Minden születés- és névnaposnak sok boldog születés- és névnapot!
Bocsi, hogy ritkán jelentkezem, de ez a 18 hós korkülönbség kiszívja az összes erőmet. Főleg az estéink elég zajosak, mire megfürdetem (fürdetjük) az összes gyereket. Sára mindenhol ott akar lenni, néha-néha fejbe veri a Flórát, ráesik, persze véletlenül. Nagyon aranyos, ahogy puszilgatja a kicsit és szeretgeti.
Dorina pedig mind a két kicsivel foglalkozik, de főleg Sárával, mert ő elfoglal mindenkit. A lakásnak már kevés olyan pontja van, ahova nem tudna felmászni
Remélem lesz még mama-buli kb. 1 hónap múlva is, mert addigra szerintem már meg fogok tudni lógni egy estére. Most az a baj, hogy Flórára rájön a hoppá kb. este 9-kor és éjfélig nézelődik vagy szopizik. Ilyenkor vágyik társasági életre, ha leteszem a kiságyba egyből kezdődik a balhé. Márcsak a hasfájós korszak hiányzik az életemből, de már elfelejtettem, hogy mikor kezdődik és mikor van vége.
Cas
A mi konyhánknak nagyon gyorsan kellett elkészülni. December elején rendeltük meg és közöltem, hogy csak akkor fizetem ki a maradékot, ha karácsonykor már ott tudok főzni. Ott tudtam főzni! Annyi hiba azért volt a történetben, hogy a vízzárókat csak január elején hozták, mert ahonnan rendelték volna az december 15-én bezárt és csak január közepén nyitott ki. De ez volt a legkevesebb.
Nikcsi
LAZULJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne akarj tökéletes anyuka lenni, mert azt egyik gyerek sem szereti. Szerintem mindenki a hibáival és a gyengeségeivel a legtökéletesebb. Ne ess abba a hibába, mint a legtöbben, hogy azt szeretnék a saját gyerekükkel bepótoltatni, ami az ő életükből kimaradt. Ez a gyereknek sem jó hosszú távon, az anyuka pedig beleőrül, hogy nem tudja "tökéletesen" ellátni az anya szerepét.
Bocs, hogy beleszóltam, de már nagyon sok rossz példát láttam. Egy öreg, 3 gyerekes anyuka tanácsában bízhatsz
Szilvi
Behoztuk Enikőt!!!! Már 8 (!) foga van Sárának!!!!
Bocs, ha egyik-másik mondatom értelmetlenre sikerült, de tudjátok be az éjjel-nappali műszaknak.