Zsu
nahát, milyen édes Zsófi baba!!!
Ha mégis tápszerre kerülne a sor, Fanni sem nagyon ivott a cumisüvegből, és mikor megkapta a tápszer, csodák csodájára, mintha mindig is abból evett volna, olyan jól ment neki!!!
Szerintem tudnak ők, csak lusták, vagy csak a megfelelő dolgot kell számukra belerakni!!!
Persze ehhez az is feltétel, hogyha esetleg kéne, akkor szeresse is a tápit.
Én már adtam husis főzit Fanninak (csirkemellet), májat még nem, de kéne, úgyhogy engem is érdekelne májas recept!!!
Vicces, mert én meg pont azt vettem észre, hogy Fanni csak azt szereti, amit én főzök... a főzelékekből... a gyümiből szereti az üvegesen is!!! viszont az üveges főziknek a negyedéd sem eszi meg, míg az enyémből több mint egy üvegnyit ! Olyan kedves, nem???
szereti a főztöm!
jellemzően nem kel hamarabb, ha hamarabb fekszik, de volt már rá példa. mostanában felkel 6-kor egy szopira, és még visszaalszik bele, és 7-8-ig alszik. ha korán feküdt, inkább 7-ig, ha később, inkább 8-ig.
Nekünk is jól kialakult az esti rendünk, csak most megkavarta a nappali alvásokat, és ezért estére elfárad, de gondolom, majd ezt is kialakítja újra. csak most nem nagyon alszik napközben, és úgy nehéz neki fennmaradni már este...
Mi voltunk ma a gasztroenterológián, igazából nem nagyon mondtak semmit, csak hogy kicsit túletettem a gyereket, ha szoptatom még, akkor kevesebb tápit adjak neki, mert azért bukik annyit.
vinnünk kell kakimintát, meg írni kell, hogy mennyit mikor és mit eszik.
és félévente megnézik Fannit.
Képzeljétek, kezd kiskutya lenni a gyerekem, már olyan gyorsan kúszik, hogy csak na, és már kikúszik utánam a konyhába!!! nagyon vicces látni, ahogy teper!!
reggel meg odakúszott a lábam elé, és rángatta a pizsigatyám, hogy vegyem fel!!!
ez azért is vicces nekem, mert a barinőm kisfián is mindig nevettem, hogy kiskutya, és most az én gyerekem is átment kiskutyába! Csak még nem kunyerál, de szerintem az is mindjárt itt van.
(az övé már jár, úgyhogy ő már csak nagyon ritkán kiskutya..)
Puszi nektek!