Babancs,
nagyon klassz a kép
Én úgy sajnálom, hogy amikor szültem, még nem osztogattak képet és uh felvételünk sincs. Most már persze nem emlékszem semmire.
Szedned kell még gyógyszert a pm-re?
Szepm,
mi egy stimun vagyunk túl, két beültink volt nyáron, mindkettő olyan jól indult, de nem sikerült. Az első után derült ki, hogy rettentő magas az inzulinom és most a pm. És hogy a kettő (pco és pm) valószínűleg összefügg. Jövő szerdán már talán többet tudok.
Ti mikor mentek legközelebb?
A doki azt mondta, a lényeg, hogy a pm működés (akár alul, akár felülműködés) be legyen állítva és ne ingadozzon, mert ez utóbbi a terhesség kihordását tekintve igen rizikós.
Nem értek hozzá, de a vizsgálatom előtt egy dokinő beszélt egy viszonylag fiatal csajszival a váróban. Gondolom, ő is pm-es volt, mert az izotópos kezelésről beszélgettek. A dokinő szerint nem ajánlott, főként, ha még nem szűlt, mert a kezelés után egy évig nem eshet teherbe. Valami olyasmit is mondott, hogy a sugárzás rontja a petesejtek minőségét.
Kispo,
a fogyatékosság nem hangzik túl jól. Persze a vetélés sem. Nem is akarunk addíg újabb lombikot, amíg ez a dolog nem rendeződik. Remélem néhány hónap azért elég lesz. Amikor azt mondtam a pm-diabos dokinak, hogy februárra lenne legközelebb időpontunk lombikra és hogy legjobb, ha most mindjárt le is mondom, azt mondta, az nem is olyan biztos. Legyen igaza...