Sziasztok!
Chesti, annyira aranyos vagy, hogy kerestél, tök jól esett! Mostanában elég depi vagyok, minden összejött, sok családi probléma, de ezzel nem akarok senkit untatni (nem biztos, hogy nagypapim élni fog még, mikor Verus megszületik
)
De azért olvastalak Titeket, tök jó, hogy mindenki növekszik
Mi voltunk egy CTG-n, hétfőn megyünk megint, eddig minden rendben volt,a feje teljesen be van ékelődve, de azért remélem, még nem születik! Bár ma többen is mondták, hogy az látszik az arcomon, hogy hamarosan szülni fogok! Pedig még nincs kész a babaszoba, ami valójában a mi hálószobánk egy része, de a komódok csak ma érkeztek meg, még össze kell rakni.
Olyan fura, hogy nemsoká már hárman leszünk...
Numato, most írok Neked az első lombikról, gondolom, láttad a táblázatból, hogy nekünk az sikerült. Nekem 2001-ben volt egy spontán terhességem, ami a 10. héten elhalt, és azután semmi. Annyi dokinál jártam, hogy csak na, egy inszem sem sikerült, pedig végig nagyon bíztam. Aztán voltam természetgyógyászoknál, meg ettem mindent, ami másoknak állítólag bejött, de semmi. A lombik kezdetekor egy kineziológusnál voltam, aki egy más hozzáállást próbált megtanítani, és azt hiszem, az nagyon jó volt nekem. Van esély a sikerre már elsőnél is, és mi is Szűcs dokinál voltunk. 7 pete lett, abból hat jó, öt meg is termékenyült, kettőt ültettek be, és hármat akartak fagyasztani, de az a három föladta a harcot, úgyhogy nem volt fagyira alkalmas. A két beültetettből egy pedig mostmár nagyon rugdos!
Amit nagyon erősen éreztem a program alatt, hogy szerintem a házasság nagyon megerősödik, hiszen mindketten ugyanazért a célért harcoltunk, és nálunk ráadásul az összes szurit a férjem adta be. Nagyon nagyon fontos volt, hogy mellettem állt, és szerintem neki is nagyon fontos volt, hogy ott legyen velem a leszíváskor, beültetéskor.
Igazából mire vagy kíváncsi? A lombikprogram menetére, vagy a közben zajló érzelmi megpróbáltatásokra, vagy az intézetre? Mert bármiben szívesen megosztom a tapasztalataimat. Nagyon drukkolok Nektek!
Mindenkinek puszi! Jó talizást szombaton (én egyetemen leszek, aholmár alig bírok a széken ülni
)
Rozus