Érdekes, nekem akkor volt a legszebb a bőröm, amikor terhes voltam. Alapavetően száraz, de akkor az is elmúlt. A szülés után volt vagy 2 hónap, amikor annyira kiszáradt a bokám alatt a lábam kívül, hogy véresre tudtam volna vakarni. Kentem testápolóval, arckrémmel!!!, babaolajjal, olíviaolajjal, aztán valamelyik bejött.
Lili most esett fejre, mert úgy érezte, hogy tök jól meg lehet kapaszkodni a felmosó rúdjában.
Na, majd megtanultok ti is úgy főzni, mosogatni, hogy a gyerek épp a nadrágotokba kapaszkodik
Néha nekem a seggem is kivan, úgy lehúzza. Mert folyton jön utánam a konyhába is.
Ja, mellek. Én attól voltam rosszul, hoyg a szoptatás elején annyira kidagadtak rajta az erek, hogy szinte kidülledtek. De aztán ez is elmúlt pár hét alatt.
Ijesztgetjük itt a kismamákat ilyenekkel, na de a szép képeskönyvekben ezek általában nincsenek benne. Egy ismerős anyuka mondta, hogy neki pl. senki se mondta, hogy szülés után pár hétig még úgy fog kinézni, mint egy 5-6 hónapos terhes. Ő arra számított, hogy megszül, és már nincs is hasa.
Mondjuk az enyém hamar lement egy normális szintre, olyan 3 hét kb.
Én már vátom a Mikulást meg a Karácsonyt Lili miatt, de azért ennyire nem....
Még 2 hónap.
Boldog negyedéves szülinapot Lilinek!