Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A változatosság kedvéért ma is orvosnál voltunk.... De ma kialkudtam, hogy 3 hét múlva legyen az újabb kontroll. Bébikkel minden rendben, szépen növögetnek, méhszájat majd a köv. kontrollnál néznek, remélem azzal is minden OK lesz. Eléggé idétlen kérdésem volna, Ti hogy álltok székrekedéssel? Én lassan a kínok kínját állom ki. Már szilvalekvárt eszem kefirrel, szőlőt, szőlőt és szőlőt, és így is... Van vmi jó ötletetek?

Share, Viki, Chesti, köszi. :) :) :) Chesti, nekem is eltartott egy kis időbe, mire rájöttem, hogy mije mi. utána azt nem értettem, hogy miért van dudor a füle mellett? Na mindegy, mire megnő kikupálódik. A kisfiú olyan szinten szégyenlős, hogy fel tudnék róla rakni 3D képet, amint a hátát mutatja. Viszont a gerince tuti ép. :) :)

Viki, múlt héten voltunk 4D-n, az AFP miatt az Istenhegyi úton. Nekem a Gasztonyi dr nagyon szimpatikus volt, meg jó szakember is, azért mentünk vissza inkább, hogy nézzék át őket alaposan, nem annyira a fényképekért.

Chesti, az a szám a méhszáj állapotára utal, cervicogramnak hívják. A méhszáj állapotát leíró szám első jegye a méhnyakcsatorna hosszúságát jelöli, a továbbiak a külső méhszáj - nyakcsatorna - belső méhszáj tágasságára utalnak. A méhszáj a szülés előtt elkezd megrövidülni, nálad tehát már kb. 2 cm. A külső méhszáj 1 centire ki van nyílva, a nyakcsatorna, és a belső méhszáj azonban még zárt, így még nyugodtan viselheted Nikit egy darabig..

Jók legyetek!

Lucia
lucia1

Chesti!

köszönöm a bíztatást, nagyon igyekezni fogok optimistán hozzáállni, szerintem ez nagyon fontos.
És a te párod hogyan élte meg a kiskatonák rosszalkodásást? :oops: olyan nehéz szerintem ilyenkor "okosat" mondani. Örülök, hogy nektek már közleg a nagy nap, olyan izgalmas,nem? :wink: és segített nektek az E és C vitamin?
numato

Sziasztok!

Na jó ma már összepakolok azt hiszem :) Hétvégén fullosra kell csinálni Niki szobáját, kicsit megcsúsztunk emiatt a hülye beázás miatt.

Lucia köszönöm a felvilágosítást :)
Székrekedés ügyben nem tudok segíteni, nekem az ellenkezője van. Bevetettél már mondjuk abszurd dolgokat? Teszem fel kakaó almával vagy ilyesmi ami tuti hasmenéssel jár?

Numato szerintem a férfiak nehezebben élik meg ha velük van a gond. Ez náluk kicsit olyan mintha ők nem lehetnének falkavezérek. Az állatoknál is az erősebb hím szaporodik, legalábbis a férjem igy éli meg....én meg erre nem tudok mit mondani, mert igyis szeretem, és rohadtul nem érdekel kivel van a baj, lényeg hogy legyen babánk és kész.
Neki duplázódott a spermaszáma a C+E kúrára :)

Kép
chesti

Sziasztok Lányok,
végre net közelben vagyok és annyira jó látni azt a hosszú táblázatot. Mindenkinek gratula.

Chesti, látom már hamarosan itt az idő. hihetetlenül gyorsan eltelt. kezdem átérezni az összes izgalmadat és félelmedet :)

gyorsan összfoglalom, hogy mi hol tartunk. Kisfiúnk van, Olivér, dec. 17-ére vagyok kiírva a Schöpfi be. Ma voltunk uh-n, azt mondják, hogy szépen fejlett baba, ami azt jelenti, hogy már 1500 g körül van. szerintetek nagy baba lesz?

LÁnyok szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen élmény volt a terheléses cukor vizsgálat, mert nálam iszonyat.

köszi, Szuszi
szuszi

Szuszi,

jössz a topik-talira? :)

Bocs, hogy csak ennyit kérdezek, de dolgozom, és nem nagyon van másra időm :roll:

Olivérhez millió gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi,

Kép

Kép
zsókuci

Chesti Drága :)

Mi a véleményed a mellszívó készülékről? Ti vesztek? Vettetek? Milyet? Miért?
mot

Szuszi, de jó látni téged is :) Gratula Oliverhez, az adatok rendben vannak ami a táblában szerepel?
Hogy nagy baba lesz e? Amugy csak körülbelüli súlyt mondanak a fejméretből ítélve, ne nagyon adj ezekre.
Vércukor, miért volt iszonyat, hogy érted? Hát nem volt kellemes, én ugy gondoltam miután megiszom elmegyek sétálni a skálába, ehez képest még a lépcsőig sem jutottam el kórházban, amikor úgy éreztem jobb lesz nekem itt leülve. Hányinger, és leesett a vérnyomásom. :?

Mot :) Én kaptam mellszivó készüléket Aventeset sogornőmtől, nem tudom szükség lesz e rá, valaki agyon dicséri, valaki azt mondja kell a francnak. De ha vennem kéne nekem az elektromosat ajánlották.
Amugy a Bippában néztem egyet, elektromos és egyben orrszivó is amire szintén szükség lesz és csak 12e.

Rozus merre vagy, remélem semmi baj!!!

Lassan indulunk NST-re :)

Kép

Kép
chesti

Sziasztok!

Chesti, annyira aranyos vagy, hogy kerestél, tök jól esett! Mostanában elég depi vagyok, minden összejött, sok családi probléma, de ezzel nem akarok senkit untatni (nem biztos, hogy nagypapim élni fog még, mikor Verus megszületik :cry: )
De azért olvastalak Titeket, tök jó, hogy mindenki növekszik :)
Mi voltunk egy CTG-n, hétfőn megyünk megint, eddig minden rendben volt,a feje teljesen be van ékelődve, de azért remélem, még nem születik! Bár ma többen is mondták, hogy az látszik az arcomon, hogy hamarosan szülni fogok! Pedig még nincs kész a babaszoba, ami valójában a mi hálószobánk egy része, de a komódok csak ma érkeztek meg, még össze kell rakni.
Olyan fura, hogy nemsoká már hárman leszünk...

Numato, most írok Neked az első lombikról, gondolom, láttad a táblázatból, hogy nekünk az sikerült. Nekem 2001-ben volt egy spontán terhességem, ami a 10. héten elhalt, és azután semmi. Annyi dokinál jártam, hogy csak na, egy inszem sem sikerült, pedig végig nagyon bíztam. Aztán voltam természetgyógyászoknál, meg ettem mindent, ami másoknak állítólag bejött, de semmi. A lombik kezdetekor egy kineziológusnál voltam, aki egy más hozzáállást próbált megtanítani, és azt hiszem, az nagyon jó volt nekem. Van esély a sikerre már elsőnél is, és mi is Szűcs dokinál voltunk. 7 pete lett, abból hat jó, öt meg is termékenyült, kettőt ültettek be, és hármat akartak fagyasztani, de az a három föladta a harcot, úgyhogy nem volt fagyira alkalmas. A két beültetettből egy pedig mostmár nagyon rugdos! :lol: Amit nagyon erősen éreztem a program alatt, hogy szerintem a házasság nagyon megerősödik, hiszen mindketten ugyanazért a célért harcoltunk, és nálunk ráadásul az összes szurit a férjem adta be. Nagyon nagyon fontos volt, hogy mellettem állt, és szerintem neki is nagyon fontos volt, hogy ott legyen velem a leszíváskor, beültetéskor.
Igazából mire vagy kíváncsi? A lombikprogram menetére, vagy a közben zajló érzelmi megpróbáltatásokra, vagy az intézetre? Mert bármiben szívesen megosztom a tapasztalataimat. Nagyon drukkolok Nektek!

Mindenkinek puszi! Jó talizást szombaton (én egyetemen leszek, aholmár alig bírok a széken ülni :oops: )

Rozus

KépKép
rozus

Rozus,most minden tartalék erődre szükség lesz,hisz már lassan neked is csomagolnod kell.
Sajnos átérzem a helyzeted,mi párom nagypapájával vagyunk ugyanígy(Máté születése óta kórházról kórházra)Mostmár itthon van,épp ma látogattuk meg,de már szinte csak fekszik.Nehéz elfogadni és látni így!

Na de nem kesergünk,hisz mindjárt nálatok is ott lesz egy apróság,aki
lefoglalja majd minden perceteket és nem hagyja hogy depis hangulatba kerülj!!!!
Tényleg nehéz elképzelni milyen lesz 3-masban,rengeteget agyaltunk ezen mi is.De minden fáradtság ellenére,nagyon jóóóóóóóóóóóó!

Szép jó éjszakát mindenkinek! :lol:
taptau

Szép álmokat pocisok!!

Ha pedig már csak reggel olvassátok, akkor gyönyörű, madárcsicsergős reggelt! :D

Hamarosan, mindeki itt hasonló gyönyőrű ajándékot kap:
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!
:)

Hol keressen Benneteket Drágaságom holnap 2-kor a MOM parkban???
mot

A lényeget elfelejtettem:

Tegnap este szólt Kedvesem, hogy a kislányom épp karate edzést tart a pocakban!!! És megéreztem én is!!!!! :)

Kép
mot

Jó reggelt!

Rozus sajnálom :(
Hát már nagyon itt a célegyenes. Nekem is mondták, hogy már lent van a poci. CTG jó lett? Neked nem mondta a dokid azt a visszaszámlálós bigyót? Tudod 3000-ről regélnek ahogy rövidül a méhnyak vagy mi :)
Szúrásokat szoktál érezni ott lent?

Taptau, tegnap szülésznőnek emlitettem a cimici fugát, és elcsodálkozott hogy azt meg mindek szedem, mert semmi értelme, azt közvetlen szülésnél szokták alkalmazni, ha egyáltalán alkalmazzák. Azt mondta ilyenkor tök felesleges. Mindegy én szedem azért :) Ártani nem árthat :) Te amugy csinált otthon gátmasszázst?

Mot papa, de szétszórtak vagyunk :)
Lucia az elöző oldalon ezt írta:
Foglaltam asztalt 10-12 főre, MOM Park, 1126 Budapest, Alkotás út 53. Golf Box Pub Terasz, szombaton, 14 órára.
Várjuk a párodat :)

Tegnapi CTG-n Niki aludt...ugy kellett kicsit meglökdösni, hogy megmozduljon. :) Most persze ficánkol rendesen, és megint csuklik a kis mohó :)
Holnap NIKI szoba :D na meg persze tali veletek :)

Zuzmó drága nem tudom olvasod e. Csak megkérdezem nem tudnánk e hamarabb találkozni és esetleg a moszkván beugrani a BabyFunba szoptatós melltartót venni :D
Ha nem, az se baj, majd jővőhéten akkor elintézem :)

Kép
chesti

Zsókuci, nem tudok menni a találkozóra, mert 2napos barátnős hétvégét tartunk horányban.

Chesti, a táblázat adatai rendben vannak. köszi.
a cukorterhelés nálam szörnyű rosszullétben nyilvánult meg. nem sokkal, hogy megittam azt a 2dl cukros löttyöt, hányingerem lett, szédültem, kivert a hideg veríték, kis pöttyök ugráltak a szemem előtt és mindennek tetejébe Olivér folyamatosan püfölte a gyomromat. vszínű neki sem tetszett a reggeli. így sajna az uh-t sem tudtam élvezni, mert küzködtem a feljövő cukorral. pfúj. hát így.

Rozus. teljesen megértelek. én sajnos Olivér fogantatásakor veszítettem el a nagypapámat. de a baba sokat segített. rengeteget.
jól láttam, hogy neked is Arnold a dokid? fogattál szülésznőt? kit javasolt?
szuszi

Köszönöm az infókat!

Drágáim ma egyedül alszanak, mivel az egész Főosztály elmegy Tiszakécskére, elbúcsúztatni két kollégát!! Holnap délután látom majd őket!!! :(

Mi az a szülésznő???? Ő mit csinál??? Ez számomra új!!!

mot

Szuszi kár hogy nem tudsz jönni :( Akko regyre gondoltunk, igen én is szarul voltam tőle, de hát ez van.

Mot, szülésznő az aki ott van veletek amikor mentek szülni, ő nézi épp hogy állnak a dolgok, majd szól a dokinak itt az idő jöhet. Nekünk fogadott szülésznőnk van, aki csak ránk figyel, az ügyeletes szülésznő értelemszerűen mindenkihez befutkos.

Kép
chesti

Zsókuci+Csajok! :lol:
Bocsi, hogy csak most szólok, de ekkora herpeszekkel a pofámon nincs kedvem emberek közé menni. :cry: Így nem megyünk a talira :cry:
Majd talán legközelebb.

Share,
Ne haragudj, de ugrott a fuvar is. :cry:

Jó szórakozást Mindenkinek!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

És ez a szülésznő dolog, hogy működik? Minden kórházban van lista????? Vagy a nőgyásznál kell érdeklődni????
mot

Sziasztok!

Mot, megkérdezheted a dokit is,biztos fog ajánlani valakit.Van olyan orvos aki szeret egyes szülésznőkkel összedolgozni,mert már sok babát együtt segítettek a világra és összeszokottak.Lehet a ti dokitoknak is van ilyen "kedvenc" szülésznője,de egyébként bárkit lehet választani !

Chesti,nekem nem volt gátmasszázs.De biztos jó lett volna!Ha megszültél majd elárulom,hogy miért!A bogyót pedig a háziorvosom ajánlotta(fiatal,3 gyerekes édesanya és homeopátia terén tájékozott,tehát nem csak úgy ajánlgat efféléket,tisztába van a dolgokkal)Egyébként nagyon sok szülészorvos nem szereti ezeket.De ártani nem fog!!!!! :lol:

Lucia,te milyen orvos vagy?Jól emlékszem,hogy gyerekorvos?Ha igen ,szeretnék kérdezni valamit.

Szuszi, még nem is üdvözöltelek.Szia!Nekem nem volt vészes a terheléses cukorvizsg.!De azért nem ugráltam örömömben!

További szép napot!
taptau

Lányok, most hívtam a dokimat és teljesen okés a cukrom. viszont több fehérjét és vasat kell szednem/ennem. szóval biztos a vérnyomásom esett le. úgydeúgy örülök. :lol:

Mot, akkor már tudod mi a szülésznő. nekem, két Schöpfiben szülő barátnőm is melegen ajánlotta, hogy fogadjak sajátot. így is teszek. jövő7en találkozom vele.

Taptau szia. a homeos szerekre, amiket ajánlottál, én is rákérdezek a dokimnál és a szülésznőnél. mindenképpen szeretném megkönnyíteni, amit lehet. :)
szuszi

Sziasztok!

Chesti!

Nem gond a hamarabbi tali, csak majd fogj vissza, hogy ne kezdjek el én is vásárolni! :D A Mammutban van az az üzlet vagy valahol a Moszkva környékén? Csak, hogy hol tudunk majd megállni.

Hozzám ma jön a védőnő, tök rendes így nem kell bemennem a terhesgondozásra csak néha. Ma fogom a szülésznőt is felhívni akit ajánlott a dokim, remélem tud vállalni :)

Csajok! Ne ijesztgessetek a terheléses vizsgálattal, nekem még hátra van és próbálok pozitívan rákészülni és aznap lesz a 24. heti UH is. Nem akarok hányni közben :( . Remélem azért nem lesz olyan szörnyű! Előtte gondolom nem szabad enni-inni semmit, mint egyéb vérvételkor. :roll: A szörnyű lötty után szabad azért elrágni egy kekszet?

Na mindegy más is kibírta én is túl fogom élni. Azt mondta a dokim vigyek hozzá citromlét( rendes frissen facsart citrom levét) és úgy elviselhető.

Kép
zuzmó

Zuzmó :) Én aztán nem foglak vissza, igyis ugyis kell majd neked is :) De legalább legközelebb tudni fogod hol ez a jó kis olcsó baba bolt :) Moszkván van egy meki, utánna lévő utcában vannak a busz megállók, hát ott van kb, de majd navigállak, és ha jól tudom le tudunk parkolni majd. Mond akkor mikor találkozzunk :) Én olyan 15 perc alatt végzek szerintem a boltban :)
Védőnőm nekem is ki szokott jönni, ez amolyan terep felmérés is egyben :)
A terheléses vizsgálattól ne parázz annyira nem gáz. Vigyél magaddal citromot, attól legalább savanykás lesz, egy jó édes lomonádé :) Vigyél újságot, tervezd úgy hogy ott ülsz majd a vérvételig :) Enni semmit nem ehetsz a lötyinél se elötte se utánna, ne is reménykedj. Majd ha levették a vért csak akkor.

Taptau, tudom hogy a gátmetszés, vagy repedés nem egy kellemes dolog, ezért szeretném elkerülni, de ha mégis az lesz akkor túl élem ahogy te is, és mások is. Szerintem ez a szövetektől is függ kinek milyen.

Kép
chesti

Chesti!

Hogy tuti legyen találkozzunk 1- kor a megbeszélt helyen, hétvégén nem lehet tudni mennyire őrültek az emberek és milyen lesz a forgalom.

A cukros vizsire ha minden igaz jön Csoki is, mert akkor lesz a 24. heti UH is. Azért viszek könyvet meg újságot.
zuzmó

Zuzmó oké, akkor 1-kor a JAGER mögötti parkolóban jó?
Ha jó idő lesz már pedig az lesz :) fehér szoknyámban megyek, mert persze semmi másba nem férek már bele :)
Ha jön a rossz idő, én már csak tréningezni fogok és kész :)

Kép
chesti

Rozus,

köszi, nagy élvezettel olvastam beszámolódat, és igazából engem mindegyik része érdekel, a beültetés, a lelki része, az együttes megpróbáltatások, a várakozási idők kiböjtölése ezek mind mind.milyen vitaminokat szedtél?szedtél-e pl.magne b6-ot,folsavat,elevitet vagy vmit?és a párod?nekünk most az van, hogy párom 2 hónapig e+c vitamint szed nagy dózisokban (napi 1000 mg),emellett vettem neki maca vibe-t is (ezt önszorgalomból,de remélem ártani nem árthat,de tudtommal nem), és a 2 hónap letelte pont a beültetésre fog esni,elvileg,tehát nekem a stmiut majd kb.október végén kezhetjük.én is azt kértem tőle,h ő adja majd be a zurikat,mert én nem hiszem,h képes leszek rá,meg amúgy is :oops: szóval minden érdekel,mert ez a várakozás néha "megöl" :cry: és még ki tudja mi vár rám,ránk...
Chestit is faggattam,mert nagyon hasonló helyzetben vagyuk, a leírtak szerint, és remélem hogy nem veszitek ezt "zargatásnak"....

numato
numato

Sziasztok!

Viki, sajnálom hogy nem tudsz jönni, szerettem volna ikrestársammal találkozni. :cry: :cry: :cry:

Share, ha a Keletibe jössz, akkor onnan a legegyszerűbb a Metro a Moszkva térig vagy a Déli pályaudvarig, és onnan a 61-es villamos, a Moszkvától 4, a Délitől 3 megálló, a Csörsz utcánál kell leszállni. Ajánlanám hogy elmegyek érted, de már nem nagyon vezethetek, és hát mi 5 percre lakunk a MOM-tól.

Taptau, immunológus (belgyógyász) vagyok. :) :) :) Illetve jelenleg főállású kismama. Amúgy kérdezzél, ha tudok, szívesen válaszolok. Meg barátnőm gyerekorvos, ha minden igaz, ő lesz a prücskök orvosa is, ha nem tudok válaszolni, majd megkérdezem őt. :) :)

Szuszi, jó téged is látni. Ezek szerint már nálatok is van Internet, hogy mostanában többet írsz?

Lányok, nem a sziveteket akarom fájdítani, de a János Kórházban a terheléses vércukor úgy néz ki, hogy vérvétel éhgyomorra, reggeli (1 kefir vagy natur joghurt plusz 1 zsemle vagy kifli) és 1 óra múlva megint vérvétel. Ugyanolyan jó, mint a lötty, mert ugyanannyi szénhidrát van benne. Szóval löttyöt Vikivel megússzuk. :) :) :)

Akkor holnap, jók legyetek!!!!

Lucia
lucia1

Jaj és még valamit, le a kalappal előttetek, fiúk!!!!! Tényleg nagyszerű a hozzáállás, és szerintem fantasztikus, hogy más férfitársaitoknak is próbáltok segíteni. Én azt gondolom, hogy a Ti oldalatok is igenis nehéz.

Numato, soxerencsét neked is, meglátod, menni fog!!! A fiúk segítenek, amiben tudnak, hogy könnyebb legyen elfogadni.

Lucia
lucia1

Lucia :lol:
A terheléses vércukorról annyit, hogy épp ma du. beszéltem az orvosommal /Sóvágó/ és okt.11-én megyek.
Gyógyszertárban kellett kiváltani valami porféle szir-szart /17 Ft/ ,
éhgyomorra kell majd mennem és meginni azt a borzalmat /doki mondta, hogy fél citromot belecsavarhatok és akkor meg lehet inni/ majd utánna vérvétel.
Úgyhogy, nemtom' ki az orvosod, de szerintem mindenkinél kb. ez a menet ahogy leírtam. Kérdezd csak meg mégegyszer. :lol:
Amúgy én is sajnálom, hogy nem látlak szombaton, no de majd a lombikbébi találkozón bepótoljuk. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Viki!

Próbáltál már homeopátiás szereket a herpeszedre? Én most kaptam a szülésznő barátnőmtől egy kifejezetten kismamáknak szóló kiadványt és van benne olyan bogyó is amit herpeszre lehet használni. :shock:
Idemásolom neked, hogy hívják őket, hátha ismerős: Cantharis 9 ch, Croton tiglium 9 ch, Nitricium acidum 9 ch, Rhus toxicodendron 15 ch. Mindegyik másfajta típusú herpeszre jó. Ha érdekel esetleg bővebben, megpróbálom majd beszkennelni neked és átküldöm mailben, vagy feltöltöm mint mellékletet. :) Azt hiszem a végén a 9 ch az a töménységét jelenti, de talán Taptau jobban tudja. Szóval ha érdekel szólj. VAn egy weboldal is, de én nem igazán tudtam eligazodni rajta. www.boiron.com.

Lucia!
Székrekedéssel hogy állsz? Én hasonlóképp vagyok mint Te, kb. háromnaponta tudok produkálni valamit. :x Ajánlották viszont a lenmagot, hogy az jó erre a problémára, a védőnőm szerint is. Vajaskenyérre szórva vagy kenyérbe sütve, én már vettem de még nem próbáltam ki. A szőlőtől viszont majdhogynem eltiltott a dokim. Csak mag és héj nélkül ehetem. Talán azért mert puffaszt? Nekem így nincs tőle bajom, mármint mag és héj nélkül. :wink:

Csajok!
Hoztok fényképeket is a talira? Esküvős , kutyás-macskás, nyaralós stb. vagy úgyis lesz miről dumálnunk és csak útban lenne? Csak nem akarok cikin érkezni :oops:
zuzmó

Sziasztok Csajszik!

Mostmár akkor elárulom,de szerintem ez nem jellemző.
Chesti,hát sajnos én is repedtem(a metszés ellenére),de semmit nem éreztem belőle,mert pont akkor ejtik a vágást amikor nyomsz.Viszont a varrás annál inkább fájt,pedig előre dupla adag érzéstelenítőt kértem aranykezű Sz.Ügynöktől.Jobban szenvedtem mint a szülésnél.Na meg utána a gyógyulás is sokkal hosszabb ideig tartott.
Bár a doki,szülésznő mindent megtett,de nehezen bújt át a feje,mint kiderült odaszorult a jobb karja,úgyhogy drága kisfiam "gyorsúszásban" jött a világra.És sajnos repedt szegénykém kulcscsontja is.Ami persze észrevétlenül és magától helyrejött 2 hét alatt.Nem akartalak ilyenekkel rémíszteni benneteket.
Volt olyan csajszi,aki elsőre repedt,második szülésnél pedig (jóval nagyobb babát ) Gátmetszés nélkül szült.Na akkor ez most hogy van?

Lucia,köszönöm akkor kihasználom a lehetőséget és majd kérdezek!Egyébként szülés után mi a kórházban kaptunk székletlazítót,kellett is!!!!!Laevolac szirup a neve.Én egy darabig itthon is használtam még, mert nehezen gyógyultam és nem akartam erőlködni!

Zuzmo,jól tudod az a töménysége.De egyébként én is a füzetekből,könyvből,ismerősök által okoskodom csak.Bár értenék is hozzá!

Ja,a terheléses cukor nekem is a Jánosban volt,pontosabban a BMC-be csinálták,és a lötty változat citrommal dúsítva/így
elviselhető/

Jó éjszakát!Bocsi,ha sok lett! :oops:
taptau

Pocakosok,nektek is nagyon jó időt és jó szórakozást kívánok! :lol:

Szép napot! :wink:
taptau

Zuzmó :lol:
Ari vagy, köszi!
Képzeld, most kaptam a védőnénitől egy egész füzetet ami a "Homeopátia babáknak, mamáknak" és tele van mindenféle bogyókkal.
Még bele sem néztem :oops: azok is benne vannak amiket írtál.
Köszi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Délután találkozunk. :)

Lucia, köszi az útbaigazítást. ÍGy már biztos odatalálok. ;)

Jó sokat írtatok, kicsit lemaradtam. Hmm, talán este be tudom pótolni.

Szép napot!
share

Viki, neked jobbulást! És majd legközelebb összehozzuk. :)
share

Jó reggelt!

Viki!
Ha világoskék a borítója és két mami van rajta meg egy rózsaszín virág akkor valszeg ugyanazt kaptad mint én. :D Ez az első része a három darabos kiadványnak. :)

Mindenkáépp nézd át, hasznos dolgok vannak benne
:shock:
zuzmó

Jó regggelt!

Viki, egészen elkeserítettél. Én már voltam egyszer ilyen terhelésesen, ott zsemlét ettem és kefirt. :( :( És tényleg ugyanannyi szénhidrát van benne. Mindegy, ezen ne múljék. Majd viszek én is citromot. Azért ha pont egyszerre megyünk kontrollra, összefuthatnánk. :)

Zuzmó, szenvedek. Néha jobb, néha nem. És persze ha csikar a hasam mindig a bébikért aggódom. :( :( A lenmagot én is hallottam, most reggelente lenmagot keverek kefirbe. Érdekes, hogy a szőlő ne lenne jó, pedig eddig mintha az segített volna. Szóval ilyeneket ne egyek. Majd odafigyelek. Ilyenekről velem sem a dokim, sem a védőnénim nem beszél. :( :(

Taptau,a Laevolac jó, csak nem akarok semmilyen gyógyszert szedni a terhesség alatt, csak amit muszáj. :(

Szép napot!

Lucia
lucia1

Én nyertem!
:lol:

Szerintem nagyon jó volt, ugye lesz még ilyen?
A szülésznőről lemaradtam, de sebaj, majd 13-án találkozom vele, még úgyis nagyon ráér a dolog.

Puszz :lol:
zuzmó

Zuzmó :lol:
Szerintem nekem másik homeos füzetem van, mert az enyémen babákok vannak.

Share :lol:
Köszi, már húzódik vissza a gonosz herpesz :)

Lucia :lol:
Gonodolom, hogy ki lehet bírni, már csak abból gondolom, hogy előttünk már több millióan túlélték :lol:
A szőlő tutira megfog, mert azt vettem észre, hogy mostanában már nem fsok annyira és ez a sok szőlő miatt van. Amúgy az Elevit is fsat, de ezt már asszem a múltok megbeszéltük.

Jó volt a tali?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zuzmó :) Köszi, hogy furikáztál :)
Jó volt a tali :)
Aki kimaradt sajnálhatja :( Majd legközelebb bepótoljuk.
Mindenkinek akit megismerhettem puszi, tündériek vagytok :)
Mot papa nem is vagyok tengeralattjáró :)
Kérjük a képeket!! :)

Puszi
chesti

Sziasztok,

Chesti segítségének hála felkerültek a tegnapi talis képek - ez úton is köszi neki még egyszer :D :D :D

A hozzászólásom alatti www-re kattintva megtaláljátok!

Holnap még bővül a Kriszti által készített képekkel is.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Bővült a galéria, Zsókuci alatt a www-n nézhető. 3 gép volt, nem tudom ki fényképezett még, de ő is küldhetné a képeket, és azt is hozzá passzintanám :)

Ma festem a bababútort :) és összepakoltam kórházra ami nagyon félelmes volt ám :) Még sosem voltam kórházban, meg ez olyan "hűű mindjárt anyuka leszek" pillanat volt :)
Na puszi nektek :)
chesti

Jó reggelt Csajok!!!

Király volt a tali és a fotók is jók!!! Várom a többit is!!! :)
mot

Jó reggelt mindekinek!

Zsókuci, megnéztem minden képet, és nagyon jó látni titeket,ennyi gyönyörű pocakot :lol: aranyosak vagytok :wink: legközelebb mi is elmegyünk. Végül hányan voltatok összesen?
mikor lesz legközelebb? :wink:

tényleg tetszett, és mi újság? hogy vagytok?
numato

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam a talin. Kár, hogy el kellett jönnöm hamarabb. Legközelebb délelőtt találkozzunk, és akkor nem is ebédelek. :lol:

Még nem olvastam vissza. Addig is Luciának és Zuzmónak:

Gyógygolyók
4 púpozott ek (4 dkg) búzakorpa
8 ek (16 dkg) szilvalekvár
2 ek (2 dkg) kókuszreszelék
Nedves kézzel összegyúrjuk a korpát és a szilvalekvárt, majd kb. 12 kis golyócskát formálunk belőle. Kókuszreszelékben megforgatjuk, és tálalható.

Kipróbáltam. Nem ehetetlen, és talán segít. :wink:
share

Sziasztok!

Jó volt látni mindenkit!

Share, nagyon köszi, ki fogom próbálni!

Chesti, még egyszer köszi!

Jók legyetek! Zsókuci, nagyon sokat gondolok Rád!

Lucia
lucia1

Lányok, megtaláltam álmaim kiságyát! Hasonlít a másikhoz, mert egyet már kaptunk, mégis Kép legyen valami összhang! www.pali.it , de teszek fel képet is!

Jók legyetek!

Lucia
lucia1

Lucia a pocak is maradhat igy ebben a formában?
chesti

Chesti, igen, köszi. Mit szólsz az ágyhoz? Abba még nem gondoltam bele, hogy hogy jutnék hozzá... Még csak nézelődöm. Ez a dolog legjobb része.

Lucia
lucia1

Chesti Drága!

Mi annak a boltnak a címe ahová szombaton menni akartunk? :roll:
Kérdezted elmentettem-e, hát persze, hogy nem. Szóval lehet, hogy a héten bekukkantanék. Azt már tudom hol van, de mi a weboldal neve? Akárhogy erőlködöm nem jut eszembe, pedig mondtad. Hát ilyen süti vagyok. :lol:

Ja, amúgy nagyon jók lettek a képek, rá kellet jönnöm, hogy én továbbra sem vagyok egy jól fotózható figura, ileltve borzasztó fejeket tudok vágni. Én pont ezkre a pillanatokra nem is nagyon emlékszem, kivéve amik messziről készültek. :D

Zsókucinak megy a drukk!!!!!

Jók legyetek
zuzmó

Lucia a kiságy nagyon tündéri :) Igen ez a legjobb része a dolgonak, nézelődni, tervezgetni :)

Zuzmó anyu, hát ha megnézed én sem vagyok egy jól fotózható egyén :) ez van ezt kell szeretnünk :)
Ez a web cim drága :
http://babyfun.fw.hu/

a másik nagyon jó pedig:
http://www.babaholmiolcson.hu/

Puszi
chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?