Sziasztok!
Tündi!
Nálunk is fő cél, h semmi cukrosat! A ker. lányom COLA-t kapott 6 hónaposan cumisüvegből!!! (tápos volt ) és ovisan már romlottak a fogai...
Próbálom majd a fűszereket is kerülni a természeteses ízeket szokja meg.
horoszkóp: abban nem hiszek, h ez meg ez fog valakivel történni, de az adott jegyre a jellemzést igaznak tartom. Tapasztalom, h sokminden igaz rám, amit a skorpió jegyűekről irnak.
hiszti: tapasztalok valamit, de lehet, h csak makacs a Szentem.
hasonalvás: Ábel kb. 1-2 hetes kora óta KIZÁRÓLAG hason alszik
Előfordul, h séta közben elalszik a hátán, de nagyon él még benne az "átkaroló reflex" és lendül a karja azonnal felébred, minden apró zajra. Sokkal jobban alszik hason.
Régebben nagyon figyeltem, h kap-e levegőt, de mondta a gy. doki, h hatalmas az életösztönük és ne féljek. Kb. 10 napos volt, amikor már átfordította hason a buksiját és helyezkedett az alváshoz. Ma van amikor úgy alszik el, h teljesen az arcán -orrán van, de akkor is kap levegőt. Én ezt tapasztalom, persze lehet más vélemény is. Amikor felébred, csuda aranyos, ahogy kinyomja magát és néz ki a kiságyból. Tudja, h merre kell néznie
Hol vagyunk, hol lát minket.
koszmó: úgy tűnik nincs, de Én sem akarom elkiabálni
köröm: amikor előszőr karmolta meg magát Kb 10 naposan nagyon megijedtem a vér láttán, de most már csak "sebeket" látok..elég gyakran megteszi és a fülét is cibálja. A körömvágás maga a tömény kiabálás, apa fogja én vágom, Ábel bőg...nagyon gyorsan nő, akár 4 naponta kéne vágni, de csak hetente szoktuk.
Remélem jól telt az este!!! Gergő mamázott??????
nézegeti már Gergő a kezecskéit??? Ábel összefogja őket, de nem nézegeti. Csak a mi kezünket nézegeti, huzza maga elé és azzal játszik, próbálja bekapni is
Mennyire jut időd-időtök a párotokra???
Én néha azt érzem, h nagyon hanyagolom és sokkal többet érdemelne.
Kármen!
amikor Mi szültünk (talán Tünde is emlékszik) nagyon sok volt a kisfiú az újszülött osztályon, lányok alig születtek. Én igazából fiut akartam elsőre, de tudtam, h apuci nagyon örülne kislánynak. Fiú lett, ahogy apuci érezte, de szinte naponta szóbekerül "Tirzus" apa nagyon szeretne egy kislányt
nagyon aranyos Orsi, örök emlék ezek a képek!!! Én szinte naponta csinálok képeket ha valami érdekes történik és küldöm át apucinak, aki olvadozik, ha már dolgozik.
Mi Domaszéken lakunk a faluban a Tüzép közelében. Egy használt házat vettünk meg bankhitelből.
hasonalvás: irtam erről sokat. Biztos azért tudja ennyire kinyomni magát Ábel, mert sokat gyakorol
Lányok!!! hogyan segíthetném a fordulást?? ma néhányszor átgörgettem a franciaágyon, csodálkozott nagyon. Úgy érzem még nem érett arra, h átforduljon. Az az érdekes, h kb. 6 hete már többször fordult, de azóta nem.
Elég hosszan irtam, bocsi.
sziasztok!