Szia Tündi!
Nemrég értünk haza a börzéről, kicsi fiam többször összepisilte magát, de most végre elszunnyadt. Apuci mosogat , anyuci pedig netezik
A hitelről irtam priviben.
Hol lakik az anyósod??
Nem, mi sem vagyunk összeházasodva. A kedvesemnek volt egy korábbi házassága és papiron még nem vált el. Egyenlőre jó így, mert a Emberem nem akar ügyvédekre költeni. Exe pedig még nem hiszi el, h el lett hagyva... (2 éve élünk együtt...)
Amikor a Klinikán voltam szinte a 80-90% apaságival szült...
Nekem akkor nagy szerencsém van, a fiam nagyon jól elvan nélkülem, igaz már az első napok óta sokat van apucival, övé a böfiztetés, este játszanak és hétvégén még többet vannak együtt. Igaz legtöbbször Én is velük vagyok, de ha dolgom van, nyugodtan apára bízhatom. Van amikor magával viszi a munkahelyére, ott is csak vigyorog a kolléganőkre, és csak akkor sír, ha éhes, vagy peluscsere szükséges.
Sokan mondják, h nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, de ilyen apuci is. (anyuci kevésbé
) Amikor megszületett Ábel a gy. doki annyit mondott a megfigyelőbe, h "ezt a kisfiút önöknek nagyon kell szeretni"..mi betartjuk és szerintem azért ilyen jóbaba.
Étkezés: főzni szeretnék, persze én is tartok a vegyszeres zöldféléktől. Hiszem, h elég erős a fiam, és nem lesz beteg semmitől. Azért biztosan veszünk üveges ételt-italt is, de főleg frisset akarok adni neki.
bevásárlás: nálunk apuci intézi, én csak összeírom mi kell. Át szoktam böngészni ezeket az akciós ujságokat és összeírom honann mi kell és apuci intézi. Azért mi is elmegyünk a boltba, de max. ujságért vagy ha valami hirtelen kell.
Hőmérséklet: itt a nappaliban vagyunk napközben , itt 21-22 fok van, a hálóban is ennyi, de estére befűtünk 25-26fokra és úgy fürdik. Jól tartják a falak, még reggel is kellemes. Remélem a köv. héten jön már a szerelő és beüzemeljük a padlófűtést. Napközben a nappaliban a rugira adok egy termos kapucnis felsőt, kiscipőt vagy betakarom. A játszószőnyege alá tettem több termos plédet.
Kép: már napok óta azt irja ki a babanet, h hiba történt. Kértem egy babanetes lányt, de neki sem ment a feltöltés, valami rendszerhiba lehet. Lécci ha tudod próbáld ki Te is!
Vérvétel: a dokink nem mondta, én meg elfelejtettem megkérdezni. Legközelebb csak nov. 15-én megyünk.
Ha nem felejtem el megkérdem a védőnőt, várható a napokban a felbukkanása.
főzés: anyósomnak hála, tele a fagyasztószekrényünk...úgy szoktam, h ha apa itthon van főzök többféle egyszerűt és hét közben csak köretet kell és olvasztani. Este főzök annyit, h maradjon másnapra ebéd nekem. Apuci rengeteget segít. Most volt marhapöri aamit bográcsban főzött, azt engedtem fel és lett belőle zöldséggel gulyásleves. Vettünk fagyasztott túrós-mákos rétest, azt sütöttem hozzá. Ma börzéztünk és még kihasználtuk a jóidőt, pácoltunk be hust és grilleztünk, amikor hazaértünk.
Áldott jó társam van, sokan mondják
de Ő foglalt, nem adom!!
Börze: rengeteg mindent vettem. overáll (sötétkék-drapp) termós overáll, meleg kantáros nacik, rugik, kiskabát, pulcsik, hálózsákok..........igazából kb. 12-13 ezret költöttem, de nagyon sok ruhát vettem. Ja farmernacit, sapit, .... (kapott Ábel anyósomtól 10 ezret, azt vásároltam el. )
Vittem Ábelt is, mert taliztam barátnőkkel. Apuci addig elment bevásárolni. Ábel jó volt, kicsit aludt és azalatt tudtam keresgélni.
Volt idő kicsit beszélgetni is. Amikor Ábel elunta magát, odaadtam apának és bementek a munkahelyére, ott tisztába tette és üvegből megetette anyatejjel. Vittem 240ml-t, h legyen, az én drágaságom az egészet bevágta........azóta 3szor cseréltünk ruhát, mert bealszik és nem birja ezt a sok folyedékot a pelus.......
Gergő mennyit eszik egyszerre?? Van mérleged??
A dokitól nyugi, biztosan minden rendben lesz.
Nekem holnap magánkardiólogus....
Egy regényt irtam, bocsi!!
pussz