Új privát üzeneted érkezett!

DorisKépKismazsiKép
Köszönöm az infókat.

KismazsiKép
Engem az érdekelne a magánrendelésével kapcsolatban, hogy kell-e várni, mert ha jól tudom idõpontot kell kérni. Ezt mennyire tartják be? Milyenek a körülmények? Mennyire felszerelt a rendelõ? Van bent a még valaki a vizsgálatkor a dokin kívül? Egy sima vizsgálat mennyibe kerül?

Laura
Laura (laura2)

Laura Kép

Sorolom az infókat.
Valóban be kell jelentkezni, elsõre érdemes kicsit elõbb menni, mert felveszik a mindenféle adatokat (az asszisztensnõ). Az idõpontot pontosan tartják, aki többször volt nála, max. 10 percet várt.
A rendelõ nagyon kulturált, tiszta. A váró is tiszta meg rendezett, de valahogy nem túl barátságos, több dokira, többféle rendelésre várnak emberek. A WC-t is megnéztem, totál tiszta volt. Kép
A rendelõben van UH, az asszisztensnõ csak a rákszûréskor van bent, egyébként csak "kettecskén" Kép
Árak: 5000 a vizsgálat, 1500 az UH, 2000 a rákszûrés.

Még valami?

M.
kismazsi

Szia Kismazsi!Kép

Köszönöm az infókat. Már csak egy kérdésem lenne, hány nappal elõtte kell bejelentkezni ha menni akarok?

Laura
Laura (laura2)

KismazsiKép
Semmi gond, nem szermrehányás gyanánt írtam, csak valahogy kikívánkozott belõlem, mert ebben a hónapban kicsit letörtem mint a bili füle...de most már csak két hét és léphetünk egy nagyotKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Doris!

Most már tényleg nagyon közel lehetsz a célhoz, fel a fejjel. Felejtsd el (tudom, könnyû mondani) ami eddig volt, és csak elõre nézz!
Jövõre ilyenkor már biztosan babázol. Ha valaki, akkor Te biztosan megérdemled!!

Sziasztok
Rita 37+5
ritasol

Laura,

Tapasztalatom szerint erdemes 2 hettel elobb bejelentkezni ha valami neked megfelelo idopontot szeretnel, mert sokan jarnak hozza es gyakran hamar betelik a rendelesi ido. Meg annyit, hogy egy vizsgalat dija nalam 4000 szokott lenne, csak azt hiszem, hogy a legelso dragabb, ezert irta Kismazsi az 5000-et.

Andi
aandi

RitaKép
Köszönöm és a Próféta szóljon belõledKép

Puszi mindenkinek és jó hétvégétKép

Doris
doris

Laura, csak megerõsíteni tudom, amit Andi mondott, kb. 2 hét kell, ha te szeretnél idõpontot választani. Kép

Andi, valóban azért mondtam az 5000 forintot, mert én annyit fizettem. Lehet, hogy késõbb már kevesebb lesz??? Kép

M.
kismazsi

Sziasztok !

Egyelore csak olvasgatlak titeket, azt sem folyamatosan, de rengeteg hasznos dolgot megtudtam mar - bar kicsit meg korai.

Meg tudnatok mondani, hogy van-e osszefoglalo az orvosokrol, elerhetosegukrol ? Most szeretnek valtani, es a Margitba menni, de meg nem igazan tudom kihez.

Koszi, Tonyo
tonyo (tonyo)

TonyoKép
Üdvözöllek körünkbenKép Igen, van össze foglaló táblázat az orvosokról. Nézd meg kicsit fentebb Andi hozzászólását Okt.02.-án Szrdán 15.16'-korKépSok sikertKép

doris

Sziasztok!Kép
Köszönöm a dr. Sztanyikkal kapcsolatos információkat.

Laura
Laura (laura2)

Szia Doris!:-)
Itt egy kép Levi-babáról, csak "kicsit" túl nagy. De már úton vannak az újak is, azokból is rakok majd fel.
Remélem, jól vagy, és kellõképpen optimista!
Puszi!
Viki
vikici

VikiKép
Köszi, most a mûtéthez közeledve ismét visszatért az optimizmusom...remélem az eredmény nem fogja letörniKép Levi-babuka gyönyörûKépKép Szép nagy szemei vannak és sok a haja meg olyan kis puszilgatni való a pofijaKépKép Jól vagytok, van tejcsid?

doris

Szia Doris!
Nem is szabad feladni! Képzeld, egy munkatársamnak úgy tûnt, hogy nem lehet babája spontán, aztán a lombik elõtt egy kicsivel mégiscsak maguktól összehoztak egy kis pocaklakót:-)) Úgy örülök, hogy sikerült nekik, a példájuk is bizonyítja, hogy csodák márpedig vannak.
Mi köszi, jól vagyunk, Levike már elhagyta a 6 kilót, mosolygós-puszilgatnivaló baba. Remélem,a tesóm gyorsan küldi az új képeket, hogy feltehessem ide is. Tejcsi még mindig van dögivel (szerencsére), pedig inkább csak cumisüvegezik a kis drága... Ez persze csak nekem plusz meló, mert így elõbb fejnem kell, de megéri...:-))))
Puszika:
Viki
vikici

VikiKép
Gratula LevikéhezKép Én is olyan boldog lennék ha már a lombiknál tartanánk de ami késik nem múlik...Kép
Szólj, ha lesznek friss fotókKép

Puszi:Doris
doris

Doris,
Levike nevében is köszi. Azért ne várd annyira a lombikot, inkább abban bízzunk, hogy magától összejön az a kis manó.
Szia:
Viki
vikici

VikiKép
Hidd el nekem néhány éve el sem tudtam képzelni, hogy valaha boldog leszek egy lombik lehetõségétõl. Viszont 3 év kudarca után már nincs más reményem. A spontán teherbe esésre nincs esélyem így azt remélem a lombik lehetõséget nyújt majd egy saját gyermek kihordására... Túl vagyok számtalan beavatkozáson, van egy elzáródott petevezetõm amit lehet,hogy most ki is vesznek, az endo ellepte a méhemet és hiába voltak a hormonkezelések, semmit sem javult az állapotom. A menzit kínok közt szenvedem végig annyi fájdalmat okoz a nyomorult endometriosisem ráadásul meddõséget is okoz ez a betegség amit gyógyítani nem leht. Minden szervet megtámad és ellep. Most azt remélem a lapar során ki tudják annyira tisztítani a méhem egy részét, hogy oda beágyazódhasson egy babuka... Mindettõl függetlenül is azt mondom a fizikai fájdalom elenyészõ ami nehéz, az a lelki problémák feldolgozása. A folyamatos kudarc és várakozás... Talán hihetetlen de boldog leszek, ha végre már a lombik programra készülhetünk..Kép
Bocsi, a regényértKép

doris

Szia Doris!
Persze, megértelek. Végülis tényleg az a lényeg, hogy sikerüljön, a módszer már csak másodlagos. Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy sokdzor mégiscsak sikerül a "lehetetlen" is. Nagyjából mit jelent ez az endo?
Vágod már a centit a mûtétig, mi?:-)
puszi:
Viki
vikici

VikiKép
Az endo endometriosis-t jelent, amely egy alattomos nõi betegség. Méhnyálkahártya szövetek csoportja amely behálózza a méh falát, petevezetõt, petefészkeket...stb. Azért alattomos, mert a menzivel együtt vérzik és görcsöl, így hosszú idõ eltelik, mire az ember lánya észreveszi, hogy valami nem stimmel. A terhesség jót tesz ennek a betegségnek, mert 9 hónapig nincs utánpótlás ugyanis ez a dög a menzibõl "táplálkozik". A 9 hónap alatt viszont elsorvadhatna...csak az a gond, hogy meggátolja a teherbeesést. A mûtét a menzim megjövetelénél derül ki. Vasárnap lenne esedékes. Most bízom benne, hogy nem fog késniKép

doris

Doris,
lehet, hogy hülye kérdés, de az sem lenne megoldás, ha vhogy nem menstruálnál (nem tudom, ilyet gyógyszerrel el tudnak-e érni)? Gondolom, nem, mert a dokik kipróbálnák, ha lehetne. Egy másik fórumon olvastalak, hogy pár évvel ezelõtt volt Veled valami, az sem ad okot reménykedésre? Vagy ez a betegség azóta alakult ki?
Puszi:
Viki
vikici

Sziasztok Lányok,

"friss" vagyok ezen a forumon. Örültem, hogy megtaláltalak Benneteket.

Macimmal 19 hetesek vagyunk és a Margit kórházban fogunk a világra jönni. A dokink dr. Tombor. Az eredméyeink jók és mi is jól érezzük magunkat. Voltunk már ultrahangon is de, a rejtélyre nem derült fény. Nem baj nagyobb lesz a meglepi hatása.Most inkább az erõs kiváncsiságomat felváltotta a "csendes" várakozás.

Mindenkinek jó pocakosodást kivánunk

Puszi

Omnia+Maci
Névtelen

VikiKép
Nagyon jól kikövetkeztetted a lehetséges gyógymódot. Hormonkezelés útján mesterségesen elálítják a vérzést (amolyan klimax állapotot idéznek elõ a szervezetben) és fél évig így engem is ezzel a módszerrel kezeltek sajnos eredménytelenül mert az endom nem reagált a kezelésre. Ilyenkor az a fontos, hogy a kezelés után nyomban teherbe tudjon esni a beteg, mivel az endo hónapról hónapra kiújul de nálam el sem múlt... Egyébként ezt a hormonkezelést a II.Nõi klinikán kaptam mert csak ott adhatják mivel nagyon drágák a szurik, és szigorúan nyomon kell követni a használatukat. Havonta egyszer kaptam innyekciót vagy popsiba vagy hasfalba amelytõl tényleg minden klimaxos tünetet produkáltam...Megdöbbentõ volt, de most már õszintén megértem Anyósom "kínlódását"Kép Igen, 9 éve mûtöttek méhpolipokkal ill. utána lettem terhes a Férjemtõl (gondolom errõl olvashattál...) de sajnos akkor elhalt a babuka. Viszont akkor még ép volt a petevezetõm és nem volt endometriosisom. Ezek a gondok azóta alakultak ki...sajnos.
Kedves OmniaKép
Üdvözöllek Titeket és nagyon boldog babavárást kívánokKépHa gondolod íratkozz be a "Friss kismamikhoz" is, biztosan örömmel fogadnak majdKép

Puszi és jó hétvégét kívánok MindenkinekKép

Doris
doris

Szia Doris!
Ha minden igaz, a profilban van egy új kép a Levikérõl.
Úgy látszik, elõzõ életemben nõgyógyász lehettem, hogy így ráéreztem a lehetséges gyógymódra...:-)))))
Most mennem kell, mert a kisfiam igényel...:-)))

Jó hétvégét mindenkinek, puszi:

Viki
vikici

Sziasztok!

Lehet, hogy a nagy esemény elõtt utoljára jelentkezem, mert hétfõn be kell feküdnöm a kórházba és vagy még aznap, vagy kedden lesz a nagy nap. (Programcsászár) Még nem izgulok, csak a baba miatt. Legyen egészséges, mindene meglegyen, stb. Magam miatt nem izgulok, nem mondom, hogy hétfõn sem fogok parázni a mûtéttõl, de most még semmi. 100%-ig bízom az orvosomban, és ez a lényeg.

Vigyázzatok magatokra,
Sziasztok, Rita
ritasol

Kedves Rita!
A legjobbakat kívánom Neked/Nektek, és azt, hogy Te is olyan hamar felépülj a császárból, mint én. Apa fog kukucskálni a mûtõ ablakán? Tudod, csak addig rossz, amíg beadják az érzéstelenítõt (pedig az sem fáj), utána márpörögnek az események.
Ha hazajöttök, és lesz rá idõd, jelentkezz mindenképpen. A friss kismamikba ír majd valakid (azt is szoktam olvasgatni).
Még egyszer minden jót Neked, és ne aggódj a baba miatt, tutira minden rendben lesz (látom, aludni már nem nagyon tudsz:-)))).
Szia:
Viki
vikici

Sziasztok!

Viki!
Jól látod, már egyszerûen kedvem nincs lefeküdni, pedig tudnék aludni, de annyira nehezen találok egy normális alvópózt, hogy minden nap elõre félek az alvástól. A bal oldalon nem jó, mert nem kapok rendesen levegõt, a jobb oldalon attól félek, hogy õ nem kap, háton nem szabad, hason képtelenség. Pedig ott van a plusz párna, de mégis.

Apa fog kukucskálni az ablakon keresztül, és remélem hasonlóan jó képeket fog csinálni mint Gergõrõl.
Hogy ír-e a másik topicba, még nem tudom, de meg fogom neki mutatni, hogy kell és megkérem, hogy értesítsen benneteket. Ha hazajöttünk, én mindenképpen jelentkezem.

Sziasztok, Rita
ritasol

RitaKép
Kár, hogy ezt már nem olvashatod, de tudd, hogy lélekben én is Veletek vagyok és nagyon drukkolok NektekKép Szép egészséges babukát kívánok és sok-sok tejcitKép Kitartás és jelentkezz amint tudszKép

doris

VikiKép
Sikerült megnéznem LevikétKép Gyönyörû-mosolygós-boldog baba a fotónKépGratulálok hozzáKép

doris

Szia Doris!
Köszönjük szépena gratulációt! Na , lett valami vasárnap? Vagy megint csak késik?
Vajon mi lehet Ritával? Lehet, hogy már babázik...:-))))))))
Viki
vikici

VikiKép
Késik... Pedig annyira reméltem, hogy most nem lesz ez de mindegy, úgysem tudok mit tenni. Szerintem holnapra megjön, mert már péntek óta fáj a hasam minden nap és elég erõsen. Én is folyton Ritára gondolok hisz így, hogy programozott császárról van szó tuti, hogy ma-holnap meglesz a babukájaKép Remélem tudnak majd jelentkezniKép

doris

Szia Doris!
Te hallottál már az Aviva-Steiner módszerrõl? Ennek segítségével (torna-gyakorlatsor) állítólag lehet befolyásolni mind a peteérést, mind a menstruációt. Magyarországon egy nõrõl hallottam, aki foglalkozik vele,a Kismama újságban is benne szokott lenni. Elvileg a teherbeesést is elõ lehet segíteni ezzel a módszerrel. Én is ki akartam próbálni, csak közben terhes lettem...:-))
Puszi:
Viki

Hajrá Rita!!!!
vikici

VikiKép
Köszi, olvastam a két kötetet csak nem merem otthon csinálni, mert az ellenkezõjét is el lehet érni, tehát, hogy megjöjjön a menzi. El kéne járni a tornákra ahhoz meg idõ és kitartás kéne...talán majd azt is megpróbálom.

doris

Én azt hiszem, eljárni nem kell, csak egy hétvége, amíg megmutatják a gyakorlatokat. Ennyit megér, ha használ, nem?
vikici

VikiKép
Teljesen igazad van...ennyit megérne a dolog. Még elgondolkodom rajta. Annyi mindent kipróbáltam már, ez még hiányzik a palettárólKép Legyek túl a mûtéten és majd meglátjuk a folytatástKép

doris

Hajrá Doris! Hajrá Doris! :-)

Rólunk pár szót: elmúlt a pocok 8 hónapos, 72 cm hosszú, és 9,05 kg! Kép Már nagyon gyakorolja a kúszás-mászást, de még nem igazán akar összejönni. Kép
bogyeszka

BogyeszkaKép
KösziKép Hurrá-hurráKépKép Már elmúlt 8 hónapos??? Elröppen az idõ és már szaladni is fog ma-holnapKép Minden jót NektekKép

doris

Sziasztok Lányok'
Rég jártam erre mert internet megvonás volt telefonszámla miatt.Kép
Doris, sokat gondoltam rád és sajnálom hogy nem ugy talállak hogy ennyi és ennyi hetes vagyok, de látom hogy a kedvedet nem veszitetted el és ha lombik lesz na akkor mi van fõ hogy olyan szép babád legyen mint VikinekKép.
Mi már 4 hónaposak vagyunk Ádámmal és egy csoda ez a gyerek, mondja egy csepet sem elfogult anyuka. Szerencsere a nagyobbik még mindig csak puszilgatja igy irigykekés még nincs.
KépRitaKép
Puszild meg helyettem is az új kis jövevényt!
Bogyeszka!
Ti is szépen nõttök.
Puszik mindenkinek Kato!
katalinka

Sziasztok!

Van köztetek olyan, akinek Sztanyik dr. a választott orvosa?
Szeretném tudni, hogy mennyi hozzá a várakozási idõ.
A Margitban van 24 órás rooming-in? Nem szeretném ugyanis, ha éjszaka tápszerrel vagy teával itatnák, amikor anyucinak finom kis tejcije van.
Emma
emma

KatoKép
Köszi, nagyon aranyos vagyKép Ádám is nõ mint a gombaKép Sajnos a profilodban nem látok fotót... De jó, hogy eddig még elkerült a féltékenység TiteketKép
A mûtétem idõpontja holnap derül ki, így újra lehet drukkolni, elõre is köszönömKépSok-sok tejcsit és jóegészséget kívánok MindenkinekKép
EmmaKép
Sajna nem tudok segíteni...

doris

Kedves Emma!
Sztanyik dokiról sajnos nincs közvetlen infóm, de akivel eddig találkoztam, mind dicsérte.
A Margitban van 24 órás rooming-in, csak kicsit várni kell rá. Kép Szóval, ha nincs hely a rooming-in részben, akkor anyuka elõször a kórtermi részbe kerül, ahova 3 óránként hozzák ki a babákat, reggel fél 6-tól este fél 12-ig, ha jól emléxem. De nagyon hamar át lehet kerülni, mert elég jó a forgás. Max. egy nap szerintem, de ez tényleg attól függ, hogy éppen hány kismama van. A rooming-inben végig veled lehet a baba, de be is tolhatod a csecsemõs részbe éjszakára vagy amikor nem tudsz vele lenni. Egyedül reggel és este fél 7-kor kell leadni egy félórára, órára, amig megfürdetik, lemérik, meg egyáltalán megy a vizit. Ja igen. Tápszert _nem_ adnak nekik, a tea sem kötelezõ. Az egyébként nem más, mint hogy nagy mennyiségû forralt viznek megmutatnak egy-két szem ánizst. 100%-osan szerintem nem lehet elkerülni, hogy teát kapjon, fõleg, amig kórtermi részben vagy, akkor éjszaka valszeg kapnak teát, (bár nem biztos), én igy azt tanácsolnám, hogy csak szerezz be egy cumisüveget, NUK, MAM vagy AVENT cumival (ezek hasonlitanak legjobban a cicihez, és mégsem a kórházi bocicumit kapja a gyerek), és add be mellé. Van külön fertõtlenitõ, ráragasztod a nevét, és onnantól kezdve abból kapja, HA szükség van rá. Megbeszélés kérdése az egész. Utána meg jól elrakhatod emlékbe, had fogja a port. Kép
bogyeszka

Kedves Bogyeszka!

Nagyon köszönöm a hozzászólásodat, elég tartalmas. Te a Margitban szültél? Milyen tapasztalataid vannak? Az igazság az, hogy vacilálok a Nyírõ és a Margit között.
Mégegyszer köszi,
Emma
emma

Kedves Emma!

Köszi, igyekeztem informativ lenni. Kép Igen, én is a Margitban szültem, most februárban. Bár nekem nem volt minden gömbölyû, mert sürgõsségi császár lett a vége, de nagyon jól éreztem magam ott, ennek ellenére.

_Én_ semmi esetre sem mennék a Nyirõbe, de azt tanácsolom, hogy nézz be a Nyirõs topikba is, hogy bõvebb infóhoz jussál. (Az enyém 11 évvel ezelõtti és nagyon tragikus.)
bogyeszka

Sziasztok Lányok!
Kato: a Te kis csodádról nincs egy fotó véletlenül?:-)
Emma: Bogyeszka elég jól válaszolt a kérdésed második felére (a kórházzal kapcsolatban), én a másik részére szeretnék válaszolni (dr. Sztanyik). Milyen várakozási idõre vagy kíváncsi? A kórházira vagy a magán-rendelésre?
Írod, hgy nem szeretnéd, ha teát adnának a babának. Szerintem ha van tejcsid, nem adnak neki (úgy tudom, ha éjszakára mégis leadnád a babát, és hagysz neki tejcsit, odaadják), de sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy azonnal van tejcsi, és éhen nem halhat a baba...
Rita!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol vagy?! Jó, perszem, azt tudom, hogy a kórházban, de nem tud ki vmilyen infót?
Sziasztok:
Viki
vikici

Visszaszaladtam ide elújságolni a jó hírt, a "friss"-ben olvastam: tegnap megszületett Balázs-baba 50 cm-rel és 3.800 grammal. Remélem, Ritának lesz ideje megírni a részleteket!!!
Hatalmas gratula Ritának és a családjának, jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!!
Viki
vikici

Szijasztok Kedves Mindenki!

Irtam már régebben ide, de most megint visszatérek! Ma voltam ugyanis Sztanyik dokinál a magánjában! Nem terveztem még az ujbóli dokizást, de sajnos el kellett mennem! Valami gáz volt velem,de a mai UHn nem látot elváltozást! Valszeg egy ciszta volt a bünös ami most ment szét, hatalmas hormonális galibát okozva! DE! Követekezõ ciklus 3-4 és 20-21ik napján megyek vérvételre! Szoval kezdödik a kalamajkám elölröl! Remélem mostmár sikerrel! A doki nagyon szimpi volt,de már annyit csalódtam dokikban, hogy annyit mondok egyenlöre okés, a vérvétel eredménye után meglátom mit alkot a doki! Ha akkor is okés, akkor maradok nála! Mindenesetre meg fogom neki monani, hogy még mielõtt hormonális kezelést adna, inkább zárjunk ki minden más bajforrást ha lehet,és ha tényleg a hormonok csak a hibásak, akor ÁMEN! De én nem fogok mégegyszer clostit zabálni annélkül, hogy ne tudnám, hogy átjárhatoak e a petevezetékeim! A vizsgálat 7500 pénz volt! Ebben volt rákszûrés, UH, és a többi szokásos dolog! De nem sajnálom a pénzt, mert azt hittük nagyon beteg vagyok!Kép Fura dolgokat produkáltam az utobbi egy hétben!
Szoval eddig a doki jofej!Kép És nálam nemvolt szûkszavú!
Na jóéjt!
Mamacs
mamacs

VikiKép
Köszi, hogy leírtad az örömhírtKépKép Szívbõl gratulálok Ritáéknak és sok-sok tejcsit kívánokKép
RitaKépGratula-gratula-gratulaKép Sok Boldogságot Nektek!!!Kép
MamacsKép
Remélem ezúttal jó kezekbe kerültél, és sikeresen kivizsgálnak majdKép

doris

Sziasztok!

Doris! Ma derül(t) ki? Szorítok ám ezerrel! Kép

Rita! Nagy gratula, jó egészséget, sok tejecskét kívánok nektek! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

BMártiKép
A mûtétre gondolsz? Sajnos csak holnapra lesz meg a végleges idõpont, de a mai egyeztetés alapján úgy tûnik szerdán kell majd befeküdnöm és csütörtökön lesz a mûtét és talán pénteken már haza is zavarnakKép
Köszi a drukkotKép

doris

Sziasztok!

Mamacs, én is kedden voltam Sztanyiknál. Nekem pont most lett meg a hormonos vérvétel leletem. Az eredmény: Clostibegyt (hol az i és hol az y?), aztán köv. ciklusban középidõs UH. Úgy látszik velem sincs minden rendben ... Kép Csak abban reménykedem, hogy ha már kiderült valami, akkor az kezelhetõ és aztán már simán haladhatok a babásodás felé.

M.
kismazsi

Drága KismazsiKép
Nem kell úgy elkenõdni...Kép Tudom, hogy nem kellemes,ha kiderül valamilyen probléma, de jó, hogy lehet orvosolniKép Ha kedved van gyere át hozzánk a ..."ma megint megjött"... topikba, ott tobben is szednek Closty-tKép
Sok sikert és fel a fejjelKép

doris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?