Anikó,
szerintem ilyenkor a szívhang még olyan gyenge, hogy nem is lehet hallani a szívhangját. Ne nyugtalankodj, biztosan minden jól és jó helyen van, ha a doki nem látott semmi rendelleneset! Meg úgyis mindjárt itt az újabb Uh!!!
Gigi, csak azt nem írtad, hogy min parázol most éppen? Ja, szívhang...
Akkor már összeraktam.. Ne parázz má' ezen, már azt hittem, vmi nagy baj van, mert visszafelé olvastam.
Hallgasd meg az enyémet: Amióta múlt héten összebalhéztam a főnökömmel, rendszeresen fulladok, pedig évek óta nem hallatott az asztmám magáról. Napi 100-szor átfut rajtam, hogy kap-e a baba elég oxigént, úgy, hogy én se nagyon, meg hogy fújjak-e az asztma-spréből, az ugyanis erősen magzatkárosító hatású. Eddig sikerült elkerülni. De: ma nem tudom, hogy barnáztam-e, de elég sötét-narancssárga volt... Végül meggyőztem magam, hogy ezzel ne rohanjak az orvoshoz, de izgulok ezerrel...
Szóval ne parázz egy félresikerült megjegyzésen, tuti, hogy csak a hormonok értették veled félre, azok meg azért tombolnak, mert egy pici ÉLET van a pocakodban...
Ildi, utólag boldog szülinapot Lacikának! Reméljük, termékeny volt a hétvégétek!!!
Ciciméret: Én szívesen veszek át valakitől felesleget.
MA megnézettem a védőnővel a tejmirigyeket, azt mondta, teljesen normális.
Ja, és van kiskönyvem!!!!!
Erzsó, gratulálok!! És üdv itt!!
Okr, szerencsés vagy, nem minden cégnél adják ki gyes mellett a szabikat! Meddig fogsz dolgozni?