkált ilyen öklendezést, nem hánytatta magát. Remélem később sem kerül rá sor. Marcim csinált ilyen hánytatós dolgot, és sajna még most is, nagyon érzékeny a gyomra. A kedvedért rakok fel Róla is képeket.
Beuka!
Drukkolok Neked teljes szívből! Szerintem Te már nem jösz haza Botond nélkül a kórházból.
Rejo!
Beni is csinált hasonlót a szopik elején, ezt az őrül rángatózást. Én annak tudtam be, hogy nagyon éhes és őrülten kereste a kajcsit.
Kata!
Sztereósírás és behergelődés durva lehet. Hogy őszinte legyek Beni egyedül is képes olyan szinten belehergelni magát az üvöltésbe, hogy tiszta vörös lesz és totál leizzad.
Mi volt a dokival? Hívtad?
Van benne valami abban, amit írsz, hogy a dokinak biztosnak kéne lennie benne, hogy a tejcsimennyiség kevés és csak utána tápi. Mert ha szegény anyukának van teje rendesen, lehet, hogy valami probléma miatt fogy a baba. Erre gondoltál, nem?
Fejőd megérkezett? Kíváncsi lennék, hogy nekem egy elektromos szívó mennyit kapna ki.
Szörnyű, hogy így bántak Veletek a Sote-n. Sajna én is baromi vacakul éreztem Marcival a Péterfyben, pedig normálisak voltak és Ő csak iszonyatosan sárga volt, kékfény alatt...
Jadey!
Ez hülyeség, mármint a sétáltatás korlátozása, pláne ilyen szép időben. Mi Marcival 3 hetesen mentünk 1 órára sétálni, pedig akkor karácsony volt, hó és cirka minusz 5-10 fok! És még mindig ép és egészséges
Angelkriszti!
Mi volt a szemészeten?
Vesére nincs ötletem, de beszélnék dokival a helyedben.
Sz_Kata!
Kis szaros
Lehet, hogy nekem is be kéne ülnöm Benivel a kádba? Már megint 3 napja kakinak híre sincs
Annyira kis helyes Petike, nem is gondolná az ember, hogy nem könnyű Vele. Én megtaláltam az Uraságot
Bunny!
Tündér baba Máté
Olyan kis formás és jól fésült
Őszinte leszek: az utolsó képen, ahol a nővérke tartja, összeszaladt a könnyem. Annyira pinduri volt...
Iza!
Nagyon szépek a fotók! Amint időd engedi, írj magatokról légyszíves!
Chesti!
Nagyon szép baba Niki! Jól megszenvedtetek mindketten, hogy a világra jöjjön.
Dorka!
Jó bulizást az esküvőn, már amennyire megteheted Bendegúz mellett.
Melódia!
Szépek vagytok Ti is!
Megyek, mert Beni ismét levágja a szokásos esti áriáját fürdés előtt, Párom meg vacsizna.
Puszi: Melinda