Új privát üzeneted érkezett!

Milyen szép az arcán az a rajz!Az henna?És milyen szép igényes az ovi kertje!!
Vendég

Gabóca!
Öcsém dolgozott,Vero pedig szintén munkaügyben volt távol.
Igen,szép,rendezett az ovi udvara.Van egy bácsi aki a falu szolgálatában áll és ő nyírja a füvet ott is.A tisztaságról pedig a dadusok gondoskodnak.
Nálunk sem nagyon marad meg az élő virág.Igaz most van egy pálmánk és egy igénytelen zöld növényünk de pl a konyhán a vázában műtulipán van.
Kép
ők pedig az élők:
Kép
Kép

KépKép
eszti76

hajnus
igen,szerintem már ti is "használhattok" bébifogkefét.az ínyének is jó,masszírozza kicsit,meg úgyis rágnak mindent,legalábba kádban is élvezhetik efajta tevékenységet

eszter
szuper szonja arca,meg iván baba is!meg elfelejtettem múltkor anyukád házát dicsérni.nagyon klassz!!!mehetünk lakásavató buliba?úgyis pont okt végére beköltözik kb???!!! :lol: :lol: :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Persze,oda is jöhettek.A házavató még nem tudjuk mikor lesz de majd úgy alakítjuk,hogy akkor legyen amikor itthon vagytok.A többi nem számít! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kocsitok kerekei megvannak?Ellenőrzitek?Bevetettetek valami védekezési módszert?Tudod,PitBull az anyósülésen? :D :D :D

KépKép
eszti76

megvan és a főbérlőtől kaptunk kölcsön "kerékőr"-t.ez olyan kerékcsavar,amihez van saját letekerő,csak azzal lehet kicsvarni.mindegyik kerékbe elég egy ilyet tenni,már nem tudják kivenni és elvinni a kereket.de még nincs beszerelve

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszti!Nagyon szép a tulipán!!Na nekem olyan középső kellene majd a kéróba!Az igénytelen ugye?
Vendég

Amica :(
Most olvastam, hogy Apukád meghalt. Őszinte részvétem. :( Remélem, sikerül minél előbb feldogloznod a tragédiát.

Gyerkőcöket puszilom :!:
Mindig tervezem, hogy írok, de eddig még nem jött össze. Csúnya rossz lány vagyok. :oops:

Rakhatnál fel képet Ágnesről a másik topikba is, ha nem nagy munka.

Puszi :!:
gtünde

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavait, ma eltemettük Apukámat.
Gyönyörű idő volt és nagyon ünnepélyes temetés. Ágnes velünk volt, végig aludt, még láthatta a nagypapa mielőtt elment közülünk. Néhányotoknak mondtam, menthetetlen beteg volt. Együtt kerültünk be a kórházba 3hónapja, azt hiszem ez volt az oka a koraszülésnek.

Eszter! Nem tudom "melyik hozzánk" adod be a sapit, ide vagy Hegykőre :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

na megint jól kimaradtam :oops: , de nálunk is festés volt, Tamás kifestette Vince szobáját, mert kék volt a fala, de nem szép kék és ettől nagyon hidegnek és kicsinek tűnt. Szóval most egy meleg bézst kapott és sokkal jobb.
Csakhogy ezalatt Vincét el kellett vigyem, végülis a Károly-kilátóhoz kirándultunk, de mostanában sokat szédülök. Nem tudjátok miőtl lehet?

Amúgy miután mindannyian megerősítettetek abban, hogy a fenti kép öregít feltétlenül ki fogom cserélni, csak kell új képet csinálni, amit az az igazság, hogy a terhességem óta ritkán hagyok :oops:
Tudom, hogy butaság, de totál ormótlannak érzem magam, pedig még nem is olyan nagy a hasam.

Viol, valamikor még a köldök kapcsán szóba hoztad a vékonyságot, hát én sem voltam sosem nádszál, bár egy időben szerintem pont jó volt, csak Vincével nagyon fiús hasam volt, szóval csak előre felé nőtt és ő nagyon nagy is volt, meg a magzatvíz is sok volt, szóval nagyon nagy volt a hasam. Attól tartok, most is ez lesz :shock:

Gabó, Viol, Eszti,
köszönöm érdeklődéseteket.
Vince hátán piros, kicsit érdes foltok lettek, amire a dokinéni azt mondta, hogy kiszáradt majd begombásodott. :oops: :oops: adott rá valami kikeverendő krémet, amitől szépen javul. Vincének nagyon érzékeny bőre van, ha esetleg véletlenül 20 percre kakis pelusban felejtem, rögtön totál kipirosodik a feneke. Remélem, ezt ki fogja nőni :P - igaz idővel, csak nem fog kakiban ülni...

Viol,
Dorka meggyógyult? Nagyon édes lehet z a kutyus. A szálkásszőrűek szereintem nagyon jól tudnak kinézni.

Eszter, GAbó,
nekünk is van olyan pálmánk, mint Nektek. Tanusíthatom, hogy igénytelen, mert velünk van már több mint 5 éve!!

Nitta,
képzeld, 19-én megyek én is ultrahangra, csak én a 20 hetesre. Ugyanott van, vagy hova kell menni? Lehet, hogy összefuthatnánk ott?

Megkárdezhetem, hogy mi rosszatallottál a spirálról? csak mert én gondolkoztam, hogy majd esetleg...

Lányok én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek Benneteket.
Nekem azt hiszem sosem fog menni, hogy napközben sokat írjak, folyton annyi minden van, de így esténként benézek.

Még valami! Mostantól megint rendszeresn fogok feljárni Pestre, ha valamit valakinek el kell vinni, szljatok, szívesen elviszem, hiszen Vincével autózom.

KépKép
KépKép
esztermami

Ágnes :D :lol:
Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

SZia Andi-Amica,

gyönyörű Ágnes! Élőben is az volt.
Nagyon úgy tűnik, mintha még mindig bántana, Ágnes korábbi érkezése, vagy rosszul gondolom? De nem szeretnék tapintatlan lenni, ne haragudj, hogy ezt írom, csak kicsit ez az érzésem.

Remélem, mostantól már csak egyre jobb és jobb dolgok fognak Veletek történni! - sőt kívánom, hogy így legyen!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter, már megbékéltem a dologgal, de okot kerestem arra, hogy egy teljesen problémamentes terhesség után, mégis miért hamarabb.
A két előző várandósságomnál folytonos kórházi fenyegetéssel születtek kicsit hamarabb. :roll:

Ma épp a "sietős" szülésről írtak itt, szerintem azért tartsátok kismamák kellően sokáig pocakban a kölyköt!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi - Amica,
azt hiszem értem, mire gondolsz.
Remélem, pocaklakó tudni fogja meddig is kell neki benn növögetni.

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!Viol!Boldog szülinapot!!!!!És szép napot mára!!
Eszti!Igen barna csíkok vannak a hajamba.Máskor ha látsz szólj ám.Végülis mindegy milyen haja van Virágnak de én hosszú haj párti vagyok.
Amica!Ágnes micsoda kis édes,és milyen nagy már :!:
kola2

Sziasztok!!
Sajna tegnap se meg ma se fogok itt ülni a gépnél,mert elkapott engem is ez a hányás - hasmenés virus :twisted: :cry: :cry:
Nagyon gyenge vagyok,szédülök,meg a kezem is remeg.Teljes KO vagyok.
Holnap talán jobban leszek,aztán csatlakozom a beszélgetéshez.
Viol látod még mindig van ez a virus!!!!
Csak a gyerköcök el ne kapják!!
Sziasztok,szép napot!!
Viol,Boldog s zülinapot!!
Vendég

VIOL,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Rik,jobbulást!

Kép

Kép
hajnus

BOLDOG SZÜLINAPOT VIOL!
Kép
Kérdeztem már kik lesznek a keresztszülők?Hány órakor tartjátok?
Aztán búcsú?
Képeket kérek de tömegesen! :D :D

Andi!
9 után ki kellett mennem a kertbe ezért nem tudtam később odavinni a sapit.Aztán a fűrész hangjától nem hallottam,hogy csörögsz.Most láttam a telefonomon. :?
Annyira gyönyörű a kis Ágnes és nagy baba!
Most,hogy lezajlott a temetés lassan megnyugszik mindenki.Tényleg szép napos idő volt tegnap.Biztosan apukád mosolygott rátok odafentről azért.

Zsani!
Arra mérget vehetsz,hogy legközelebb nem kíméllek meg titeket a társaságomtól! :D :D :D
Meg fog nőni az a hajacska!
Mi annak idején eldöntöttük,hogy ha kisfiúnk születik kopasz lesz ha kislány akkor hosszú hajú.
Mizujs a pocakodban?Van benne valaki? :wink:

Tegnap este a barátnőméknél voltunk és a Szonja teljesen ráizgult a hörcsögükre.Azóta ő is nagyon szeretne egyet.
Kép

KépKép
eszti76

Rik!
Gyógyulj meg hamar!
Kép

Eszter!
Talán a kialvatlanságtól vagy vitaminhiánytól szédülhetsz.Iszol eleget?A folyadék hiánya is okozhatja.
El mersz menni egyedül Bp-re autóval?Én ilyen téren nagyon gyáva vagyok.Akárhova de Bp-re nem mernék elmenni.Az ottani tájékozódás és közlekedési stítus nekem nagyon ijesztő. :?

Gabóca!
A középső virág még az én figyelmetlenségem ellenére is él és virul.Sajnos hajlamos vagyok elfelejteni meglocsolni de a kis drága már ismerhet és valószínűleg raktározza azt a vízmennyiséget amit juttatok neki.(biztosan teve volt az őse :D :D :D :D ) :D :D :D

KépKép
eszti76

Csatlakozok: Violnak Boldog Szülinapot!!
Kép

Eszter,
nekem 13 órára kell mennem 19.-én UH-ra, szerintem mindenkinek ott csinálják. Te hányra mész? Még a végén találkozunk? Örülnék neki!! :lol: Szerintem a szédüléstől nem kell megilyedni, de tényleg igyál amennyit csak bírsz!! És óvatosan a vezetéssel, főleg pesten!!!

Rik,
Jobbulást!!!

Amica,
Ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetem hányadik hétre született a kicsi Ágnes?

Eszti,
Köszönöm, Gyula anyukája remekül van!! Boldog, hogy végre nagyi lesz!!
Milyen fura érzés lehet, amikor nőként jelen vagy egy születésnél, úgy, hogy te már szültél! Gondolom felébresztette az emlékeket!!
:lol: :lol:
És meglepitek Szonját egy kis hörivel? Nekem is volt kettő törpe, szerintem imádnivaló kis vacakok!
Kép Kép

Gabó,
Nálam is a pálmafélék maradnak életben!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Viol!! Nagyon boldog szülinapot!

Rik,
gyógyulj meg gyorsan!!!

Eszti,
jó gondolat ez az ivás, pedig megpróbálok rá odafigyelni, de el-elfelejtkezem róla. Meg valóban nem alszom többet, mint máskor, mármint amikor nem voltam terhes, de így sem jutok az elvégzendő dolgok végére :roll:
Mi lesz, ha meglesz pocaklakó? Teljesen el fogok úszni?

Az az igazság, hogy más is mondta már, hogy hogyan merek Vincével kettesben felautózni, és nem szeretném elkiabálni, de eddig sosem volt semmi komoly problémánk. Igaz, kalandos útjaink voltak - útközben Budapörsön le kellett adnom az autónkat a szervízbe és kaptam egy csereautót - tudni kell, hogy Tamás barátjáé a szervíz - és a csereautóval dugóba keveredtünk, majd eleredt az eső. Vince mindent jól bír az autóban, csak a dugót nem, mintha ő vezetne :lol: , szóval balhézott, ezért félreálltam, hogy megszoptassam. Persze fűtöttem, mert hideg volt, de úgy, hogy a motort kikapcsoltam. Mi történt egy negyed óra alatt? Lemerült az akku... LÉnyeg, hogy nagyon rendesek voltak, mert utánunk jöttek a szervízből, bebikázták és szerencsésen elértünk a nagymamámhoz, de ez egy kicsit stresszes volt, bár csak nekem, mert Vince miután jól lakott békésen aludt tovább :D

Amúgy meg Pesten, ha tehetem nem ülök autóba, csak odáig megyünk. Kiváncsi leszek, Vince hogyan fogja bírni, régebben nagyon rendes volt velem, sosem balhézott, ha jóllakott volt.
Szóval köszönöm az aggódást, de bízom benne, hogy minden rendben lesz. Meg amúgy általában letojom, hogy a mögöttem levő mit gondol, tőlem dudálhat, ha bizonytalan vagyok akkor is lassan megyek :wink:

Nitta,
úgy tudom, nekem is 1 órára kell mennem a nőgyógyászatra, legalábbis ezt mondta a védőnő, de azt is mondták nekem, hogy akkor Tiboldinak van UH ideje. Persze, ki tudja, hogy itt lesz-e.
Akkor szerintem találkozunk :-)). Jaj, csak AFP-s papír ne jöjjön addig... :?

Szaladok, mert sosem lesz kész az ebéd.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Viol!! Nagyon boldog szülinapot!

Rik,
gyógyulj meg gyorsan!!!

Eszti,
jó gondolat ez az ivás, pedig megpróbálok rá odafigyelni, de el-elfelejtkezem róla. Meg valóban nem alszom többet, mint máskor, mármint amikor nem voltam terhes, de így sem jutok az elvégzendő dolgok végére :roll:
Mi lesz, ha meglesz pocaklakó? Teljesen el fogok úszni?

Az az igazság, hogy más is mondta már, hogy hogyan merek Vincével kettesben felautózni, és nem szeretném elkiabálni, de eddig sosem volt semmi komoly problémánk. Igaz, kalandos útjaink voltak - útközben Budapörsön le kellett adnom az autónkat a szervízbe és kaptam egy csereautót - tudni kell, hogy Tamás barátjáé a szervíz - és a csereautóval dugóba keveredtünk, majd eleredt az eső. Vince mindent jól bír az autóban, csak a dugót nem, mintha ő vezetne :lol: , szóval balhézott, ezért félreálltam, hogy megszoptassam. Persze fűtöttem, mert hideg volt, de úgy, hogy a motort kikapcsoltam. Mi történt egy negyed óra alatt? Lemerült az akku... LÉnyeg, hogy nagyon rendesek voltak, mert utánunk jöttek a szervízből, bebikázták és szerencsésen elértünk a nagymamámhoz, de ez egy kicsit stresszes volt, bár csak nekem, mert Vince miután jól lakott békésen aludt tovább :D

Amúgy meg Pesten, ha tehetem nem ülök autóba, csak odáig megyünk. Kiváncsi leszek, Vince hogyan fogja bírni, régebben nagyon rendes volt velem, sosem balhézott, ha jóllakott volt.
Szóval köszönöm az aggódást, de bízom benne, hogy minden rendben lesz. Meg amúgy általában letojom, hogy a mögöttem levő mit gondol, tőlem dudálhat, ha bizonytalan vagyok akkor is lassan megyek :wink:

Nitta,
úgy tudom, nekem is 1 órára kell mennem a nőgyógyászatra, legalábbis ezt mondta a védőnő, de azt is mondták nekem, hogy akkor Tiboldinak van UH ideje. Persze, ki tudja, hogy itt lesz-e.
Akkor szerintem találkozunk :-)). Jaj, csak AFP-s papír ne jöjjön addig... :?

Szaladok, mert sosem lesz kész az ebéd.

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta!
Furcsa de nagyon jó érzés.Talán azért jobb,hogy egy olyan nő van a szülő nő mellett aki már maga is átesett ezen a gyönyörű és egy ben fájdalmas élményen mert tisztában van azzal,hogy min megy keresztül az éppen akkor vajúdó nő.Ezért gondolom,hogy a szülésznő akkor tud igazi támaszt nyújtani és akkor hiteles ha már maga is szült.
Az orvos meg csak mondja:ez nem fáj annyira.Mintha tudná,mintha átélte volna egyszer is.Az orvosnak a legnagyobb alhasi fájdalmat valószínűleg egy szorulást vagy hasmenést követő görcs okozhatta. :D :D
Nagyon szivesen lettem volna a Csilla helyében akkor.Asszem ő is az enyémben. :D :D :D :D :D
Egyébként nagyon ügyesen csinálta végig.Hiába ő már rutinos szülő. :D :D :D
Zoé,hogy van?Mocorog sokat?Szeretni fogja a kosárlabdát,mint az apukája?Kicsit megrohantak a régi emlékek mióta Gyula neve és személye felmerült.Vajon emlékszik e rá ki volt akkor az én vágyam tárgya?Mi csak Jean-Claudenak hívtuk. :D :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Na tököm megint itt vagyok már egyszer nekiálltam írni képeket is raktam már fel erre elkellett vinnem Levit aludni(5-perc)Apa már itt is termett és törlődött minden!Alig voltam ideges!!

Esztermami!!Biztos tök jó lett a falatok az egy nagyon jó szín!Biztos kinövi Vince ezt a kényes bőrdolgot bár erről Vero tudna neked beszélni,mert Áronnak is kényes volt a bőre!!Tényleg merész vagy nekiindulni Vincével kettesben!!Bátor vagy!!!! :lol: :lol:

amica!Nagy édes Ágnes baba és szerintem tiszta apukája!!Gyönyörű és hatalmas kislány!!Ovitéren miujság?? :lol: :lol:

rik!Jobbulást neked aztán nemám megfertőzöd a lányokat!!!!Mert dádá lesz!! :lol: :lol:

Eszti!Akkor nekem is ez a fajta igénytelen kell majd!! :lol: :lol:
Jó a kép a gyerekekről!!Nektek van otthon valamiféle háziállatotok?Lehet ám,hogy már írtad,de rövid az agya[size=12]
Drága Viol!Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!![/size]m!! :lol:

Kép Kép Látod?Te vagy a király!!!!!!!! :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Kép Nagyon boldog keresztelőt neked mindíg tedd boldoggá a szüleidet!! Kép
Vendég

esztermami!Szerncséd,hogy Vince ilyen jól bírja a hosszú utat,mert ha olyan lenne mint Levi meg lennél áldva!Ha hosszabb útra megyünk(haza)Hátul kell vele utaznom(utálok hátul utazni),mert különben végig ordítja azt két órát!szóval nagyon rendes kiskrapek Vince,hogy ilyen békésen tűri!!
Jó kis sztorid volt az uttal,de hát ugye kellenek az embernek ilyenek,hogy legyen mit mesélni!!Mi finom lesz az ebéd?Én ma nyulat csináltam tegnap kaptunk a kersztaputól egy kb. 5kilósat(Levi kedvence volt ha lementünk mindíg ment a nyuszikához etetni)fincsi volt!!

Eszti!Nagy kosár rajongó voltál?Én is!Szabad tudni ki volt a favoritod?Én is úgy szeretnék a barátnőm mellett bent lenni és remélem,hogy otthon leszek mikor szülni fog,met akkor bemegyek vele!!Szeretném támogatni mindenben,segíteni neki ahogy ezt te tetted a Csilával!! :lol: :lol:

Na itt van az öcsém két hörcsöge akkor már én is megmutatom!!
Most épp lassan csere lesz a hörcsögök helyett egy vadászgörény veszi át az uralmat!!

Ágival mi vanNOlyan rég volt már!!És Niki?Még mindíg rossz a gépük?!!! :? :? :?
Vendég

Ja lemaradt a hörcsögös kép ha még megvan!! Kép

Niki a babatali óta igen eltünt!!Vagy csak nekem tűnik úgy?
Vendég

Gabó,
nagyon megértem a dühödet, nálun sikerült mostanra kb. oda jutni, hogy néha eszébe jut megkérdezni, hogy bezárhatja-e. Amúgy most már 2 gép is van itthon, csak, hogy mindketten ideférjünk, különben menne a perpatvar.

Majd lefotózom Vince szobáját, bár ma néztük, hogy kevés festéket vett Tamás és egy kicsit foltos, de most már ezt is dekornak vesszük, mert visszarandeztük. Úgyis teszek képeket a falra.

Ha hárman utazunk, tehát Tamás vezet én is mindig Vincével ülök hátul. Miért nem szeretsz ott utazni? Rosszullevős vagy? AZ az igazság, hogy én nagyon szeretem, ha visznek, mert csak bámulhatok ki az ablakon - ha nem kell Vincével foglalkozni - és álmodozhatok. A Győr és Sopron közötti szakaszon, ami szerintem horror néha látunk nyulat, özeket és nagy madarakat. Az jó.

Rakott karfiolt csináltam, férjem és Vince kedvence. Hú, de a nyúl nagyon finom lehet. De jó Nektek, hogy kaptok én eddig csak vendéglőben ettem nyulat :( , azt sem tudnám, hogyan kell hozzányúlni, de húsa, tudom nagyon finom. Nem csoda, hogy Levi is szereti.

KépKép
KépKép
esztermami

most szaladok takarítani, porszívózni, mert ha Vince itthon van nem lehet. Kétségbeesetten ordít egyfolyátban, ha meghallja a hangját. A Ti babóitok is ezt teszik?
Nem tudom, mit kéne vele csináljak.
Most elvitte az apja biciklizni.

Majd este megint jövök.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok.

Megint csak egy pár percre ugrottam be,hogy én is tegyek hörcsögös képeket :D : Kép

Kép

Majd este jövök,Apa úgyis dolgozni megy már megint :(

Kép

Kép
hajnus

Ja,Nikinek szerintem jó a gépe,mert visszajelzett nekem iwiw-en :shock: Úgyhogy nem értem.

Kép

Kép
hajnus

Eszter,
biztos nem lesz AFP-s papír!!! És ha lenne is azt mondanám ne foglalkozz vele. Szinte senkinek nincs gond akinek jött!!!
Jaj remélem tényleg összefutunk!! Ha minden igaz páromat is megismered, mert elkéreszkedik előbb a munkahelyéről, ő is szeretné látni Zoét!
:lol: :lol: Eddig is minden Uh-ra eljött velem. Addig is tehetnél magadról fényképet, mert a madarak azt csiripelik nagyon fiatalos vagy és meg se ismerlek a képed alapján ami fennt van!! :wink: :lol:

Eszti,
Hát ha Zoé is olyan kosár és fociőrült lesz ,mint az apukája, akkor meg leszek áldva asszem!! :lol: :lol: Már nem jár kosarazni a haverjaival, de ha éppen nem dolgozik vasárnap 1,5 órát elmegy focizni. Szegénynek nem sok ideje marad ilyesmire, hétvégén is dolgozik szinte mindig! Nosztalgiázni ő is szokott!! :lol: :lol: :lol:
Jean-Claude-ről még nem hallottam, de lehet, hogy mesélt róla, csak nem így hívta!! :lol: Most is dolgozik, de meg fogom kérdezni este!! A Szöcskét említette, mert őt én is ismerem, a boltban ahol dolgoztam volt szerencsém megismerni.
Zoé jól van köszi! Focista lesz apja szerint! Hihetetlen miket művel!! Bár egy picit aggódom, mert Gyula nagyija ma említette, hogy mintha leszállt volna a pocakom. És sajna nem ő az első aki ezt az elmúlt 3 napban észrevette. Úgyhogy picit zizi vagyok, ugyanakkor tudom, hogy az is okozhatja, hogy eddig keresztbe feküdt, mostanában meg szeret fejjel lefelé.
:?
Ráadásul lehet, hogy paranoiás vagyok, de már egy hónapja is mikor kérdezgettem Zoét, hogy mikor fog születni, akkor bulizott amikor október végét,november elejét mondtam. Mások is látták, és többször megismételtük!! :? :? :shock: Úgyhogy abban reménykedem, hogy csak véletlen mozgások voltak azok!!

Gabó,
a vadászgörény imádni való, de olyan mint egy gyerek. Rengeteg törődést igényel, különben depressziós lesz!! Nagy tolvaj volt a miénk: 3 másodpercig nem néztél rá, és a mobiltelefon meg a távirányító már a szekrény mögött volt egy százascsomag zsepi és egy szelet csoki társaságában. :lol: :lol: :lol: Egy cseresznyével órákig elfocizott!! :lol: :lol: És imádott bebújni a gatyám szárán, felmászott és kinézett a pulcsim nyakán! :lol: :lol: Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

esztermami!!Nem vagyok rosszullevős csak egyszerűen utálok hátul ülni!Én Levi mellett csak akkor tudom élvezni a tájat még hátul is ha alszik!!Ú,de régen csináltam rakottkarfiolt!!Igen ebből jó itt a hegy,hogy hozzájutunk efélékhez.
Nálunk Levi imádja a porszívót.Ez nem tudom honnan jött neki,de élvezi!!Ő a számítógépre allergiás arra akkor ha ideülök!!

Micsoda hörcsögtali van itt kérem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajnus!Nem értem én sem miért nem!!! :lol: :lol:

Nitta!A hasleszáláshoz csak annyit,hogy nekem kb.32-hetesen leszált és 39-re szültem.Én nem nagyon szeretem a vadászgörényt,de az öcsém megvan érte veszve! :lol: :lol: Így képen nagyon édes! :lol: :lol:
Vendég

Úgy várom már Dorkáról a keri képeket!! :lol: :lol: :lol: Izgatott vagyok!!Biztos gyönyörű volt Dorka.
Vendég

Sziasztok! :)

Most van vége a napnak, de még Dorka nem pancsizott... Jó és szép volt minden, el is fáradtunk, Dorka baba tényleg szép volt! :)
Köszönöm a szülinapi köszöntőket is, nagyon aranyosak vagytok! :)
Kép sok készült, ma még nem, talán holnap teszek fel. Na jó, lehet, hogy ma még egyet...
Találkoztunk Andiékkal is, Mártonnal és Jankával voltak, nagyon szépek voltak, kis csinik! :)
Pusz, majd holnap vmikor jövök! :)

nadine81

Kép

Kép

Kép

Kép

Egyelőre ennyi, holnap folytatom! :)
Szegénykémnek nem ám rövidgatyája volt, hanem mindig feltűrődött neki, ahogy fogtuk! :D

Sziasztok! :)

nadine81

Nadine!Nagyon szépek voltatok és hát Dorka baba....!!Gyönyörűűűűűűűű!!!Itt már jó a hajad már nem furi!!De a csíkos jobb volt ám!
Nagyon csini a rucija is!!
Kik lettek a keresztszülők?
Vendég

Viol:Boldog szülinapot!!!

Kép

Gratula Dorkának a keresztelőhöz!Nagyon csini kiscsajszi!

Ja,nekem is jobban "tetszettél" világos hajjal!

Most ennyi,mert megyek lerakom Dávidot!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Viol,

tényleg nagyon szépek voltatok!! és DOrka tényleg csodaszép volt!

Gabó, de jó Neked, hogy Levi szereti a porszívót! Nem mintha én szeretnék porszívózni, de muszáj!! :cry:

Tényleg mennyi hörcsög van itt. Őszintén szólva én nem nagyon komálom őket, bocsi a rajongóktól. Nem is tudom miért.

NItta!
lesz kép ígérem és remélem, találkozom Veletek. AZ én uram nem valószínű, hogy el tud jönni - bár örülnék, de hát úgyis már második gyerek :wink:

jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó estét!

Viol,Dorka tényleg gyönyörű kis királylány!!

Eszter,én sem vagyok túlzottan hörcsög-rajongó.Isti szeretett volna vmi állatot és ez tűnt a legideálisabbnak.Most épp nics,de szerintem lesz még biztos.

Gabó,láttam,hogy Kanizsán tombolt vmi nő,még a tűzolók is kimentek.Először azt hittem te voltál.Hogy így kiakadtál Apára amiért kitörölte amit írtál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti,tök aranyos Szonja ezzel a hajjal :) Mármint a fonattal. :)

Amica,de drága a kis Ágnes!Micsoda jó húsban van! :) Meg kell zabálni a comjait :) Hány kiló most?

Rik,mizujs?Hogy vagy??

Rólunk annyit,hogy maradtak a tuják,de jövő héten lesz egy lakógyűlés,mert képesek összeveszni azon is hogy milyen játékokat meg milyen fákat vegyünk.Röhej.
Bence megtanult pohárból inni.Olyan aranyos,úgy tetszik neki,hogy 2szer annyit iszik,mint eddig és az üvegből már nem is hajlandó.

Mára ennyit,nem jut eszembe miket akartam.Azt hiszem jegyzetelni fogok. :D

Jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Viol, elfelejtettem :oops: :oops: :oops: :oops: , csak a keresztelő maradt meg bennem :roll:
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap is megyünk :wink:

Hajnus, 1hónapja volt öt kiló, majd csütörtökön megyünk oltásra akkor megmondom mennyit hízott :lol:
Ebben az utóbbi zűrös időben védőbe sem jutottam már el.

Eszti, majd valahogy összehozzuk a sapis dolgot :wink:

Eszter, tegnap este kicsit itt ültem magamban, átgondoltam az elmúlt hónapokat, éveket, a terhességeket, unokákat, ennyi volt :wink: Biztosan találkoztok holnap Nittával, hiszen csak egy uh-s vizsgáló van!

Nitta, 36hét. Nem volt vészes Ágnes szempontjából, lélegeztetőre került rövid időre, majd pár napra maradt inkubátorban, de amikor 37hétre szültem Jankát simán az osztályra adták mellém. Addig mindenképpen ki kell húzni :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
Nitta,

én értettem valamit félre, nem 19-én fogunk ott találkozni??

na tényleg megyek. jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó reggelt!

PETRÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Tombolt!!!Hát nem én voltam!!Én nem láttam!!
Ezek a lakók.............!Na részben ezért nem akarunk panelba menni!!
Nagyon ügyi Bence!!! :lol: :lol:

Boldog névnapot Petra!!!
Vendég

Eszter,
:lol: :lol: :lol: Nem értetted félre, nem holnap, vagyis ma, hanem tényleg 19.-én megyek 1 órára Uh-ra!!!!
Nem hagyom, hogy elkerüljük egymást!!:lol: :lol: :wink:

Viol,
gyönyörű a baba és gyönyörű a mama!!!

Most nincs időm írni, szép napot mindenkinek!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!Boldog névnapot Petra!
Eszti!Hát nemtudom ,hogy van-e valaki a pocakomban,ugyanis öt napja kellet volna megjönnie de még mindig semmi.Majd kiderül.Ha hétvégéig nem jön meg ,veszek tesztet.
Viol!Helyesek vagytok nagyon!!!Dorka igen édes!!!!!
kola2

Zsani!Nagyon drukkolok neked,hogy ne jöjjön meg és kistesó legyen benned!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Petrának Boldog Névnapot!!!!

Kép

Zsani:Jó lenne,ha lenne pocaklakó!!!Szurkolunk!!

Jaj Gabó neked is!!!!

Sajna megint mennem kell.Ez a gyerek kikészít,hogy csak 1 órát alszik egy nap.Ja és este fél 10-ig nyomja és szaladgál.Hihetetlen.Hétvégén voltunk egy ismerősünknél.3 éves a gyerek és 3 órát alszik délután egyhuzamba.
Na most idehozta nekem a zsemlészacsit,amit vettünk és "elmesélte" nekem,hogy ő azt kér.De most ebédelt.Nem baj,addig nyugton van.Nyugton?Ezt is menet közbe eszi.

Mióta elkezdett menni,mintha felhúzták volna.

Viol:Jól eltelt a keresztelő?Nálatok volt a kaja?

Na most elfogyott a zsemle,mennem kell,mert különben ő jön ide és abból semmi jó nem származik.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Te vagy az én sorstársam!Levi detto mint Dávid!!

Dobok fel pár képet most csináltam it voltak felfürészelni a kersztapuék fáját!!
Kép Kép Az elmaradhatatlan seprű ha kimegyünk ez az első amihez nyúl és amíg kint vagyunk húzza maga után.Itt bent pedig rákapott a felmosóra!!Nemhiába takarító lesz a gyerek!
Kép
Vendég

Na a Levi aludt kemény 3/4 órát!!Fasza!!
Vendég

sziasztok cajok!

nagyon szépek ezek a babák,fiúk,lányok,mindenki.
nálunk meg zóra pakolásával vannak gondok.apa utálja,hogy elvesz a könyvespolcról néhány mikönyvünket,de ő meg imágja azokat lapozni.meg mióta kiürült a lakás,a többiek suliban,oviban állandóan követ,nem tudom "lerázni" magamról.jó lenne már,ha megszokná,hogy egyedül kell játszania délelőtt.nekem szerencsére napközben mindhárom jó alvó(szecső már nem alszik délután :wink: ),de éjjel meg sokszor felébred(tek)nek.míra akkor kezdte átaludni az éjszakát,hogy abbahagyta a cicit,kb 20 hónaposan.na ha zóra is ilyen,akkor még van egy jó félévem a nyugodt éjszakákig :cry: :cry: :cry: :twisted:

ott már vacak idő van?olyan jó volt ez a szép napos idő,de már mondják a lehülést.szép napot nektek!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Mi van csajok,nem jön senki?Ráérek most.Dávid MÁSFÉL órája alszik.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?