Új privát üzeneted érkezett!

Ja csak a koszorúslányoson nincs rajtam! :? :?
Ha az nem jó akkor kutatok majd másikat!

Na mi léptünk,mert a Husi nem bír magával este talán jövök ha apa ide enged!!

Szép napot!!
Vendég

Rik!Pár napja már nem hánytam.Remélem így is marad.Hát igen azok a régi szép idők :P Győzőnek a feleségét is ismered?Ő volt az egyik legjobb barátnőm.
Rékának,gratulálok a dolgozathoz!
kola2

Rik!Remélem személyesen is találkozunk majd!Lehet ismerlek :wink:
kola2

kola
igen ismertem,de bocs én nem voltam rola tul jo véleménnyel....
annak nagyon örülök,hogy a rokák elkerülnek!!!
mikor lesz a tali végül??????
Vendég

Viol,
Én sem tudom megnyitni a tiédet sem! :cry: Még van egy harmadik oldal www.rapidshare.de , még azzal megpróbélhatnánk,utána nem kínlódok... :evil:

Hűű, meg kéne mérni olyan 150 centi körül. :P

[quote]V írta:ero! Nagyon helyek a tesók! Áron milyen típusú? Leül babázni Ivivel? Mert gondolom ebben a korban azért van, hogy ciki. Az osztálytársai elött. Vagy nem tudom. Még nincs ilyen nagy gyerekem.

Nem vettem észre hogy ciki lenne neki, sőt a Pláza előtt talákoztunk egy csajjal (csak az Áron és én mentünk karácsonyi játékot jóóóó előre kinézni a játékboltba 8) ) akivel együtt jártunk nst-re és kb akkor is szült mint én, épp tolta a picit babakocsiban. Odafutott az Áron a babakocsihoz: Megnézhetem? JAjjj de édi, nekünk is van ám! :lol: :lol: :lol: A csajnak nagyon tetszett ez, ahogy az Áron előadta!!

Szóval szerencsére nagyon szeretik egymást, az Áron büszke hogy fiú lett a kistesó, 8) , az Ivi meg bármikor elhallgat ha az Áront nézheti. A legnagyobb hisztit vagy nyűglődést is abbahagyja ha meghallja a hangját. :P

Este mindig az ő (ÁRon) ágyán heverészik amíg mi fürdővizet készítünk meg ilyesmi, és akkor szokott neki mesélni meg bábozni azt nagyon szereti, de valamikor csak egyszerűen nézi ahogy az Áron legozik vagy bármit játszik, mint pl a képen (mondjuk ott az Áron jött le a kicsihez a földre). :P 8) Sztem az Árcsi tök jó apuka lesz egyszer. :P :P
Vendég

Vero
olyan jo volt olvasni,mennyire szereti a tesokáját az Áron.
Nálunk ugyebár már a Petra bemegy a szobájába(ott is alszik)és pakol.Mi csak azt halljuk,Petra neeeeee,azt nem szabad,buta kistesooo!!!!!! :arrow: Petra meg üvölve bög(napi10-szer megy ez kb.
Szoval nálunk is szereti,de most hogy már nagyobb,már nem felhőtlenül vannak meg!!Ez van! :wink: Épp tegnap mondtam a Rékának,hogy ugy várom már hogy legyen külön szobájuk,mert itt csak az ölés megy meg a kiabálás.Na de hát persze majd ott is be akar menni gondolom..hülye egy helyzet ez!! :cry:
Nektek külön vannak?Hány szobátok van?

Mirama
Egyik nap én is néztem a képedet az iwiw-en de nem kattintottam tovább a képekre(ahol a gyerkőceid vannak!)és nem jöttem rá,hogy az arcod honnan ismerős,mert a neved az nem volt ismerős.Örülök,hogy megtaláltál!És az esküvői képen csuda helyesek vagytok!!!

Hajnus!
Ma vettem észre hogy felvettél az msn listára.Nem tudtam ki az a sok betü...
Jol vagytok??

Eszti,Katus,Nitta
olyan rég irtatok.Mizujs veletek???
Vendég

Vero!
Tök ari Áron!!! :)

Mira is imádja Noelt, úgy szeretem nézni Öket. Egyre jobban eljátszanak. Mira mindegy mit csinál, Noel már kacag is. Bírja a növérkét. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Vendég

Rik,
Jaj, remélem ez így is marad. Mondjuk az Áron elvileg minden cuccát el tud úgy pakolni, hogy az Iván ne érj el jó darabig, ami meg a kicsit érdekelheti azokat ő már kinőtte. Így kapott egy vödör játékot a kicsi amit áthoztam ide. Most két szobánk van, de az Ivi velünk van, nem a kisszobába én nyugodtabb vagyok így. Remélem mire 2 -3 éves lesz lesz külön szoba, talán a tetőtéren vagy másik helyen... meglátjuk hogy alakul, egyenlőre jó még így.

[quote]M írta:ira is imádja Noelt, úgy szeretem nézni Öket. Egyre jobban eljátszanak. Mira mindegy mit csinál, Noel már kacag is. Bírja a növérkét.

:P Na látod, én meg ezt nem tudom elképzelni két kicsi gyereket!! Csodálom is akiknél kicsi korkülönbség van, mikor még a "nagy" is önállótlan, hogy lehet bírni energiával? Nekem tulajdonképpen olyan mintha mindig csak 1 gyerekem lenne. Sőt az ÁRon sokat segít ha megkérem odahozza a pelenkát vagy ilyesmi. Meg lehet vele bármit beszélni. Ok a cuccait szétdobálja, nade sok felnőtt is. :lol:

Tegnap jó volt, ment tusolni egyszercsak fut be meztelenül vizes alsógatya a kezébe:
Anya, véletlenül a wc-be dobtam a szennyes helyett! :lol:

:arrow: Még jó hogy nem pisit bele előtte!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na ez egy harmadik felröltős oldal:

www.agigforfiles.com

:oops:
Vendég

na jó erről ennyit. :twisted:
Vendég

vero,
én meg itt vadul keresem a videodat, de akkor ezeket te "csak" ajánlod, hogy itt is lehet ilyet feltenni? amúgy te nem tettél fel? :)

KépKép
viol81

Rik!Hát igen a csajjal nem tartom már a kapcsolatot.Esküvőre se hívott meg...majd el mesélem ,hogy mért.Röviden:nagyott csalódtam benne. :?
kola2

de tettem csak nem játssza le a szaros galád :evil: :evil: :? :?
Vendég

Vendég

File name: P1010218.JPG Description:
File size: 31.62 KB Downloads: 8
Report Abuse

vero,
erről van szó? ilyenek vannak ott, de nem találok olyan dolgot, ahova ráklikkelhetnék, hogy letöltse.

de sztem gabó meg tudta nézni az enyémet, mert olyasmit írt, amiből erre következtetek, de majd ő megmondja (a frankót :D)

de akkor azt nem értem, én miért nem tudom...

KépKép
viol81

hát ez az!! :evil: Sőt, még ha beírom a számokat a kis kockába(színes számoknál) és nyomom hogy Submit akkor sem tölti le...
Nem értem...

most nincs is több türelmem hozzá, megjött az uram :wink: , megyek családozni, majd talán holnap megpróbálom megint (kiidegelni magamat :roll: )
Vendég

Jó estét!

Szóval akkor ki megy hová és mikor :?: :?: Mármint 30-án.

Kriszti,annnnyira gyönyörűek a gyerekek! :) :) Noel sokkal idősebbnek látszik,mint a Bence.Valószínű a sérója miatt lehet... :) :)

Zsani,úgy örülök,hogy jobban vagy!Nem is tudom,hogy kérdezzem,de most még csak parázol hogy mi lesz vagy tudsz "önfeledten" örülni is?Lehet,hogy ha beszélnénk ezt jobban látnám rajtad,az írásaidból nem derül ki annyira...

Rik,gratula Rékának!Ez szuper!Isti mai egyenlege egy fekete pont,"órai viselkedésért".Szegény tisztára kiakadt,ez az első a 3 év alatt.Nem szidtuk meg egyáltalán.
Isti csinált nekem is msn címet,majd felveszlek oda,másik helyről meg töröllek,aztán majd dumcsizunk,jó??? :wink:

Kép

Kép
hajnus

Hajni!Persze,hogy örülök!!!!!!!!Csak hát egyenlőre több a félelem.Önfeledten meg akkor fogok örülni,hogy ha egészségessen megszületnek :P
Egyet szerettem volna,így hát ez egy kicsit váratlanul ért!
Doki is azt mondta,hogy ikreknél nagyobb az elvetélés esélye.Na attól is félek egy kicsit.Tudom hülye vagyok,de mióta Virággal kórházba voltunk,valahogy mindentől nagyon félek :(
Szörnyű volt végignézni az egészet. :cry: Átértékelődött bennem egy csomó minden.
Apa is megváltozott azóta.Persze jó irányba.Épp tegnap mondta,hogy ő se élte volna túl,hogyha Virággal történt volna valami.Meg,hogy ha most a két kicsit elveszítenénk ,akkor nagyon ki lenne.Ő is nagyon várja már őket.
Eldöntöttük,hogy nem költözünk nagyobb lakásba.Amíg kicsik elférünk itt is.Meg hát nagyon szeretünk itt lakni :)
kola2

Viol!Ha küldesz email címet akkor holnap küldök rá képeket de csak este. :P
kola2

Sziasztok!!
Mi lesz akkor 30.-án??Hány orakor van ez a tali a GYIK-ba? :?: :?: :idea: :idea:
Hajnus
küld majd az msn-t!!!!
Isti,ilyen rooszat csinált,vagy a tanár pikkelt rá??Milyen tanulo?

Zsani
ide nem teszel fel fényképet?????
Azt irtad nő a pocid!Akkor ne beszélj itt vetélésről!!!Nem is szabad még gondolni se rá!Ikreid lesznek,ez van elrendelve!És látod már a férjed is nagyon várja Ő K E T :!: :!: :lol:

Teszek fehttp://video.google.com/videoplay?doc ... 6686638761
Mónika Show (kimaradt) - Google Videol
Vendég

nézzétek meg ezta videot,a Monika show-bol kimaradt rész!(méltán maradt ki!)
Vendég

[quote]I írta:sti mai egyenlege egy fekete pont,"órai viselkedésért

[quote]e írta:z az első a 3 év alatt.

ÓÓó, nálunk nagyon sok van!! :? Csinálhatnánk egy nagy fekete gömböt belőle! :roll: Mindegy, lényeg h jól tanul...

Zsani, ne aggódj!
Én vetéltem el ikreket DE az első perctől vérezgettem és görcsöltem. A nagyon erős hányinger jó jel!!!!!!!!!!!! Nekem nem volt, pedig a hcg dupla mennyiségű volt...
Ivánnál volt (hányinger nagyon durván), és minden rendben lett! Mikor mondtam a hányingert, mondták hogy az JÓ JEL!!!! :P :P
Vendég

Rik!Képet sajna én nem tudok feltenni,béna vagyok hozzá!Violnak elküldöm ő majd felteszi. :D
Láttam ezt a Mónika show-os kimaradt videot,hát elég durva.
Vero!Rik!Köszönöm a nyugtatást!!!
kola2

Ez igaz!!!!Ha nem lenne hányinger akkor nem lennének beágyazodva!!
(én ezt a szomszéd csajrol tudom:az elsövel nem érzett smmit,el is vetélt.Aztána másodikkal meg hozzám járt injekciora mert annyit hányt,hogy korházbol be-ki!!!)
Vendég

Virágod hogy van???Beszél a babákrol? :shock:
Vendég

Köszönöm Virág jól van!Nem nagyon beszél róluk.De ha kisbabákat lát akkor mindig kérdezi,hogy ugye nekünk is lesz majd otthon.
Meg a játékait pakolgatja és mondja,hogy majd a babák játszhatnak velük.Ja meg a kinőtt ruháit is hordhatják :P
Kiváncsi leszek mennyire lesz majd féltékeny.
kola2

Zsani,
a címem: ggviol@freemail.hu
Ha visszajönne egy hibaüzenet, hogy betelt a postafiókom, akkor itt egy másik: gosztola.gaborne@externet.hu
Várom a képeket, mindegy, hogy mikor küldöd! :)

Mónika video: durvaaa :shock: :D

KépKép
viol81

Katus??

Hogy vagytok??

KépKép
viol81

Milyen jó testvéri kapcsolatokról ovasni!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem nálunk sem lesz semmi gond ha egyszer megfogan a bébusz!! :lol:

Viol!Igen megtudtam nézni a videódat!

Zsani!Látod ha a lányok azt mondják,hogy a hányinger jó jel(ezt nem is tudtam :o )akkor nem lehet semmi gon!Ne izgulj!

Tényleg mikor lesz a tali?Mert ha hétfő délután akkor nem biztos,hogy most haza megyek lehet csak a jövő héten!Mert 16:28-kor indul a sokkerekűm haza!!
Vendég

Ja már ezer éve nem voltak!!!!!Biztos nagyon nyügiznek!!
De már nagyon hiányozik!
Vendég

Sziasztok!

Mar megint jo regen nem volt. :oops:
De most Dieter szombat ota velünk van itthon, mert betegallomanyban van. Meg nem biztos, de valoszinü porckorong servje van. :( :? Holnap delelött megyünk ortopedushoz remelem o mar többet tud mondani. Vasarnap ejjel negykezlab tudott kimaszni a Wc-re. Es egesz de. nem tudott felkelni. Most mar tud mozogni, mert egy csomo fajdalomcsillapitot kell szednie.

Egy kerdesem van !
Aki szed Cerazette-t. Volt mar verzesetek mellette? Nekem most abba kellett hagyni, mert egy honap alatt 2-szer jött meg. Jövö heten kedden megyek dokihoz kivancsi vagyok mit mond!
Tudtatok utanna meg szedni?

Kriszta!

Nagyon edesek a gyerköcök!

Zsani!

Örülök, hogy jobban vagy mar! :) Es ne gondolj semmi rossz dologra minden rendben lesz!

Egy kep Lararol, igy örült mikor a papa hazajött egy Kép het utan! :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Nálunk is szeretik egymást a kölykök, de piszkálódni is bírnak ám!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :evil:

Mikor lesz a tali, hol? Szervezi valaki? Hányan lennénk? Gondoltam nálunk szombaton, de fogalmam sincs mennyien lennénk, szűkös a hely, na meg megint fáj a torkom. Talán túl hamar jöttek vissza a gyerekek... holnaptól négy napra mi is megint egyedül leszünk...

Kép
Kép
Kép
amica

Reni,
húúú, elég komolyan hangzik a porckorong-sérv... :? :(
Én is szedek cerazette-et. Egy héttel azután véreztem, hogy elkezdtem szedni, de csak egy hétig, és azóta semmi.
Kíváncsi vagyok mi lehet a gond nálad...
Lara tök jó abban a hatalmas tatyiban!! :D

Andi,
akkor továbbra is jobbulást Neked! :) És a torkodon kívül már minden OK? Láz nincs már?

KépKép
viol81

Vendég

Halihó, hol vagytok??

KépKép
viol81

Zsani,
te honnan ismered Kardos Melindát? Láttam az iwiw-en, most jelöltem be. Nekem rokonom ám! :) :)

KépKép
viol81

Zsani,
bocs, az Edinát ismered... :oops: Melinda a tesója. Mindegy rokonok mindketten! :wink: :D ? Mert tesók ugyebár :)

KépKép
viol81

[quote="vero"][ írta:verourl=http://www.egyszervolt.hu/ret/data/dal/dal.htm]mónikasó helyett ;)[/url]

ez tetszett VEro!!!!!!!!!

Reni!Lara édes mint mindig!Olyan nagylány már!!!
Férjuradnak jobbulást kivánok!
Vendég

Sziasztok cajok! :D

Szuper a kép Laráról!!!

Amica,jobbulást!A múltkor a tv-ben mondta a Zoltán Erika,hogy szülés után javul az immunrendszer.Ha-ha-ha!Mekkora hülyeség!!!

Zsani,örülök,hogy örülsz :D Már várom,hogy majd találkozzunk.Kíváncsi vagyok tényleg híztál-e :wink: :D Mekkora a lakásotok?

Rik,egyszerűen csak állandóan pofázik Isti,nem figyel arra amit mond neki az ember.Ez gondolom a suliban is így van néha.De semmi gond,ez belefér.Nem kimondottan jó tanuló,úgy mondanám erős átlag.Már akartam kérdezni,Rékáék is kapnak jegyeket?Mert ő is beleesik abba az évfogyamba,hogy 4. félévig csak írásbeli értékelést kapnak,ugye?Nekünk tavalyig így is volt,itt az új iskolában meg már jegyeket kapnak.Furcsa az átállás.

Katus írt,Máté beteg. :( Hörghurut gyulladása van,meg hányt is :cry:

Ma Bence tiszta bolond volt :? Folyik az orra,kicsi hasmenése is van,asszem ez a foga lesz.Mondjuk most már jöhetnének a következők... :D

Kép

Kép
hajnus

Viol!Anyuék kert szomszédja!Szoktatok oda járni hozzájuk?
kola2

Sziasztok!
Katus a kisfiadnak jobbulást kivánok,de most már tényleg gyogyuljon meg!Szörnyü lehet ennek a pici fiunak!!Pozitiv enerdzsi NEKI:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++

Hajni
Hát eza visszabeszélés nálunk is megy,de nem hagyom annyiban!!!(gondolom Te se!)
A suliba nálunk is jegyek vannak év közbe,félévkor,meg évvégén meg szöveges értékelés.Ez jobb igy hidd el,mert nem kell azon gondolkodnod,most akkor hányas is a gyerkőc????
A Rékának eddig csak 5-i vannak,de kopp-kopp!!!!
Amugy eddig mint irtam nehezen ment neki,de reméljük elérte a szintjét már! :lol:
Ja fekete pontja van neki is,mert nem vitte el a magyar cuccát... :wink:

Tegnap volt nálunk az otthon centrumbol egy ingatlanközv..Azt mondta ő eladja nekünk amennyiért gondoljuk,de annál többet ér! Ő eladja többért és én is jol lárok meg ő is.Még nem irtuk alá,mert be akarunk menni megnézni az ottani gépen az ingatlan ajánlatot.Lutrira nem akarjuk eladni ezt,aztán meg nem lesz nagyobb.Meg ott vannak hitelközvetitők is,azokkal is jo lenne beszélni....Ugyhogy....

Csajok.Mensim közeledik.Ma reggel egy kis váladék szivárgott az egyik mellemből.Normális ez???Meg vagyok ilyedve! :shock:
Vendég

Reni:Én szedtem cerazettét a szoptatás alatt,de nekem azt mondta a doki hogy vérezgetés bármikor előfordulhat tőle és ez egyáltalán nem gond.Volt hogy két hétig vérezgettem,aztán 3 hónapig nem.De én nem hagytam abba a szedését.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Máté:gyógyulj meg!!Ezt Dávid küldi neked:
Kép

Én nem tudom de Dávid is folyamatosan beteg.Pedig kap vitamint ,homeopátiás immunerősítőt,és mégis mindig torokgyulladása vagy gégegyulladása van.Most éppen 1 hete lábaltunk ki belőlük,de már megint kezd köhögni.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Viol!Küldtem képeket!
Katus !Máténak jobbulást!
Hajni!52négyzet a lakás.A nagyszoba egybe a konyhával van,aztán van Virike szobája ,meg egy kicsike szoba ahova egy ágy meg egy szekrény fér be,ja meg a fürdő.
kola2

Rik!Nekem akkor szivárgott váladék a mellemből mikor Virivel terhes voltam.Most nem.
kola2

hali

nem olvastam még vissza, gyors zsani neked írok, dorka itt türelmetlenkedik az ölemben...

megjöttek a képek és nem olyan formátum, ami nekünk van, de meg tudtam nézni. ez jó hír. gyönyörű kislány! :)
viszont kicsinyíteni nem tudtam, vmiért nem megy. próbálkozok délelőtt, aztán du. gábornak is szólok. remélem menni fog, mert ide csak kisebb méretben tom feltenni...

sziasztok, majd jövök vmikor

KépKép
viol81

Kép

KépKép
viol81

Dorkának boldog hófordolót!!!

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: