Új privát üzeneted érkezett!

Mot !

Rossmannos Prémium pelus, detto Libero csak jóval olcsóbb. De a DM-es is jó. Popsitörlő szintén Rossmannos. Pemper nekünk szintén nem vált be. Érdemes Újszülött pelust venni, max 2 csomagot és a következőből a miniből se érdemes bevásárolni nagyon mert ezeket hamarabb kinövik mint gondolnánk. Nekünk is maradt egy csomag, bár most jó lesz a következő babucinak.

csibe
csibe31

Chestimami :lol:
Mozgolódás inkább este szokott lenni, bár ma reggel ők keltettek :lol:
Amíg nem tudom biztosan a nemeket addig asszem hanyagolom a neveket is.
Már a 38.héten vagy!!!!! Úristen!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

A vezetést nem lehet elég korán kezdeni! :lol:

Kép
taptau

Sziasztok,

jaj, pánikolok!!!! :(

Nagyon kezdek bevizesedni a túlstimutól - nőtt a pocitérfogatom is, és nem is tudok már kiegyenesedni rendesen, meg ásításkor, nagy levegőnél már nagyon-nagyon feszít. Jaj, szerintem nem volt elég a fehérje és a folyadék....:(:(:(

Ugye ettől nem lesz baja a babá(k)nak??????

Chesti,

nagyon kereslek msn-en, sok-sok kérdésem lenne. Remélem leszel ma.

Addig ledőlök...

Bocsi, hogy parázok...

Kép

Kép
zsókuci

taptau kis drágaaaaa a fiad :)

Zsókuci édes itt vagyok, msn-en is de ledöltél, tudod én meg ilyenkor dőlök ki :) Niki már beindult :) remélem még elkapsz.
Azonnal kezd el mérni mennyi folyadékot viszel be, és mennyi jön ki, de pontosan, mércés pohárral :!:
Holnap meg hivd fel Szűcsöt vagy a dokidat, ez nem vicc, besűrűsödhet a véred!
A babaáknak nem lesz baja, de neked igen!
chesti

Köszi ,Chesti!

Jaj lányok,nem is hiszem el hogy 11-én már betölti a 8. hónapot!Olyan nagyfiú lett és olyan gyorsan ,hogy el sem hiszem.Majd meglátjátok,hogy fog rohanni velük az idő.Minden percben produkálnak valami újat!Ahogy letelik az első 3 hónap,és már egyre fogékonyak ,nyitottak a világra rohamosan telik majd az idő és már csak azt látjátok:forog,megfog,felül,gagyog,mászik ,áll és elindul!Csodálatos! :lol:

Jó éjt és jó pocakosodást! :lol:
taptau

Taptau,
gyönyörű a kisfiad!!! :D:D:D:D Zabálni való! :D

Chesti drága,
még egyszer köszönöm a segítséget, annyira jól esett! A legnagyobb paráimból kirángattál. Azóta megittam még 1,5 litert, úgyhogy gyúrok arra, hogy rendben legyek, és már azóta 3-4 pisi is volt, még nem mérem, holnaptól fogom. Holnap hívom a dokit.

Szorítsatok, hogy ne kelljen leszívni!!!

Na megyek, szép álmokat mindenkinek!

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol:
Remélem már jobban vagy! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Zsókuci,hogy vagy?Egyébként köszike!
taptau

Sziasztok,

hát, nem sokat javult eddig...
De arra gondoltam, hogy nem a Jánosba megyek ügyeletre, hanem a Jahn Ferencbe, ahol a hsg-t is csinálták, amúgy is a sima nődokim (akinél majd szülni szeretnék :D ) itt dolgozik, bár ma sajna nem ügyel, de beszéltem vele, mondta, hogy menjek nyugodtan. Azt mondta, hogy lehet hogy csak megfigyelnek, vagy infúzió, vagy végső esetben csapolás...

Szóval délután megyünk, addig meg pihengetek, meg eszem a fehérjét és iszok mint állat :D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

voltunk a Jahn Ferencben, azt mondták, hogy nem vészes a folyadék mennyisége, így nem csináltak semmit.
UH volt persze, de mondta, hogy sok-sok folyadékot kell inni, hogy kimossam a sok felgyülemlett folyadékot - amúgy a fehérjét nem is említette, de persze tudom hogy kell.

Kedden megyek újra a saját nődokimhoz UH-ra, akkor fogok igazán megnyugodni szerintem, most még van néhány kételyem, de mindegy. Addig megy a sok fehérje, meg folyadék, aztán hátha javul a helyzet addig. :D

Zozó vacsit főz éppen, áttérek a húst-hússal étkezésre, hátha az jobban bejön, mint a sok tejtermék - abban is sok-sok fehérje van. :D

Puszi mindenkinek! Még valószínűleg jelentkezem! Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuciikreskismami,örülök hogy minden oké!!! :lol:
Vigyázz Kicsibogyó/kra!

Jó hétvégét!

Pusszantás mindenkinek! :lol:
taptau

Zsókuci :lol:
Örülök, hogy már jobban vagy!
Amúgy én sem túrót ettem tejföllel, hanem húst hússal, mivel húsevő vagyok. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

nem vagyok nyugodt. A pocim marha nagy. Nem tudom elhinni, hogy egyik napról a másikra nőhet kb. 6 cm-t. Ennyire nem vagyok hízékony :D Visszaolvastam mindent, amint anno Chesti írt, és sajna egy az egyben ugyanazok a tünetek, anélkül, hogy egyet is bemagyaráztam volna magamnak. Pl. felébredek éjszaka, ha megfordulok az ágyban, mert nagyon rossz, és fáj. Sőt utána még percekig nem jó.
Tegnap éjszaka még a gyomrom is begörcsölt, ott szenvedtem jóó néhány percig, mire enyhült - olyan minta azt is nyomná a víz. Amúgy sokkal kevesebbet tudok enni egyszerre, úgyhogy valószínű, hogy tényleg így van.
A nagy levegő, meg az ásítás meg teljesen felejtős. Akkor iszonyatosan feszít.
Ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodom, de baromira nem vagyok nyugodt.
Eddig megittam 3,9 liter folyadékot, és még fogok is inni! :D :shock:

Viki,
hú, ennek örülök. Megnéztem én is az egyik szakácskönyvemben van jó néhány termék, melyben néha több is a fehérje mint a túróban. A trappistát imádom, azzal nem lesz gond, de egyelőre abból sem tudok sokat enni....

Amúgy baromi aluszékony vagyok :D Ma délután + este aludtam összesen kb. 4 órát :D Ezt szeretem :D:D:D
Na megyek, és nemsokára folytatom is :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Jó regelt!

Zsókuci hát nem tudom mit mondjak, én a helyedben hétfőn elmennék W-hez...
Amugy a túrót azért mondják (bár sok mindenben van fehérje), mert állitólag az épül be a legjobban.
A vizhajtós teát azt hiszem, én úgy emlékszem nem ajánlották, elöbb kérdezd meg a dokidat!
Ha bármi van hívjál nyugodtan!

taptau az hogy az idő igy rohan..ne is mond, "tegnap" még punkción voltam....két héten belül meg itt van Niki :!:
Kis tündéred amugy jó baba? Tényleg nektek milyen volt az első 3-4 hónap? Tényleg olyan zombis dolog ez?

Rozus mi újság? Remélem még növesztgeted a kisasszonyt!
Nálad hogy kezdődött ez a kinyilás? Volt valami jele, vagy a doki azt mondta úristen, és akkor most fekvés?

Viki nálad is este indulnak be igazán? :) Nekem olyan érzésem van épp ezért, hogy a szülés is este fog beindulni :)

Holnap megyünk dokihoz! Nagyon vvááárrrom már!
:lol:
Kész a konyha, vagyis 90%-ban, mert a mosogatógép és szagelszívó még nem érkezett meg, na és persze káoooosz, de dolgozom rendesen, hogy minden a helyére kerüljén még Niki elött. Majd rakok fel képet milyen szép konyhát terveztem :lol:
Niki szobát ma rendbe rakjuk, már csak a pelenkázó lap hiányzik, ikából hétfőn hozhatjuk el. Már kimostam a babarucikat is :)

Mot, Lucia, Zuzmó ás többiek tessék jelentkezni :)
chesti

Jó reggelt! :lol:

Zsókuciikreskismami,szerintem is menj el holnap a BMC-be!!!!!!
Jobbulást nektek!

Chesti, hát nálunk az első 6 hét tényleg ZOMBIS volt!De mindig délután 6-kor kezdődött és tartott hajnalig ,rengeteg sírással. :cry: Hasfájós volt és valószinüleg a tej sem volt már elég neki(pedig mindent bevetettem,hogy legyen ,de sajnos 2 hós korától pótolni kellett)Na ettől kezdve fokozatosan javult a helyzet,már egy-egy hajnali evés kimaradt és kb.3-4 hósan szépen átaludta az éjszakát!
Ekkor inkább csak az volt fárasztó,hogy minden szopi előtt mérés,utána mérés és pótlás.Úgy voltam vele,ha még egy kicsit is de szopizik és ugye az anyatejtől nincs jobb!!!!
De pl. sógornőm mindkét gyereke az első perctől kezdve aludt rendesen!
Húúúúúú Chesti,már nagyon izgulok! :wink:

Szép napot!
taptau

Sziasztok,

úgy döntöttünk Zozóval, hogy nem kockáztatunk, ma bemegyünk a Jánosba. Tegnap estére akkora volt a pocim, mintha 6-7 hónapos terhes lennék, és annyi víz volt benne, hogy fekve kivolt simulva a köldököm :( Szerencsére még nem fulladok tőle, de olyan mintha a tegnapi 4,5 l folyadékból 2 oda gyűlt volna fel. :(:(:( Nem tudom mi lesz, szinte kizártnak tartom, hogy megússzam csapolás nélkül. De mostmár nem érdekel, eléggé nyom ez a sok víz, a gyomrom kb. 3 dl után érzem, hogy televan - nincs étvágyam, ami persze nálam nem akkora baj :lol: de azért most ez így nem jóó :(:(:(:( Szóval már jó lenne megkönnyebbülni, bármi áron. Majd egy hete tart, és egyre rosszabb :(:(:(

Kérek azért sok ránk gondolást és szorítást, remélem tényleg nem esik Kicsibogyó(k)nak baja.

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

taptau!

köszi a megnyugtatást Szűcs dokival kapcsolatban, remélem igazad lesz, én nagyon szeretném :wink:
GYÖNYÖRŰ a kisfiad :lol:

[b]zsókuci
, gondolok rád, rátok, remélem mostanra mindne a legnagyobb rendben veled, veletek!sok puszit és babaragacsot küldök :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

numato
numato

Jó reggelt Mindenkinek!!!

:)

Reggel voltunk Rókusban, egy kis babanézegetőbe!! Nagyon édes volt a Hercegnő!!! Teljesen össze volt gömbölyödve, aztán szépen kinyútotta lábacskáit, hát fantasztikus látvány volt!!!

Minden rendben, szépen növöget!!!

Mindenkinek kellemes napot!

Na, megyek visszaolvasom a termést!

mot

A lényeget elfelejtettem:

Voltunk Bergonban (Szentmihályi út 58.) vasárnap, megtaláltuk a megfelelő babakocsit, 43e ft, táskával együtt! Mindent tud amit kell!!!!

Még nem vettük meg, majd november elején!!!!
mot

Jó reggelt mindenkinek!

Zsókuci, mi van veled :?: :?: :?: Vízhajtó terhességben TILOS :!:

Chestkikém, hogy vagy/tok? Még két hét, őrület! Milyen az a pelenkázó lap? Bármire rá lehet tenni? Azért kérdezem, mert nekünk is van rengeteg komódunk, inkább csak ilyen lapot vennék, ha bármire rögzíteni lehet. Plusz az egyik komód pont az Ikeából van.

Viki, végül jövő héten megyek dokihoz, eheti randevúnk is elmarad. :cry: :cry: Azért remélem egyszer összefutunk. És remélhetőleg nem szobatársak formájában. Hogy vagytok? Megy a meccs a pocakodban? Nálam egyre komolyabbak. Tök jó, mert simán meg lehet különböztetni, hogy melyik melyik.

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Sehol senki Drágáim??? :(

Anya megvette a szopipárnát! Babyfun 3990 ft!

Hurrrááá!!!
mot

Zsókuci Drága!

Jelentkezz, hogy mi új újság???? Nagyon szorítok!!!!!
mot

Sziasztok!

Zsókucit most szívják le.... :(
Úgy néz ki W még bent akarja tartani ma, azt hiszem, mert a vére még mindig sűrű...
SZORITUNK ÉRTED KISMAMi!

Lucia mi az IKEA-ba vettünk a pelenkázó lapot, de az utolsót hoztuk el...amugy ha nem lehetett volna kapni, akkor Zo csinált volna, abszolut nem ördöngösség, csak le kell szabatni a lapokat.

Mi megjöttünk, doki azt mondja nem ugy néz ki hogy a napokban szülni fogunk. Jővőhét csütörtök menjek újra, de elötte menjek UH-ra. Amugy minden rendben van, be van ékelődve, kenetvizsi oké, vérem (mivel ARH negativ vagyok) oké.
chesti

Chesti :)

Nagyon-nagyon szorítunk és mindenről tudni akarunk!!!! :)

Hajrá!

Zsókucinak is millió puszi!
mot

Sziasztok!!!

Kislány ruhák eladók 56-62-es méretben!!!

Rugik 1500 ft-ért
Badyk 500 ft-ért
Plédek 1000 ft-ért
Fürdőlepedő 1000 ft-ért

Merevpelenkázó lap 2000 ft-ért.Minden új!!!

Képet tudok mindenről küldeni!!
csanita

Lucia :lol:
Nálam is megy a rugdalózás rendesen, de nem igazán tudom, hogy ki-kicsoda. :lol:
Várom már a csütörtököt nagyon, mert akkor remélem megmutatják magukat fütyis puncis mivoltukban is rendesen. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Pocisok!

Zsókuci,nagyon szorítok és remélem mielőbb hazamehetsz!

Chesti,hűha.....!KÖNNYŰ SZÜLÉST!Csak ezt kívánom!

Most egy ideig nem leszek,mert vidékre utazunk,de megpróbálok azért bekukucskálni,néha.Pláne,hogy már nagyon izgalmas napok következnek!!!!!!!!!Chesti,azért remélem majd megtudom az eredményt időben.Nagyon szorítok! :lol:

Nagyon vigyázzatok magatokra és a bébikre is!!!!

Pusszantás nektek! :lol:
taptau

Szép jó reggelt!

Chesti, nagyon drukkolok, ha tudsz, értesíts majd a fejleményekről, jön a legizgalmasabb rész :wink:

Zsókuci, nagyon szurkolunk érted, mielőbbi hazaengedést kívánunk!

numato
numato

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Ma reggelt nyolckor kihúzták a bölcsesség fogamat! Egy percet nem aludtam éjszaka!!!

mot

Mot :lol:
Az éjszaka nem alvás az borzalmas. Nekem aug.végén volt egy ilyen éjszakám, a páromnak meg a múlt héten.
Akkor te egy hős vagy most?
Az én párom is az, pont tegnap este volt jó kis gyökérkezelésen.
Úgyhogy, együttérzésünk maximális. :lol:

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Helló Mindenkinek,

Itthon vagyok! :D
El sem hiszem, hogy végre itthon lehetek, főleg a tegnap esti ijesztés után, hogy lehet, hogy 2-3 hét… Szóval baromi boldog vagyok, hogy újra az én kis megszokott környezetemben lehetek! :D:D

Nos, nem is tudom hol kezdjem. Vasárnap dél körül mentünk a Jánosba, mert már nagyon nem voltam jól, és pechemre, vagy mázlimra :D, pont akkor találkoztam szembe az ügyeletes dokival, amikor 2 emelet megmászása után éppen a tüdőmet készültem kiköpni, merthogy úgy kifulladtam. Egyből UH, vérvétel, infúzió - de mondta, hogy ha bármi van, akkor azt majd a BMC-ben fogják megcsinálni. Hétfőn reggel át is kellett mennem, Wiegandt dokinál UH, aztán újra vérvétel, 2 liter infúzió - aztán W. dokihoz vissza az eredményekért. Na akkor azt láttam, hogy drága dokim a mappámmal a kezében megy levelé… para indult, mert sejtettem, hogy Konc tanárúrral egyezet a hogyantovábbról… aztán visszajött, nemsokára szólítottak is, és hát közölte a hírt, hogy le kell csapolni…:( Na, akkor elbőgtem magam, hogy úristem, mi vár rám… próbáltak nyugtatni, kevés sikerrel :), és hát Zozónak sem sikerült. Na akkor megint le, Erzsikéhez - és várakozás… Na, aztán mondták, hogy menjek, én következem… Hááát… ami a legrosszabb, és tényleg szinte az egyetlen rossz az egészben az a szúrás. Na az tényleg nem kellemes, sőt… :( De maga a folyamat nem volt vészes, beszélgettünk közben, és nagyon aranyos volt a doki is és mindenki más is :) Végül 2,9 litert szívtak le, és mehettem vissza a nőgyógyi osztályra. Na ott a nővérke jól beparáztatott - ezt írta tegnap Kriszti is -, hogy általában akik ilyen állapotban mennek be mint én, hogy ennyire sűrű a vérük, ilyen sokat szívnak le, és ráadásul még túlsúlyosak is, legalább 2, de sokszor 3 hetet is bentmaradnak :(:(:( Na, akkor gondolhatjátok mennyire elkeseredtem. Kb. 1 órán keresztül egyfolytában csak sírtam és sírtam. Vígasztalhatatlan voltam. Aztán kb. 1 óra zokogás után meggyőztem magam, hogy ezt majd úgyis a drága Wiegandt doki dönti el, és ha jók az eredmények, miért kellene bent maradni, ha meg nem jó, akkor hát legyen… Úgyhogy ma reggel újra UH - van még folyadék, sőt kicsit termelődött is, mondta is, hogy elképzelhető, hogy lesz még csapolás… meglátjuk, hogy sikerül-e megúsznom. Aztán mentem a szokásos kört: vérvétel, infúzió. Ja és előtte még kérdeztem Tőle, hogy mikor mehetek haza, erre azt mondta, hogy talán hétvégére, én meg megkérdeztem, hogy azt nem lehetne-e, hogy naponta bejárok? Mondta, hogy de :D:D Na, ennek a hírnek nagyon megörültem. :D És az utolsó decik folytak le az infúzión, amikor lejött hozzám a drága Wiegandt doki, és mondta, hogy mehetek, csütörtökön vár újra reggel. :):):) Mérni kell a bevitt/leadott folyadékot, és persze sok fehérje és folyadék.
Szóval ez az én történetem. Remélem azért, hogy nem kell újra csapolni, de főleg, hogy befeküdnöm nem kell… Nem volt túl jó élmény.
A héten nem dolgozom, rájöttem nem ér semmi annyit, mint az egészségem, hiszen én tőlem függ/-nek a Kicsibogyó/-k is, így nem lehetek önző. Eszem a fehérjét, sokat pihizek - most ébredtem 3 óra alvás után :D

Drága Kriszti és Chesti,
Nagyon köszönöm, hogy sokszor hívtatok, és hogy közvetítettétek a helyzetet a többieknek. Nagyon jól esett a törődés!!! :D

Kismoni, Lucia,
Nektek is köszi az sms-t illetve a hívást! :D

Millió puszi mindenkinek, nagyon jól esett, hogy aggódtatok értem, annyira édesek vagytok!!! Köszönöm!

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Zsókuci kismamink :) jó újra köztünk mi? :) Örülök, hogy jobban vagy :) Nekem anno azért volt "fájdalmasabb" a dolog, mert több kis folyadék gömb volt bennem, nem egybeálló, és bennem forgatták a tűt... :? az a szarabbik érzés :( De amugy tényleg a döfés a legrosszabb, meg hogy úgy érzi az ember lecsúszik az ágyról :) Reméljük megúszod a köv csapolást, de gondolom tegnap már jól alukáltál :)

Mot papa :( Te HERO! :) remélem már jobban vagy. Motné és a picuri? Mi van velük? :)

Numato, taptau aranyosak vagytok, remélem hogy könnyű szülés lesz :)

Hááát tegnap azt hittem szülni fogunk :) Egész nap keményedett a pocim,meg mocorgott, persze jövök megyek mint egy bolygóhollandi, ha éppen az a szúrás ott lent nem kezdődik el. A konyha pakolása egyre lassabban megy, de mindenképp én akarom csinálni, hogy tudjam mi hol van.
Szóval estére eléggé bedurvult a dolog, felhívtam védőnénimet, azt mondja eléggé sanszos a dolog, mérjem a fájásokat. Mivel eléggé rendszertelen volt, 2, 5, 10 perces fájások össze-vissza igy úgy gondoltam akkor ez még nem az. Érdekes, hogy lefeküdtem az oldalamra, és akkor abba maradt....azon gondolkodom ha maradok ülve, vagy állva akkor megindul? Szerintetek?
Na szóval érzem, hogy a finishben vagyunk :)
Ma megyünk UH-ra meg NST-re, remélem kapok valami szép kis fotót Nikiről :)

Itt a babaszoba, a pelenkázó másmilyen, tegnap raktuk össze, de ott van a fekete-fehér komód helyén :) Ja éspersze még a polcokon rendet kell rakni, és kivasalom ma a kisruhákat amik szintén a helyükre kerülnek remélhetőleg még ma, ha Niki is úgy akarja :)

Kép Kép
chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsókuci :)
Nagyon örülök, hogy jobban vagy!! Vigyázzatok nagyon Magatokra! Sokat gondolunk Rátok! :)

Chesti:)

Nagyon király a trónörökös szobája!!! :)

Tegnapelőtt reggel láttuk ám a picúrt, össze volt gömbölyödve, gumancolódva. De aztán egyszer csak kinyújtotta gyönyörű lábacsáját, hát azt hittem eldobom magam.

Szóval Kedvesem és a Királylány is jól van!

Ja és Drágasámom ma 31 éves!!! Imádom!!!!! :)

(és persze hős vagyok, hiszen tudjuk, hogy a férfiak egy náthát is halálos betegségként kezelnek....)
mot

Sziasztok!

Zsókuci, örülök, hogy már jobban vagy!

Chesti, mi volt NST-N?

Mot, kedves feleségedet Isten éltesse sokáig!! Meg hát persze Te egy hős vagy. :) :)

Viki, ha minden igaz, holnap végre megtudod, kik laknak odabenn. Ez most 4D UH lesz?

Share, kitartás, már lassan Te is a felénél vagy!

Legyetek jók, mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Sziasztok,

Chesti,
igen, már jó volt itthon alukálni :)
Bár már írtam msn-en, de: csodaszép ez a gyerek szoba, annyira édes! :D Olyan furcsa, hogy nemsokára lakója is lesz, nem? :):) Nagyon izgi, már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen Niki kisasszony :D:D:D:D:D Már csak napok kérdése... :D Izgi amit leírtál nagyon :D :lol:

Mot és Motné :D,
Aranyosak vagytok, hogy sokat gondoltok Ránk! :) (hú, azért még furcsa ez a többesszám :D) Kép nem készült az UH-on? Mert, ha van, szívesen megnézném ám :)

Puszika mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Ja, és néztem pár adatot a kalulátorral :D:D:D:D

Szervképződés: 2006. Október 12.
Fontosabb szervek: 2006. November 16.
12. hét: 2006. November 30.
23. hét: 2007. Február 15.
27. hét: 2007. Március 15.
40. hét - SZÜLÉS: 2007. Június 14.

Húúúú, tök jóóóó :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Újra vagyok. És mindjárt egy hó hír: AFP 1,05 MOM :lol: :lol: :lol: :lol: Jövő héten uh.

Zsókuci, örülök, hogy rendben vagytok. :lol:

Chestikém, nagyon drukkolok nektek! Izgalmas, amit írtál. Nagyon tetszik a babaszoba. Hasonló babasarkot képzeltem el én is. A barikákba beleszerettem. :) Hol szereztétek????

Lucia, köszi! :) Hogy áll éppen a küzdelem odabent? :wink:
Fentebbi hasbaszuri sokkal könnyebb.

Motné, boldog szülinapot! A legszebb kor. :wink:

Taptau, kellemes pihenést nektek! Máté név jelentését tudtam. :) Úgy is érzem, hogy 4 év után ő egy ajándék számunkra. De, szerintem, ezt bárki elmondhatja itt közülünk.

Puszi mindenkinek!
share

Jó reggelt!

Zsókuci :lol: Szurkolok mára, hogy csak infut kapj!

Mot de édes lehetett ahogy kinyújtozott :) Gondolom, hogy oda meg vissza voltál :)
Fogad már rendben? Asszonynak boldog szülinapot :)

Share örülök, hogy jó az AFP-d :) Barikákat baba boltban vettem :) De ha pontosan tudni akarod, akkor a kosztolányinál lévő elefáni nevezetű boltban, ahol Viki pl a baba kocsit vette asszem :)

Na mi tegnap voltunk UH-n sajna elég gáz lett a felvétel igy fel sem rakom, homályos is meg alienes is, inkább hagyjuk. Eléggé lent van a fejecskéje, de integetett, és nyelte a vizet, nagyon édi :) Ugy láttuk olyan husi szája lesz mint nekem...szeggéénnnyy :)
Minden rendben van vele, lemérték mindenét, igy azért kb-ra +/- 200g eltéréssel 3,5 kilót mondtak rá :) Fejecskéje átlagos, 93 BPD, remélem is hogy nem jön be a nagy fejű kislányunk teóriám, bár nekünk akkor is ő lenne a legszebb :)
MÁR NAGYON VÁROM!!! Ringatni szeretném és zombisan járkálni a lakásban a nem alvástól :lol:
NST is rendben van, szépen dolgozik a méhem, és köszöni jól el van még bent Niki :)

Na megyek is a dolgomra, további szép napot :)
chesti

Lucia :lol:
Igen, ma este 20 órára megyünk 4D UH-ra és remélem megmutatják magukat. :lol:

Share :lol:
Gratula az AFP-hez! :lol:

Motnénak Boldog Szüllinapot Kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Chesti :lol:
Szép súlya lesz a babádnak! :lol:
Úristen, már mindjárt kint van...... :lol: :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!

ui:ma is fogászatra megyek, tököm tele vele....

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kellemesen telt a tegnapi nap. Meglepi virág, meglepi torta!!! :)

Chesti drága :)

Hol tetszett a dekorációt beszerezni???

NIki, Share :)

Örülök, hogy hallak Benneteket!

Mindenkinek Millió puszi!
mot

Sziasztok!

Nem vagyok ám elveszve, egyszerűen annyira elvagyok magamban itthon, hogy többnyire nincs is kedvem bekapcsolni a gépet. Persze miattatok azért leülök ide, de egyre inkább csak ezért, illetve, hogy böngésszem a babaoldalakat.

Zsókuci Drága!

Bár a hétvégén rokonlátogatóban voltunk vidéken azért képben voltam veled kapcsolatban, aggódtam is érted, de tudtam, :D hogy erős vagy és minden rendben lesz. De mostmár tényleg tessék otthon maradni a fenekeden, felejtsd el a munkát majd megoldják. Nincs fontosabb a bébi(k)nél :shock: .

Chesti!

Jövőhéten itt az időpont, akkor a hétfőt megbeszéltük? :lol: Papamaci vett ki 1 nap szabit, hogy ne legyen rohangálós a nap és ne nekem kelljen vezetni azzal a rengeteg cukorral a hasamban úgyhogy jön Ő is jó? :lol:
A babaszoba tényleg nagyon aranyos lett, úgy szeretnék már én is itt tartani. :D Na de nem vagyok türelmetlen. Egyenlőre nagyon jól elvagyok a Kreatív Hobby boltban szerzett kis dekorok elkészítésével. Vettem egy csomó aranyos dolgot, manócskák, tündérek, csacsik, sünik amiket festeni, ragasztani, varrni , összerakni kell, szórakoztat is és olyan jó érzés már Neki készíteni valamit.

Ha minden igaz ma lefoglalom a Brendonban a kiságyat, 16900 helyett kuponnal meg tudom venni 10000-ért és a hozzávaló kókuszmatracot pedig 12E helyett 7E-ért. A kupon a Kismamában volt, a barátnőm vette régebben, most én is vettem és micsoda szerencse, éppen kiságy kupon volt benne :lol: . Babakocsit is néztünk ott, egész jót találtunk 27E-ért, de még nézelődünk.
November 2-án bababörze is lesz azt hiszem az SAP csarnokban, mi kimegyünk oda is, mert biztos lesz egy csomó jó dolog olcsóbban. TAlán addigra az is kiderül, hogy Őkelme Jázmin vagy Kristóf :lol: Gyertek Ti is, aki még tud mozogni. Én többnyire csak este kapom a rugdalózást, de olyan jó érzés, hogy el sem tudom mondani, de gondolom ezzel ti is így vagytok :lol: Tudom, tudom..eljön még az az idő, hogy azt kérem legalább egy kicsit hagyja abba :lol: ....

Mindenkinek puszi addig is, jók legyetek
zuzmó

Chesti! Segíts nekem! :(

Fel akartam tenni a vonalzómat a profilomban aláírásnak, de nem tudom átmásolni még a jpg-t sem. Ha átnevezem doc-nak akkor meg más lesz belőle. :( Pedig ha fel tudom tenni, akkor frissül magától és nem kell mindíg feltölteni ugye?

Zsókuci, neked is sikerült! Ha tudsz segíts!

Kép
zuzmó

Chesti! Segíts nekem! :(

Fel akartam tenni a vonalzómat a profilomban aláírásnak, de nem tudom átmásolni még a jpg-t sem. Ha átnevezem doc-nak akkor meg más lesz belőle. :( Pedig ha fel tudom tenni, akkor frissül magától és nem kell mindíg feltölteni ugye?

Zsókuci, neked is sikerült! Ha tudsz segíts!

Kép
zuzmó

Sziasztok lányok és Mot-papa :D,

kb. 30 perce értem haza a BMC-ből... Minden szépen alakul, apad a folyadék, egyre többet tudok pisilni, úgyhogy ma is csak infúziót kaptam, és legközelebb csak hétfőn kell mennem! :D:D:D:D:D:D

Annyira boldog vagyok! :D

Zuzmó drága,
látom, sikerült a vonalzód :D Édes! :D
A munkával kapcsolatosan...sajna muszáj egyelőre, én még fél évet tervezek dolgozni, mivel ülő, irodai munkáról van szó...
Hidd el szívesebben maradnék én is itthon :wink:

Chesti drága,
már tudod, megúsztam :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Megint egy kicsit elszabadultam a nagy fekvésből... A doki azt mondta szerdán, hogy mostmár bármikor születhet, elmondta, hogy mikor kit kell hívni, hova kell menni stb. De mivel nincs még mindig meg a szoba, ezért fekvéssel próbálunk időt húzni.

Chesti!
Lehet, hogy egyszerre szülünk majd?

Zsókuci!
Nem semmi, amin végigmész! Kitartás! Amúgy nekem is elegem volt már a túróból, de hősiesen ettem. Most a végén meg folyton tejet akarok inni, pedig azt mondig utáltam. Fura.

Mot!
Párodnak boldog szülinapot!

Zuzmó!
Remélem, jó lesz a bababörze, az előző nekem nagyon nem jött be, de lehet, hogy azért, mert akkor már nagyon nagy hasam volt, és alig tudtam menni, és nagy tömeg volt. De állítólag a novemberi börze nagyobb, mint a szeptemberi volt.

Viki!
Jobb most fogászatozni, mint később, babákkal... De a fogászat ígyis-úgyis szörnyű :( Tarts ki!

Share!
Örülök, hogy jó az AFP!

Taptau!
Jó pihit!

Akinek külön nem írtam, bocsi, de mindenkit puszilok! Most jött a férjem, hogy azonnal feküdjek vissza! :lol:

Rozus

KépKép
rozus

Rozus :lol:
Köszi, de ma is úgy belémb@szta az injekciót, hogy aszittem' a szememen jön ki. :cry:

Chesti :lol:
Édes a szoba, de huzzál bele mert mindjárt megjön a bentlakó is! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Zuzmó mami a vonalzód nem frissül magától, mitől is frissülne, nem annyira okos, hogy kövesse a napokat :) Zsókucinak az aláirása amit mindig csatol az a katicás Zsókuci, azon nincs mit változtatni. Szóval el kell hogy keserítselek, mindig új vonalzót kell csinálnod, de ahogy látom sikerült :)

Viki milyen volt a 4D képeket kérünk ám. :) Azt hiszem ma már teljesen kész a szobácska, csak tényleg pár apróságot kell heléyre rakni :)

Rozus :) Lehet hogy együtt szülünk :) Bár neked azért jobb lenne még egy kicsit tovább húznod, de ha a kisasszony hamarabb akar jönni, ő tudja :) Reméljük értesitesz majd minket :)

Zsókuci örülök neki, pihengess :)
chesti

Hát a 26 hétnek is vége!!!!! :)

Kellemes napot!

Zsókuci, örülök,hogy jól alakulnak a dolgok!!! Szurkolunk!!! :)

Chesti Drága!!!

Hol tetszett venni a dekorációt!!!!!?????

mot

Sziasztok!

Rozus kitartás!!!!! A babának elsősorban Te és a cici kell az első hetekben, nem pedig szoba. :wink:

Chesti, neked is! Szeretnék már kialvatlan, zombis fotót látni rólad.
:lol: Jajj, csajok, ez már nagyon izgalmas.

Zsókuci, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. :) Várjuk már az UH-t.
Munkáról annyit, hogy anya tervez, baba végez. Én is irodában dolgozom, de az elején a rosszullétek miatt nem voltam alkalmas munkavégzésre, utána pedig az állandó hasfeszülés miatt nem kívánkoztam az irodai székembe. Azt hittem elmúlik, és megyek vissza decemberig. Aztánmost a kicsi babám lent szeret lakni v. a méhlepény miatt v. nem tudom miért, de 1 óránál többet képtelen vagyok ülni. A hasam le akar szakadni, a medencém sajog. Így aztán nem is vágyom vissza. Ja, és mivel sokat kellene tömegközlekednem a háziorvosom sem javasolja a téli időszakban az utazást a betegségek miatt. Most akkor mit csinálhatnék? Pedig anyagilag nagyon gáz így. Mindegy, kibírjuk. Kárpótlás van bőven. :)

Mot papa, figyelmetlenül tetszik olvasni. :? Chestitől már én is kérdeztem a barikákat. Idézem a válaszát:
"Barikákat baba boltban vettem. De ha pontosan tudni akarod, akkor a kosztolányinál lévő elefáni nevezetű boltban, ahol Viki pl a baba kocsit vette asszem."

Zuzmó, irigyellek a türelmed miatt. :) Én most 2 perc alatt kiakadnék mütyürök babrálása közben.

Dobok én is egy vonalzót. Lucia, lassan tényleg a feléhez érünk.

Puszi!

Kép[/quote]
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?