Sziasztok!
Na, sikerült pisit gyújtenem. Érdekes, amikor 2 hónapos korában gyûjtöttem, elég volt egy zacskó. Igaz, hogy a fele mellé ment akkor, de volt a zacsiban is. Bezzeg most.
Reggel kezdtem. Elsõ próbálkozás, ébredés után zacsi, rá a pelus. Utána szopi, táp, ezek után megnéztem, van-e benne valami. Nem volt. Gondoltam, leveszem róla a pelust, és tartom a kezembe, közben fogom a zacsit, hogy ne menjen mellé. Ez anno bejött. Most bezzeg nem akart a kezemben maradni. Letettem a pelenkázóra, jûtszöttunk. Egy idõ után, látom, jön a pisi, de az összes mellé. Egy zacsinak annyi.
Ezek után újabb zacsi, pelus rá, kenyerezés. Utána megnéztem, hát tiszta kaki volt, persze a zacsi is. Második zacsinak annyi.
Most már biztosra akartam menni, lesz, ami lesz, addig tartom, amíg nem pisil. Persze nem sikerült, egy idõ után csak ráadtam a pelust. Amikor megnéztem, volt pisi, csak éppen a zacsi ragaszása lejött, és benne egy csepp pisi sem. Ekkor már a 3. zacsit dobtam ki, felhívtam a férjem, hogy hazafelé hozzon még, mert én csak hármat vettem. Meghozta, na akkor már mindent csináltam, csak fogjam, viszont jött a séta, a férjemmel ment, siettek, rá kellett adnom a pelust. Viszont elõtte jól megigazgattam a zacsit, beállítottam, hogy tényleg odamenjen. Mondtam a férjemnek, hogy az egyetemen majd pelenkázza már ki, aztán ha van valami, tegye üvegben. És volt!!!
Így aztán du. 5re meg is lett a pisi.
Lili tiszta hülyének nézett egész nap, nem értette, miért fogom állandóan, miért csinálom egész nap, hogy pssss.
Remélem, másnak könnyebben fog menni.
Csináltam tesztet.
Vevike!
Lehet, hogy lány lesz, emrt szégyenlõs?
Rita!
Azért nov. 4ig is nagyon drukkolunk!
Többiek, hol vagytok?
Ildianyu