Új privát üzeneted érkezett!

no

az az igazság, hogy a tizenvalahány képből ez az egy, ami JPEG formátum, ez simán ment. a többihez azt írja, hogy azok fájlok. az más. de nem vagyok ám hozzáértő, majd férjuram segít.

KépKép
viol81

hajnus,
köszönjük! :)

a kép különben önmagáért beszél... a kórházi légkör ellenére is, így egy szóval: szép.

KépKép
viol81

ágnes és iván, nektek is boldog hófordulót!

mi már ünnepelünk! :wink: :D

KépKép
viol81

Viol!Köszönöm!Dorkának boldog hófordulót!!!
Nagyon gyorsan megy az idő,hogy már 6 hónapos!
Ez a kép veszprémbe a kórházba készült.Másnap a második vérzés után.
kola2

zsani
nekem most igy ismerős vagy.Ebből a képből nyugalom,és szeretet árad!!Gyönyörü!
mInden hofordulos babának puszika!!!!! :) :!:
Vendég

zsani
nem sikerült feltenned a babaszalagot sem???Pedig mára pocakoklakok is jöhetnének rá!!!!Viol!!!!!Tedd fel neki azt is,légyccci,légycciiiii!!
Vendég

Ja,és nekem is jönnek a szülinapi képek ma,ha minden igaz.Viol,kicseréled majd a szalagon a Petrusomat???
Vendég

no még kettő

(de hogy csináltam?? passz...)

Kép

Kép

KépKép
viol81

megpróbálom majd feltenni zsani szalagját is, de nemtom milyet és honnan és pontos adatok, stb.

erika,
küldheted a képet, remélem sikerül...

KépKép
viol81

Viol!Virág adatai:Kurucz-Nagy Virág,2003 május15-én született.
kola2

Rik!Hát én nagyon béna vagyok ezekhez a dolgokhoz.
kola2

Kép

Kép

Csajok, a folytatás csak délután vagy este megy... Dorka felébredt, főnek agombócaim!

Adatokat felírtam! :)

KépKép
viol81

Violnak is úgy küldtem képeket,hogy Apa este magyarázta,hogy kell.
kola2

Viol!Na megy ez neked :wink: Köszönöm :!:
kola2

Lányok! Nem akar valaki pelust biznicelni?
Kaptam 2 Jumbo csomag Pamperst 4-9 kg-os.
De én nem használok Pamperst. :cry:
Ha valaki megveszi odaadom Libernyó árban + van egy üres zacsim a pontgyűjtéshez. Naaaa? :wink:
Vendég

természetesen Libernyóra-csere is érdekel. :D :wink:
Vendég

A babáknak boldog hófordulót! :) :) :)

Kola!Nagyon megható a kép a klotyós meg haláli!!!! :lol: :lol: :lol:

Reni!Nekem abba kellet hagyni,mert rohadtul megkavart szinte egész hónapban véreztem tőle!Édi a tatyiba Lara!!
Dieternek jobbulást én tudom milyen mikor négykézlább közlekedik valaki!!Kurva szar!! :( :( :(

Katus!Sok-sok puszika Máténak!!!!

rik!És mondott árat mennyiért passzolná el?

Na és most már 100%,hogy nem megyek haza,mert beszart a mosógépünk Balázs uncsitesója most ment el 5-rugó körül lesz és 13-rugót hagyott nekem itthon apa!!Szal jövő hétvégén megyek haza és remélem tudok talizni akivel csak lehet!!
Vendég

Gabo
12.5M-t mondott!
Nem irtatok semmit erre a mellből folyo szivárgo valamire.Azota nincs..
Bocsi Zsani irt rá!Nem lehet hogy a havi miatt a hormonoktol van??
Vendég

rik!az jó ár nem?Azért már ti is kapnátok nagyobbat ugye?
Nekem van váladékom ha megnyomom a cicimet ez barnás!
De ezt egy hormon termeli,ami védekezésre kézteti a szervezetet,hogy ne essen teherbe!
Vendég

Ágnesnek és Ivánnak is nagyon boldog hófordulót!!!!

Zsani,nagyon jók a képek,mindegyik másért...

Vero,mi már meghaladtuk azt a méretet :D

Rik,én nem tudok hozzászólni,nekem még nem volt ilyesmi.

Kép

Kép
hajnus

ez nem barnás volt,hanem átlatszo...
remélem nincs bajom,csak jönn a piros..
Vendég

Vero, ma lett a pampers-be nyakig sárga a lánykám :lol: :lol: :lol: , úgy látszik a 4-9-ig nekünk is kicsi lesz, és még van egy bontatlan csomagom.

Már jobban is vagyok szerencsére!

Rik, nekem ilyesmi az első terhességem előtt volt, magasabb volt kicsit a prolaktin szintem. Bogyót gyedtem rá, de aztán meg kétszer lettem szoptatás mellet terhes amikor meg ugye magas a prolaktin szint :D

Köszönjük a jókívánságokat. Valamikor csípő szűrésre is menni kéne, de három gyerekkel...? Melyik napokon van?????????
Már tervezzük a gyerekek oviban altatását :roll: (Janka még mindig keresi a kifogásokat...)

Kép
Kép
Kép
amica

csípőszűrés: kedd és csütörtök du valamikor...

Nem baj ám ha megmarad, legfeljebb elhasználom.
Vagy: a Ferencz J utcában megpróbálom kicseréltetni, hátha. Ugye a Pampers a drágább?
Vendég

hali,
asszem a libero a drágább. de csak picivel. nekem épp tegnap hozott a pasas 2 csomagot, szal nem kell.

andi,
hány kg ágnes, hogy kicsi lesz a 4-9 kg? vagy melyik lánykádra gondoltál?? :oops: :D

kinek és mi folyik és honnan?? lemaradtam... :oops:

KépKép
viol81

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
viol81

Te jó ég, most pörgettem kicsit vissza, Máténak mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Kép

KépKép
viol81

KépKép

Zsani,
hirtelenjében ilyet csináltam. De ha ráklikkelsz, akkor bejön az oldal és válogathatsz kedvedre, hogy milyen legyen a szalag. Képet is válassz, ha ez nem jó - illetve dehogynem jó, szuper! :wink: - szóval ha neked van még otthon más, amin esetleg jobban látni akicsi lány arcát, küldd el azt is.

Ha OK, elküldöm mailben a kódot, hogy betedd az aláírásodba. Ha az sem megy, akkor lehet még az, amit riknél is csináltunk, hogy ate jelszóddal belépek és bemegyek a profilodba.

Ja, ne csináljak a Pöttömökről is?? :wink: Ahhoz csak az a dátum kell, amire kiírtak.

KépKép
viol81

Viol!Köszönöm ez a szalag nagyon jó lesz!!!De fogalmam sincs,hogy kell ide tenni :?
Doki május 28-ra írt ki.Bár azt mondta valószínű hamarabb meglesznek.Privát üzenetbe elküldöm a jelszót.
kola2

Viol vagyok, az egyik elvileg már bent van az aláírásban, most kiderül...

KépKép
kola2

Zsani,
milyen szöveg legyen felül, ahol most a Pöttömök vannak?

KépKép
kola2

Na, most meg újra Viol vagyok... :wink:

Szóval mit írjak felülre?

KépKép
viol81

Most átadom a gépet Gábornak, később - lehet, hogy csak este - jövök.

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
na,talán már "megmaradok".olyan szarul voltam,hogy még ide sem ültem,csak gyorsan megfőzögettem és már bújtam is be az ágyba.voltam dokinál (hétfőn ügyeleten,kedden házinál),kaptam gyógyszert(marha drága és még meg sem gyógyított rendesen),de a jegyünk már megvan holnapra!!!!estére otthon vagyunk :lol: :lol:
akkor mikor találkozunk?szombat,vagy hétfő(talán a hétfői gyik lenne a legkobb,mert vacak időjárást jósolnak).aki tudna,akarna találkozni,megírná?meg azt is,hogy mikor jó és akkor itt egyeztetünk(bár én már csak holnap du 3-ig tudok ide írogatni)

gabó
jól értelmeztem,hogy nem leszel most otthon?sajna,akkor nem is találkozunk :cry:

zsani
én zóránál azt hittem,hogy ketten vannak,mert olyan hamar elkezdett nőni a hasam(azóta sem tűnt el)(mármint a fölösleg :roll: :cry: ).vigyázz magadra,örüljetek a babáknak,ne gondolj hülyeségekre!

reni
én is cerazette-t szedek már jó rég óta(6 hetes felülvizsgálattól,én gyógyszerpárti vagyok,mást nem szeretünk alkalmazni),de nem volt semmi bajom azóta sem.még a mensim sem jött meg(remélem még várat magára :wink: ),bár lassan már számíthatok rá,azt hiszem :cry:

babáknak boldog hófordulót(szépen sorban születtek-4,5,6 hónaposak) :lol: :lol: :lol:

Kép
nekünk is van wc-s képünk :lol: :lol: ,épp keresztapáméknál nyaraltunk

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kola!Tesód van aképen rajt a két gyerekkel ugye?Ő is olyan ismerős!

Szemizo!Igen jól értelmezted nem tudok most haza menni nagy sajnálatomra!DE talán majd egyszer talizunk!Sajnálom,hogy most nem jön össze!! :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Épp kakilni készül a kisasszony?Olyan képet vág!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol, persze, hogy Ágnesre gondoltam :lol: :lol: :lol: , ma folyt ki a pelusból minden, hátul...
Fogalmam sincs, hogy hány kiló lehet, de bőven benne a 4-9-ig-ben :lol: 6kg talán, de majd a jövőhéten megméretem.

Vero, nekem a mini méretből maradt egész csomagot kicserélték a buszvégen, ráadásul nagyobbat kértem és a hiányzó összeget kifizettem.

Kép
Kép
Kép
amica

Hát nekünk nincs WC-s képünk,de van más!!
Kép
Kép
Kép
Kép Itt meg azt akartam,hogy egy szál bugyingó van csak rajta!!
Vendég

Ja és ma hajnaltól hétfő estig egyedül vagyunk így este borba folytom a bánatom!! :lol: :lol: :lol:
Hú,de szar lesz!Mióta Levus megvan ilyen még nem volt,hogy itthon egyedül vagyunk! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

gabó
igyál csak nyugodtan!azért ne búsulj nagyon,hamar elrepül az idő.
gyönyörű kutya(tietek?).imádom a dogokat(bár nekem a barna a zsánerem).és levin már nincs pelus?vagy csak átmenetileg?már gyakorol nagyfiúnak lenni?

vero
nekünk is tárgytalan már a kicsi pelus(tedd el,jó lesz a harmadik bébinek :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Igen a miénk és van egy németjuhászunk is!Dog őrült vagyok ha a farkas meghal akkor Kant veszünk,hogy két dog legyen!!A barna is gyönyörű!Rendszerint egy barna kan nyeri minden évben az érmet itt Kanizsán!
Á ez csak átmeneti volt,de élvezi ha nincs pelus!!
Amíg nem mutatja a pisit,kakit nem jelzi addig nem akarom erőltetni!
Majd ő úgyis jelzi mikor kész rá!!
Vendég

szia

KépKép
kola2

és ki a farkas?van valamiféle németjuhász is?én nagy kutyabolond vagyok,sajna a lakásban így is sokan vagyunk,ide nem jöhet.de imádom őket.nekem egy tacskóm volt(bár inkább anyukámé,mert vele aludt ágyban a lábánál :oops: :lol: :P :roll: ),péternek is volt kutyuja,tesóméknak is,de most kutyanélküli az egész család.sopronban egereink voltak,őket is imádtam
másik kutya fotója?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

zsani
most,hogy van szalagod,eszembe jutott,hogy a terhesség felétől már igényelhettek három gyerek után adókedvezményt(nekünk,nagycsaládosoknak :wink: :P még jár,gyerekenként 4000 ft).a férjed fizetéséből,ha adózik,mert ha jól emlékszem te gyes-en vagy.az is egy kis segítség.úgy izgulok(helyetted is),milyen is lehet egyszerre két picit ellátni.biztos izgi lesz(az elején),de majd belejöttök.nagyon jó sok gyerek között élni.emlékszem andi is annnnyyyyira szerette volna a harmadikat

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Köszi a valaszokat! Majd jövö heten kiderül, hogy mi lesz a gyogyszerrel, de ha lehetne en is szeretnem tovabb szedni.

Ma voltunk dokinal Dieterrel, szerencsere nincs porckorong serve, valami elmozdult ami nyomta az izmokat az pedig az idegeket. :( Kicsit helyre rangatta a dolgokat most mar jobb!

Zsani!

Jaj, nagyon meghatoak a kepek a korhazban.

Vero!

Biztos becserelik a pelust. Itt legalabb is nem csinalnak gondot belöle. Ma en is kaptam Alete bebikajakat, de en inkabb Hipp parti vagyok en is megprobalom becsereltetni. Egy csomo olyan dolgot tartalmaznak al Alete kajak, amit nem szivesen adnak Laranak.

Kepzeljetek megint bujik 3 fogacskaja. Meg nem törtek at a foginyt, de mar tök jol latszanak. :) Ha ezek is kibujnak akkor mar 6 foga lesz.

Kép
Kép
reni76

SZiasztok,

megint jó régen nem voltam, de Pesten voltam, meg anyós is itt volt.

Képzeljétek, most először aludtunk külön Vincével - ő itt apjával és anyóssal - én Pesten. Szerintem én bírtam nehezebben :roll: Legalább 3szor felébredtem...

Gabó, nagyon kár, hogy nem jössz!! Nagyon szép a kutyátok!!

Lányok, a GYíK hétfőn 9- 11-fél 12-ig van - úgy hallottam - aki tud, oda jöhetne. Délutánra meg kéne valami játszótérben megegyezni.

Ki mikor jönne?

Zsani,
Virág nagyon helyes a képeken! Nagyon tetszik, amit a szalagja mellé tettél!!

Katus, gyógyulást Máténak!! Szegénykéim, már nagyon elegetek lehet!!!

Rik,
nekem sosem volt váladék a cicimből, sajnos, nem tudom mit jelenthet - csak a terhesség alattiról szoktálk rni, hogy normális, de nekem olyan sem volt/ sincs.

Mindenkinek szép estét!!

KépKép
KépKép
esztermami

Kép kirándulni voltunk a hétvégén - Vince terepmotorozik

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó, vasárnap estig mi is egyedül vagyunk :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Kép Hazunk Kép Napozunk okt.26-an! Kép Lara az uj teli felszereleseben Kép tegnap esti naplemente

Kép
Kép
reni76

Szemizo!MAjd teszek fel Doriskárol is képet!!

Reni!Szuper,hogy nincs sérve!! :lol: :lol: :lol:

amica!Olyan rossz egyedül nem?Kurva szarul érzem magam.Husi alszik én meg magányos vagyok!!Mindjárt depis leszek!!Nem ám!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter!Hát én is nagyon sajnálom,hogy nem megyek és nem találkozunk,de majd kerítünk rá sort mikor megyek!!Bár a Balázs unokatesója alig kért érte pénzt,de már lefújtam mindent így maradunk!!Vince tündéri a motoron!!

Na feldobom a képet azt megyek csicsizni!
Vendég

Kép
Íme ő!Én nem nagyon rajongok érte(persze szeretem),mert még 4és fél évesen is baromi kajla!De azért ari kutyus!
Apa akarta!De már ő sem akar ilyet többet!

Joccakát!!

Most is épp ugat!Egész reggel is ugatott!!
Vendég

Reni!Hú,de gyönyörű az uccsó kép!! :o :o :shock: :shock:
Lara mókás ebben a szerelésben!! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?