Sziasztok!
Szóval megvettük az autósülést még szerdán, csak azóta nem nagyon volt érkezésem írni.
Nekem nagyon tetszik, de sajnos Aisa nem értékelte túlságosan a dolgot.
Ugyanúgy hisztizett benne, mint a hordozkájában.
Lehet, hogy az autónkkal van a baja????
Biztos egy hiper-szuper BMW-ben nem bőgne!
A
www.roemer.hu oldalon láthatjátok az ülést, a TS Plus típusú. 54 pénz volt, plusz hozzá 6 ezerért a fejszűkítő, hogy ne boruljon odalra a buksija, ha elalszik. A tesztek alapján ez nagyon jó minősítést kapott, és nekünk első volt a biztonság.
Így magában nem olcsó, viszont a Brendonos 65 ezerhez képest igen (és abban nincs benne a fejszűkítő, ami kb. 10 pénz ott). Szóval mi meg vagyunk elégedve vele, és a faszi is rendes volt!
A mai éjszakánk egész jól telt, fél 10-kor letettem Aisát és csak negyed 3 körül ébredt előszőr, aztán cicizett, és aludt 6-ig a kiságyában. Aztán még 8-ig velünk.
Bébiőrzőt asszem én is likvidálni fogom, mert vagy kikapcsolom én álmomban
, vagy lemerül mert nem teszem fel töltőre, vagy pedig egész éjszaka megy, ha bezavar a másik kisbaba. Maradnak a nyitott ajtók ezentúl....
Otyka nagyon édes Panna a képeken. A videókat most nem nagyon van időm megnézni, de majd pótolom később!
Hogy sikerül rábírnod, hogy napközben többet aludjon?? És azt hogy éjszaka is csak egyszer keljen??? Nálunk is szerintem ez a baj, hogy napközben nem tudja kipihenni magát (kétszer félórában!!), és éjszaka ezért nem tud aludni rendesen. Csak én nem tudom rávenni sehogysem arra, hogy napközben is aludjon eleget. Szívesen venném, ha leírnád, hogy nálatok mi válik be, talán segítene nekem is!
Felüléseket nekem is el kéne kezdenem csinálni, de a lustaság mindig győz.!!!
Meg ma hallottam a Béres Alexandrától, hogy ha előtte nem indítjuk be a testben a zsírégető funkciót (futással, taposással stb.), akkor a szervezet ilyenkor nem zsírt fog égetni, hanem rögtön izmosít. Ebben az esetben viszont nem lemenni fog a has, hanem marad ekkora, csak éppen nem hájas lesz, hanem izmos.
Hát azt sem akarom...
Szóval kifogás mindig akad bőven!!!
Szilpa hogy tetszik Kendének az új babakocsi? Ezek szerint nem találtál belőle használtat...
Ezt az orrfelhúzós fújtatást Aisa is csinálta régebben (mindig olyankor amikor meglátta a fürdős kacsáját
), aztán leszokott róla, de most megint szokta csinálni, de már nem csak a kacsa láttán.
Nem tudom miért csinálják ezt, de olyan édesek olyankor.
És sokszor úgy dumál, hogy így össze van húzva a szája, és nyomatja ezerrel a szövegelést!
Sancsi szerintem is valami hasonló lehet a minőségirányító feladata, mint amit írsz. Nálunk a cégnél voltak ilyenek, és ők csekkolták, hogy ne kerüljön ki selejtes cucc a vevőhöz. Sok szerencsét a sulihoz!
Most hétvégén nem leszek már, mert ma megyünk már ki anyósékhoz, ott alszunk két éjszakát. Holnap megyünk szüretelni délelőtt, délután esküvőbe (nem sok kedvünk van hozzá
), vasárnap meg egész nap szüretelünk, csak este jövünk haza!
Mindenkinek jó hétvégét, pihenjetek sokat!
Üdv.