Sziasztok!
Nekem tegnap több dolgom volt, mint máskor, ezért nem jöttem. Illetve olvasni voltam, de írni már nem tudtam.
Ma reggel nekem sem jött be az oldal, Gabónak írtam is mailbe, hogy ha neki igen, akkor írja meg nktek, hogy köszönöm a hozzászólásokat a tápiról Mindenkinek!
Örülök, hogy segítetek és senki ne érezze úgy, hogy okosít, kioktat, stb. Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, én tök örülök, hogy ilyen sokan írtatok erről!
Különben még nem adtam neki, várok pár napot.
Vki írta, talán Hajnus, hogy talán túl sokat mérem. Huhh, tudom, hogy általában havonta szokták, de én az elején megszoktam, hogy hetente és azért nézem itthon hetente. Akkor csvarodnék be, ha minden kajálását mérném. De azt már nem. Egyszer csináltam olyat, hogy 24 órában mértem, de többet nem. Volt, hogy nyűgös is volt, álmos is, lehetetlen volt normális értéket kapni. Előtte azért, mert mozgott, mint a rosseb, után meg azért, mert elaludt... Egyszer tettem rá mérlegre úgy, hogy aludt, de sztem tök felesleges. Így maradt a heti. De ez sem lesz már, mert viszem vissza jövő héten a mérleget.
Apropó, jövő hét. Valszeg kevesebbet leszek, mert anyu jövő héten megy kórházba, én felügyelek
mindkét lakásra, a rendre, a tisztaságra, a férfiakra, és a gyerekre!
Meg be is megyünk hozzá látogatni, stb. Szal nemtom mennyi időm lesz ideülni, meglátom. De addig még vagyok!
Zsani,
bocsi, nem emlékszem, de neked mi volt a gond Virág születésénél? Császár volt? Így ezekre aszavakra, hogy: "Nagy Bálintnak köszönhetem az életünket..." emlkszem, még régről, de nemtom miért...
Bocsí...
A kórház tényleg egy furi dolog. Tök jó meg modern meg stb, de valóban mindenki ott üdül a folyosón, és ott húzzák-vonják a gyerekeket... A mi szobánkba bejöttek mentősök is pletyózni, mert az egyik csaj mentős volt és sorba jöttek be hozzá...
Anita,
én kérdeztem a szobák számát.
Nekünk is így van, nekünk van egy szobánk és Dorkának. Nem vmi nagy, neki pont elég. Illetve van a nappali. Illetve sok-sok-sok év múlva, ha már anyuék nem lesznek - szal remélem nagyon soká - ott van még a lenti rész is. Hely lenne még egy babának, de nem ezért nem akarunk, hogy most épp nincs még egy szoba. Mi tudnánk a nappaliban aludni, mert a kanapé ággyá alakítható, de jó ez így most is.
Örülök, hogy Nikiék jól vannak, és hogy Szinti így ügyeskedik!
Látom ő sem egy hatalmas baba. Mondjuk nem is volt nagy, amikor született. Ő azt hiszem 2500 körül volt.