Na, csak eljutottam a gépig!
Szóval Marci Beba Ha Start Aktív tápszert kapott, ami természetesen 4 gyógyszertárban nem volt annyira speciális. Persze az ára is az. Robi mondta, hogy inkább szoptassak. Na, köszi! Az arcán ekcéma van. Természetesen kenőcs kellett rá, ami potom 1200 ft volt és csak 2 hétig jó. Persze a doki dupla adagot írt. Már fogom neki mondani, hogy keveset írjon fel. Csak az arcán van, szerintem 4-5 nap alatt el fog múlni. Felesleges pénzkidobás az egész! Most kicsit morcos vagyok rá!
Szerinte Marci simán bevághat 150 g-ot a bébiételekből, ha a pocak bírja. Jaj, soha nem gondoltam, hogy ilyen küzdelem egy gyerek etetése. Nem köpi ki, meg semmi, de ami kifolyik azt simán magára keni. Pedig csak 4-5 kanállal kapott most is és öltözés lett a vége. Persze ordít utána, mert még enné, de csak fokozatosan merem neki adni. Ja és az rettentő sok idő, míg a kanál elér a kajától a szájáig.
Azt hiszem 6 hónapos korig jár támogatás a tápszerre, ha nem kell speciális tápszer. Bence 19 hónapos és neki 3 doboz 1200 ft. Nekünk egy lesz ennyi és fele mint a többi. Doki szerint ez nem olyan vészes ízű, könnyen emészthető és tápláló. Majd kiderül. Szerinte is mehet tej-kaja-tápszer együtt ebben a sorrendben.
Szerintem is csak a szülei neveljék a gyereket. Én frászt kapok néha anyukámtól, meg is mondom a véleményemet.
Edit, megkáérdeztem és azért áll el kevesebb ideig a fürdető, mert több a víz benne.
Az én hajamat is az egész család szedi, de nem vágatom le teljesen rövidre, mert nekem az olyan ellenszenves, hogy a legtöbb kismama levágatja. Olyan asszonyosak lesznek. Bocs mindenkitől, de én nagyon nem szeretem. Nekem is vágni kell, de azért, mert elért egy hosszúságot, ami után nekem még jobban hullik. Szerintem amúgy egyszerűbb kiszedni a gyerek kezéből egy hosszabb hajat, mint rövidet. Amúgy én 22 évig rövid hajjal éltem, most élvezem ezt a hosszút.!