Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Pocakosok!!!

Én is nagyon örülök, hogy végre láttuk is egymást!
A fotogén alkatról annyit, én sem vagyok egy modelltipus...Ha megnézitek, a legtöbb fotón akkora szájjal nevetek, hogy látszik, milyen kevés fogam van!!!! :lol: :lol:
És igenis jók lettek rólatok a képek!(már csak azért is, mert én is csináltam! :lol: :lol: )
Ma voltam az új munkahelyemen...Nagyon szép, modern, aranyosak a kollegák, egyszóval már az első benyomás jobb volt mint a mostani helyen...
További szép napot Nektek!
Vendég

Szép jó reggelt!
Ma a lehűlés előtti utolsó meleg nap várható. Aki teheti, használja ki. 8)

További infók Lucia és Zuzmó részére. Szintén kipróbált, és bevált termék. Az íze, khmmm, nem lett a kedvencem. Akkor inkább már a búzakorpa kefírrel és lenmaggal.

Nature Care-Isabgol
Leírás:
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. A Nature Care (Isabgol) fő hatása abban áll, hogy a vízvisszatartás fokozásával felgyorsítja a táplálék bélrendszeren való áthaladását. Könnyen üríthető, rendszeres székletet eredményez. A termék vegyi stimuláló szereket nem tartalmaz. Súlyos műtétek után (gerinc, agyműtét stb.) után bekövetkező anyagcsere leállás is könnyen megindítható Nature Care-el. A termék natúr és narancsos ízesítésű változatban is kapható, de van cukormentes változata is.
Összetétel:
Plantago Ovata korpája, Isabgol, Emblica Officinalis (Amla), cukor és ízesítő anyagok.
Javallatok:
bélműködés szabályozása, székrekedés megelőzése, aranyér megbetegedés kiegészítő kezelése, végbél berepedezettség, bélkiöblösödések előfordulása esetén,
székrekedés esetén hashajtásra,
méregtelenítés (bélfalról eltávolítja a rárakódott szennyeződést)
koleszterinszint csökkentésére,
megelőzhető a vastagbél daganat, amelynek fő előidézője a krónikus székrekedés,
terhes anyáknak és gyermekeknek is ajánlható,
fogyókúra esetén étkezés előtti bevétele csökkenti az éhségérzetet, ugyanakkor biztosítja a napi rostanyag szükségletet.
Ellenjavallatok: Bélelzáródás, gyomor és bélrendszer kóros szűkülete
Megjegyzés:
A készítmény kúraszerű alkalmazása ajánlott, hozzászokás tartós alkalmazáskor sem alakul ki.
Kép
share

Lucia, klassz a kiságy. Békebeli hangulatot áraszt. :)

Chesti, lehet, hogy Pierre Cardin Travel System-et veszünk. Több helyen megnéztem, és így olcsóbbra jön ki, mintha külön vennénk a babakocsit és a bébihordozót. Több helyen ajánlották, hogy még decemberben vásároljunk, januártól felemelik az árakat. Talán, mégsem húzzuk februárig a vásárolgatást.
A barátnőm nekem is nagyon ajánlgatta a mellszívót. Anyukám viszont nem bírt vele, kézzel fejt. Ilyenkor legyen okos az ember. ;)

Mot, végre láttalak "élőben". Sajnálom, hogy nem találkozhattunk. Tündéri feleséged van. :)

Rozus, együttérzek veled nagypapád miatt. Nálunk, sajnos, ugyanez a helyzet. :( Nem tudunk mást tenni, mint reménykedni.

Viki, örülök, hogy jobban vagy. :)

Szuszi, gratulálok a kis Olivérhez. Erősíteni kell a fiúk táborát. :) Egyelőre kislány-uralom van.

Megnéztem a fényképeket. :) Magamon kívül, minden nagyon tetszik. Rólam nagyon nehéz értelmes képet készíteni. Talán akkor, ha egyáltalán nem tudom, hogy fotóznak. ;)

Ma délután megyünk Uh-ra. Már nagyon várjuk.

Kép
share

Jó reggelt Emberek! :lol:
Ma vagyunk 24.hetesek!!!!
Alig több mint három hónap van hátra és a kezemben tarthatok két kakiszagú gyereket! :D
Egészen félelmetesen gyorsan telik az idő :D
Jövőhét csütörtökön este megyünk 4D-re, már alig várom!!!!!!! :lol:

Share :lol:
Majd írd meg mi volt az Uh-n!

Szép napot Mindenkinek! :wink:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lucia, igen végre van itthon net, így folyamatosan tudlak titeket olvasni és persze írni is.
Share, köszi. De milyen jó dolguk lesz a kisfickóknak ennyi lány között. :) és én is gratulálok nektek.
Lányok, ma kellett volna védőnőhöz mennem és nem elfelejtettem????! a terhesség tényleg szórakozottá teszi az embert. pedig túl sok dolgom - ezenkívül - télleg nincs. :)
szuszi

Jó reggelt Pocisok!

Szép napot nektek! :lol:
taptau

Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról. Nem csodálom, hogy egyre gyakrabban érzem kicsi babánkat. :lol: Hihetetlen, milyen bulit rendezett odabent! Kedvenc mókája, hogy elrúgja magát a méhfaltól és siklik hátrafelé, időnként még a kezét is feldobja a magasba eközben. :wink: Furcsa, hogy éppen így képzeltem el magamban, még mielőtt láttuk volna.
Mérete megfelel 16. hetesnek. Buksija 34 mm átmérőjű, ülőmagasságot lehetetlenség volt mérni. A gyomra is jól látható volt, kicsi szíve kalimpolt rendesen, megvan minden ujja.
Fantasztikus élmény volt. A 12. hetesen még megilletődve néztem, most már büszke voltam a kis örökmozgónkra, és nagyon élveztem. Dokibácsinak igyekeznie kellett, hogy jó képeket tudjon befogni. Most már nem kell silabizálni.

Chesti, táblába írd be, légyszi, hogy legközelebb október 17-én megyünk a 18. hetes uh-ra, és csütörtökön vérvétel AFP-hez.

Nektek is kellett a 20. héten mégegyszer UH?

Sajnos, a dokim egészségi okok miatt nem vállal előre szülést. :( Ezt tudtam, de azért reménykedtem, hátha mégis addigra változik a helyzet, mire én szülök. Nos, nem így lett. V.szeg szülésznőt fogadunk, és bevállaljuk az ügyeletes orvost. Most így gondoljuk.

Jó éjt mindenkinek!

Szép, hosszú baba. A lába nem is fért a képbe. És olllllyan ennivaló a nagy pocója. :lol:

Kép
Kép
share

Share,

nagyon kis tündér ez a babó!!!! :D És jó fej is, amiket leírtál, hogy művel! :D:D:D:D

Gratulálok! :D

Pusza!

Kép

Kép
zsókuci

Share,gratula az örökmozgóhoz!Nagyon jó kép! :wink:

Hát nekünk tényleg 2 hónap kellett ahhoz,hogy a doki beállítsa a tényleges dózist.Így a 3. és 4. hónapban végre megvolt a két inszem.
(sajna nem egyformán reagáltam)De ez már a múlté,a lényeg.....mostmár végre alszik!!!!!!!! :lol:

Viki,te meg aztán egyhuzamban érzed a mozgást,ugye?!Kettő egyszerre!Mit művelhetnek? :lol:

Szuszi,hát igen ez tényleg egy más állapot! :wink:

Chesti,Motpapa, többiek hol vagytok?

Jó éjszakát!
taptau

Jó reggelt Mindenkinek!!!

:)

Anya ma van a terheléses cukros játékon!!!

Kép
mot

Share :lol:
Édes a babó!

Taptau :lol:
Hát igen mozognak rendesen. Főleg este mikor lefekszem, ők akkor ébrednek vagy mi, mert, ha jobbra fordulok ott rugdosnak, ha balra fordulok ott sem jó, háton feküdni meg annyira nekem nem jó.
Ha felülök akkor egész kényelmesen vagyok, úgy látszik a jövőben így fogok aludni. :lol:

Mot :D
Az nagyon finom lehet :?
Én pont 1 hét múlva megyek, csak azért várom hátha lesz UH is. :D

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nektek is jó reggelt!

Mot,nem irigylem asszonykát!

Viki,akkor marad a fotel!!!

További szép napot!
taptau

Sziasztok!

Én éppen két hét múlva megyek a terhelésesre meg Uh-ra. :D
Márnagyon várom. No nem a szirupot, hanem hogy lássam megint őkelmét.

Viki
:D Én is főleg este érzem, akkor kezd nagyon rajcsúrozni, már kívülről is érzem, ha odateszem a tenyerem, persze mire apa is odateszi abbahagyja, pedig már úgy szeretném, ha ő is érezné. :o
Na mindegy hamarosan eljön az az idő, hogy nem csak érezhető, hanem látható is lesz :lol:

Chesti
Köszi szépen a címet, elmentettem. hamarosan szerintem ellátogatunk oda, bár amíg nincs hová tenni a dolgokat addig ne sok értelme van megvenni, max. egy-két rucit és apróságokat.
Remélem maharosan neki tudunk állni a rendezgetésnek :? Most még inkább kupiszoba a leendő babaszoba. Talán a héten jön az ablakos felmérni a helyzetet.

Remélem Te jól vagy és még nem rúgta ki az oldaladat a kisasszony. Ha nagyon rosszalkodik, csak mondd meg neki, hogy "Zuzmó néni" szalad és pocifogás lesz. Ugye össze vagy már pakolva?! Nagyon izgi a helyzet. Valamiért olyan érzésem van, hogy 16 án hazafelé a Schöpfiből meglátogatlak a Tétényiben :lol:
zuzmó

Lányok és Mot, új topic lakótársunk lesz Zsókuci személyében!!! :) :) :)
A többit majd jön és elmondja.

Share, vettem búzakorpát. :( :( Hát az íze borzalmas, de remélem eredményt hoz. Clexane ügyben annyit mondott a doktornő, hogy lehet természetesen szülni, a szülés napján ki kell hagyni. Mától én is sorstársad vagyok. :( :( A bébi tünemény!!!! Az összes ujjacskája látszik!!

Zuzmó, kiváncsi vagyok, nálatok végül kukis vagy puncis lesz a kis trónörökös. :) :)

Viki, jövő héten melyik nap jössz a Jánosba? Én valószínűleg szerdán, ha ott vagy, összefuthatnánk. Amint olvastam, jól vagytok. Nálunk is hasonló a helyzet kalimpálás terén, sőt azt is megfigyeltem, hogy a bébik simán egymást is felkeltik. :) :)

Jók legyetek!

Lucia
lucia1

Chesti, mi újság Veled?????? Régen írtál..
lucia1

Hurrá!!!!!!!!!!! IGEN!!!!!!!!!!!TUDTAM!!!!!!!!!!!

Kép
taptau

Zsókuci :)

Hurrááááá!!!! Gratulálunk!!!!!!!

:)

116 HCG!!!!! Tuti ikrek!!!!!
mot

Sziasztok!

Share, akkor uccú neki babakocsit venni :) Ott néztétek a Bippában? Mi kaptunk baba hordozót, igy bnekünk nem volt lényeg hogy együtt legyen. Pierre Cardinban meg amihez volt annak nem volt bolygóhollandis a kereke.
Mellszívó ügyben hallgass magadra, vagy kell kunyizni barátnőtől, rokontól, hátha nekik volt :)
Gyönyörű a kis Picur, és az a kis keze :D huusssii :)
Lehet köv. Uh-n már megtudjátok fiú e vagy lány :) Vannak már nevek? :)

Szuszi erősíti a fiú tábort nagyon helyes :) Örülünk,m hogy van már neted, és reméljük többet irogatsz majd nekünk :)
Ti hogy álltok a babaszobával? :) meg a holmikkal?
Az hogy elfelejtesz dolgokat, meg dekoncentrált vagy ismerős :) Én már mindent felírok :)

Taptau hogy vagytok ?:)

Mot papa tündéri a feleséged :) tessék bekötni a netet neki. Te persze nem vagy túl bőbeszédű ismételten, hiába kaptál a fejedre tőlünk :) Sok sikert a cukroslötyihez :)

Zuzmó anyu :) Igen jól vagyok, rugdal rendesen..de még mondtam neki jó kislány legyen még maradnia kell.
Igen össze lettem pakolva el is sírtam magam :) Csajok lassan itt az időm :)
Papa sokszor rakja csak rá a kezecskéjét a pocidra mondjuk tvzés közben, hogy megszokja az ő rezgéshullámait is. Hidd el a férjemen kívül csak az egyik sogornőmnek jelzett még, mindenki másra összehúzza magát, és ez természetes. Idegenektől megijed.
Háááttt lehet, hogy jöhetsz már akkor látogatóba :)

Tegnap voltunk papa-mama tornán, ami amugy nem is torna inkább elmondják mi fog történni szülésnél, meg megmutatták a légzőgyakorlatokat, ami tök jó volt :) Mondtam is Zonak nagyon figyeljen, mert valószinű én akkor ugyis K.O leszek, és neki kell ügyesnek lenni, és adni az utasításokat hogy vegyük a levegőt :)
hhhhhűűűűűűűűű

Na takaritok tovább, azt hiszem este dobok egy táblát, és úgy érzem bővülni fogunk :)
chesti

Itt vagyok Drágáim! :)

Anya most ébredt, a reggel móka kicsit kiütötte!!! :)

De túl van rajta!!!! :)

Puszi mindenkinek!!!

Nos egy-két Mot-os kérdés:

Pelenka?
Popsitörlő?
mot

Mot,hogy érted:Pelenka?Popsitörlő?Mármint,milyet?

Chesti,na végre, már azt hittem.....na de még egy kicsit maradhat!

Nem is mondtam a nagy hírek közepette,hogy végre jön a fogunk,vagyis még csak kukucskál,de szerintem már nem kell sokat várni! :lol:
taptau

Ki, mire esküszik???
mot

Üdvözlünk Zsókuci, már nagyon vártunk titeket :lol:

Kép
chesti

Sziasztok lányok + Mot-papa!

Csak egy gyors bekukk, mert eléggé fárasztó volt a napom!!

De ami a lényeg: SIKERÜLT, KISMAMI VAGYOK!!!!!!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a rengeteg drukkot és babatapit, biztos, hogy nagyon sokat számított!!

Később jelentkezem, kicsit most ledőlök, és ebédelni is kellene :D

PUSZI!

UI: EZ ÉLETEM LEGCSODÁSABB NAPJA (eddig:)), NAGYON-NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MILLIÓEGY GRATULÁCIÓ A LEGÚJABB KISMAMINKNAK!!!

No, ezeket a napokat szeretem.... :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :lol:
Szerdán megyek én is! Reggel 7:45-re, az I. emeleten fogom várni a Sóvágót. Akkor lehet, hogy találkozunk???!!!
Miért kell bemenned és hová? /lehet, hogy már írtad/

Zuzmó :lol:
Ja, látható, sőt még kézzel fogható is. :lol: :lol: :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

ZSÓKUCIIKRESKISMAMI, ahogy megígértem írom is!!!!!!!!

GRATULÁLOK!

MOT, nekünk a Pampers nem vált be,mindig kibújt belőle valami!De a Libero tuti volt!Most tértünk át,a (lila csomagos) Tesco pelenkára,mert nagyon jó minőségű és fele annyiba kerül mint a Libero.

Popsitörlő:Gabi sensitiv 72 db-os (most duopack 899 ft---- tescoba)
Minőségben,árban is oké!
taptau

Chesti,most olvastam,mi ez a hányinger?Valami olyasmit ettél?

Vagy a Niki már nem fér a bőrébe és ki akar jönni?Így is kezdődhet!

Remélem már jobban vagy!

Jó éjszakát! :lol:
taptau

Sziasztok Lányok, és szia drága Mot-papa,

Gondoltam, mivel már itt is hivatalos-tag vagyok :D, ide is bemásolom a mai napomat! :D

Csak most jutottam idáig, hogy leüljek ide, és elmeséljem a napomat! :) A legszebb napot eddigi életemben :), és persze a legizgisebbet is :D
Hát…úgy kezdődött, hogy reggel felkeltünk, blablabla….:D, aztán már a kocsiban ültünk, Zozó elkezdett egy vadmálnás orbit cukorkát eszegetni, és akkor és ott tudtam, hogy biztosan terhes vagyok. Undorodtam attól a cukor-szagtól ami a kocsiban terjengett…brrrr…mintha egy óriás (legalább fél méter átmérőjű) óriás, nyálas cukorka szaga lett volna az orrom előtt. Borzalmas volt :D Szóval akkor én már tudtam. (de ahogy írtam tegnap is, már éreztem valahogy eddig is). De persze féltem, hogy nem csalódom-e, és csak bebeszélem magamnak :) Na aztán beértünk, vérvétel, mondták, hogy eredmény: 11-12 óra körül már lesz. Elvillamosoztunk a Mammutba, de már mozizni nem volt idő, így megreggeliztünk, nézelődtünk, aztán elindultunk szépen, lassan visszafelé… De akkor már nagyon kezdtünk izgulni (ja, és Mammutban Zozó elment pisilni, és olyan kómás volt, hogy a nőibe ment :D:D:D és ott is pisilt végül :D:D:D:D:D).
Kb. 10:45-re értünk fel, nem voltak túl sokan, leültünk várni. Na megjött a drága Wiegandt dokim, meg az egyik biológus nő, és behívták az első nőt, akivel egy kórteremben voltunk még punkciókor - sikerült neki :):), aztán biológus nő ki, másik nő behívása (akivel szintén egy napon volt punkciónk), sajnos neki nem sikerült :( na akkor ezer para, mert pont tegnap írta Chesti, hogy akinek sikerül, azokat hívják be először, és általában akkor bent van a biológus is… itt kapott el a bőgés először, hogy na, akkor tuti nem sikerült, mert már volt bent olyan is, akinek nem sikerült, és biológus sehol :(, és erre megjelent a biológusunk :D:D:D És hívtak :) Akkor már tudtam, hogy ez tuti, hogy terhesség. És igen, Wiegandt doki mondta, hogy terhes vagyok, és a HCG: 111, ami egy baba tuti, de látott ő már 70-es hcg-vel is ikerterhességet, úgyhogy majd kiderül, Ő egyet mond biztosra :D Na akkor újra bőgni kezdtem - öröm könnyek, remegés, Zozó kezének markolászása :D:D:D Szóval "ááááááááááááááááááááá-érzés" :D A progi szurit 10 napig még kettesével kell adjam, utána 2 napig már csak 1-et, utána már nem kell, de az utrogestant végig (gondolom a 12. hétig) kell nyomassam. Szexelni csak önzetlenül szabad :D, tehát én nem örömködhetek :(; viszont már kávézhatok (napi egy csésze), és LEHET INTIM-szappant HASZNÁLNI, megkérdeztem! :D:D:D Ez nagyon jó hír volt :D

Október 19. UH :D

Mégegyszer szeretnék MINDENKINEK minden babatapit és gratulációt megköszönni, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Iszonyatosan jól esett az a csapat-szellem, ami ebben a "kis" társaságban van, és amit kaptam tőletek eddig is! :D KÖSZÖNÖM!!!!!!
Örülök, hogy összehozott veletek a sors!

Holnap jelentkezem, szép álmokat mindenkinek! :)
És bocsi a regényért :D :oops:

UI: hogy tetszik a vonalzóm? :D:D:D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Drága! :)

Hát mit is mondhatnék, megkönnyeztem az olvasást, olyan jó volt olvasni az eredményhírdetést, nekünk is hasonlóan zajlott, Mammutban anya majdnem elaludt a kávé mellett, ő ment pisilni és már mi is sejtettük, hogy ez jót jelenthet.

Biológus nálunk nem volt bent, Drágám épp elment ismét a mosdóba mikor Katika mosolyogva közölte velem, hogy mehetünk W. dokihoz, mi következünk. Szóval sejtettem, hogy jó hír lesz.

Húúú, még most is beleborzongok abba az érzésbe.

Anya is egymillió puszit küld a gratuláció mellé.

Vigyázzatok Magatokra!!!!!!
mot

Jó reggelt :)

Taptau :) Hát naponta van hányinger, és a kisasszony megfigyeltem már több napja este 8-9 körül veszettül mocorog, de olyan hányingerem lesz tőle, hogy húúúúúúúú. Mondogatom neki, hogy Niki kis szivem, hagyd még anyut, még legalább 1 hetet várj, és akkor idővel lenyugszik, vagy ritkul a mozgás :)
Éjszaka viszont jól aszom, és most már tényleg kevesebbet mozog....jól alszom..hát olyan ébren alvósan, de Niki nem rug szét :)
Jön a fogacska? :) Jajj kis édes, és sirdogál? Fáj neki?

Zsókuci :) Örülök, hogy köztünk vagy, és remélhetőleg te nyitod a babaesőt, mint anno én tettem :)
Nagyon szééép a vonalzód :) Az utrót 12. hétig, szóval szokj hozzá :)
Olvastam pü-t, sajna egyenlőre nem tudok mit csinálni, mert megint új rendszert kaptam este, és photoshop nincs rajta, megkért Zo ha lehet ne telepítsem :) szóval vagy ma este, vagy holnap tudom csak megcsinálni, remélem addig még nem olyan sürgős a dolog...ugye Share? :)

Ma megyünk NST-re, jön ma védőnéni, és a babaszoba félig kész :) Hétvégén most már remélem tényleg kész leszünk vele, és rakok fel képet akkor :)

Puszi mindenkinek :lol:
chesti

Chesti Drága :)

Millió puszi Nektek is!

És persze MINDENKINEK!!!! :)

Zsókuci :)

Szerinem nézzetek egy tuti UTRO beszerzési helyet, hogy ne legyen para, ha épp kifogyóban van. Egy "vidéki" utam nekem is volt, mert volt egy kis "gyártási" szünet!!!
mot

jó reggelt!

Zsókuci, itt is gratula :lol: :lol: :lol:

Rozus, merre vagy? tudtok róla valamit?

Chesti, remélem már wlmúlt a hányingered, és sokkal jobban érzed magad

puszi mindenkinek

numato :wink:
numato

Sziasztok!

Zsókuci, üdv itt!! Megkönnyeztem soraidat, persze a tegnapi telefonod után is kicsordult a könnyem. Nagyon-nagyon örülök! És remélem Te nyitod a jövő nyári babahullámot!

Chesti, hát kitartást még a végére! Én asszem már szívesen tartanék itt...

Viki, végül nem jövő héten megyek, hanem utána lévő héten, tegnap beszéltem a nőgyógyászommal. Még mindig nem néztek méhszájat. :) :)

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Sziasztok!

Hát,Zsókuciikreskismami, nekem is előjöttek az emlékek!Nagyon jó érzés,ugye?
Kicsibogyó/k,szép a vonalzód/tok! :lol:

És Chesti, te is hasonló emlékeket idéztél bennem.Kíváncsi leszek a mai NST-re.Lehet ,hogy egy hét és már 3-man lesztek!?
"Fogaskérdés",elég jól viseli, egy picit nyűgösebb talán!

Rozus,remélem jól vagytok?!

További szép napot!

:lol:
taptau

Csajok :) !
Help me!

Anya elment a cukor leletért:

1. vérvétel okés
2. vérvétel okés
3. vérvétel: érték 7,5 max, neki 7,8

Persze védőnő nem mondott semmi extrát, csak, hogy ezt meg azt ne egyen!!!

Most hívja anya a dokinkat!

Valakinak van ilyesmi tapasztalata???
mot

Riadó lefújva :)

Dokink gratulált a negatív eredményhez, 8-ig normális a dolog.
mot

Találtam egy induló oldalt, talán fellendíthetnénk az oldalt!!!!
http://warningorvos.uw.hu/

bonya

Kép

Kép
bonya

Lucia :)
Sajnálom, hogy most sem találkozunk :cry:
Én ezt most nem értem. Az elején nem te mondtad, hogy kéthetente kell menned UH-ra, mert ikres vagy és akkor méhszájat is néznek?
Bár, lehet, hogy összekeverlek valakivel ennyi kismami között :lol:
Amúgy, nekem eddig egyszer a 12.héten néztek utána pedig a
20.héten, a következő meg a jövőhéten lesz. Doki mondta, hogy mostmár mindig nézi, ha találkozunk. Gondolom azért mert nő a súlyuk.

Motmama :lol:
Örülök, hogy jó a cukrod. Remlém nekem sem lesz baj vele.

Chesti :lol: ,Rozus :lol:
Neketek már nagyon közeleg a nagy nap. :lol:
Remélem minden simán fog menni. :D

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Nagyon arik vagytok, hogy kerestetek! Sajnos fekszem, de ma már nem bírtam, úgyhogy egy kicsit gyorsan ideültem a gép elé, és micsoda jó hír!!!!! :lol: Zsókuci, nagyon gratulálok! Ahogy olvastalak, újra átéreztem, ahogy én vártam az eredményre, engem utolsónak hívtak be, és előttem senkinek sem sikerült, már félig bőgve mentem be... De annyira nagy az öröm utána!!!! :)

Azért fekszem, mert kinyílt a méhszáj, viszont Veronika még csak két és fél kiló, úgyhogy még egy kicsit bent kéne maradnia. A dokit kérdeztem, hogy akkor most mennyivel előbb szülünk, de azt mondta, hogy ezt nem tudja megjósolni. Az ott várakozó kismamik közül volt, akinek szintén kinyílt a méhszáj, de a 39. héten, nem a 36-on. A szülésznő is mondta,hogy ajjajj, nagyon lent van az a pocak, mondjuk a CTG nem mutatott nagy fájásokat (akkor egyébként nem is fájt semmi), de azért szokott néha, de nem szabályos időközönként.
Még a gyerekcuccok nincsenek kimosva, minden halomban áll a kiságyban, majd a jövő heti CTG után aktívabb leszek, addig növesztem Verust. :) Azt mondják, ha állok, ülök, szóval ha a baba a gravtációtól nyomódik lefelé, akkor lehet, hogy tovább nyílik a méhszáj, úgyhogy inkább vigyázok. A méhlepény kettes lett, de azt hiszem, az ilyenkor már normális.

Chesti, átérzem a hányingeres érzésedet! Jól meg tudják rugdosni a gyomrunkat a kislányok :lol: Te nem izgulsz már nagyon?

Szuszi, azt hiszem, te kérdezted, igen, Arnold a dokim, és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve. A szülésznőm Jolika, de nem Arnoldtól kérdeztem, hanem az úgy volt, hogy azt hittem, asszisztens Kati is szülésznő, és naívul megkértem, hogy legyen ő :oops: persze mondta, hogy ha munkaidőben szülök, akkor bent lesz, mert Arnold szereti, ha ő is ott van, de inkább ajánl valakit, és ő mutatott be Jolikának. mondjuk jolika szabin van, de már kétszer is bejött a kedvemért CTG-zni reggel.
Beszéltem több lánnyal, és akik Arnoldot kérdezték, azoknak sem mindig ugyanazt a szülésznőt javasolta, szerintem problémától függően, pl. aki ikres, annak mást mond. Jolika azt mondta, hogy neki lombikosokkal van tapasztalata, és hogy jobban odafigyelnek ilyenkor. De volt, akinek azt javasolta a doki, hogy ne válasszon szülésznőt, mert minden ok. lesz az ügyeletessel is (talán többedszer szülőknél?) Neked ki lesz a szülésznőd?

Puszi mindenkinek, és azért jövök még, annyit nem tudok feküdni, bár próbálok!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Voltam ma laborban. Az AFP kb. 1 hét múlva lesz meg. Majd kíváncsi leszek.
Lucia, lenne egy nagy-nagy kérdésem. SOS, mert be vagyok ijedve. Voltam laborban, és a vérsüllyedésem 36 mm/h (2-10-ig megfelelő). Ez azt jelenti, hogy gyulladás van a szervezetemben? Ezen kívül még a Neutrophil érték magasabb (7,46 G/l - 2-6,9 a ref.t.), illetve a vizeletben a vörösvértest: 11,1 H/ul (10-ig jó). Most akkor gáz van, vagy nincs gáz?? A dokimat nem tudom már elérni. :( Privátban is megbeszélhetjük. Tudsz segíteni?
Egyébként minden rendben van. Vasam, vércukrom tökéletes. jobb, mint terhesség előtt. :)

Jól értem, hogy akkor most már te is szúrod magad Clexane-val? :( Sajnálom. Pocakba mehet még neked?
Búzakorpából próbálj meg valami süteményt készíteni. Pl. muffint. Ízesítve, megsütve élvezhetőbb, és a hatása ugyanúgy megvan.

Zsókuci, itt is gratulálok. :) :lol: Sikerült már feldolgozni a nagy élményt? Szagérzékenységen kívül észleltél még valamit?

Chesti, babaszobával hajrá! Meglesz most már minden, mire Niki megérkezik. :)
Itt néztük a babakocsit. http://www.babaruhabolt.hu/index.php?ma ... 0&mit=menu Ingyen szállítanak, ekkora értéknél. Itthon 2eFt-tal drágább, viszont ha abban az üzletben veszem, ahol néztük 10% kedvezményt adnak babaruhára a szülésig, utána pedig 5% (törzsvásárlói kártya). És itt kipróbálható. Barátnőm tanácsára belepróbáljuk majd a Suzuki csomagtartójába. ;) Ennek a típusnak is bolygósítható az egyik sor kereke.

Kicsi babánk nem mutatta meg magát. Úgyhogy egyelőre LUCA / MÁTÉ nevekre hallgat. ;)
Köszi mindenkinek az elismerő szavakat. ROppant büszke vagyok ám ;)

Rozus, növeszgesd szorgalmasan a kis Veronikát. ;) Ne izgulj, meg lesz minden. Neki most rád van szüksége, nem kisruhákra.

Mot, örülök, hogy rendben volt a cukor. Még egy pipa a vizsgálatok tengerében. ;)

Legyetek jók!
share

Chesti, ráér. :) Köszi!
share

Sziasztok!

Rozus,akkor nagyon vigyázz magatokra!Egy hét is sokat számít,250-300 g. legalább!

Share, nagyon szép nevek(de nekem mondani se kell) a lány változat nálunk Dóra,Luca lett volna.

Chesti,mi volt NST-n?Minden oké?Már nagyon izgulunk! :lol:

Zsókuciikreskismami,hogy vagy?

Remélem a többi pocakos is jól van?

Jók legyetek? :lol:
taptau

Sziasztok!

Taptau, hogy álltok a fogacskákkal?
Majd a kistesó Dóra, Luca lesz. :wink:

Rozus, Chesti, minden ok?
share

Lucia, köszönöm! :)
share

Jó reggelt :)

taptau :) NST oké, még marad Niki :)
Hétfőn megyünk dokihoz.
Most hozták a konyhabútort :lol: jajjjj de jóóóóó, megszűnik a káosz :) Niki szobája félig kész, de a hétvégén igy most már fullosra tudjuk csinálni.
Szülésznőm szabadságra megy csüt, péntek, szombat, mondtam Nikinek addig maradjon :) De egyre fáradtabb vagyok és hányingeres :?

Rozus drága akkor csak óvatosan, növesztgesd még Verust akár mennyire is rossz már feküdni. Bár én 2,5 kilóval születtem a 36. hétre, és jó nagy kislány lett belőlem :lol:
Vigyázz magatokra :!:

Share ahogy lesz photoshopom megcsinálom :) Az egész talin Stephen Kinges arc nélküli emberkék találkoztak :)
Jó a webcim amit mutattál. aztán az a 2e már nem számit, pláne, hogy kedvezmények is vannak :) köszi a tippet :)

Numato aranyos vagy :) a hányinger marad, de nem állandó hálaég :) Ti hogy vagytok?

Mot örülök, hogy végülis minden rendben volt a cukrosvizsgálaton :) Motné hogy van ?:)

Viki ti hogy vagytok? Herpesz fronton mi újság? Picurik jól érzik magukat? Nevek vannak már ?:)

Ma vagyunk a 38. héten :!:
chesti

Sziasztok,

csak gyorsan írok, mert dolgozom, és nem nagyon van időm...

Hát, a hányinger megjelent életünkben, elég rossz volt erre ébredni... De aztán megúsztam róka-koma nélkül. Reméltem, hogy erre még lesz időm felkészülni, de persze egy percig sem sajnálom, hogy van :D:D:D:D:D

A pocim még mindig nagyon feszül, ha felállok ülés után alig bírok menni :shock: Már fekve sem túl jó.
Az a baj, hogy most annyira nem bírom a túrót és egyéb fehérjét, hogy brrr.... a gyomrom teljesen kikészült tőle - régen műtöttek epekővel, így nem igazán bírok ennyi tejterméket egyszerre. Nem tudom mit tegyek, hogy mégis elég fehérjéhez jussak, mert úgy érzem, így nehez fogok csak túllendülni a túlstimun.

Szóval igen, a szagérzékenységen kívül más is van :D :shock:
Ja, és a melleim...hú, furán néznek ki :oops: :shock: :D

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, gratulálok, ez nagyon jó hír :D

Chesti, igen mióta van netünk órákig tudok itt ücsörögni és olvasni a babanetet. :)
Nálunk a babaszoba egy sarkot fog jelenteni a szobánkban. Sajnos nagyon helyszűkében vagyunk, de megoldjuk előbb-utóbb. Még csak a pelenkázót vettük meg, babakocsit és ruhákat kaptunk, abból azonban annyit, hogy nem is tudom hova rakjam. Most is szédít a mosógép egy adagot.
Eddig tök nyugodtan ültem a babérjaimon, de most a védőnő azt javasolta, hogy kezdjek el vásárolgatni, hogy időben meglegyen minden. jaj. most jön majd igazán a mit kell venni, hol, mennyiért, mennyit, milyet, mekkorát, stb. De te már ezen túl vagy :)

Szia Rozus, még szerencse, hogy nem kell befeküdnöd a kórházba. Arnolddal én is nagyon elégedett vagyok és a szülésznővel is, akit ajánlott (eddig :) Szajkó Krisztának hívják, fiatal és nagyon kedves. AZt hiszem jól ki fogok vele jönni. A te szülésznőd megemlítette, hogy érdemes fogadni olyan orvost, aki az EDA-t beadja, ha szükséges?
És megkérdezhetem, hogy közted és Arnold között felmerült-e vmilyen összeg? Mert vhol olvastam egy összeget az Arnold kapcsán, és tudni szeretném, hogy tényleg ennyi-e az annyi? illetve mindez a szülésznőre is érdekelne. (ha gondolod írhatsz az emil címemre: szildi@gmail.com)
köszi Szuszi
szuszi

Sziasztok Kismamák, Babások! :wink:

Chesti, köszi, még várokozó állásnál tartunk, páromnak vitaminokat kell szedni, nekem meg kivárni türelmsen a köv.menses 21.napját, amikor is jelentkeznem kell majd Szűcs dokinál...

ennyi, és ez a várakozás........hát nem a kedvencem :roll:

mindannyiotokat puszillak

kellemes hétvégét

numato
numato

Share,hát ez a fog nem tudom mikor bújik ki?!Elég duzzadt,meg a bal oldali már fehérlik,de ennyi.
Igen,majd a tesó!!!!! :lol:
Tudtad,hogy a Máté jelentése:"Isten ajándéka"?

Szuszi,talán azért vásárolj,mert a végén már nagy pocival elég nehéz lesz a mozgás és már addigra itt a tél,a hideg,akkor pedig nem szívesen bújik ki az ember!

Chesti,ez nagyon jó hír.Reméljük Niki is így gondolja!

Zsókuciikreskismami,csak módjával a munkával!!!!!Kicsibogyónak most kell az energia!

Pusszancs!
taptau

Numato,már akartam írni,hogy Szűcs dokinál jó kezekben vagy,nyugi!
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?