Új privát üzeneted érkezett!

Share :)

Köszi az infót!

Dobok én is egy vonalzót!

Imádom :)

Kép
mot

Mot papa épp irni akartam neked, hogy nagyon figyelmetlen vagy mert már irtam hol vettem :) A micimacikat az 50 darabos a praktiker dekor osztályán, de szerintem bababoltokban is lehet ilyet kapni, általában a pénztáraknál asszem.

Share :) helyre rakjuk Mot papát, mondom mi már nem számitunk annyi fórumra irogat :)
Ennyire gázos a dolog? Mi lesz akkor késöbb ha már most leszakad a hátad meg mindened :) tessék tornázni, hátha az javít valamit. Bár bevallom én kb 1 hónapja nem tornázom, nem is esne jól, de azért érzem már hogy húzza a derekam. Alváskor meg mindig elzsibbad a csípőm meg a lábam, de azt írja ez természetes készülök a szülésre....hűűűűűűűűűűű :lol:
Mondtam Nikinek jővőhéttől szeretettel várjuk :)

Én is dobnék egy vonalzót ha engedné :roll:

De ma vagyunk a 39. héten, és 7 nap van a szülésig! :lol:
chesti

Na, Csajok nem ér bántani a kisebbet!!!! :)

Chesti:)

Nagyon nagyon szorítunk!!!!! :)

Uramisten, de izgi!!!!
mot

Sziasztok Lányok és Mot!

Szóval, szerdán voltam terh.vércukron. Nem volt annyira gáz, mint ahogy azt gondoltam. Hálistennek jó lett az eredményem.
A méhszájam is zárt még, és hallgattunk a babóknak szívhangot is, az is tökéletes volt.
Aztán tegnap este várt minket az Uh-n egy kisebb meglepetés.
Miután a 12.heti UH-n valami fütyi féle képződményt láttunk most kisség meglepődtünk mikor közölte az UH-s néni, hogy mindkettő kislány. :lol: :lol:
Végül is teljesen egészségesek, gyönyörűek, de csak az együkük fotogén, a másik baba nem akarta az arcát mutatni.
Ja, és 78 és 80 dkg a súlyúk, majdnem teljesen egyformákok.

Bár, a doki azt mondta nekem a telefonba, hogy az a tuti, ha majd a kezemben lesznek, most akkor kinek lehet hinni?

Chesti :lol:
Napsütéses szülés előtti utolsó hetet kívánok!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

együkük = egyikük

Hi-hi-hi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki drága,

borzongok :), két kislány, húúú izgiii :D Hú, kissé érzékeny vagyok, majdnem bőgök :D :oops: Annyira jóóó ez az egész! :D

Puszi!

UI: és bocsi, de kész vagyok :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok/Mot!

Viki, tök sokat gondoltam Rád! Tök jó a két kislány! Nálunk is úgy volt 2 hétig. Én bevallom annak is nagyon örültem. Sok pozitívuma van az egyneműknek. Lényeg, hogy minden rendben. Jó nagy babák!!!!!!!

Chesti, kitartás még az utolsó napokra!

Rohanok, mindenkinek sok puszi, akit név szerint nem említek. szép hétvégét!

Lucia
lucia1

Zsókuci, Lucia :lol:
Arik vagytok köszi! :lol:

Feltennék fotókat a fotogén típusú babámról, de nemtom', hogy hol kell átméretezni a képet, mert így nem engedi feltölteni.
Segítsen valaki!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti, tornát csinálnám. Nemrég kaptam engedélyt a dokimtól, de azóta jött a festés, minden napra van valamilyen rohangálás, már nincs erőm estére. Jógázok, ill. RR kismama tornáját csinálgatom(nám).

Most pedig sikerült megfáznom. :cry: Nem akarok erőlködni. Szépen kikupálódok, és utána rendszeresítem a napi tornát.
Iszok meleg folyadékot, citrom, méz, ennél többet nem tehetek. Éjszaka jött ki, gyanús volt, hogy nemcsak kiszáradt a torkom, mert nem akart elmúlni a kaparás. Éjjel nekiálltam teázni, nappal egész jól voltam, de így estére befutott az orrdugulás, a hátfájás, a gyengeség. :( Valami jó ötlet, hogy gyorsan elmúljon?

Viki, :P Többségben a kislányok. Hátha a mostani mezőny ellensúlyozza a nőuralmat.

Mot, irány a bari-vásár!

Voltam ma a barátnőmmel babakocsi nézőben. Olyan jó érzés volt, hogy már bemerészkedhettem a boltba, nemcsak a kirakaton keresztül szemlélődtem. Úgy tűnik, hogy maradunk a Pierre Cardin Travel Systemnél. Mindig az első választás, a jó választás. :)

Kellemes hétvégét mindenkinek! 8)
share

Kép Kép Kép

Fenti képek a fotogén babóm képei, a lenti képen a nem fotogén babám hátgerince és bordái láthatók. :lol:
Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jóestét mindenkinek!

Viki! Nagyon édes a fotogén babód, olyan helyes arcocskája van. Valszeg tesó is ilyen aranyos.

Drága Chesti!
Már csak két nap, tudod? :lol:

Zsókuci drága!
Este próbáltál elérni msn-n, :oops: még be voltam jelentkezve de már aludtam, papamaci mondta reggel- mert Ő még akkor gépezett-, hogy próbálkoztál. :roll: Ne haragudj, nem azért nem válaszoltam, mert nem akartam. Bocsi! Azért remélem jól vagy és egyenlőre nem jön vissza a folyadék.
Olvastam a másikban, hogy elindítottad a babaesőt. Nagyon helyes csak így tovább.

Lanett!
Ezúton is gratilálok és remélem minden rendben lesz továbbra is :D !!!!!

Share
A "bütykölés" egyébként nekem kifejezetten relaxálás és a végeredmény pedig olyan kellemes érzéssel tölt el. Persze az sem mindegy, hogy egyébként is szeretek ilyeneket csináni - kicsit elő is jött az óvónéni vénám, merthogy az volnék eredetileg. A férjecském meg csak mosolyog rajtam és azt mondja olyan aranyos vagyok, ahogy a konyhában mókolok ezekkel a kis valamikkel. :lol: Teszek is fel majd képeket a "műveimről", hátha más is kedvet kap hozzá.

Lucia
Remélem bírod a boxot! Jó nagy lehet a pocid és még a java hátra van. Gondolkodtál már rajta, hogy szerezned kéne egy tartószerkezetet, amivel a pocidat tolhatod magad előtt? :D Persze ez csak vicc volt, - remélem nem haragudtál meg - de biztros nem lesz egyszerű. Nem vagy egy Brünhilda típus. Bár Vikit még nem láttuk "élőben" :roll: , fogalmam sincs Ő milyen alkat, hát ....neki sem lehet könnyű dolga.

Rólam annyi, hogy ma találkoztam a szülésznőmmel, nagyon aranyos így elsőre. A hétvégén megszerezzük a kiságyat és talán szép lassan elindul a rámolás is.

Remélem men hagytam ki senkit, ha mégis akkor bocsi!

Ja, persze Mot papa! Igazán büszke vagyok rád, hogy ilyen apa leszel. Már most látszik, hogy arany élete lesz a csajoknak melletted. :D

Szóval puszi mindenkinek! Hétvégén lehet, hogy ne nagyon jövök, megint lesz program! Családi! Azért gondoljatok ránk hétfőn, cukorterhelés+ UH! Addig kérlelem a csöppemet, hogy ne legyen olyan szégyenlős :wink:
zuzmó

Ja, hát majdnem elfelejtettem.

Kép
zuzmó

Sziasztok,

Rozus,
Hú, nagyon drukkolok, hogy még bent maradjon valamennyit a kisasszony :) Neked meg kitartást, biztos nagyon nehéz lehet, hogy egyfolytában feküdnöd kell… Gondolom minden sorozatot kívülről ismersz már :D:D
Túró: borzongok, ha rá gondolok, pedig ma túrós tésztát ettem. De így sem volt jobb :D Próbálom máshogy bevinni a fehérjét, persze már minden tejterméket utálok szinte, így elég nehéz. Marad a hús :D Egyelőre…

Mot,
Hihetetlen mennyire rohan az idő… 27.hétben jártok?? Nemsokára Ti is szültök… már csak 13 hét. :D Gondolom Kriszti pocakja növöget rendesen. Millió puszi neki (is) !!!!

Share,
Remélem már látszódni fog a csütörtöki UH-n a baba, illetve a petezsák :) Bár megyek hétfőn is, így kicsit reménykedem, hogy talán már akkor is, bár tudom, hogy ilyenkor pár nap is számít. A munkával kapcsolatban - hú, remélem, hogy én tudok majd még dolgozni. Őszinte leszek, szívesen maradék itthon, de az igazság az, hogy elég jó fizut kapok, így érdemes lenne bemenni :D Még fél évet tervezek, de igazad van, majd a baba dönt, hogy anya dolgozhat-e… Bár majd beszélek vele, hogy ha szépséges gyerekszobát szeretne, akkor jó lenne, ha hagyna :D:D:D:D Ami mondjuk nálam előny, hogy autóval járok, és hogy azzal kb. 5-10 perc alatt bent vagyok :), tehát legalább a hosszú utakat megúszhatom :D
Jobbulást, hát igen, mézes teán kívül nincs más lehetőséged…

Viki,
A lányokkal kapcsolatos hírre ugyan már reagáltam :D, de nagyon örülök, hogy a terheléses cukor vizsgálatnak is jó lett az eredménye! :)
Szuperek a képek! Annyira kis édesek! :D:D:D

Lucia,
Remélem ti is jól vagytok! :D Puszillak!

Zuzmó,
Sejtettem, hogy nem azért nem írsz, mert nem akarsz :D Puszillak! :D
Amúgy a vonalzót ha berakod a profilodba, minden nap frissül. :)

Szép álmokat pocisok! :D Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,Zuzmó:)
Köszcsi!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Viki nagyon helyes a kis csaj :) Bár bevallom a 4. képen nem tudtam ki venni mit is kéne látnom :) de a pofija nagyon édes :)

Share hát méz tea és igazi citrom, vagy lefekvés előtt a mézes forró tej :)...remélem hamar kimászol belőle. Azt hiszem engem is kerülget amúgy, de egyenlőre csak az orrom dugul be hálaég. RR kismama tornája szerintem tök jó, nem fárasztó, és nekem jól esett a napi 20 perc.

Zuzmó beirányoztad nekünk a hétfőt :) Tudod mit legyen igazad, én már nagyon várom :lol: Zombi akarok lenni :)

Lanett várunk ám :) Tessék bejelentkezni ide is :)

Mot nem bántalak :) Barikra fel :)

Lucia :) Gyerekek jól viselkednek? Alvás hogy megy? Még mindig küzdesz a szorulással, vagy valami bevállt esetleg? Nekem azt mondta szülésznő a beöntést megfogom úszni, ha ennyire nem marad meg bennem semmi :) Ennek azért örülök :)

Zsókuci mami :) msn-en szakadtál este, aztán én meg hulla lettem mentem is fürcsi. Beigli isteni lett, bár a csokis lehetne édesebb :) na majd legközelebb, Zo mondta tudja ugyis csinálok karira is, mert nem bírom majd ki :) Na majd meglátjuk, ha vigyázz addig Nikire :)
Nem gondoltam hogy frissül a vonalzó...ez ledöbbentett komolyan :)

Csajok dobnék én táblát de egyszerűen nem engedi, még vonalzót sem :( nem tudom mi a baja :(
Kriszti a másik topikon szintén ezzel szenved, de ha neki mégis sikerülne akkor megígérte segit nekünk is..vagy Zsókuci drágám esetleg te? :) Kaptál photoshop tréninget :)

Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Zsókuci!

Hát éppen ez az amit szerettem volna kérni tőled, hogy mondd el, hogyan tegyem be a profilomba a vonalzót. :lol: Én próbáltam az aláírásba bemásolni, de nem engedte. Így mindíg meg kell nyitnom a bmp formátumot, elmenteni jpg-re, átméretezni és csak utánna tudom csatolni. :( Szóval fogalmam sincs, hogy tehetném be a profilomba :? Help me!!!

Chesti!Hihi! Végre valami amit nem tudtál! :lol:
zuzmó

Sziasztok,

Zuzmó,
az aláíráshoz kell bemásolnod azt amit e-mailben kaptál. Nálam pl. ez ilyen: [url=http://babafalva.hu][img]http://babafalva.hu/tickers... stb. szóval, ha ezt bemásolod aláírásként, akkor ott marad, és naponta frissül is :D

Chesti,
ha elküldöd mailben a táblát, megpróbálom felrakni. De ne az msn-es mailcímemre küldd. Remélem tudod a másikat is még. :D

Puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Még gondoltam megosztom veletek, hogy Kicsibogyó(k) hol tart(anak) a fejlődésben. Annyira csodás :D

5. hét

"A 16-22. nap között döntő változások következnek be:

- Kialakul a baba szíve.
- Parányi erecskék hálózzák be a testét.
- Az embrió egy folyadékkal telt zsákban lebeg.
- Már magzatvíz is termelődik.
- Négy kis bemélyedés jelenik meg a fején, ezekből lesz később a magzat szeme és füle.

A hüvelyi ultrahang-vizsgálattal már az 5. héten megállapítható a terhesség. A várandósság egyik legkorábban tapasztalható szubjektív jele, hogy a kismama sokkal erőteljesebben érzékeli a szagokat és ízeket."

Kép

Kép
zsókuci

Hali!

NA most kipróbálom, hogy Zsókucinak igaza volt-e? :D
Úgy látom igen. Pusza neked Zsókamami!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok pocisok!!!
gyorsan bekukkantok a melóhelyől, hétvége lévén nagyon nehezemre esik itt lenni.....
Ráadásul nagyon lebetegedtem, és oylan kis gyenge vagyok.Mézes tea ezerrel, már vagy 4 liter,de a pihenés holnapra marad.....

Chesti,
én a táblázatot GIF formátumban mentettem el, és így sikerült...
próbáld meg, és ha nem sikerül, este hazamegyek, és teszek föl egyet nektek is.... :wink: Apuci jön értem 7 órára, ne kelljen buszoznom betegen, és hamar otthon legyek!(Ha addig nem sikrül, fél 8 fele teszek egy táblázatot....)
Én is próbálkoztam minden fajta formában, és így sikerült!

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Kép
chesti

Sziasztok!

Na végre sikerült felrakni a táblicskut :) ha valakinek valami nem jó szóljon, vagy ha tudja mikor megy legközelebb vizsgálatra :)

Na itt vannak még képek szobácskáról :) Ott a pelenkázós :)

Kép Kép
chesti

Chestimami!

Holnap megyek vércukorra meg UH-ra, az 16-a. :lol: nem 18.

Ma megyünk megvenni a kiságyat, aztán látogatóba papamaci egy régi barátjához akinek nemrég születtek ikerfiai. Tök jó lesz, babázunk!

Jó vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok kismamik!

Tegnap megvettük a babaszobára a tapétát, meg a mi hálószobánkra is. Ma kipakoltunk a szobából, úgy néz ki a jövőhéten tapétázás lesz.
Tök jó! Utána összerakjuk a bútorokat és a nagyja készen is van.
Asszem' ezzel egy nagyot lépünk előre a cél felé!

Zuzmó :lol:
Hol veszed a kiságyat és melyiket?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Zuzmó,
Ügyi vagy a vonalzóval! :D Örülök, hogy sikerült.

Chesti,
Annyira édi a szoba, nem győzök vele betellni. Kiváncsi vagyok, mikor érkezik meg a lakója :D:D:D:D

Viki,
annyira várom már, hogy itt tartsunk, hogy lehessen bármi babás cuccot venni...:D Vagy olyat, amit azért veszel mert szükség lesz rá babó miatt :D Remélem ha kész a szoba, akkor kapunk képeket!

Látom, nagyon csend volt ma, gondolom mindenki pihent, és kiélvezte ezt a napsütéses vasárnapot :)

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Vagyok még :) Zuzmó ha jól tudom mára programozta be a szülést :) Én nem bánnám, de semmi jele amugy :)

Zuzmó jó cukroslötyizést mára :)

Zsókuci örülök, hogy napról napra jobban vagy, remélem ma is jó híreket kapsz, és látod majd a picurokat :)

Viki indul a babaszoba projekt? :)

Kép
chesti

Jó reggelt mindenkinek!

Chestikém, hogy érzed magad így a finishben? Bébik köszönik szépen jól vannak, éjjel sztem kisfiú is megfordult, nagy kalimpászás volt. Mert persze nővérkét is ébresztette. Meg engem is. Már szabad szemmel is láthatóak. :) :) :)

Viki, édes a fotogénbébi. :) :) A 4. képet nem tudtam kivenni, azt hogy kell nézni? Nálunk is csak az egyik fotogén. :( :(

Azt nézem, kirózsaszinesedett a táblázat. :) :) :) A BMC úgy látszik inkább lánypárti. :) :) Zuzmó, Share drukkolok hogy legyen még egy kukis, most rajtatok a sor!

Zsókuci, hogy vagy? Majd írjál, mi olt ultrahangon, láttál-e krumpliszsákot!!

Mindenkinek szép napot/hetet, nam fogok tudni gyakran jönni. Azért majd benézek, Chestivel mi van. Rozus, neked is szorítok, hamarosan nálatok is bébi lesz. HŰ DE CSERÉLNÉK MÁR VELETEK!!!

Puszi
Lucia
lucia1

Lucia :lol:
Köszi a dícséretet neked is! Azon a képen a hátát lehet látni.

Hogy érzed magad?
Ma vagy pont 22 hetes, ha jól számolom, én meg holnap már 26!
Tellik-mullik az idő!!!
Hogy álltok a vásárlással, szobával, egyebekkel?

Chesti :lol:
MÁR CSAK 4 NAP!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki, megvan, látom!! Felül van a nyakincája, alul meg a popsija. Micsoda aranyos fokhagymagerezdjei vannak!!!

Igen, a punkcióhoz képes ma vagyok 22 hetes, a menstruációhoz képest szombat lenne a fordulópont. Fene tudja, melyikhez kéne számolni, Chesti a menstruációhoz számol. Végülis mindegy, remélem a januárt megérjük. Eszement mértékben nő a hasam, meg persze a súlyom is. Lassan kezdek aggódni. te hol tartasz? Most látom a vonalzódat, 100 nap alatt vagy!!! Tök jó!

Vásárlással sehol sem tartunk, de már nézelődöm. Van egy csomó kérdésem, pl. vajon ikreknél érdemes-e mellszívót venni, hány darab cumisüveg kell, hogyan lehet őket egyszerre szoptatni, az elején érdemes-e őket egy ágyba rakni, vagy rögtön külön, stb... Te mit gondolsz?

Üdvözlöm a puncisokat!
lucia1

Kép
lucia1

Sziasztok,

IKREKET várok!!!! :D:D:D:D:D

Este rakok fel UH-képet is!!!
Nagyon boldogok vagyunk!!! :D:D:D:D:D:D

Puszka mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakodok ide, de én a mai napon ismertem meg az itt írogató Zsókucit, és nagyon kíváncsi voltam az eredményére! Látom nem hiába jöttem! :lol: :lol: :lol:

Zsókuci Drága!
Nagyon örülök az eredménynek! Olyan gyorsan kijöttél a dokitól, hogy már nem találtalak sehol!
Pedig úgy rohantam utánad...! :cry:
Jól látom, hogy 19.-én jössz újra? Mert én is!!!
Remélem találkozunk, és korán gyere!!! :lol: :lol:

Mindenkinek sok szerencsét!
Orsi
orsika0

Sziasztok! :)

Túl vagyok a cukron, nem is volt olyan szörnyű mint gondoltam, remélem az eredmény is jó lesz. :shock:

Lucia! :)
A hozzám fűzött kukis remények odavannak, ugyanis ma egyértelműen kiderült, hogy puncis. Szóval Jázmint várunk, kérek én is rózsaszín hátteret.
Én nagyon örülök és persze papamaci is. :D

Viki!
Kiságyat először a Brendonban akartunk venni, mert van októberi kuponom a mostani akciós kiságyhoz. De sajnos olyan gyorsan elfogyott, hogy hiába volt pénteken még 10 db a Váci úti boltban, vasárnapra elvitték mindet. :x Annyira elkámpicsorodtam, :cry: hogy gyorsan kellett keresni valami mást és kiderült, hogy a Babyfunban (amit Chesti ajánlott) szinte ugyanazt lehet megkapni :) , ugyanannyiért és még kereke is van. Úgyhogy ma elmentünk oda és ott megvettük 10.490.-ért és hozzá a kókuszmatracot 12.000.-ért. :D Mindkettőnknek bejött a bolt és a tulaj, úgyhogy valószínűleg visszamegyünk még oda egy-két dologért.

Chestimami! :D

Még sok van hátra a napból, bármi történhet. :wink: Ja, légyszi majd gondoskodj a rózsaszín hátteremről. Amúgy minden oké a csajszival, szerintem most régóta ébren volt azért hagyta meglesni magát. 740g most a súlya kb.

Drága Zsókuci!

Nagy-nagy gratula az ikrekhez, tök jóóóóó :!: :!: :D

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Orsi,
Köszönöm, hogy megkerestél! Aranyos vagy! :) De figyu, Te előttem mentél be a dokihoz? Mert téged szólított először, és utánad mentem be én! :D Szóval ÉN kerestelek téged utána :D
Jól elkerültük akkor egymást... :lol:
Nem szeretnél a topikhoz csatlakozni? Az egyel felette lévőben a "nem babás"-ban szerintem találnál sorstársat, és nagyon kedvesek a lányok :D Várunk szeretettel! :D Aztán persze, hamarosan ehhez is (babáshoz) is csatlakoznod kell! :D:D

Zuzmó,
köszönöm! :D
Millió gratula Jázminhoz!!!! :D:D:D:D És persze a sikeres vásárláshoz is, ügyik vagytok! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci mami :) Ikresmamis :) Nagyon nagy gratula, látod amilyen sokat vártatok a csodára, most duplán kapjátok :) Gondolom Zozo oda van :) Igy kell ezt csajszi :)

Zuzmó háttér megoldva :) Amugy Niki most elég sokat mozog, asszem elkezdem mérni a fájásokat, bár rendszertelennek tünnek, aztán ki tudja :)
Gratula a puncishoz :)
BabyFun örülök, hogy bejött, mondtam a pasi is szuper :)

Kép
chesti

Sziasztok!

ZSÓKUCI, WOOOoOWW!!!! :lol: :lol: :lol: Ehhez most nem tudok mit hozzáfűzni. :wink: Vigyorgok, mint a vadalma. (És titokban icici-picit irigykedek is :wink: )

Zuzmó, gratulálok Jázminhoz! :P Akkor most már rajtunk a topik szeme. Holnap hátha okosabbak leszünk.
Hátha majd Zsókuci 2 fiúcskával erősíti a csapatot.

Chestikém, méricskélj csak. :) Sokszor eszembe jutottál ma. Legközelebb már kitöltheted a táblázatban az utolsó celládat is. :)

Lucia, két babával még szép, hogy rohamosabban növögetsz és hízol. Nem lehet könnyű készülni a két babára. Végül hogyan döntöttetek? Vásároltok valamit előre?
Van a Babaneten ikres topik, ott biztos tudsz jó ötleteket nézni. Továbbá http://ikrek.lap.hu

Csajok, az Istvánban nem szül senki? Van ott valakinek ismerőse? Dilemmázok..... Erről majd később.

Puszi mindenkinek!
share

Sziasztok Kismamik és Anyucik! :D

Remélem nem haragszotok hogy betolakodók!

Zsókuci :D

Bár a másik topicba már írtam, de szívből gratulálok neked a két pici babóhoz! Vigyázni ám!!!!!!!!!!!!!!!

Chesti :D
Drága! Remélem jól vagytok és még egyben?!
Bejelentkezem párszor este MSN-re, de látom nem vagy elérhető, így nem is merlek háborgatni.
De azért remélem nem felejtesz el értesíteni, ha valami történik!
Ja, és gyönyörű a Niki szobája!!!!!!

Viki :D
Nagyon édesek a babócák! További boldog pocakos hónapokat kívánok nektek!

Zuzmó :D
Nagyon szép nevet választottatok! És nektek is gratula a kislányhoz!

És persze Mindenkinek további boldog pocakosodást kívánok!!!!!

Puszi! Manda
manda

Sziasztok,

az ígért UH-kép Kicsibogyókról! :D:D:D

Jobb oldalon a két kis pötty (petezsák) azok ŐK! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Zsókuci :)

Nagyon-nagyon gratulálok!! Ez fantasztikus :) Kellemes 9 hónapot!!!

Na most visszaolvasoma a híreket!!!

Chesti :)

Ez már nagyon izgi!!!!

Kép
mot

Sziasztok :)

Még egyben :) Tegnap azért elég rendesen lefárasztottak a fájások, plussz tegnap egész nap takaritottam, amugy is starpa voltam. Elég sűrűek voltak a fájások, de rendszertelenek. A ki-be fújós levegő vételt legalább gyakoroltuk, tényleg jóóó :lol:
Aztán 8 körül kifáradt Niki meg én is, és elaludtunk. Most jó kipihent vagyok 12 óra alvás után :)
Jajj nagyon várom máááárrrrr Nikit :lol:
Ma megyünk NST-re, holnap meg dokihoz. :)

Share :) reméljük nem négy kiló feletti adatok kerülnek majd a táblába :)
Te nem szolnok szülsz? :)
István kórházban szült a sógornőm...hát nekem a szobák nem tetszettek, plussz ő azt mondta inkább a Szent Imrében szülne, ha megint lenne baba. De van egy Szent Istvános topik, szerintem ott kérdezősködj.

Mandaaa hogy tolakodnál be :) Szerintem nem vagyunk mi zárt közösség, és leprások sem vagyunk, nyugodtan irjon ide aki akar :)
Egész éjjel bent voltam msn-en..vagyis a gépem :) Filmeket tölt, ezért nincs kikapcsolva :) Remélem ti is jól vagytok :)

Zsókuci ikresmami :) asszem ez rajtad marad :) Nagyyooonnn széépeek a kicsibogyók :) és jó hír, hogy te is jobban vagy :) Vigyázz magadra, és magatokra :) Mesélj apa mit szólt, hogy mindjárt ketten vannak :)

Többiek hahó mi újság? :)

Kép
chesti

Szia Chesti!

Hát nem jött be a jóslatom, de nem baj. :lol: Azt hiszem ilyenkor már ez lényegtelen. Az a fő, hogy jól legyél. Most olvastam valahol, hogy ha rádjön a pakolási láz, un. fészekrakó ösztön, akkor biztos lehetsz benne, hogy elkezdődött. A nyákdugó akár napokkal hamarabb is távozhat úgy, hogy észre sem veszed :shock:
Szóval kitartás és mindent bele! Szorítunk nektek!

Ma csavargós napom lesz, találkozom régi osztálytársakkal és mozi! Kíváncsiak hol tart a pocakom :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Én is még egyben!

Chesti!
Pontosan milyenek a fájások? Nekem az, hogy keményedik a hasam, az sokszor van, kb 30mp, aztán vége, pár perc múlva újra, de ez valójában nem fáj, csak nem kellemes. Görcsölni is szokott a hasam, mintha meg akarna jönni, de ebben semmi rendszeres nincsen, szóval, van, hogy akár öt percig is tart, aztán órákig semmi. Neked a derekad is fáj? Mi csütörtökön megyünk CTGre.
Kitartás Nektek!

Lucia!
Tényleg, mennyi kislány lesz! De ez jóóó, hiszen a kisfiadnak lesz kik közül válogatni, ha majd babás tali lesz! :wink: A mi lányaink meg igyekezhetnek lecsapni arra a pár fiúra, lesz ám harc értük! :)

Zsókuci!
De jó Nektek! Két baba! Gratulálok! Remélem, nem nagyon sokáig fogsz dolgozni velük! Kisfiúkat, kislányokat, vagy vegyespárost szeretnétek inkább?

Zuzmó!
A Jázmin nagyon szép név! Biztos szép kislány lesz!

Share!
Több ismerősöm szült az Istvánban, és dícsérték a bababarát szobákat, meg mondták, hogy nem volt beöntés, borotválás. Viszont egyik ismerősöm pont front közepén szült, és szegény annyira készült az alternatív módszerekre, de mivel akkor rengetegen szültek, ő egy széken vajúdott a ctg-s szobában, nem látott se kádat, se labdát, se bordásfalat, az utolsó pillanatban került a szülőszobára, és onnan is jó sokára az osztályra, mert meg kellett várni, amíg valaki kikerül onnan. Szóval jó kórház, de ha tömeges szülés van, akkor nincs mit tenni. De asszem ez máshol is úgy van.

Viki!
Mi is majdnem mindent a babyfunban vettünk, szerintem is nézzétek meg! Én az árakat is sokáig hasonlítgattam egyéb diszkontárakkal, és tényleg ott a legolcsóbb!

Taptau!
Te milyen pelust használsz? Én vettem eldobhatót is, és ki fogom próbálni a monapel mosható nadrágpelenkát (az olcsósága meg a környezetberátsága miatt is). Egyelőre csak tizet vettem a Babyfunban (olcsóbb volt mint a forgalmazónál :? ) Te használod, vagy ismersz olyat, aki használja?

Puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Zsókuci :lol: :lol:
Jajj de jó! Örülök, üdvözlet az ikres klubban! :lol: :lol:

Lucia :lol:
A hasam baromira nő, de a súlyom kezd aggasztó lenni.
Most voltunk turkálni a szomszédba és ráálltam a mázsára, háááát nem kellett volna, verem a 90-et :oops:
A 100-at nem szeretném elérni.
Holnap kezdjük a tapétázást :lol:
Én Avent-es csomagot vettem amiben van egy mellszívó meg 4 db cumisüveg+cumi+mikrós fertőtlenítő tál.
Szerintem többféleképpen lehet őket egyszerre szoptatni. Én úgy gondoltam, hogy magam köré teszem a szopi párnát és a két babát a hónom alá kapom, hogy elérjék a cicimet :lol:
Na, tudományosan kitaláltam??? Ez most így elég egyszerűnek hangzik, de majd a gyakorlat ......
Ugyan két kiságyat vettünk, de lehet, hogy az elején egybe rakjuk őket, asszem' attól is függ mennyire fogják egymás társaságát keresni.

Zuzmó :lol:
De jóóóóó, még egy puncis!!! Gratulálok!!!!
Ez a totális nőuralom! :lol:
Akkor nagyon jó boltot csináltál a kisággyal!

Manda :lol:
Köszike, ari vagy!
Örülök, hogy hallak!
És te hogy vagy?

Rozus :lol:
A Babyfun-ban vettem a kiskádat meg a szopi párnát, de a bútorok miatt vásároltam máshol, meg ott olyan tumultus meg összevisszaság van és az eladó is ott van az ember seggében és minden faszságot megvetetne velem, mint segg tudatlan kismamával. :lol: No, ez csak az én véleményem...

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szülésznő megdicsért milyen szépen dolgozik a méhem, ő napokat jósol, de azt mondta látott már olyat, hogy valaki hetekig produkált ilyen méh tevékenységet.....én remélem maradunk a napoknál :)
Szóval jól vagyunk délelött megyünk doki bácsihoz!! :)

Rozus örülök, hogy még egyben :) Fájások nálam olyanok, hogy mozog a Niki, keményedik a poci....bár igazándiból állandóan kemény már :) és alulról mintha egy éles késsel szúrkálnának. Kb ilyen érzés :) Aztán igen a derekam az fájogat, de nem vészes, hanem sokszor arra kelek, hogy zsibbad a csípőm, vagy a combom, vagy a medencém, amire azt mondták az jóóóó, készül a testem :)

Zuzmó a nyákdugót nem láttam, de ez nem jelent semmit, mert éjszaka van hogy 5-6szor is ki megyek pisilni persze sötétben, és félig alszom. Nem lesem van e dugó vagy nincs :)

Viki babyfun igen kicsit lepukkant, meg a pasi nagyon el akar adni mindent, én mondjuk neten kinéztem mit akarok oda mentem, és mondtam, ennyi :) De rá lehet venni, hogy valameddig el is hozza a megrendelt cuccot. :)
Szoptatásnál meg asszem a védőnő úgyis elmondja mi a legpraktikusabb. :) Legalábbis neki segitettek tanácsokkal.

Na megyek is mert Niki kezdi az esti szúrkálodást :)
chesti

Sziasztok!

Zsókuci, nagyon csinosak a Kicsibogyók! :P :P Húúú, nem lesz semmi két babával. Le kalappal előttetek lányok!!!!!

Rozus, köszi az Istvános infókat. Most már nem lehet baj nálatok sem. Mosható nadrágpeluson mi is gondolkozunk. Kicsit húzósnak tartom a teljes készletet egyszerre megvenni, de most jó ötletet adtál azzal, hogy kipróbálásra néhány darab. Aztán lehet bővíteni, ha bejön. Arra gondoltam, amelyiknek kivehető a betétje, és csak azt kell mosni minden alkalommal
Szüléssel kapcsolatban csak álmodozok innen az Alföldről. Nem hiszem, hogy megoldható a bp-i. Honnan tudhatnám, mi lesz akkor. Elindulunk, és útközben meglesz a baba?? Áh, hülye vagyok. Majd írok, miért dilemmázok.

Viki, kitartás a kilókkal kapcsolatban. Majd a tapétázás megmozgat egy kicsit. :wink: Jó munkát!

Chesti, üzenem Nikinek, hogy 4 kg körül megállni. :lol: Remélem, komolyan veszi a kis hölgy. He-he! :) Nem rossz, hogy mindenki kérdezgeti, mi van már?

Manda, te nem vagy betolakodó. GYere gyakrabban. :)

Tegnap UH vegyes érzésekkel telt. Luca/Máté teljesen egészséges végtagilag és belszervileg is. Méretei megfelelőek. :) A becsült súlyáról nem kaptam információt. Kb. egy pohár joghurttal lehet most egyenlő. :)

Viszont nálunk az a legújabb, hogy a 18. és a 20. héten is van uh, és két különböző orvosnak kell néznie. Megbeszéltük a dokimmal, hogy a 18. heteset más csinálja majd. Tegnap egy profi uh-s doki volt, még örültem is. Nadehát a modora!!!????? Tudtam, hogy fapofa, de évek óta nem találkoztam vele. Először is nem jöhetett be a férjem. Másodszor én sem láthattam a babát. Harmadszor még le is tolt, hogy korán jöttem, később jobban lehet látni, ha gond van. Nehát kinyílt a bicska a zsebemben! Közöltem vele, hogy a 20. héten is kell jönni, akkor most éppen jókor vagyok itt. Erre azt mondta, hogy hülyeség, majd úgyis megváltoztatják. Dilííís!
Utána mentem a dokimhoz. Jól kibeszéltük a témát. Közben megnézett. Éreztem, hogy valami nincs rendben odalent, de az utróra fogtam egy ideig, majdcsak helyreáll. Különösebben nem okozott gondot, csak kellemetlen volt időnként. Hát kiderült, hogy gombás jellegű fertőzés, kaptam kúpot, 6 nap, és rendbejövök. Méhszáj teljesen zárt. :)
Beszélgettünk 1-2 mondatot a szülésről is. Erről majd később még írok, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Most megyek vérvételre. Teljesen kiment a fejemből, hogy nekem ősszel pajzsmirigy-hormonokat kell nézni. Kiderült, hogy az itteni endokrinológus dokim közben Bp-re ment dolgozni. Ettől függetlenül segítőkész volt. Kórházban intézik a vérvételt, és a magánrendelőjében majd megbeszéljük a dolgokat.

Szép napot mindenkinek!
share

A legfontosabbat persze elfelejtettem! Luca/Máté továbbra sem "nyilatkozott" arról, hogy melyik nevet szeretné viselni. Szépen elüldögélt felhúzott lábakkal az anyaméhben. Még éreztem is fönt a kis fejét. Volt egy kis kemény pukli. Uh után kb. 5 perccel aztán néhány blugy-blugy, és kis kemény pukli eltűnt. Úgy döntött, hogy elég volt a farfekvéses baba feelingből. Hi-hi-hi, elképzeltem, ahogy durcásan üldögél, és már csakazértsem mutat meg semmit magából. :lol: :lol: Ne röhögjetek!! :oops:
share

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szíves invitálást, és ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok.

Chesti!
Látom Te már nagyon finiselsz! :lol:
Gyors és fájdalommentes szülést kívánok!
Gondolom már alig várod!

Rozus!
Neked sincs már sok vissza!
Neked is gyors és fájdalommentes szülést kívánok!

Share!
Hát nem semmi volt ez az UH-os doki!
Ha valaki ilyen bunkó ne menjen orvosnak!

Zuzmó!
Gratula a kis puncishoz! :lol:

Nviki!
Neked is gratula a két puncishoz! :lol:

Mindenkinek sok puszi, a finiselőknek kitartás és kellemes pocakosodást!
lanett

Sziasztok!

Most jöttünk dokitól, méhszáj rövidült, de úgy néz ki nem a napokban szülünk....újra számolta a beültetéstől, szóval nov 9 a dátum :(
Én naivka meg már azt hittem a hétvégén anyuka leszek, sőt ma már haza sem enged :(
Ez van.
chesti

Chesti :)

Na ne má.....!!!!! :)

Tűkön ülünk!!! :)
mot

Sziasztok!

Chesti, Rozus, mi újság Veletek? Chesti, sürgesd meg picit bébit, ha Mérleg akar lenni, ideje lene már kibújni. :) :)

Viki, köszi. :) :) Én is azon az Aventes csomagon gondolkodtam. Megnyugodtam, hogy a Te súlyod is szárnyra kapott. :) :) A hasam nekem is eszméletlen, mint egy 28-30 hetes terhesé. :) Nem rossz a szoptatási stratégiád. Csak ezt velük is le kell egyeztetni. Lehet hogy mikor az egyik alszik, a másik épp éhes. :shock: Vagy fordítva. :shock:
Milyen ágyat vettetek? Neveitek már vannak???
Zuzmó, gratula a puncishoz.

Manda, jó téged néha látni, nézzél be gyakrabban!

Share, a lányok szoktak szégyenlősek lenni. :) :) :) Fő, hogy egészséges!

Zsókuciikresmami, HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!

Lanett, ezennel itt is gratulálok Neked/Nektek, meg Konc doktornak. Nálunk is ő volt a doki. hogy vagy?

Ma voltam doknál, bébikkel minden rendben, egyformán nőnek, méhszáj zárt. Miután most mondták 3x, már kezdem elhinni, hogy egy fiunk és egy lányunk lesz, cseppet sem szégyenlősek. Miliméterre egyformák. :) :) Még nem vettünk semmit, de lassan mi is ellátogatunk a Babyfunba. Bár nekem a pasi nem volt szimpatikus, mindenképpen irányítani akarta a gondolataimat, ezt meg nem szoktam szeretni, az ár viszont mellette szól.

Mot, nagyon eltűntél...

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?