Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hali Lányok!!

Örülök,hogy jól sikerült a tali-buli :) :)

KÉPEKET :!: KÉPEKET :!: :wink: :lol:

Boscó-140ezer ft :?: :?: :shock: :shock: :shock: De megéri a pénzét,gyönyörűűűűűűű!! :wink: De,nem szebb Fannikánál!! :) Jók a képek,csini vagy az új barátosnőddel! :wink:

Babetta-Nekem régen volt egy nagyon lyukas fogam,én svédcseppet raktam vattára és arra "haraptam" rá a fájós foggal.Én akkor megúsztam gyökér kezeléssel,de amellett 10 fogamat tömte be a doki :shock: :shock: Azóta nincs gondom velük,remélem nem is lesz :roll: Kitartás Neked!

Gyöngyi-Tel.szám ügyben nem tudok segíteni :cry: De meg akarod nézetni Lilit?Ezért kérded?Sztem ne aggódj,előbb utóbb úgy is behozzák egymást a babucik!! :wink:

Lilkó még mindig szörcsög,én már nagyon úúúútálom az egészet.Kikészülök a porszikázástól,annyira sajnálom szegénykét.De legalább éjjel tud aludni vhogy.

Vali merre jársz???
Vendég

Annácska és anyukája,
nagyon szépen köszi a helyet és a szervezést. Mi is jól éreztük magunkat. :)

Mi csak pár képet készítettünk, mert csak rövid ideig tudtunk maradni, de azokat rögtön felteszem. Minden baba nagyon tündéri volt. Jó volt látni őket személyesen is. :)

(Lidinek csütörtök óta már 3 foga van és így már jól lehet vicsorítani. :) A 4. pedig már látható, hogy hamarosan kibújik.)

Anita,
nagyon tündéri Boti! Olyan vagány kiscsávó!!
angi79

Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Gyöngyi: a honlapjuk szerint ez a szám: 06-1-3555-392.

Én is igyekszem képeket feltenni, csak még le kell töltenem a gépről, bár nincs túl sok.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

VPetráék:
Kép
Csemáék:
Kép
Nekem ennyi :(

cory
Budapest

Boscó!
Kész anyagi csőd lehet két ilyen kutyát fenntartani! De mindenért kárpótolnak a szeretetükkel gondolom! Fannika betegen is tünemény!

Babetta!
Sajnálom a fogadat! Reggel irány a fogorvos!

Gyöngyi!
Szerintem nem muszáj az alapítványhoz elmenned (ha messze van), hanem elég csak egy Dévényes gyógytornász. Mi se voltunk az alapítványnál, hanem a védőnő közvetlenül a gyógytornásznénink telefonszámát adta.

Én ennyi képet csináltam, többet nem tudtam, mert lefoglalt a kölök és a pletyizés! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Köszönjük szépen Annácska, és Kedves Édesanyádnak is a lehetőséget. Nagyon jó volt a tali, csak kár, h nem tudtunk korábban érkezni.:(

Képek válogatás nélkül:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Cory: köszi a számot :)

Babcika: Ja, amiatt gondoltam. Mondják inkább azt a szakértők, hogy "anyuka túl aggódja a dolgot, ennek a kölöknek semmi baja", mint, hogy tojok az egészre holott kéne tornáztatni.

Livi: Én is a pletyó miatt nem csináltam túl sokat, de szerencsére voltak akik még fényképeztek rajtunk kívűl is. :)

Bocsi mindenkitől, de én csak holnap este rakom fel a képeket, mert a Lili annyira felpörgette magát, hogy 20 perce tudtam csak elaltatni, és nekem már semmi energiám nem maradt. Viszont olyan jó volt ez a tali, hogy megismételhetnénk nem sokára megint. Csak most már ki kéne találni valamit, hogy akik nem Pest környékiek, azok is tudjanak jönni. Tipp?

Kép

Kép
pgyöngyi

Bocsika. Alexem egy kicsit sok lett... :oops:

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!!

Nem semmik a gyerkőcök a talis képeken.Gratulálok hozzájuk.
Képzeljétek fogyogat a tejci. :cry: :cry:
Pedig még egy két hete dicsekedtem hogy juhéjj milyen jó hogy eddig tudtam fejéssel tartani a tejtermelést,de úgy veszem észre hogy lassan itt a vége.Mondjuk volt már ilyen máskor is hogy hirtelen magcsappant,de pár nap múlva már újra a régi voltam.
Mátém igazi kisördög pár hete,nem tudom megint mi a baja.Talán az ovikezdés lehet?????
Totál féltékeny a kicsikre.Tör zúz fetreng ordít :shock: :shock:
Én meg őszülök. :cry:
Mit találjak ki neki??? :roll:

Kép
Kép
zitacicu2

Jó reggelt!

Olyan szépek a babák! :) És olyan furcsa, h a multkori talin még minegyik heverészet, most meg szinte mindegyik ül :D

Petra!
Kép

Kutyaszerető Fannika édes, még sírva is :wink:
Vendég

Annácska

Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat!

KépKép
KépKép
scullyx

Jó reggelt!!!!

Szupik a képek :D , kár, hogy nem tudtunk elmenni, de most meg rohanunk a fülészetere megint kontrollra, csók, majd jövök
:D :D
vas

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
Annácska a recept:
Őzgerinces süti
hozzávalók:
4 tojás
10dkg porcukor
2ek lekvár
vaniliás cukor
12 dkg vaj
10dkg dió
25dkg liszt (én kb csak 15dkg használok) könnyebb
Fél sütőpor
2dl tejfől
A tojássárgáját a cukoral, margarinnal kikevered, bele kell tenni a lekvárt, diót, és tejfőlt. ( a diót kicsit törd össze)
másik tálban a tojásfehérjét fel kell verni, beleönteni a masszát, és a legvégén a lisztet( elötte a sütőport el kell keverni benne)
kibéleled alufóliával az Őzgerincformát, és kicsit kikened margarinnal beleöntöd a sárga tészta 2/3-át utána a maradék tésztához 1 kanál kakaót teszel és azt Öntöd a sárga tészta tetejére.
Közepes meleg sütőben kell sütni, én amikor megemelkedett letakarom a tetejét alufóliával hogy ne sűljön meg a teteje.
Tűpróbáig sütöd, ez kb 45 perc.
Én két őzgrinccel sütök egyszerre, természetesen ahhoz dupla mennyiségű alapanyag kell!

KépKép
csema

Volt fog nincs fog. Most már zsibbadok rendesen, mert elsőre elégé éreztem mindent így kaptam még egy szúrit. Úgy látszik ezek a zsibbasztó dolgok nem, jönnek be nálam. :wink:

Képek nagyon jók. Nekem nincs most, mert nem vittem gépet. :?

Anita
Boti nagyon édi. :D Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de első az egészség. Na majd legközelebb.

Na megyek rendet rakni, mert úszik a ház. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bár ezt most nem olvasod azt hiszem ,de Boldog Névpot kívánok én is. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ez Petrának szántam. :lol: :lol: :lol:
Csak a lényeg maradt le.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hello!

Petra,
boldog névnapot!
Edit,
sajnálom a fogat. Nálunk apa is a fogdokinál kezdett ma. Jövő héten meg megműti.
Vas,
mi volt a dokinál?
Nancsi,
kár, hogy tegnap nem találkoztunk. Jók a képek! :)

Gastroyalos embör most "idegelt" fel. Egy helyettes van, aki le akart nyúlni plussz 1200 ft-tal, mert ő félrenézte és ezen még röhögött is. :twisted:
angi79

Petra :lol:
Boldog névnapot!!!!

KépKép
csema

Mi is jól éreztük magunkat, köszi Annának és családjának!!!!!

Petra:boldog Névnapot!! örülök, hogy Ti is el tudtatok jönni!!

Képek este lesznek, mert napközben csak ennyi időm van.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy becsatlakozom, de a segítségeteket szeretném kérni. A 2006-os őszi topikban szoktam irogatni. Ott ajánlottak Titeket.
Szoptatással kapcsolatban vannak kérdéseim.

Múlt hét kedden nagyon magas lázam volt, sajnos kiderült, hogy valami fertőzést sikerült beszerezni nőgyógyászatilag. Holnap lesz meg a kenet eredménye. Szedem a Semicillint napi 4-szer 1-et. Lázra akkor kedden vettem be 2 Rubophent. Kicsit megcsappant a tejmennyiségem. Most próbálom újra indítani a termelést. Régebben tök sok volt, éreztem ahogy feszült szopik előtt. Most nem érzem hogy feszülne. A tejleadó reflex-nél lehet egy kis gond?
Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Hányszor kell és mennyi ideig szoptatni? Minden szopi után kell fejni, ugye? Mindig a tejtermelést serkentő (7-7, 5-5, 3-3, 1-1 perces) fejés? Aventos kézi mellszívóm van. Minden fejés előtt ki kell főzni az alkatrészekkel együtt? Estére valahogy mindig kevesebb a tejcsi, miért?
Esetleg vannak tejtermelést serkentő szerek vagy ételek?

Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszi.

Évi

KépKép
ranpo

Halihó!!!
Kösz Angi az érdeklődést, dokinál minden okés volt. :D
Meggyógyult a fülük, de még a héten melegíteni kell nekik, meg az orrcsepp is menjen.

Aztán bevittem leméretni Natasát(ma volt épp tanácsadás), mert nagyon erős gyanúm volt, hogy megint nem hízott semmit.Így lemérték.Sajnos, bejött .... :(
6140 g ma, 4 héttel ezelőtt 6130 volt, 10 gramm hízással büszkélkedhetünk :( :( :(
Sajnos már az előtte lévő adatok se voltak meggyőzőek:
07.24-én 5920 g
09.04-én 6130 g
09.11-én6130g
10.02-én (ma)6140g

Jó, tudom, beteg volt, meg minden, de azért 10 hét alatt, bármit is mondtok, 220 garmm hízás nem elég.Így esténkét adni fogok neki egy kis tápikát(én kértem, nem az orvos mondta)
Hiába kap 10 napja egy kis almát, sütőtököt(eddig csak ezeket adtam neki)ettől nem fog hízni, és kell neki a tápanyag.
nagyon szomorú vagyok, de nem akarom, hogy szegényke éhes legyen.
Emlékeztek rá, már egy hónappal ezelőtt is paráztam emiatt.
Kakcsija az van minden nap, sőt amióta almázik, olyasmit kakil tőle, pisi az most se túl sok van(de ezt már múltkor is írtam)
Éjjel meg sokszor felkel enni.
De úgylátszik nem elég neki.
Nagyon szomi vagyok, de ezt már írtam :cry:
De legalább annak örülök, hogy hat hónapig azért csak sikerült szopiznia :)
Így meg majd esténként kap egy kis tápikát, meg bevetjük a sinlacot is. :wink:

Hát ez történt velünk délelőtt :?

Perta, nagyon boldog névnapot :D :D
vas

Babcika:örülök hogy végre sikerült olyat írnom,aminek hatására végre írtál részemre néhány sort!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kutyi hamar visszahozza az árát,persze csak akkor ha nem meddő!Állítólag a Boscó kölykeiért már simán lehet kérjünk 100-110 E ft-ot,olyan jók az eredményei!Úgyhogy ha fial 5-6 kutyit,az már jó egynek nem?Hát ezért fektettük bele ezt a sok pénzt!És ez még az olcsóbb kategória! :shock: Az igazán jó eredményű kutyik 220-250 körül voltak!Boscó 6 hetesen került 120-ba,mert olyan eredményei voltak a szüleinek hogy ajaj!!!Úgyhogy kijelentem,kutyatenyésztők szeretnénk lenni!

Livi:A kutyik havonta 12-15 ezer ft-ba kerülnek!Az ember sok marhaságra elkölt ennyi pénzt.Akkor ez nem éri meg?Dehogynem!A kutyiktól annyi kedvességet szeretetet kapunk hogy csak na!Mostmeg már duplán! :lol: :lol: És ha ,majd hasas lesz,azt meg pláne élvezni fogjuk ahogy nő növekszik a pocija!most ebbe "buzultunk"bele!Eddig a motorozás volt.De ez már nem csak viszi hanem hozza is a pénzt!

talis képek szuperek!tök jó lehetett!
Vendég

Sziasztok!

ranpo: az, hogy nem érzed feszülni a melled, nem jelent semmit, az betegség nélkül is elmúlik. Miből érzed, hgoy kevés a tejed? Pisis-kakis pelusok száma?

Ildi: megértelek, tényleg nem sok, bár elég masszív betegségen van túl Nati. Ha már tápszer, én úgy adnám, mintha főzelék lenne. Szépen kiskanállal, tányérból :) Esetleg pohárból, ha az bejön neki.

cory
Budapest

Szaisztok :)
RanpoÉvi :)
Ugyan nem vagyok egy szopitanácsadó, de megpróbálok segíteni :)
A sok tejcsi kulcsa a szok szopi! Hogy újra jól beinduljon a tejed 2 óránként tedd cicire a fiad. A tejszaporító fejés is nagyon jó. Igyál sok, 3 liter folyadékot. A tejadó reflex-szel szerintem nem lehet gond, csak kell neki a sok-sok inger, amit a babától tud megkapni a legjobban :) Szoptatni annyiszor kell, ahányszor csak igényli Ricsi!Estére mindig kevesebb a tejcsi, ilyenkor van, hogy csak csak ciciből lakik jól, de ez egyátalán nem gond.
A fertőtlenitésről csak annyit, hogy a lányomnál mindnent mindig fertőtlenítettem és állandóan szájpenésze volt, míg a fiamnál eddig (6 hónap alatt) egyszer fertőtlenítettem ki a fejőt. Igaz extra forró vízben mosogatom el.
Tejszaporító teák vannak: Laktoherb és a Naturlan Fitolac teája.
Homeós bogyó az Utrica urens C5 1-2 nap 3x5; 3-4 nap 2x5; 5 nap 1x5 bogyó
Görög szénamag kenyérre szórva (nem valami fincsi)
Hirtelen most ennyi jutott az eszembe :)

Lányok mindjárt jövök a képekkel is csak a fiam méltatlankodik :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Cory, gondoltam, hogy erre a hírre előbukkansz :wink:

Nem tudom, hogy legyen, miből kapja, félek, hogy tényleg bezavarna a cumisüveg.
Majd este kipróbálok valamit.
Kanállal szerintem túl híg lenne, meg lassú is.Poharazást kipróbálom, bár még nem próbáltuk azt se. :?
vas

Ildi:
:(
Boglárka hiába kap pótlást a pelus száma csak kevesebb 1-2 db-bal.

Boscó:
egy kutyi hányszor fial egy évben? Bocs, de nem értek hozzá.

Megjött az új hálószoba bútor. Boglárka meg most teszteli. Csak sikerült jól felhúzzanak, mert egy pár helyen leverték és megkarcolták a falat és nem hozták el a vállfa tartó rudot sem. Erre apa elment az üzletbe szólni és már azzal fogadta a kiscsaj, h a fiúk haragszanak, mert nem kaptak csubukot :twisted:
Kifizettem én az árát. Vagy nem értem. Én kitöl kapok.
Vendég

Meli: hogyhogy 1-2db-bal? Lizával én napi 3-at használok, ha nincs kaki.

cory
Budapest

Kösz, Cory!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Lányok :)
Nincs mit köszönnetek, szívesen :)

Tündi :)
Köszi a segítséget :)

Petra :)
Nagyon boldog névnapot kívánok neked :)
Örülök, hogy titeket is megismerhettünk személyesen :)

Ildi :)
Szerintem sem kell aggódnod. Szegény tényleg beteg volt az utobbi időben :( Nati nemsokára felszedi azt az elvesztegetett súlyt :) A tápi biztos jót tesz majd neki :)

Itt vannak a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Petra:Nagyon boldog névnapot kívánok én is! :lol: :lol:

Babetta:sajnálom hogy nem lehetett megmenteni a fogad!De így meg már nem fogsz szenvedni! :lol:

Vas:nem kell szomorkodj!Inkább légy büszke hogy eddig csak szopitól nőtt a lánykád!Mostmeg már egy kis plussz belefér! :lol:

Ranpó:én alkoholmentes sörözöm,meg iszok napi 3-4 laktoherb teát.Meg nagyon sok vizet!Na meg eszek is :lol: :lol: :oops: Azért mert nem feszül a cici,attól még lehet sok tejed!Én kézzel fejek,nekem a kézi fejőgépek sem jöttek be,így meg napi fél liter van plusszba!Azt hogy hányszor kell és mennyi ideig szoptatni,azt szerintem a baba igényeinek megfelelően tedd!De vannak itt nálam tapasztaltabb,jobb tanácsadók is,hátha ők is írnak 1-2 okosságot!
Vendég

Sziasztok!

Esztipeszti, Vok, Cory
Köszi a válaszokat a mozgásfejlődésről és a bíztatást, remélem nem lesz baj.
Minden jót nektek!
szica40

Húú csajok!!Nagggyon jók a képek! :wink: (Csak olyan béna vagyok,hogy nem mindenkit ismerek fel :( ) Olyan irigy vagyok...,hogy nem atalálok szavakat!! :oops: :oops:

Ildi-Nem légy szomi,Natika érdekeit nézd,ez tényleg nem sok hízás!!Hidd el,ha "besegítesz" vmivel felszabadulsz teljesen és a tejcsid is több lesz..... :wink: (Nálam legalábbis ez volt!) Ja és én is Cory "ötletére" szavazok!!Én is főzelékszerűen adom a pépet kanállal Lilinek,ő még életében nem evet,ivott cumisüvegből...nem is fog :wink: (Ti miért nem tejpépet/gabona pépet kaptatok? Nem akarok ám okoskodni! :oops: )

Boscó-Miért rég nem írtam már neked :roll: Ne haragudj :oops: :oops: Hajrá Boscó family!! :lol:

Meli-Mi az a csubuk? :roll: :oops:

Lányok!Csak az én lányom ilyen pelusfogyasztó bajnok?Mi legalább 6-7 pelust(van amikor többet,ha jól belegondolok) elhasználunk egy nap,legalább 3szor kakil egy nap és pisi is van rengeteg(van amikor ki is folyik).Ez normális?(Na most megint van miért görcsölni :oops: )

Rohanok takarítani,mert reggel óta csinálom. :twisted: :oops: :evil: :shock: :twisted: :cry: :? :x
Vendég

Cory:
még jóval mielőtt elkeztem adni pótlást lettek kevesebb pelusok. Régebben mikor "pici baba" volt, volt napi 2 kaki és 3-4 pisis, de olyan jó kis nehezek. Most nálunk is 3-4 pelus megy el 24 óra alatt. És azért furcsa, mert én éjszaka nem szoktam pelusozni és reggelre az se telik meg úgy.
Vendég

Meli: az normális, hogy éjjel kevesbbet pisil. Neked is lelassul az anyagcseréd, neki is. Már nem az az újszülött, akinek egyforma az éjszaka és a nappal.

cory
Budapest

Ranpó!

Amikor a Máté született kb a 6-7 hónapban én is nagyon lázas lettem és sajnos egyik napról a másikra teljesen elapadt a tejem.
Most viszont már 2x vagy 3x voltam lázas és mégis van tejem.
Az hogy nem feszül a melled szerintem még nem olyan nagy gond.Estére nekem is kevesebb a tejcsi,de szerintem ez is logiku mert ugye fáradunk azért a gyerkőcöktől... :)
Alkoholmentes sör,urtica urens,víz tea és ami nekem még bejött az a Gynex cseppek.Elég drága de bevált.
A fertőtlenítéssel kapcsolatban annyi hogy én minden etetés után sterilizálom a cumisüvegeket(lefejt tejet kapnka üvegből),de valahogy a Nikinek mindig van egy kis szájpenésze.Máténak nem volt soha és ugyanezt csináltam... :roll:
A fejőt egy nap egyszer főzöm ki.(avent mikrós sterilizálóban)

Vas!
Egy nap egy tápis evés belefér.Van olyan ismerősöm akinek rengeteg teje van de mégis ad tápit a picinek hogy aludjon éjszaka.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin :D - Annácska, köszönjük!
András rengeteg képet készített (cirka 200), főleg portrét a gyerekekről. Estére megpróbálok párat kimazsolázni.

Bori

Kép
borkadorka

Cory:
Köszi! Akkor megnyugodtam :)
Én ahányszor kelünk megyek pipilni és mindig megiszok utána másfél pohár vizet.
Vendég

Zita!

Érdekes, nálunk is az óvoda hozta elő a féltékenységet. Dórám 7 hónapos volt, amikor Anna óvodás lett. Addig folyton szeretgette a kishugát, azt követően nem volt alkalom, hogy ne rúgott volna belé, ha elment mellette. Mi játszódhatott le a kis fejében, talán, hogy Dóra végett lepasszoljuk őt?! Pedig szeretett óvodába járni.
Ha jól emlékszem, 4 hónapig tartott ez az áldatlan időszak.

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Megnéztem a talis képeket, és nagyon jók! Irigy vagyok nagyon :) Legközelebb már remélem tényleg semmi nem jön közbe!
Majdnem mindenkit felismertem, de volt egy baba fehér nadrágban és fehér fölsőben, aki olyan édesen aludt sok képen, na őt szégyenszemre nem tudtam beazonosítani :oops: Ő kicsoda?

Ildi!

Ne legyél szomorú! Inkább legyél magadra nagyon-nagyon büszke, mert hat hónapig csak szoptattad Natit!

Fertőtlenítés: én soha, egyetlen darab játékát vagy egyéb kis cuccát nem főztem ki a Dórinak. Eleinte a fejő alkatrészeit t áztattam fertőtlenítőbe, de később már csak simán elmosogattam. Igaz nem használtunk cumit meg cumisüveget, amit ki kellett volna főzni, a cicin kívül meg nem ekrült más a szájába. Ja de, a Konakionos kiskanál, az szintén fertőtlenítő lötyiben ázott.

Babetta!

Sajnálom a fogadat! Remélem már nem tartogat a sors neked semmi fájdalmasat mostanában, mert eléggé kijutott most!

Zita!

Teljesen megértem az aggodalmat Mátéval kapcsolatban, de sajnos semmi ötletem nincs, hogy mit tehetnél :roll: Drukk, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet.

Boscó!

Szép kiskutyái fognak születni a nagykutyáitoknak :)

Babcika!

Dóri is egy kakilógép, napi 3-4 rotyi biztos van. És nem olyan babás, hanem nagylányosan kemény (bocsi...) Nem nagy adag, de gyakran van.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Cory
Igazából azért gondolom, hogy kevés, mert 30-40 grammokat evett. Van itthon mérleg, úgyhogy minden szopi előtt és után mérem. Igaz hétvégén elkezdtem rendesen enni, inni és egy kicsit több lett már, de annyi még nincs, mint régen volt a láz előtt. Azért próbálok fejni minden szopi után.
Ma 2-3 kakis pelust számoltam eddig és kb. ennyi pisist.

Annácska, Boscó, Zitacicu2
Köszi a sok hasznos gyakorlati tanácsot. Kipróbálom őket. Remélem nem üti egyik a másikat.

NAGYON ÉDESEK A BABÓCÁK! :D :D

köszi mindenkinek!

Puszi: Évi

KépKép
ranpo

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám csak egy kicsit egészen máshol járnak a gondolataim ezért ne haragudjatok ,hogy nem írok senkinek!

A tali nagyon jó lehetett ,remélem mi is ott leszünk a következőn!Minden baba gyönyörű!!!!!

Holnap fogják megműteni a kismaszatot és leginkább ezen jár az agyam.Nem lesz egy nagy műtét,igazán nem is aggódom,inkább csak izgulok!Remélem jól fogja viselni!Nam örülök, hogy el fogják altatni,de ha kell hát kell!
Reggel voltunk vérvételen azt egészen jól viselte!A papája egy kicsit odabólintotta a fejét a vizsgálóasztalra úgyhogy már akkor elkezdett sírni.A vérvételnél nem sírt jobban.Szerintem igazándiból csak a helyzet ismeretlensége miatt és amiatt sírt,hogy le kellet fogni.Amikor elengedték már meg is nyugodott.Az oltásoknál sokkal jobban sírt!
Reggel pedig mielőtt indultunk magára rántotta a pianinoról a gyertyatartót!Előtte van a pelenkázó és az én kislányom egy kicsit csipke mániás.Ha lát egyet rögtön elkezdi rángatni!Nem gondoltam, hogy ezt eléri, és csak ezt vettem észre ,hogy potyognak lefelé a dolgok a zongoráról!Szegénynek pont az üveg gyertyataró landolt a fején!

Remélem a holnapi napunk jobb lesz!

Bocsánat,ha sok voltam!Egy pár napig szerintem nem leszek,de ha időm engedi majd olvasok és megpróbálok írni is!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Annna!

Szegény Emma, miért kell megműteni? Azért örülök, hogy nem lesz nagy műtét. Drukkolok nagyon holnapra, hogy jól viseljétek mindannyian a megpróbáltatásokat!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,

Van egy bőrredő(asszem így nevezik) a popsiján,azt kell összezárni!Azt mondják azért mert felnőtt korában az "ülő életmód" miatt betályogosodhat.Ott ugyanúgy leválik a felső hámréteg,de nem tud hova ürülni!Azt hiszem ez a lényege,de lehet,hogy nem pontosan fogalmaztam meg.

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Annna

Drukkolunk a kis Emmának, hogy minden rendben menjen

Majd én is felteszem a képeket, amiket tegnap csináltunk.

KépKép
KépKép
scullyx

Ja, és nagyon köszönöm a drukkot,jól fog jönni szerintem!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Szóval akkor itt vannak a képek

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
scullyx

[quote="ranpo"]S írta:ranpoziasztok Lányok!
Minden szopi után kell fejni, ugye? Mindig a tejtermelést serkentő (7-7, 5-5, 3-3, 1-1 perces) fejés?

Ez milyen módszer?Hogy kell csinálni?

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?