Kedves Emma!
Sztanyik dokiról sajnos nincs közvetlen infóm, de akivel eddig találkoztam, mind dicsérte.
A Margitban van 24 órás rooming-in, csak kicsit várni kell rá.
Szóval, ha nincs hely a rooming-in részben, akkor anyuka elõször a kórtermi részbe kerül, ahova 3 óránként hozzák ki a babákat, reggel fél 6-tól este fél 12-ig, ha jól emléxem. De nagyon hamar át lehet kerülni, mert elég jó a forgás. Max. egy nap szerintem, de ez tényleg attól függ, hogy éppen hány kismama van. A rooming-inben végig veled lehet a baba, de be is tolhatod a csecsemõs részbe éjszakára vagy amikor nem tudsz vele lenni. Egyedül reggel és este fél 7-kor kell leadni egy félórára, órára, amig megfürdetik, lemérik, meg egyáltalán megy a vizit. Ja igen. Tápszert _nem_ adnak nekik, a tea sem kötelezõ. Az egyébként nem más, mint hogy nagy mennyiségû forralt viznek megmutatnak egy-két szem ánizst. 100%-osan szerintem nem lehet elkerülni, hogy teát kapjon, fõleg, amig kórtermi részben vagy, akkor éjszaka valszeg kapnak teát, (bár nem biztos), én igy azt tanácsolnám, hogy csak szerezz be egy cumisüveget, NUK, MAM vagy AVENT cumival (ezek hasonlitanak legjobban a cicihez, és mégsem a kórházi bocicumit kapja a gyerek), és add be mellé. Van külön fertõtlenitõ, ráragasztod a nevét, és onnantól kezdve abból kapja, HA szükség van rá. Megbeszélés kérdése az egész. Utána meg jól elrakhatod emlékbe, had fogja a port.