Sziasztok Lányok, és szia drága Mot-papa,
Gondoltam, mivel már itt is hivatalos-tag vagyok
, ide is bemásolom a mai napomat!
Csak most jutottam idáig, hogy leüljek ide, és elmeséljem a napomat!
A legszebb napot eddigi életemben
, és persze a legizgisebbet is
Hát…úgy kezdődött, hogy reggel felkeltünk, blablabla….
, aztán már a kocsiban ültünk, Zozó elkezdett egy vadmálnás orbit cukorkát eszegetni, és akkor és ott tudtam, hogy biztosan terhes vagyok. Undorodtam attól a cukor-szagtól ami a kocsiban terjengett…brrrr…mintha egy óriás (legalább fél méter átmérőjű) óriás, nyálas cukorka szaga lett volna az orrom előtt. Borzalmas volt
Szóval akkor én már tudtam. (de ahogy írtam tegnap is, már éreztem valahogy eddig is). De persze féltem, hogy nem csalódom-e, és csak bebeszélem magamnak
Na aztán beértünk, vérvétel, mondták, hogy eredmény: 11-12 óra körül már lesz. Elvillamosoztunk a Mammutba, de már mozizni nem volt idő, így megreggeliztünk, nézelődtünk, aztán elindultunk szépen, lassan visszafelé… De akkor már nagyon kezdtünk izgulni (ja, és Mammutban Zozó elment pisilni, és olyan kómás volt, hogy a nőibe ment
:D:D és ott is pisilt végül
:D:D:D:D).
Kb. 10:45-re értünk fel, nem voltak túl sokan, leültünk várni. Na megjött a drága Wiegandt dokim, meg az egyik biológus nő, és behívták az első nőt, akivel egy kórteremben voltunk még punkciókor - sikerült neki
:), aztán biológus nő ki, másik nő behívása (akivel szintén egy napon volt punkciónk), sajnos neki nem sikerült
na akkor ezer para, mert pont tegnap írta Chesti, hogy akinek sikerül, azokat hívják be először, és általában akkor bent van a biológus is… itt kapott el a bőgés először, hogy na, akkor tuti nem sikerült, mert már volt bent olyan is, akinek nem sikerült, és biológus sehol
, és erre megjelent a biológusunk
:D:D És hívtak
Akkor már tudtam, hogy ez tuti, hogy terhesség. És igen, Wiegandt doki mondta, hogy terhes vagyok, és a HCG: 111, ami egy baba tuti, de látott ő már 70-es hcg-vel is ikerterhességet, úgyhogy majd kiderül, Ő egyet mond biztosra
Na akkor újra bőgni kezdtem - öröm könnyek, remegés, Zozó kezének markolászása
:D:D Szóval "ááááááááááááááááááááá-érzés"
A progi szurit 10 napig még kettesével kell adjam, utána 2 napig már csak 1-et, utána már nem kell, de az utrogestant végig (gondolom a 12. hétig) kell nyomassam. Szexelni csak önzetlenül szabad
, tehát én nem örömködhetek
; viszont már kávézhatok (napi egy csésze), és LEHET INTIM-szappant HASZNÁLNI, megkérdeztem!
:D:D Ez nagyon jó hír volt
Október 19. UH
Mégegyszer szeretnék MINDENKINEK minden babatapit és gratulációt megköszönni, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Iszonyatosan jól esett az a csapat-szellem, ami ebben a "kis" társaságban van, és amit kaptam tőletek eddig is!
KÖSZÖNÖM!!!!!!
Örülök, hogy összehozott veletek a sors!
Holnap jelentkezem, szép álmokat mindenkinek!
És bocsi a regényért
UI: hogy tetszik a vonalzóm?
:D:D