Sziasztok!
Petrának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!
Köszönjük szépen a szép szavakat Mindenhez!
Zsúfolt volt a hétvégénk.
Szombaton Velux-napon voltunk, igaz nem sokat, mert Dorka délelőtt megint eljátszotta, hogy nem kért aciciből és úgy volt, hogy így, síró és éhes babával nem indulunk el, aztán rájött, hogy talán jobb, ha eszik, és jobb lett...
Még épp osaértünk, amikor készen lett a pörkölt...
Így ebédünk is volt...
Aztán vacsira barátok jöttek, utána pedig bál. Nem voltunk sokáig, egy órára már itthon is voltunk. Dorka lent aludt anyuéknál. 4-kor
csengetett anyu, hogy fent van, menjek etetni. De mindegy, a lényeg, hogy evett!
Aztán 5-ig lent voltam, mert közben 2-szer kakilt, utána aludt vissza... De végül fél 8-ig aludt. Aztén pakolás, mert az előző esti romok még megvoltak, 11 után pedig indulandusz a templomba. Jajj, ez a kislány olyan ügyesen viselkedett, hogy csuda!
Még csak el sem morrantotta magát, egész végig csak nagy csodálkozó szemekkel nézett, hogy mi újság van, szemezett a pappal, aki ezt szóvá is tette...
Mondta, hogy huncut kislány lesz belőle.
Gondoltam magamban, ha tudná, hogy már most milyen!!
Szal tök aranyos volt a Dorka is és a pap is. Különben ő tök jó fej.
Aztán mentünk ebédelni, ide Hegykőre. Utána hazajöttünk, jöttek még-még vendégek... Voltunk elegen, volt is hangzavar. Aztán kimentünk a vásárba, Dorka kapott harisnyát, sapit, rugikat, kesztyűt.
Más értelmes dolog neki még nem volt. Sztem.
Mikor hazaértünk, a vendégek egy része már visszaért a vásárból, újra tömeg, újra hangzavar. Végülis Dorka ezt is elég jól tűrte, de inkább többször rövideket aludt. Kint a tömegben is.
Kinyitottuk neki elöl a babakocsit, és hasalva nézegetett, amíg el nem fáradt.
Ma délelőtt pedig megint kimentünk délelőtt egyet sétálni, bevetettük magunkat a forgatagba. Gábor szabadnapot vett ki mára, így ő is itthon volt velünk. Ja, hozzáteszem, tegnap este, ahogy Dorka elaludt - olyan fél 9 körül - mi is húztunk azonnal szunyálni...
De jó volt, egy hosszú éjszaka!
Aztán pihi és alvás. Ennyi volt a mai nap!
Szal olvasni nem nagyon volt időm, ne haragudjatok, csak átfutottam az irományokat! POár képet még dobok fel, remélem lesz rá időm. Most alszik a kisasszony...
Ja, és találkoztunk Andiékkal is, kint voltak a vásárban Mártonnal és Jankával.
Nagyon szépek voltak!