Agiko:
Csak bekulekenyen es simulekonyan.
Mondjuk megertem nekunk is voltak idoszakok, amikor vitaztunk. Mondjuk amikor neki is tennie kellett volna valamit. Aztan idovel megszokta a gondolatot es mega vegen meg is uszta
Igen Betriebswirtschaft Becsben.
Tanczy:
Osztrak gimibe jartam Pesten, igy jott az orult otlet. Elegge hulyeseg volt igy utolag.
Ama:
Megis milyen allast var el toled Meine igy, hogy nem tudod a nyelvet?
Mi lenne ondjuk egy nemzetkozi segelyszervezetnel mint a voroskereszt vagy a karitas vagy ilyesmi? Ott talan eleg az angol is? Vagy tanithatnal magyart kint. Ott nincs magyar Intezet veletlenul? Vagy esetleg valami jo kis angol alapnyelvu nemzetkozi ceg?
Na ez a legnehezebb szerintem. Esetleg egy tavmunka neten keresztul?
szilda:
Papadnak javulast! Hol mered ezt a hot reggel? Ugye nem szajban?
mancs:
Nagyon vartam mar rolad a hireket, aztan egy hulye lakogyulesre kellett mennem es epp mielott elmentem meg el tudtam olvasni. nagyon orulok. Szerintem ez a legrovidebb ido, amit szamitasba lehetett venni. A 3x850 nem sok abszolut nekem is ez segitett eppen. Szerintem a lombikig meg sokkal jobban ki tudja majd fejteni a hatasat, nagyon jo, hogy idoben elkezdted. Te a gynevacot beadattad mar? Viszont neked mi a velemenyed, meddig szedjem en??? 12. het vagy mar most hagyjam abba, vagy 10. het. Annyira nem merem abbahagyni, de szedni se merem igazan. Tok ciki!
Hat a kormanyrol nekem is megvan a velemenyem, miutan ma ki kellett mennem a haziorvostol dolgom vegezetlenul, mert kis millioan allatak a sorukra varva es kohogtek ossze vissza. plusz ki volt irva, hogy elnezest a burokracia miatt nagyobb a varakozasi ido a normalisnal is... es eddig is elegge sokat kellett betegenkent varni.
Holnap delelott hatha kevesebben vannak, beprobalkozom ujra.