Új privát üzeneted érkezett!

Esztermami írtam privit!

katus78

Katus válasz ment

KépKép
KépKép
esztermami

Lányok!Kisbabánk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P Két csíkos a teszt!Apát már felhívtam munkába!Nagyon örült neki.,azt mondta este megünnepeljük :)
Gabó!Köszi,hogy bíztattál,hogy vegyek tesztet!Virágnak is mondtam,már pakolásza a játékait,hogy melyiket adja a babának.A kis drága olyan édes.
Csütörtökön megyek dokihoz a Nagy Bálinthoz.Úgy örülök!!!!
kola2

Zsani! gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Micsoda hírekre jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rik, ne szomorkodj sokáig! Én is átéltem ezt, sírtam is, és amelyik ciklusban elfogadtam, hogy kicsit várni kell, akkor lepődtem meg igazán :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani!

Gratulálok, szuper!!!!!!!!!!!!

Esztermami, ment a válasz!

katus78

Zsani!

Hurrá hurrá!!! Gratulációk!!

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani:gratulálunk!!!!!

Máténak:jobbulást!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Zsani!

Gratulacio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
reni76

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kola2

Zsani!!!!! Ez igen!!!! Gratulálok!!! Ez a baba aztán nem sokat váratott magára!!! :wink: :lol: Olyan jó!!!!!!!!!
Akkor most kb. hány hetes??

Kép

Viol, Alíz elsőre megette. Ő nem sokat vacakol az újdonságokkal.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gratula Zsani!!!!
Vendég

Violnak: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Zsaninak:

Kép
Vendég

Vendég

Zsani,gratulálok!!!!!

Gyorsan terjed a jó hír,én már az Esztertől hallottam :D :D :D :wink:

Viol,mi egy ideig hanyagoltuk is az elején a frutapurát,mert nem akarta megenni.Aztán később megpróbáltuk és megevett egy egészet.

Bencét ma megmérték,9700 gr.Nagyon szuper,megint 70dkg-ot hízott.De hát eszik is egész nap!

Erika,úgy örülök,hogy találkoztunk!Ha máskor nem hát majd 1 hónap múlva ugyanakkor,ugyanott :D Alíz nagyon -nagyon aranyos.
Bocs,hogy Bence eldádázta. :) Egyébként esze ágában sincs aludni,a járókában rosszcsontkodik.Alíz elaludt?

Gabó,nekünk hála Istennek nem voltak és úgy néz ki nincsenek is kukac-problémáink. :)

Eszter,nem válaszolok,megbeszéltük úgyis :D

Kép

Kép
hajnus

Zsani, gratulálok!! Ügyesek vagytok!! Jajj, de jóóó!!! :)

Lányok, megvan még valakinek az az email, amit ma küldtem?? Az a részeges. El tudná vki küldeni nekem a freemailes címemre? Gábornak is elküldtem, de ő vmiért nem kapta meg, tőlem meg már kitöröltem...
Lécci-léccííííííííí!!!!!!!

nadine81

Katus,
köszönöm!!!!!!!!!!! :)

nadine81

Köszi Lányok!Hajni!DE gyorsan mennek a hírek.Nem gondoltam ám,hogy ilyen hamar összejön!De örülök nagyon!!!!!!!!!!!!!!
kola2

Gratulálok Zsanett a kisbabához!!!!!!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Képzeljétek, szombaton meghalt az Eperjes Károly apukája is... :( Ők is hegykőiek. Ma volt a temetés. Apukám is ott volt, mert a bácsi tanár volt anno és aput is tanította. Én nem nagyon ismertem. Még pár éve ki szoktak jönni a fürdőre, onnan tudtam, hogy kik ők. És persze rengetegen voltak a temetésen, köztük a Fidesz-fejek is. Viktor, Áder, Kövér stb. És hogy Viktornak és Ádernek is csak egy-egy testőre volt, de azok voltak akkoráák... :shock: Meg a színészfocista-válogatott nagy része.

nadine81

Beus,
hogy vagy?? :) Pocakod mekkora? Nem fotózod le nekünk? Vagy nem akrod ide feltenni?

Nitta,
bocsi, neked ígértem vmikor a szüléstörténetemet, csak aztán elfelejtettem... :oops: Elküldöd nekem az e-mail címedet az enyémre?

ggviol@freemail.hu

nadine81

Beus,mizujs?Jó régen voltál...

Zsani,ennek így kellett lenni!Nagyon szuper.Majd írd le részletesen mi volt a dokinál. :D

Jaj,Katus,Máténak jobbulást!!!Majd' elfelejtettem.. :oops:

Kép

Kép
hajnus

Zsani!
Ti aztán nem vesztegettétek az időt!
Gratulálok nektek!Kellemes terhességet kívánok!Elképzeltem a kis Virágodat ahogy fontoskodik a játékai között és válogat a kistesónak.
Kép

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Kép

KépKép
eszti76

Csilla,

köszi az infót!!! Gátvédelemre már gondoltam én is, meg Andi is említette, bár, ha megint 4 kg fölött lesz a baba kétséges, hogy megvalósítható :roll:

Na kukacdologra majd figyelünk.

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!!!

Zsani nagyon gratulálok!!!Szép,egészséges , boldog áldott állapotot kivánok!!!

Gabo

Annyira aranyosakat irtál nekem,ugy megnyugtattál!!!Köszi!!
Valahol igaza van persze a férjemnek!!!Esztermami,Viol is irta,hogy kicsi a lakás,majd lesz nagyobb,aztán belevághatunk.A kérdésre válaszolva 40 nm a lakásunk.Másfél szobás.Hááááát persze hogy igaza van,de én nő vagyok Nekem az ösztön mondja mikor,apának meg az esze.Csak halkan megjegyzem apa nem tesz semmit az ellen,hogy ne legyen....!!!!Szoval végülis ha akarom behuzom a csőbe.... :D :wink:
Na de azért nem akarok gonosz lenni.Megyek dolgozom egy kicsit aztán majd lesz ami lesz.Csak azt nem akartam,hogy dolgozom mondjuk fél évet,gyerek beszokott az oviba,én meg mondom ujbol a melohelyen hogy nem jövök holnaptol,mert...Na kicsit néznének hülyének...Apa szerint ezzel ne foglalkozzam,mert akkor ő bemegy és szétcsap mindenkit :evil: :lol: :lol:

Vero
látom téged se kimélt a dolog!!!Jobbulást kivánok Neked.Tudom milyen szarul vagy,kitartás,és vigyázz a picire el ne kapja.Bár szopizik,csaknem....
Vendég

Jó reggelt! :)

[quote="rik"]C írta:riksak halkan megjegyzem apa nem tesz semmit az ellen,hogy ne legyen....!!!!Szoval végülis ha akarom behuzom a csőbe....

Hú, sztem ne... Tényleg nem jó ötlet... És ahogy írtad, te nem vagy ilyen gonosz... :twisted: :D Ugyeeee!!!!!!!!! :D Másfél szobába sztem még tényleg ne. Most az egyszer legyen A PASINAK igaza... :wink:

Huhh, ma hozzák az úk sz.gépet... Izgi... :D

nadine81

Szemizo!Jajaj ez nem lehetett kellemes remélem nekünk majd nem kell.Nem akarom,hogy megkínozzák!

Kola!Gratuláloooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkk!Ügyik vagytok!!

Hajnus!Elhupálta ALízt!!Ez a kis tömör gyönyör mosolygós picurka ilyet is tud!! :lol: :lol: Nagyon szépen hízik,növöget Bence!Nem is látni rajta,hogy 9-kiló! :lol: Erős baba!

Viol!Hú szegény!Mikor a szaniba dolgoztam ott volt az apukája 3-hetet aranyos emberke volt! :lol: :( :( :(

RIK!Örülök,hogy megnyugodtál!!De tényleg apának van igaza,mert az 40nm nem nagy!A mi alsó szintünk is ekkora és pici!Én is remélem,hogy akkorra jön össze,hogy már ne ide keljen megszülnöm,mert nem férnénk el.Jó amjíg csak fekszik a kisányban nincs gond csak ha már elkezdi felfedezni a világot akkor jönne a helygond!!

Tegnap voltunk csajozni Lilcsivel nagyon bírták egymást ölelkeztek puszilkottak.Aztán felmentünk a Beáékhoz és egyszer csak hallottunk egy nagy cuppantást!Hát a két gyerek elvonult a bejárati ajtóhoz leültek és ott magyaráztak egymásnak.Édesek voltak majd dobok fel képeket!!
Ja és úgy néz ki megyek fősulira!!!Itt lesz Kanizsán ami nagyon szuper és ha minden jól megy 3-év mulva szociális munkás leszek és segíthetek az embereken!!

Otthon milyen az idő?Itt már dörög mindjárt esik az eső!!
Vendég

Viol!Juj,de jó lesz nektek!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kösz mindenkinek az aggódást, úgy tűnik a picikém nem kapta el.
:P
[quote="Esztermam"]k írta:Esztermamöszi az infót!!! Gátvédelemre már gondoltam én is, meg Andi is említette, bár, ha megint 4 kg fölött lesz a baba kétséges, hogy megvalósítható

Iván: 4.17 volt és gátvédelemmel szültem. :shock: Inkább neee...
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!!

És van is, most olvasom még egy pocis!!! :lol: :lol: :lol:
Zsani gratula!!

Kép

Kiváncsi leszek mit mond a doki, mennyi idős!!!

Gabó,
Várom a képeket!!! Tündériek lehettek! Bátor vagy az tuti, én még az esti érettségivel nyökörgök, te meg fősulira mész!! :oops: :oops: :shock: :oops: Hát le a kalappal!!

Viol,
Remélem jó helyre küldtem emailt! azt hiszem g-vel kell és nem q-val.?!! Köszi!!

Rik,
Mostanában elég nagy divat a kislakás, főleg, hogy jönnek a rezsi emelések!! Szerintem hamar el fogjátok adni és már jöhet is a gólya!!! :lol: Én tisztára megértem a pasikat is, de szerintem itt nem csak azért szar egy nőnek, mert az "ösztön", hanem mert beleélted magad!! De mire elszomorodnál már itt is lesz!!! :lol: :lol:

Eszti,
mesélt Gyula "imádottadról"!! :lol:

Nercsi,
tök jó!!! Alíz rögtön futni fog!! :lol: :lol:

Bocs ha kimaradt valaki!!
A kukis témához annyit, hogy most egy picit örülök, hogy valószínűleg csajszi! :oops: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

Gabó,hát ez tök jó!Azért csak kiokoskodtál magadnak valamit,hogy ne unatkozz,mi? :D :D Várjuk a képeket!
Bence:kérdezte is a drnő,hogy miket eszik,én meg mondtam,hogy mindent :)A múltkor pl. krumplistésztát:)

Eszter,nekem is azt mondta a Karazma,hogy ő a gátvédelem mellett van inkább.De a Bencénél egyszerűen képtelenség lett volna...

Kép

Kép
hajnus

TAnulni nem szeretek,de valamit muszáj előbbre lépni és ehez van kedvem.Megpróbálom hátha sikerül!És a lényeg,hogy itt lenne helyben és így talán Levit is beveszik majd a bölibe!
Vendég

Sziasztok!

Fel a fejjel Rik, jön még az a kisöccsi, ne csüggedj! :D
Majd egyszerre szülünk jó??? :wink: Remélem én kishúgit :lol: szülök :lol:
Ha nem cserélünk :wink: :lol:

Ma hallottam, hogy a Gyíkba lehet menni hétfőnként 9-12ig babával, és ott biztosítanak egy termet ahol a gyerekek játszhatnak(vinni kell játékot) mi meg pletyizhetünk :lol: Szerintem ez szuper! :)

Gabó!

Örülök, hogy találtál egy másik sulit ami, érdekel.:)
Szuper lenne, ha bevennék Levit a bölibe. Ott is olyan nehéz beadni?

Hajni!

Nagyon ügyi Bence, hogy megeszik ilyesmit,Máté nem akar :cry:

katus78

Tök fáradt vagyok, mostanában nehezek megint az éjszakák, feje tetején áll a lakás, de nincs erőm. Máté elaludt, én meg lerogytam a gép elé!
Mindjárt iszom egy dupla feketét! :)

Szemizo! Amica!

Nálatok milyenek az éjszakák?

Vero!

Nagyon örülök, hogy Iván nem kapta el, és hogy te is már jobban vagy! Nálatok milyenek az éjszakák, Iván eszik éjjel? Mekkora?
Nem tudod, mi van a védőnőnkkel?

katus78

Reni!

Megkaptad a múltkor a képet? Arra gondoltál?

katus78

Ági!

Hiányzol ám! Reggelente mindig remélem, hogy írtál!
Hogy vagytok? Ovi?
Várom a címedet is, mert postáznám a cd-ket!

katus78

Sziasztok!!!

Hajnus, én is örültem!!! :lol: :lol: Bence is nagyon édi!! Már alig várom a tavaszt, amikor már Alízzal is lehet játszótérre menni, tudnak homokozni...stb,mi meg dumcsizni. :wink: :lol:
Alíz evett utána, aztán kidőlt a sorból. :lol:

Gabó, ez szupi hogy főisis leszel. Mikor kezdődik??? Biztos sikerülni fog! Miért ne sikerülne??

Rik, szerintem se keseredj ám el!! Hamarosan elmegy a lakás, kerestek egy nagyobbat, aztán uccu neki!!! Azzal meg ne törődj, hogy a munkahelyeden mit szólnak. Az ember nem tud mindenkihez igazodni, pláne nem gyerekvállalás terén. EZt minden munkaadó tudja. És nem úgy megy ez hogy na most lesz és kész. Persze vannak kivételek, igaz Zsani?? :wink: :lol:
Ha így szeretnéd jönni fog az a baba!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Boldog névnapot Hajnus!!!!

nadine81

Na de Gabóóóóóóóóóóó!!!!!!!

És Dorkával mi lesz????? :shock: :D Tudom, hogy a távkapcsolat nehezebb, de ..... :shock: :D
Te vigyázz ám, mert sztem ott is sokat kell ám majd tanulni! :roll: Ez az ötlet mikor jött? Vagy már régóta szeretnél szoc. munkás lenni? És hol tudsz majd elhelyezkedni?

Katus,
mi a gond éjjel?? A fogak?
Különben a fognövekedés miatti fájdalom lehet nappal is? Mert Dorka ma egész délelőtt sírt, volt, hogy ordított, és olyankor ökle a kezében, vörös fej, könnyek, nyálzuhatag... :(
Jó lehet tényleg az a GYIK-os dolog. Bár én még nehezen tudom elképzelni, hogy idegenek vigyázzanak rá... Az rendben van, hogy értenek hozzá, de ez a kislány pl. anyós kezében többnyire sír...

Amúgy meg ma megyek tépszert iratni... Nem hízik annyit, amennyit kellene... Még mindig nincs 6 kg... Nem is az a legnagyobb bajom, hogy tápszer és nem CSAK anyatej, hanem qrva nehéz lesz cumisüvegezni vele. Bármit kínáltam eddig belőle, csak szórakozott vele, nem szívta. Talán, ha már tök éhes lesz... Nemtom.

Kuki miatt én is örülök, hogy lányom van. Múltkor védőnőnél egy kisfiúnak épp húzogatták, mert ott már volt vmi gond. Hát hogy sírt...

nadine81

Ja, Nitta, mindjárt nézem a mailt. Különben gg, a nevem miatt... :D

nadine81

Sziasztok!

Katus:mi a gond éjszaka?Még nincs kint Máténak az összes foga?Dávidnak is most jön a 12.De nálunk lekopogom nincs vész.Máté nem akar darabos kaját enni?Az enyém az mindent eszik.Ha valaki leül az asztalhoz enni,az biztos,hogy Dávid jön és kuncsorog.
Már megkezdted a sulit?Képzeld,nekem ma olyan kedvem volt,hogy kitakarítottam az egész lakást.Még a fürdőszoba van hátra.(na jó,mostanába nincs nagyon kedvem hozzá,de ma nem tudom,mi ütött belém)
Én is most ittam egy kávét!

Hát nem tudom,mi is szeretnénk kistesót Dávidnak,de én a 68 négyzetméterbe nem szeretném bevállalni.Ez így pont elég még háromunknak,de még egy gyerekkel már kicsi.Főleg,hogy még varrógépem is beszorult ide,és még itt is varrok.Majd ha egyszer nagyobb,KERTES lakásba megyünk,akkor jöhet a kistesó.De ha véletlen előbb becsúszna,természetesen meg lehetne oldani biztos.

Na megyek befejezem a kérót,amíg alszik!!

Gabó:képzeld egyik nap mikor itt írogattam nektek,Dávid KÉT ÉS FÉL órát aludt.Nem tudom mi ütött belé.Na de ez persze nem gond!

Pá!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Hajni!

Boldog Névnapot
!(bár megsúgom nálunk nem Hajnalka van a naptárban)de ha Viol úgy tudja biszti! :D

Viol!

A gyík-ban nem vigyáznak rájuk, hanem mi vigyázunk, ők csak termet biztosítanak, ez végül is olyan, mint egy fűtött, fedett játszótér.:)

Fog fájhat nappal is :( Beteg a Máté és nem kap levegőt, tele az orra, ezért nyugtalan.
Kukival remélem nálunk nem lesz baj.

Hát nem egyszerű, de majd menni fog neki a cumizás, főleg, ha éhes és rákap az ízére. Kitartás, minden menni fog, ügyik vagytok!

katus78

Katus!Igen itt is nagyon nehéz bekerülni!!
Mennyit van fent Máté?Jobban van már?

Nercsi!Decemberben dől el mi,hogy lesz!!Már várom!Nem vagyok egy nagy tanulós csajszi azért írtam,hogy remélem sikerül!!

Viol!Tudom,hogy itt is sokat kell majd tanulni,de ami érdekel abban jó vagyok!! :lol: :lol: :lol: Már régóta foglalkoztat ez a téma is szeretek emberekkel foglalkozni.Hogy elhelyeszkedni hol fogok azt nem tudom,de még odébb is van.Majd csak lesz valami!
Jaj Dorka foglalja el Levi szívét az első helyen Lilcsike csak a második!Mindíg Dorka lesz az első Levi életében!! :lol: :lol: :lol:
Igen a fogzás nappal is okozhat kínok lázt és hasmenést.Valszínű elindult Dorkánál is!Ha van vizes rágókád fagyaszd le az nyugtatja az ínyét!
Vendég

Anita!

Hát Máté is megeszi, de válogat, kínlódva megy.
Ügyi vagy, nekem nincs ma kedvem takarítani.

Viol!

Szuper jók a képek főleg az utolsó, az haláli!:)

[quote="Viol"]d írta:Viole ez a kislány pl. anyós kezében többnyire sír...

Hát az anyosom közelében én is! :wink: :lol: :lol: :lol:

katus78

Szeszike!De jó neked,hogy ennyit aludt!!És mikorrra tervezitek a költözést,kistesót???? :D :D

Katus!Szegénykém!!!Orrszívózás megy?

Viol!A dokinő mondta a tápikát,hogy kell?Ha nem megy a cumi próbáld meg a csőrikést amiből nem folyik ki csak ha szívja!

Na elviszem a Levit aludni,mert már burul össze-vissza!!
Vendég

Anita,
ha legközelebb is ekkora kedved lesz takarítani, gyere el hozzák is... :oops: :D

És az a 68 m2 hány szoba?

nadine81

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

katus78

Viol, nekünk is pár napba telt mire elfogadta a cumisüveget. Már bőgött az éhségtől, aztán anyu énekelt neki, ringatta picit, aztán egyik pillanatról a másikra már szívta is. Utána már nekem is sikerült. :lol: Mármint elfogadtatni vele. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

:lol: :lol: :lol: Édik.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X