Új privát üzeneted érkezett!

[quote]A írta:Múgy azt mondják, hogy az a probléma, hogy nem gyógyul a gátseb, nagyon ritka és egyszerűen ilyen szempontból pechhes vagyok. Valami biztos lesz.

Lehet hogy beszélned kéne valamelyik szülésznővel. Vannak mindenféle olajak meg kencék amivel tudják segíteni a gátvédelmet (már a terhesség alatt is). (Úgy tudom a Balogh Éva szülésznő foglalkozik ilyesmivel, bár ő rá akar majd beszélni a Berkesre :roll: ) Ha akarod utánakérdezek hogy melyikük csinál ilyesmit.

Az előbb írtam ezt, de nem jelent meg:
...és köszönöm a válaszokat bio-zöldség ügyben, meg fogom nézni!!!!!
Vendég

Nitta!Na hát ilyet!!!Is ki lehet ez a szemétláda....!!!!
Nem lesz olcsó mulatság!!

esztermami!eza közös szobadolog...hát igen!Nekem is volt benne részem és mondhatom szörnyű.Amíg picik addig oké,de ahogy egyre nőnek serdülnek jönnek a hülyeségeik nem ugazán nyerő az egy szoba.Én is ezért ragaszkodom a 3-szobás házhoz.Ha 4 az meg még jobb!
Jujj nekem ilyen gátsebekkel hál isten nem volt gondom,de az az igazság,hogy nem is akarom megtudni!Kicsit félek a dologtól!
Vendég

Meg tudán valamelyikőtök mondani,hogy ha Lejár a GYED-em Levivel akkor simán vissza tudnak venni táppénzre a második babóval és akkor ugyanúgy lesz biztosítva 180 napom?Mert egy időben szó volt arról,hogy vissza kell menni fél évet melózni és akkor lesz meg ez a bizonyos biztosítási napok!Vagy ez most,hogy van?
Vendég

Gabó, mihelyt terhes vagy visszavesznek táppénzre.
Először ezt nem tudtam, meg mindig peches voltam. Most is..., addigra emelték a fizetésem mire nem számít, levontak olyasmit amit nem kellett volna stb.

Vero, nekem is volt belső varratom mindhárom szülésnél. Repedtem akkor is ha vágatk ha nem :roll: . Számítottam rá az első kettő után.
Ha én arra ébredtem volna, hogy nyomnom kell hát itthon született volna meg a baba :lol:
Én nem idegenkedem az otthnszüléstől, végig benne volt a pakliban, mi van ha egyedül vagyok a gyerekekkel, vagy gyorsan jön.

Kép
Kép
Kép
amica

Az egyik osztálytársam tesója a nyáron nem ért be a kórházba, Pest előtt autóban szülte meg az ötödik gyerekét :D , a sógórnője volt csak vele. Nem semmi...

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Köszi szépen!És akkor az 180 nap is biztosítvan így ugye?És ehez be kell majd menni a melóhelyre v. autómatikusan kiírnak?Bocsi,hogy ennyit kérdezek!!
Tyű ez nem semmi lehetett!
Vendég

Amica!

Amiért én szülnék otthon az nem elsősorban a szülészet, hanem ami utána megy a csecsemőkkel cirkusz, hogy úgy tekintik mint a saját tulajdonukat, meg sem kérdeznek semmiről. Oltás, cukorvizsgálat, tápszer, antibiotikum, kék fény, fürdetés, tök mindegy TE AZ ANYJA mit szólsz, ők adják-veszik a dolgokat. Ha mégegyszer szülök 12 óra múlva saját felelősségre haza fogok húzni, az száz, és majd visszamegyek varratot szedetni. Az Áront "csak" mindenféle reklámszarral (Johnson&Johnson vagy mi, amit ingyen kapnak :? ) fürdették :arrow: amire allergiás is lett, az Ivánt félre is kezelték mondván tüdőgyulladása (!) van, pedig nem volt, csak maradt egy kis magzatvíz a tüdejében, mert nem nagyon sírt fel. A vérkép alapján egyértelműen látszik hogy nem volt gyulladás, tehát tüdőgyulladás sem. De azért elvették tőlem, egy szó nélkül (!!!!!) és órákig szobroztam állva (!!!!!!) várva a gyerekorvosra, hogy egyáltalán valamit mondjon (ami gyakorlatilag egyenlő volt a semmivel, még nem tudjuk mi van anyuka!!!!!!! :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: ) Szóval nincsenek a helyzet magaslatán. :evil:
Vendég

Ja, és szabadon lehet a látogatóknak garázdálkodni (köhögni-tüssszögni-zabálni) reggeltől-estig a folyosón, ahol az újszülötteket toligálják el-vissza!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

az Ivánt félre is kezelték mondván tüdőgyulladása (!) van, pedig nem volt, csak maradt egy kis magzatvíz a tüdejében, mert nem nagyon sírt fel. A vérkép alapján egyértelműen látszik hogy nem volt gyulladás, tehát tüdőgyulladás sem. De azért elvették tőlem, egy szó nélkül (!!!!!) és órákig szobroztam állva (!!!!!!) várva a gyerekorvosra, hogy egyáltalán valamit mondjon (ami gyakorlatilag egyenlő volt a semmivel, még nem tudjuk mi van anyuka!!!!!!! ) Szóval nincsenek a helyzet magaslatán. :arrow: ez UGYANAZ AZ OSZTÁLY ahol a kis Virágot műtötték! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Hu Vero!

Ez nagyon durva :evil: , ilyenkor áldom a pécsi korházat, oda még az anyukákhoz sem lehet bemenni, nem, hogy a picikhez, Jocó csak üvegen keresztül láthatta, addig még haza nem mentünk.
Ott ez a természetes, és ez szerintem szuper.
Ha jön, látogatod menny ki a fenntartott látogatói szobába.
Ez azért is jó, mert pl., ha szoptatsz és jönnek a szobatársadhoz, nem tudnak becsörtetni ezren a szobátokba, meg hát a nem köhögnek....stb.(mert Pesten voltam ilyen helyen , tök durva :shock: )
Szóval szerintem ez a normális, hogy nem lehet bemenni.
Igaz szar kimenni :? , mert menni sem tudsz, de inkább szenvedek, mint hogy a sok hülye látogató a baba közelébe jöjjön.

Nekem is nagyon nehezen gyógyult, a gátseb. :(
Vero én is csak fél órát voltam a szülőszobán, mi lesz legközelebb??? Autóban?

katus78

Katus,
A fenntartott látogatói szobába :arrow: itt nincs is olyan! (csak a folyosó.) A szobákba elvileg nem lehet bejönni, de mindennap bejött valaki "véletlenül". :roll:

[quote] írta:n is csak fél órát voltam a szülőszobán, mi lesz legközelebb??? Autóban?

:lol: :lol: :lol: Én hátra másztam be most is, biztos ami biztos... :lol: :lol:

Máté jobban van?
Vendég

Jobban van, most alszik, az orra folyik, néha köhög.
Szerintem már kifelé jövünk belőle.

A védőnőt azért kerestem, hogy nem tud-e valami baba-mama klubbot, vagy hasonlót, ahová majd rossz időben lehet menni.
Mondták nincs, és hogy a jövő héten sem lesz.
Kérdeztem " beteg?"
Erre ő "igen"
kérdezem "mi baja?"
Erre: "nem tudják" :shock:
Na lehet, nem akarják megmondani.
Akkor mondta a másik védőnő a GYÍK-os dolgot.
Szerintem, nem kell fizetni, de majd felhívom a GYÍK-ot és megkérdezem.

katus78

Ja, akkor nem tudom mi baja, azt hittem úgy érted mostanában miért tűnt el...

GYIK-os taliban én is benne vagyok ha mentek! :P 8)
Vendég

Ez tényleg durva!Nálunk is mint Pécsen csak üvegen kerszetül lehet a gyereket megnézni,hétvégén pedig kapsz 3-kártyát és ennyiszer lehet megnézni egy nap!Én ezt mindig is furcsállottam otthon,hogy szabadon vannak a csecsemők a folyosón!Szal mint már valaki korábban írta jó,szép kórház szar orvosokkal!

Katus!FÉl óra!!!!Hogy a faszba csináljátok ezt!!
Vendég

szar orvosokkal=szar gyermekorvosokkal
Vendég

Igen!A kórházban pl. a gyermekorvos naponta vizitelt 2*,de úgy kellett kihúzni a csecsemősökből,hogy minden rendben van-e az ember gyerekével ami szerintem,mikor hozzák őket a reggeli szopira el kéne mondaniuk mit mondott a doki!De nem!!! Szal nem értem!!A munkájukba nem kell megszakadni ennyit pedig igazán megtehetnének.Én hál isten rendes csecsemősöket fogtam ki!
Vendég

[quote="Gabó"]K írta:Gabóatus!FÉl óra!!!!Hogy a faszba csináljátok ezt!!

Előtte 3 hónapot kellett feküdnöm, mert végig kiakart bújni! :(
Szóval inkább azt mondom, vajúdnék legközelebb többet, csak ne kéne ennyit feküdni, leírhatatlanul rossz!!!!
Szóval 1 napszenvedés szerintem nem ér fel 3 hónappal!
Nyáron a dög melegben feküdni szinte teljesen vízszintesben, sőt egy hónapig fel volt emelve a lábam, hogy minél kisebb nyomás érje alul a méhszájat.
Fürödni, pisilni, enni keltem csak fel.
Nagyon szar volt..........................félek a terhességtől!!!!!!!!!!

katus78

Vero!

Mi hétfön megnézzük ezt a Gyík-ot! :D

katus78

Sziasztok!!!
Hát igen a korházban vannak hiányosságok....DE:sok kismama pedig direkt beáll vele egy félreeső helyre hogy a családtagok megfogdoshassák.Na ez is baromság..nem birnak ki 4 napot hogy ne fogják meg!!!
Vero----ez a fél ora nem semmi!!!Végigaludtad a tágulási szakot????
Ilyen fájásgyengeség a Rékámmal volt.A tágulási szakban pont vizsgált a Berkes.Mondta,Erika ma szülünk már 2 ujjnyira nyitva a méhszáj!!!Áhh!!!mondtam,nekem nem fáj semmim.Aztán hazamentem és végül délután ugy döntöttünk mivel kicsit fájdogál a derekam visszamegyek.Persze ottfogtak,mert kezdett eltünni a méhszáj...
Hamar mglett nekem is a Réka(nem tom pontosan,de kb.másfél ora)Én a kitolási szakot sem éreztem,ugyhogy a Breki fogta a hasam,és mondta mikor van fájás,akkor nyomjak.Szoval,elég könnyü volt ez a szülés.Hát ilyenre számitottam a Petrussal is,persze nem igy lett.Most éreztem minden zsigerembe afájdalmat.Mondtam is a kitoláskor a dokinak,hogy most meghalok.Azt mondta nem majd ugy 70 év mulva... :lol:
Vendég

Katus!Mikor bent voltam akórházba a görcsölés miatt ott volt egy csaj fél évig feküdt bent,mert neki is kiakart bújni.Szegényt kurvára megviselte gondolom téged is!Nem kellemes!Hát ja akkor inkább én is szenvedjek ha választanom kéne!!De kint van ez a gyönyörűség!!!!
Mikorra tervezitek a másodikat?

Na az én drága "áldott,jó gyerekem"megint aludt 1-órát!asszem beöltözünk azt leviszem csavizni egyet.

Szép napot nektek!!
Vendég

Cajok!!!
Hol szoktatok a gyerkőcöknek cipőt venni????Nem márkásat,hanem aranyos,kényelmes..
Vendég

[quote]N írta:a az én drága "áldott,jó gyerekem"megint aludt 1-órát!

Mindent nem lehet: gyönyörű is legyen, meg jó is!! 8)

Rik-cajszi :lol: , én legutoljára a Deichmann-ban az Intersparban vettem az Áronnak. De legközelebb már felnőtt boltban kell, mert 36os a lába, és az már felnőttnek számít. :shock:
Vendég

[quote]V írta:égigaludtad a tágulási szakot????

Végig bizony! :lol: :lol:
Vendég

megkimélte az ő anyuciját az Ivi baba!!!De jo gyerek is!!!!Hagyott aludni!!MOst hagy???
Vendég

[quote="vero"] írta:vero
[quote] írta:

Rik-cajszi :lol: , én legutoljára a Deichmann-ban az Intersparban vettem az Áronnak. De legközelebb már felnőtt boltban kell, mert 36os a lába, és az már felnőttnek számít. :shock:

A cajszi már direktbe magy mert egyszer véletlenül azt irtam.A cipőt a picinek akarom venni.Neki is ott nézzem meg???
Vendég

Sziasztok csajok!

Én már megint itt.
Habár már 1 órája alszik Dávid ,lehet hogy hamarosan felkel.

Katus:hát nem lehetett kellemes ennyi ideig feküdni.
De otthon lehettél,nem?

Én nem panaszkodom a gyerekosztályra,ahol szültem.Tényleg nem jöhettek be látogatók a szobába.Mondjuk ott csak baba-mama szoba volt.Tehát egész nap velem volt a kisfiam.Sőt már a 2.naptól én fürdettem.Elmeséltek mindent,felvilágosítottak.

A dokimmal is meg voltam elégedve.Mondjuk nem volt semmi gond sem a terhességem alatt,sem a szülés alatt hála istennek.
Mondtam a dokinak,hogy addig nem mehet nyugdíjba,amíg meg nem szülöm a 2. gyereket is.

Valamelyikőtök kérdezte,hogy hány szobánk van.Van egy szobája a Dávidnak,meg nekünk egy háló(ott van egy sarokba az én varrodám),és egy nagyobb nappali egybe a konyhával.De a Dávid szobája akkora,hogy még egy gyerek már nem férne ott el.Kis aranyos szoba.

Na hiltiznek a szomszédba.De fasza,mindjárt felkel a fiam.Dobok egy esti pizszs fotót:

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Áronnak hogy megy a suli???Ő most 4.-es???Milyen tagozatos??
Vendég

Rik-cajszi: én is direkt írtam!

Áronnak jól megy, jó tanuló nem panaszkodhatok rá. 8) Magatartásból vannak azért feketéi. :twisted: De hát ennyi belefér.
TÉT-es (természettan és életkultúra tagozat) amúgy, ami nagyjából azt jelenti hogy több környezetismeret technika és rajz órájuk van. :P Semmi extra amúgy,de aranyos a tanítónéni. :P
Vendég

Ja negyedikes, igen! A lányodnak hogy megy?
Vendég

sziasztok cajok

rik
én még a reno-t is szeretem,mírának most vettünk ott tépőzáras őszi-tavaszi(csillámos,csajos) cipőt,meg csizmát(de az is csak száraz időben hordható,elegáns csizmi) 8500-ért a kettőt.meg ott jók a vízhatlan téli cipők,igaz a deichman-ban is vannak olyan klassz cipők.

arra is hideg van?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hello!

Tegnap írtam Nikinek smst, ma válaszolt:

[quote="Niki sms-ben"]S írta:Niki sms-benzia!
Örülök, hogy írtál! Jól vagyunk! A számítógépünk változatlanul rossz!
Szinti nagyon gyorsan fejlődik: mászik, feláll, folyton menni akar, aminek a derekam látja kárát!
Ha menni akar, azt mondja, hogy mememe. Ha pedig éhes, akkor pedig mondja, hogy ümbe. Foga nincs de, kiflit és a kekszet simán megeszi. A főzelékeket nem fogadja el csak a levest répával. Mindengyümölcsöt imád. Joghurtot és túrós dolgokat is eszik már.
7050g és 68cm, nem nagy baba.
Imád hintázni, kompozni és bevásárló kocsiban ülni.
Még nagyon sokszor szopik éjjel is többször, nem túl jó alvó és újabban hihetetlen nehéz elaltatni.

katus78

Csilla

most éppen 12 fok van.Lent voltam két orát a csajokkal,de most bekapcsoltam a fütést mert lefagytam!!!!

Vero

Rékának is megy,ő 3.-os.Már egyszer irtam,hogy a másodikat kétszer járattam vele.Nem bántam meg,mert most már megjött az esze,és gyorsabban is megy a tanulás,bár még mindig segitséggel.Hát ő nem egy kitünö tanuló,de erős 4-es.Mi ennek is nagyon örülünk.Talán majd a Petrának jobban megy....
Vendég

Sziasztok!Én is csak egy órát voltam a szülő szobán,de Virágot vákummal szedték ki.A gátsebem néha a mai napig szokott fájni,főleg ha idő változás van.
Voltam dokinál,hát hüvelyi ultrahangal még nem is látszik.Elküldött vizelet vér vizsgálatra na az kimutatta.Azt mondta ez egy nagyon korai terhesség még.Kb 2hetes lehet.Jövő héten mennem kell megint ,akkor többet lát majd ,azt mondta.Tök kedves volt,mondja,hogy már itt volt az ideje egy kistesónak.
kola2

Vero!Hát igen a kórház :twisted: De utálom!!!!!Szívem szerint nem szülnék itt,de Én Nagy Bálintba teljes mértékbe megbízom!!!!Virág születésénél megmentette az Ő és az én életemet is.Tegnap is emlegette,hogy reméljük minden rendbe lesz.Bár nagyon ajánlotta a császárt.
kola2

Sziasztok!

Mi történt itt tegnap? Egész nap nem ment a babanet?

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!
nálam se ment a babanet.Sőt még reggel se.
Vendég

Viol üzeni,hogy tegnap nem jött be neki ez a szar oldal köszöni a tápikás tanácsokat még nem adott dorkának az a szar gép talán ma jön meg nekik.
Vendég

Sziasztok,

az előbb valamit elbénáztam és nem láttam a tegnapot. :oops:

Igazából a bejárás témához az az igazsáág, hogy nekem az volt a furcsa, hogy itthon néhol csak üveg mögül lehet megnézni a manókat. Nem példálózásból mondom, ne értsétek félre, de kint ugyanúgy bejárhatnak a szobába, elvileg csak látogatási időben, de az anyukámék csak a szülésem estéjére tudtak kirohanni és este 10-kor beengedték őket és leírhatatlan volt a boldogsága, amikor Vincét természetesen kézmosás után - mindenütt ki van téve kézfertőtleníő kézmosó és nagy betűs szöveg, hogy moss ketzet - , pelenkával a mellén, de kezébe vehette és - persze nem tudom, hogy mi lett az összes babóval - de Vincének semmi baja nem lett. Ott azt mondták, hogy az anyából átszármazó immunanyagok még védik a babát. Természetesen betegen nem szabad bemenni.
Az is igaz, hogy ketten voltunk 1 szobában és maximálisan 3 ágyasok a szobák.
Természetesen van szoptató helyiség külön, ha el szeretnél vonulni és általában tényleg nem engednek be látogatási időn kívül.

Ja és csak annyit, hogy a babókat szigorúan tiszta vízben fürdetik, és ők sem ajánlják, hogy bármit tegyél a vízbe, max 1-2 csepp olivaolajat, ha szárazabb a babó bőre. AMúgy meg első a szopi és teát is csak akkor adnak, ha nagyon nem tudod megnyugtatni, de nagyon táp- és egyébellenesek - amíg lehet.

Bár volt kint egy barátnőm, aki valamiért nem tudott szoptatni, és azt mesélte, hogy neki szörnyű élmény volt, hogy agyon gyötörték, hogy valahogy beinduljon a tej és nem és azt mondta, hogy az egész szörnyűbb volt, bármi a szülés és egyéb történetben - ez a másik véglet.

Bocsánat, most hosszú lettem.

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani!

Ugyanezt mondom én is, a szülészorvosokkal nincs baj, a Nagy B meg főleg szimpi, de a gyerekorvosok! :roll: Van egy nő a gyerekosztályon kb 14 évesnek néz ki, ami nem olyan nagy baj, de kb annyira is határozott ami egy orvosnál elég ciki. :cry:

Kedden pedig sétáltam a kórház mögött a babókámmal és kivel találkoztam: Breki bácsival! Integetett! Aranyom, kicsit pedig meg volt rám sértődve, mert mikor bent feküdtem jött vizitelni és kérdeztem tőle valalmit erre ő: Erről kérdezze a kezelőorvost, AKIHEZ JÁR a terhesgondozóba. :lol: De aztán megbékélt, amikor rájött hogy nincs is igazán fogadott dokim. Ui. a szülőszobán ott kavart épp. Még a nevem is eszébe jutott, utána mikor megszültem is veszettül Verusozott. :P. Én őszintén megmondom azt utálom benne, hogy folyamatosan magánrendelésre hívja/küldi az emberkéket ahol van hogy 7000ft-ot is kér(!) Ráadásul pofára kitől többet kitől kevesebbet. Mindegy visszaintegettem. 8)

Áront sajnos el kell vinnem a szemészetre, nagyon hunyorog kicsim. Szegény teljesen odavan, h mi lesz ha ő szemüveges lesz. :arrow: merthogy majd kicsúfolják. Kell a szemészeten időpontot kérni? :?: :?:

Esztermami,
A babanet soxor sz@rakodik. Ez egy ilyen. :roll:
Vendég

szeszik!Nagyon édes a pizsis kissrác!!Ti is akartok nagyobb kérót venni?

Kola!De jó akkor már bizti tuti a babó!!!!!!!!!
Vendég

Annyi vegyeset írtok erről a kórházról, hogy kicsit félek is tőle.

Arra én is gondoltam, hogy fogok tudni legalább egy kicsit is menni, akkor amint lehet hazajövök saját felelősségre. Úgyis itthon Vince és el sem tudom képzelni, hogy an fogom nélküle akár 1 napig is optt kibírni.

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani!

Klassz dolog ez a babóvárás! Biztosan hamamrosan látszani fog és az olyan jó!!!!!

Katus,
hétfőn lehet, hoyg mi is mennénk a gyíkba, ha van ez a dolog. Bár Vince ma nagyon el kezdett tüsszögni :roll: és nagyon rosszul aludt, vagy 2 óránként ébresztett és sírt!! :?:
nem szokta ezt. Vagy a foga :?:

Szeszike!
nagyon édes a kismanó!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok! :)

Nekem tegnap több dolgom volt, mint máskor, ezért nem jöttem. Illetve olvasni voltam, de írni már nem tudtam.
Ma reggel nekem sem jött be az oldal, Gabónak írtam is mailbe, hogy ha neki igen, akkor írja meg nktek, hogy köszönöm a hozzászólásokat a tápiról Mindenkinek! :) Örülök, hogy segítetek és senki ne érezze úgy, hogy okosít, kioktat, stb. Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak, én tök örülök, hogy ilyen sokan írtatok erről! :) Különben még nem adtam neki, várok pár napot.
Vki írta, talán Hajnus, hogy talán túl sokat mérem. Huhh, tudom, hogy általában havonta szokták, de én az elején megszoktam, hogy hetente és azért nézem itthon hetente. Akkor csvarodnék be, ha minden kajálását mérném. De azt már nem. Egyszer csináltam olyat, hogy 24 órában mértem, de többet nem. Volt, hogy nyűgös is volt, álmos is, lehetetlen volt normális értéket kapni. Előtte azért, mert mozgott, mint a rosseb, után meg azért, mert elaludt... Egyszer tettem rá mérlegre úgy, hogy aludt, de sztem tök felesleges. Így maradt a heti. De ez sem lesz már, mert viszem vissza jövő héten a mérleget.
Apropó, jövő hét. Valszeg kevesebbet leszek, mert anyu jövő héten megy kórházba, én felügyelek :D mindkét lakásra, a rendre, a tisztaságra, a férfiakra, és a gyerekre! :D Meg be is megyünk hozzá látogatni, stb. Szal nemtom mennyi időm lesz ideülni, meglátom. De addig még vagyok! :)

Zsani,
bocsi, nem emlékszem, de neked mi volt a gond Virág születésénél? Császár volt? Így ezekre aszavakra, hogy: "Nagy Bálintnak köszönhetem az életünket..." emlkszem, még régről, de nemtom miért... :oops: Bocsí... :oops:

A kórház tényleg egy furi dolog. Tök jó meg modern meg stb, de valóban mindenki ott üdül a folyosón, és ott húzzák-vonják a gyerekeket... A mi szobánkba bejöttek mentősök is pletyózni, mert az egyik csaj mentős volt és sorba jöttek be hozzá... :?

Anita,
én kérdeztem a szobák számát. :) Nekünk is így van, nekünk van egy szobánk és Dorkának. Nem vmi nagy, neki pont elég. Illetve van a nappali. Illetve sok-sok-sok év múlva, ha már anyuék nem lesznek - szal remélem nagyon soká - ott van még a lenti rész is. Hely lenne még egy babának, de nem ezért nem akarunk, hogy most épp nincs még egy szoba. Mi tudnánk a nappaliban aludni, mert a kanapé ággyá alakítható, de jó ez így most is. :)

Örülök, hogy Nikiék jól vannak, és hogy Szinti így ügyeskedik! :) Látom ő sem egy hatalmas baba. Mondjuk nem is volt nagy, amikor született. Ő azt hiszem 2500 körül volt.

nadine81

Most látom közben írtatok.
Hát, lehet hogy Neked jó élmény volt hogy anyukád bejöhetett, de azt a személyzet hogy a francba dönti el, hogy Te szeretnéd-e ha beeregetnek hozzátok mindenkit? Nekem nagyon terhes volt hogy mindenféle emberek jöttek, mivel 3 óránként rohantam a babához, mire visszaértem mindig kint várt valaki, akivel ülv kellett traccsolni, mindezt szülés után 1-2 nappal.
Nekem egyetlen dolog volt szimpatikus a koraszülött osztályon éspedig az, hogy CSAK az anyuka és az apuka mehetett be. Nagymamaság nagyon szép dolog, félre ne értsd, megértem hogy azonnal látni akarja, de nem hiszem el hogy ne tudjanak várni a látogatási időig. Az immurendszernek pedig épp elég megküzdenie a VILÁGGAL, többek közt a szülés alatt és utána "megismert" kórokozókkal. Én is hallottam már rosszat osztrák kórházról is meg jót magyar kórházról, szerintem ezt inkább konkrét helye válogatja.
Vendég

Látom Gabó akét "szar" az megmaradt benned! :D De az oldal nem tegnap nem jött be, hanem ma reggel, azért írtam neked. Tegnap a dolgom volt sok, azért nem írtam... :D

nadine81

Vero!Sejtem kire gondolsz!Nagyon gyér gyerekorvosok vannak a kórházba!Hárman is vannak akik gyereknek néznek ki.Virágnál csak sajnálkoztak :(
kola2

[quote]T írta:ök jó meg modern meg stb, de valóban mindenki ott üdül a folyosón, és ott húzzák-vonják a gyerekeket... A mi szobánkba bejöttek mentősök is pletyózni, mert az egyik csaj mentős volt és sorba jöttek be hozzá...

A mi szobánkba meg valakik, akik az ismerősei voltak a valakiknek. Közbe ott szoptatsz, valaki feji a mellét, stb. Violnál még én is voltam, mert NST-re mentem. :oops: :oops: :oops: Az ember bele se gondol milyen bunkó, de nem a látogatóknak kell tudni szerintem hanem a kórháznak nem szabadna engednie.
Vendég

Gabó,
Berkes: :lol:

Különben tőlem egyszer "vették" el Dorkát kint a folyosón. Épp anyuék voltak ott és anyu egyik bnője - no meg jó pár idegen látogató másoknál - és akkor odajött az egyik csecsemős nővér, hogy beviszi, mert sokan vannak itt. Nem kérdezte meg, hogy beviheti-e, csak bevitte. Akkor és ott nem tetszett, de hamar rájöttem, hogy jobb volt...

nadine81

[quote]V írta:irágnál csak sajnálkoztak

Remélem soha nem látjuk őket az életben többször!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jól van! :evil: :shock: Én itt lecseszem Gabót, hogy nem figyel, és mit írok Vero helyett?? :shock: :D Gabót. Jó reggelt Viol! :oops: :evil:

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?