nálunk a Ferenc alatt díszeleg a Hajnalka, de köszöntöttem én már fel pl Réka ismerősömet e naptár szerint és ő azt mondta, hogy nem aznap tartja... Szal végülis volt aznap Réka, csak ő nem akkor tartotta..
Na, ez elkerülte a figyelmemet... Hogy Máté beteg... Bocsííííí!!! Jobbulást neki!!!!!!
Ja, akkor a GYIK-ot félreértettem... De így már OK!
[quote]V írta:iol írta:
de ez a kislány pl. anyós kezében többnyire sír...
Hát az anyosom közelében én is!
Nekem aranyos anyósom van, csak mivel Dorka még nem sokat látta, sztem azért lehet. Bár az érdekes, hogy fogták már idegenek is, velük mégsem...
Engem az zavar picit, hogy amikor sír nála, nem adja vissza, pedig ott állok, hanem inkább elkezd sétálni vele a lakásban... Én nem akarom mondani neki, hogy adja gyorsan vissza, hisz előbb-utóbb megszokja Dorka őt is, de amikor látja, hogy nem tudja megvigasztalni semmivel, akkor már igazán visszaadhatná... És ilyen már nem egyszer volt... De mindemellett tényleg normális, aranyos. Csak hát ha Dorka sír, ölni tudnék néha. Tudom, hogy nem fájdalmában, de akkor is... Ilyen vagyok, punktum!
Gabó,
rágókája van, az sem igazán segít, mert akkora ilyenkor a szája, hogy csak épp hogy odaérinti, nem nagyon rágja. De próbálkozok.
A csőrös pohár nálunk még szarabb, mint a cumisüveg, azt még annyira sem szívja, mint az üveget. Illetve én is kipróbáltam mindkettőt, sztem csőrösből nehezebb.
Remélem előbb utóbb elfogadja az üveget, muszáj lesz. Amúgy védőnő mondta, de már én is úgy hívtam fel, hogy nem kellene-e esetleg...