Sziasztok!
Zsókuci, nagyon csinosak a Kicsibogyók!
Húúú, nem lesz semmi két babával. Le kalappal előttetek lányok!!!!!
Rozus, köszi az Istvános infókat. Most már nem lehet baj nálatok sem. Mosható nadrágpeluson mi is gondolkozunk. Kicsit húzósnak tartom a teljes készletet egyszerre megvenni, de most jó ötletet adtál azzal, hogy kipróbálásra néhány darab. Aztán lehet bővíteni, ha bejön. Arra gondoltam, amelyiknek kivehető a betétje, és csak azt kell mosni minden alkalommal
Szüléssel kapcsolatban csak álmodozok innen az Alföldről. Nem hiszem, hogy megoldható a bp-i. Honnan tudhatnám, mi lesz akkor. Elindulunk, és útközben meglesz a baba?? Áh, hülye vagyok. Majd írok, miért dilemmázok.
Viki, kitartás a kilókkal kapcsolatban. Majd a tapétázás megmozgat egy kicsit.
Jó munkát!
Chesti, üzenem Nikinek, hogy 4 kg körül megállni.
Remélem, komolyan veszi a kis hölgy. He-he!
Nem rossz, hogy mindenki kérdezgeti, mi van már?
Manda, te nem vagy betolakodó. GYere gyakrabban.
Tegnap UH vegyes érzésekkel telt. Luca/Máté teljesen egészséges végtagilag és belszervileg is. Méretei megfelelőek.
A becsült súlyáról nem kaptam információt. Kb. egy pohár joghurttal lehet most egyenlő.
Viszont nálunk az a legújabb, hogy a 18. és a 20. héten is van uh, és két különböző orvosnak kell néznie. Megbeszéltük a dokimmal, hogy a 18. heteset más csinálja majd. Tegnap egy profi uh-s doki volt, még örültem is. Nadehát a modora!!!????? Tudtam, hogy fapofa, de évek óta nem találkoztam vele. Először is nem jöhetett be a férjem. Másodszor én sem láthattam a babát. Harmadszor még le is tolt, hogy korán jöttem, később jobban lehet látni, ha gond van. Nehát kinyílt a bicska a zsebemben! Közöltem vele, hogy a 20. héten is kell jönni, akkor most éppen jókor vagyok itt. Erre azt mondta, hogy hülyeség, majd úgyis megváltoztatják. Dilííís!
Utána mentem a dokimhoz. Jól kibeszéltük a témát. Közben megnézett. Éreztem, hogy valami nincs rendben odalent, de az utróra fogtam egy ideig, majdcsak helyreáll. Különösebben nem okozott gondot, csak kellemetlen volt időnként. Hát kiderült, hogy gombás jellegű fertőzés, kaptam kúpot, 6 nap, és rendbejövök. Méhszáj teljesen zárt.
Beszélgettünk 1-2 mondatot a szülésről is. Erről majd később még írok, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Most megyek vérvételre. Teljesen kiment a fejemből, hogy nekem ősszel pajzsmirigy-hormonokat kell nézni. Kiderült, hogy az itteni endokrinológus dokim közben Bp-re ment dolgozni. Ettől függetlenül segítőkész volt. Kórházban intézik a vérvételt, és a magánrendelőjében majd megbeszéljük a dolgokat.
Szép napot mindenkinek!