Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Drága Kizsó!

Sokat gondoltunk Rád! Gyógyuljon meg ez a bibi mennél hamarabb! :P
Nagy ölelés Neked!

Kép

KépKép
amneris

Sziasztok 30-as lányok!

Én azért öregebb vagyok! :wink: 34 éves 5 hónapos! :lol:

Steif! Lehet, hogy te leszel a főnök? Vagy volt valaki, ha jól emlékszem, aki nem árulta el a korát! :D

Aandika! Remélem, hogy gyorsan rendeződik a jogi procedúrátok. Ha a gyámhivatalnál van már a papír, akkor elvileg már lehet is hozni a határozatot. Kb. 1 óra meló iktatással, mindennel együtt! A környezettanulmány megvolt már?

Tvera! Örülök, hogy gyógyulsz! Nagyon erős lány vagy!

Triza! Nem kérdeztél rá, hogy másodikak vagytok-e? :lol: Az vicces lenne! :twisted: :evil:

Lányok! Nem tud róla valaki, hogy mi van a különleges sorban? Egy kismama sincs? Aki tud v.mit, kérem, hogy tegye közzé!

Jó éjszakát mindenkinek:
Judit
struga2

Sziasztok 30-as lányok!

Én azért öregebb vagyok! :wink: 34 éves 5 hónapos! :lol:

Steif! Lehet, hogy te leszel a főnök? Vagy volt valaki, ha jól emlékszem, aki nem árulta el a korát! :D

Aandika! Remélem, hogy gyorsan rendeződik a jogi procedúrátok. Ha a gyámhivatalnál van már a papír, akkor elvileg már lehet is hozni a határozatot. Kb. 1 óra meló iktatással, mindennel együtt! A környezettanulmány megvolt már?

Tvera! Örülök, hogy gyógyulsz! Nagyon erős lány vagy!

Triza! Nem kérdeztél rá, hogy másodikak vagytok-e? :lol: Az vicces lenne! :twisted: :evil:

Lányok! Nem tud róla valaki, hogy mi van a különleges sorban? Egy kismama sincs? Aki tud v.mit, kérem, hogy tegye közzé!

Jó éjszakát mindenkinek:
Judit
struga2

Kizsó, mielőbbi jobbulást. :lol:

Aandika, remélem minden rendeben zajlik, és hamarosan otthon lesz a kisfiatok. Szurkolok nektek.
Nem irigyellek az "együttérző kollégák" miatt, ritka érzéketlen, és önző társaság lehet.

Rkata, nem biztos, hogy te viszed a pálmát. :lol: Én már túl vagyok a 20 éves érettségi találkozón. :lol:

Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
atan

Atan, Rkata!
Jaj de jó , kezdem magam fiatalnak érezni! :twisted: :twisted: (Most már megnéztem a táblázatot, vannak még nálatok is rangidősebbek.) :wink:
steiff

Kislányok, Ti provokáltok engem ezzel a harmincéveskori nyavalygással??? :twisted:
mera

:mrgreen:
naugye. Steiff már megnézte :wink:
mera

Atan!
Már annyiszor akartam írni: akárhányszor megnézem a vonalzódat elakadok, nekem annyira hihetetlen, hogy a fiacskád nem 5-6 éves, hanem csak 3.
steiff

Steiff, ezen a bölcsis képen túlságosan komoly, biztos ezért tűnik idősebbnek. :lol: A viselkedése alapján (hiszti, feleselés, nem fogad szót) egyáltalán nem több mint 3,5. :lol: :lol:

Mera, tudtam, hogy te is hamarosan jelentkezel. :lol:
Megnéztem én is a táblázatot, és most látom, hogy leszorultam a dobogós helyről, ami nem baj. :D
Kép

Kép
Kép
atan

Atan: Nem érdem, csak állapot :?

Az vigasztal, hogy Ti is lesztek ennyi idősek :lol:
mera

Mera: :lol: :P Az tuti, hogy leszünk annyi idősek, és ráadásul nem is számít. :lol: Én sokszor élvezem hogy már ennyi idős vagyok. :lol: Mondjuk 80 évesen nem biztos, hogy így fogom érezni, de még az is lehet. :lol: Majd megyek görkorival az unokák után. :lol:

Kizsó:Zsófinak nagyon érdekes lehet ez a bibi. :wink: Kívánom, hogy gyorsan múljon el.

Sziasztok! :lol: Megyek és értelmezem a rossz álmomat... Azért levelezek már ilyen korán. :roll:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Aandika:
Igen,mondhatom hogy gyógyulok!Tegnap de.voltam a nőgyógyászomnál,végre meglett a szövettanom eredménye,minden renben van.A doki mondta műtét után hogy biztos nem lesz semmi baj de ténylegest csak az eredményeim után tud mondani.Az áll benne többek közt hogy már elkezdődött a bevérzés!Hát tényleg mákom volt hogy időben megműtöttek!

Tirza:
14-én sem leszünk itthon kihasználjuk a betegácsimat és találkozunk egy lánnyal akit az endős fórumon ismertünk meg.Skype-n már nagyon sokat beszéltünk(minden nap :lol: )és múlt héten találkoztunk Balatonföldváron.Nagyon jól sikerült,teljesen olyan volt a találkánk mintha ezer éve ismernénk egymást!7órát pofáztunk végig :lol: !Megbeszéltük hogy 13-15-ig elmegyünk a nyaralójukba horgászni!Imádom!Ő most van túl az első inszeminációján.

Kajla:
Meg fogom keresni!

Struga2:
Erős lennék?Nem tudom!Minden ismerősöm ezt mondja,lehet hogy nekik van igazuk!Én néha nagyon magam alatt vagyok,de próbálok nem gondolkozni a velem történteken!Ha rágódnék rajta biztos bediliznék!Mikor az orvosom elmondta a szövettan eredményét hogy nem rákosodott el,mondtam is azt már nem tudnám elviselni!Eleget vert így is a sors!Most már csak jó történhet velem(ünk)!

Valaki írta hogy hogyan reagáltak a munkahelyén a dolgaihoz!
Engem csütörtökön hívott fel a főnököm és az első kérdése nem az volt hogy vagyok hanem mikor megyek dolgozni!Mégis mit gondol?Nyaralok? :evil: A kolleganőimről már nem is beszélek! :(

Tegnap megvolt az osztálytalálkozónk!Nagyon jól sikerült!Nézegettünk régi képeket,volt olyan ahol nem ismertem magamra :D !Hihetetlen hogy ennyit változtunk,felnőttek lettünk :lol: !Megbeszéltük hogy sűrűbben fogunk talizni.Erre azért nagyon kíváncsi vagyok :D :lol: !
tvera

Tvera: Nagyon örülök, hogy a szövettan jót mondott nektek, és most már tényleg csupa-csupa jó dolog fog veletek történni! Ha beadjátok a papírokat, akkor tuti hogy egyszer csak szuper érzés lesz! Igaz a várakozás során lesznek még hullám völgyek, mikor elkezdtük úgy örültem volna ennek a sorszámnak, aztán most meg el voltam kettyenve, hogy még nem vagyunk 100 alatt. :roll: És tudom hogy butaság, de tényleg. :roll: És mégis azt éreztem. De most már hála Jinynek össze szedtem az agyam. :lol: Én is úgy várom már az osztálytalit. :lol: Igaz volt egy bariném még ovis korból és most találkoztunk, ő is oszt társ lett. Annyit nevettünk, mert a mamája is ott volt, és kérdezte, hogy emlékszünk-e még hogy szöktünk meg az oviból a cirkuszba. Hát nem lehet elfelejteni, amikor a rendőrség keres valkit.. :lol: :P akkorákat nevettünk. :lol: :P Azóta se nagyon voltam cirkuszba, igaz akkor sem volt, csak mi találtuk ki hogy bizti van, de mi aztán csináltunk cirkuszt ingyen. :P :lol:

KépKép
ancsúr

Mera, remélem nem bántottalak meg, én úgy gondoltam, hogy biztosan jelentkezel, hogy erősítsd a harmincon túliak táborát. Egyébként sokszor emlegetjük a barátnőmmel, hogy anno mikor középiskoláskok voltunk nekünk a 30 év körüli már öregnek tűnt, most már nem így gondoljuk. :lol: :lol:

Kép
Kép
atan

Próbáltam lapulni az 1969-el, de a szemfülesek úgyis megnézték a táblázatot! :lol:
Én is Kata...., de nem érzem magam annyinak. És csak ez számít nem? :wink:
Szóval kéretik hely azon a dobogón, holtversenyben! :lol:

Kizsó, gyógyuljál! Gyógysugarak mennek:++++++++++

Mennem kell, mert Balázs imádó-derbyt!!!!!( eredeti idézet ) tart Zsófival, apa pedig palacsintát dobál a plafon felé mindenki örömére..... :lol: Mindkettő legalább 2-es veszélyességi fokozat!!!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Azon a dobogón jut nekem is hely a 63-al! 81-ben kezdtem az egyetemet. Mindenesetre a lányok nem hagyják, hogy elhaggyam magam, igencsak fiatalos, fitt anyukának kell lennem, két ilyen kismanó mellett!

Kép

KépKép
gilice

Sziasztok kis- és nagylányok! :lol: :lol:

Én a munkahelyemen még nem mondta egy szóval sem, hogy mire készülök. Egy-két embernek hintettem el, de úgy látszik, ők tényleg tudnak titkot tarani. :shock:

A szakvizsgámra a maradék 8 nap szabimat is kiveszem 2 hét múlva. :cry:
Mit fogok csinálni, ha mégis indulni kell?????
Kérek szépen ötleteket! :wink:

Olvastátok, hogy ma szül a 40. kismama a gólyhírrel! Szuper hír!

Sziasztok:
Judit
struga2

Mirosz

Nálatok mi újság?
Priviben is írhatod!
petyaanya

Gilice: nem mondtam volna meg Rólad! :lol:

Ggabszi: melyik hónap? (Én nem vagyok benne a táblicskuban, úgyhogy nem tudtam lesni. :) )
rkata

Struga2:
Szerintem hirtelen nagggyyon rosszul érzed majd magad... :-)

Akkor én az 1973-al? Amikor elkezdtem dolgozni én voltam a legfiatalabb, most meg... 2 gyermekes anyuka!!! :-)

Végre ITTHON VAGYUNK!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kedves Marcianyu!

Nagyon örülök, hogy minden OK!
Gabika a gólyahír fórumra még azt is feltette, hogy mikor indultok haza!
Akkor már tudtam, hogy ez sikeres örökbeadás volt és Lili haza talált!

Te kis 1973-as kislány, gratulálok!!!!!

Judit
struga2

Marci-Lili-anyu: Hatalmas gratula nektek! És majd gyere meséld el milyen volt az első közös éjszaka! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Drága Marcianyu! :P

Sok boldogságot az új életedhez!!!!

KépKép
amneris

Szaisztok!

Marci-Lili-anyu!
Gratulálok a picihez! Sok boldogságot kívánok az új családtaghoz!

Ancsúr!
Köszi, hogy írtál. Akkor lehet, hogy majd összehozunk egy talit Szegeden.

Minden Jót!

Zsu
nagyzsu

Kizsó, Tvera
Jobbulást nektek! Gyógyuljatok meg hamar!
Kizsó :wink: Simi a bibidre!
Kép

Rvan
Sokat gondolok Rátok! Nagyon drukkolunk!
Kép

Süni a 79-es :wink:
renóca

Aandika
Most nagyon nehéz nektek, de minden nappal közelebb vagytok az együtt töltött első éjszakához. Szorítunk Nektek nagyon! :P

Valaki kérdezte hol vettem az anyagot :oops: Sajnos nem emlékszem ki, bocsánat.
Gödön a 2-es út mellett van egy nagyon jó kis rövidárú bolt. 650 volt métere. Ha valakit érdekel a pontos cím, privát szivesen elküldöm.
A szőnyeg pedig igazából padlószőnyeg. Vácon vette Robi. A maradék padlószőnyegeket beszegik és így árulják. "Olcsó" volt, 10.000Ft, így nem fogjuk sajnálni ha kiönt rajta valami kimoshatatlant. :P

Jó éjt
Süni
renóca

Szia 1973-as Marcianyu!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
Puszil, az 1973-as Vivi! :D

Kizsó, Tvera! Gyógyuljatok meg! :wink:
Kép

Kép
vivi1

Sziaszok!

Jó sokat írtatok, öröm volt benneteket olvasni.

Én 71-es vagyok és 35 évesen nagyon jól érzem magam a bőrőmben, nem is szeretnék 20 lenni.

Már nagyon várom a Sződi talit!

Vivi
Mizújs? Rég írtál magadról!

Késöbb jelentkezem, most vár a munka.

Tviky

Kép
tviky

Szisztok lányok!

Nem tudom, emlékszik-e még rám valaki, érdeklődtem nem olyan régen nálatok, az anyagiakkal kapcsolatban, hogy milyen bejelentett jövedelem kell az alkalmasságihoz. Hát, sikerült telefonálgatnom, és kiderült, hogy a TEGYESZ tényleg nem kér a jövedelemre vonatkozóan semmit (elég a körníyezettanulmány nekik). A gyámhivetel kérhet munkáltatói igazolást. Szóval ezeken a híreken nagyon felbuzdultunk, és pénteken megyünk a Tegyeszhez elkezdeni intézkedni, jelentkezi.
Annyira örülök most ennek, hogy azt el sem tudom mondani.
És ami még jobb hír: beavattuk a szülőket a tervbe, és mindkét oldalon maximális támogatást, szeretetet és segítést kaptunk.

Bocs, hogy ezt mind rátok zúdítottam, de olyan jó valaki(k)nek leírni a gondolataimat. Hamarisan én is közétek gartozom, persze csak ha nincs ellenetekre?

Marci_lili_anyu mesélj kérlek, ha lesz időd.
Mindenkinek nyugodt, türelmes és boldog várakozást, vagy boldog babázást kívánok!!!

Noanko
a.noanko

a.noanko
Nagyon örülünk neki, hogy itt vagy és, hogy elkezdtétek a "procedúrát". :D Ez tényleg hatalmas öröm és főleg ha a szülők mind a két oldalról támogatnak!!!!!!!!!!! Szerencsére nekünk is így volt. Nagyon drukkolunk nektek, hogy minden rendben menjen. Melyik alapítványhoz fogtok jelentkezni? Újszülött babát szeretnétek? Kisfiút, kislányt? Bocs, ha egy kicsit sok a kérdésem, nem muszáj rá válaszolni, csak egy kicsit kíváncsi vagyok... :lol:
Ezzel a lépéssel közelebb kerültetek ahhoz, hogy az álmotok teljesüljön és legyen egy kis tündér babócátok. Kíváno nektek, hogy minden sikerüljön és kitartás!!!!!!
Írogass, ha van időd. És ha bármi kérdésed van, nyugodtan tedd fel, szerintem mindenki, aki tud, szívesen válaszol rá :)
Tirza!
Hahó, merre vagy? Olvastad Kavicskáék levelét????? Annyira örülök neki!!!!!!!!

KépKép

Sziasztok!
obea

Szia Obea!

Hát az, hogy kisfiú vagy kislány, nekünk teljesen mindegy!!! Most úgy gondolom, hogy ahhoz viszont, hogy újszülött legyen, ragaszkodunk. De még ez is változhat.
Ti is csak újszülöttben gondolkodtatok?

Alapítványt még csak a Gólyahírt ismerem, azt is csak Tőletek nagyjából. Egyszerre csak egyhez lehet jelentkezni, vagy többhöz is? Hol lehet róluk tájékozódni?

A Góloyahírből a múlt héten beszéltem egy nagyon kedves hölggyel, hívott is, hogy menjek el a 21-ei találkozóra.

Noanko
a.noanko

Noanko!

Alapítványoknál én úgy tudom, csak újszülöttet lehet örökbefogadni, csak nyílt örökbefogadással. Mi a TEGYESZ-hez is jelentkeztünk és ott 1,5 éves kort írtunk be felső határnak. Úgy gondoltuk, hogy először ha lehet, aránylag az elejétől szeretnénk megtudni, milyen is a gyermeknevelés. Nagyon örülünk, hogy újszülöttet kaptunk, de következő babának szívesen elfogadnánk 1, másfél éveset is. :)
A Gólyahír szerintem is a legjobb, de egyébként a következő oldalon többet megtudhatsz az örökbefogadásról és a többi alapítványról: orokbefogadas.lap.hu
Én úgy tudom, azt szeretik, hogyha csak egyhez jelentkezel.
Szerintem is menj el a Gólyahíres talira, biztos nagyon jó lesz megismerkedni olyan emberekkel, akik hozzátok hasonló helyzetben vannak, láthattok majd élő példákat, ezeket a csodálatos picurkákat, megkérdezhetitek mások tapasztalatait. Szerintem nagyon jót fog tenni :) Hajrá!!!

Jó készülést és várakozást :)
obea
KépKép
obea

Obea!
Már egyszer írtam neked, de nem válaszoltál. :( Na szóval:jól emlékszem, hogy te eredetileg fehérvári vagy? Olyan ismerősnek tűntél a korábban ide feltett képről, merre laktatok (már ha tényleg földiek vagyunk)? Ja és mi van Kavicskáékkal ( ha nem titok)????? Csak nem valami jó hír???

Ma én vagyok depis. :cry: :cry: Voltam a gyerekekkel dokinál és láttam egy olyan édes csöpp pici lányt!! Csak néztem, ahogy az anyukája felöltöztette és arra gondoltam, hogy nekünk már sose lesz ilyen picurkánk... Jó tudom fogjam be a számat, már van egy rakás gyerekem, de akkor is......

Tirza!
Nem kérdezted még meg, hogy hányadikak vagytok?
steiff

Sziasztok!

Obea!
Itt vagyok, csak kora reggel vidékre kellett menni, és csak most értem vissza.
Naná, hogy olvastam, nagyon megörültem nekik, már tényleg alig várom, hogy jelentkezzen bővebben. :D De hát nagyon jó elfoglaltságuk van! :wink:

Tvera!
Örülök, hogy jó lett az eredményed. :)

A.noanko!
Örülök, hogy elindultatok ezen a nagyon szép uton. :D És örülök, hogy itt vagy. :D

Tegnap csak olvasgatni volt időm, mert sokat dolgoztunk. Jókat nevettem a korversenyen, nagyon aranyosak vagytok. :lol:
Tegnap kész lett a fatárolónk, teljesen közös családi munka lett, én találtam ki, hogy legyen, férjem megtervezte, apukám és a férjem tegnap összeácsolta, én délután a farészt lefestettem. Gyönyörű lett szerintem. Ja és anyukám főzte az ebédet, öcsém meg apukám az alapanyagot vették meg. :lol: Milyen jó egy nagy és összetartó család!
Nekiálltunk végre a hálószobánk festésének, vagyis még csak javítgatja a férjem a hibákat. Szombat reggelre megálmodtam a falszínt is. Elég vad lesz, mert csokibarna színt kevertettünk ki. :shock:

Süni!
Azt hiszem én kérdeztem, mert nagyon tetszett mind a kettő, de ha Gödre kellene menni, akkor inkább keresgélek itthon, úgyis még ráérek. :cry: :cry: :cry:

Kép
tirza

Steiff!
Ezer bocs, egy kicsit figyelmetlen vagyok, sajnálom. Pedig emlékszem, hogy írtál, és válaszolni is akartam rá... Csak hát... Úgy látszik ilyen rövidtávú a memóriám :roll:
Szóval nem fehérvári, hanem sárbogárdi vagyok. A szüleim még most is ott laknak. Én elkerültem Pestre gimibe és fősulira is odajártam. Nem tudom, honnan lehetek ismerős... Voltam már egy párszor Fehérváron, de nem olyan gyakran. Te mit gondolsz?

Itt üzenem mindenkinek, ha nem válaszolnék valamelyikőtök kérdésére:SZÓLJATOK RÁM!!!!!!!!!!!!!!!
Néha egy kicsit feledékeny vagyok... :roll:

obea
obea

Noanko: a Gólyahír nem alapítvány, hanem egyesület (leírom, mert Gabika úgyis kijavítana :lol: :lol: ), a Bölcső működik alapítványi formában. A Gólyahírnél nem kizáró ok, hogy máshol is jelentkezzetek (szerintem ugyan nem érdemes, de ez az én véleményem :) ), a Bölcsőnél viszont tudtommal igencsak nem veszik jónéven.
Igen, nálunk is a gyámhivatal kérte csak a jövedelemigazolást, de már csak az öf. procedúra során, a kihelyező határozat meghozatalakor, előtte nem. Tehát az alkalmasságnak a minimálbér nem kizáró oka, szerintem formalitás csak az igazolás megléte.
rkata

Szasztok!

a.noanko: AZ örökbefogadás.lap.hu-n mindent megtalálsz,így az ezzel foglalkozó egyesületeket és alapítványokat is!
csöpke

Obea!
Jaj ,de jó! Jaj, de jó! :lol: :lol:
steiff

Sziasztok!

Moncsi3 az email-re válaszolok: - Velem még nem találkoztál, de szeretlek! :lol: :lol:

Kizsó! Hogy vagy? 21.-én ott leszel a talin?

Deva, gratulálok Zolikához! :D

Rvan! Már csak 16 nap!!! :wink:

Kajla! Szép gólyát küldtél, köszönjük! Remélem karácsonyra megérkezik hozzánk! :?

Tvera! Nekem is a nőgyógyászati problémám endometriozis, mellette immunbeteg is vagyok. Lombikot én sem szeretnék már, elég volt 3-szor :!:

Tviky! Gratula a vizsgához, ügyi vagy :!: :wink:
Még mindig taknyos vagyok, nem tudok kimászni belőle. :?

Kép
vivi1

Tirza!
Megbeszéltük, hogy karácsonyra babát szeretnénk, emlékszel?!
Baba sehol, mindjárt karácsony, én meg egyre depisebb vagyok :!: Nálad mizújs :?:

Kép
vivi1

Ma esti kedvenc képeim: :)

Kép

Kép

Jó éjt nektek!
obea

Kedves Lányok!

Azt hiszem tartozom nektek annyival,hogy leírom mi történt ma,hogy ne a saját hanem más kárán tanuljatok!!!
Tehát egy hónapja várjuk kb,hogy a vsz anya személyije,ami lejárt elkészüljön,mert csak úgy intézhetjük a családbafogadást.
Ma már 100x-ra jelentkeztem be az ügyintőzöhöz,de a vsz anya ma is azt mondta,hogy még nincs készen az új személyije.
Van egy ismerősünk az okmányirodában és kiderült,hogy nem is lett beadva igénylés,így aztán várhattjuk ,hogy elkészüljön.
Már nem értek semmit,hiszen nekünk az lett mondva,hogy már be lett adva csak elrontották az első személyit ,most várrjuk a másodikat...
Azt hiszem,hogy itt belekeveredtünk nagyon valamibe,amibe azok akik rendesen végigjárják az utat nem keveredhettnek.
Fogalmam sincs most mi lesz,mert mint kiderült nem szavahihető a vsz anya egyáltalán.
Már jól kisírtam magamat,rettenetesen fáj,hogy úgy tűnik az a drága kislegényke mégsem mellettem fog felnőni.
A férjem azt mondta higyjünk a vsz anyának,mert biztosan az okmányirodában tévednek!!!Azt mondta ne adjuk fel,de én már semmit sem tudok csak azt,hogy megszakad a szívem... :cry: :cry: :cry:

Aandika
aandika

Kedves Aandika!
Nagyon sajnálom és együtt érzek Veled! Nagyon nehéz lehet most Neked! Szerintem is bibis ez a személyivel kapcsolatos dolog. Nem tudsz beszélni a vsz anyával? Talán, ha elmondod neki, hogy mit hallottál, őszintébb lesz Hozzád.

Kép
vivi1

Vivi1!Köszönöm az együttérzésed ,jól esik!
Hagytam üzenetet a vsz anyának,feszülten várom a válaszát,ami persze nem érkezik...

Aandika
aandika

Kedves Aandika!
Mit is írhatnék neked, ami megnyugtatna? Nagyon együttérzek veletek és úgy segítenék, ha tudnék. Mindenekelőtt szerintem kérdezzétek meg a vsz anyát, ne adjátok fel ilyen könnyen... Kérjétek meg, hogy őszintén mondja el, hogy áll a dolog és ha lehet, minél hamarabb döntse el, hogy mit szeretne, hiszen így mindannyian tönkrementek :( Ha beadta az igénylését, akkor arról kell lennie valami papírnak, amit addig használ személyi azonosítóként, amíg nem kapja meg a személyit. Mondjátok el neki, hogy ti nem akartok bizalmatlanok lenni, de szeretnétek végre utánajárni a dolognak és kérjétek meg, hogy mutassa meg.
Persze ezek csak tanácsok, gondoljátok át jól a dolgot. Csak azért írtam le ezeket, mert én valószínűleg így tennék.
Kitartást kívánok és sok-sok erőt!
Írj, ha tudsz valamit, nagyon várom.

Üdv: Bea
obea

Obea!Nagyon köszönöm neked is,hogy időt szakítottál rám.Itt ülök peregnek a könnyeim,hogy tegnap még olyan boldogan öleltem át a kicsit és ma már sírva vettem a kezembe,néztek is a nővérek nagyon...És mondták ma a kórházban,hogy nem tartják tovább ott a kicsit,mert lejárt az idő és otthonba megy lassacskán:cry: :cry: :cry: Mégsincs vége a meddő éveknek,mégis túl szép volt ez,hogy igaz lehessen???Mégsem lesz hangos a ház gyerekkacajtól?
Jaj alig látok a könnyeimen keresztül...
A tanácsodat megfogadom és köszönöm,valóban jobb így rákérdeznem,mert én csak valami olyasmit mertem írni,hogy valószínüleg elkeveredhetett az igénylése,holott egyértelmű,hogy mi az igazság.

Aandika
aandika

Aandika:
Nagyon együttérzek veled.Nem is tudom én mint "kívülálló"mi okosat mondhatnék.Lehet hogy tényleg az lenne a jó ha leülnél a nővel(direkt nem anyát írok)beszélni.

Lányok!Olyan szépek a gyerekek a "szomszédban"!Nagyon jó őket nézegetni!

Van köztetek akinek endometriozisa volt(van)?
tvera

Drága aandika! :cry:

Sajog az én szívem is, ahogy a szomorúságodról olvasok!
Azért ne csüggedj, Kedvesem! - Amíg nem beszéltél az életet adóval, addig semmi féle képpen se!

Én - azt hiszem - szemtől szembe, és őszintén beszélnék vele. Elmondanám, hogy már jóideje kétségeim vannak! Hogy a Kicsit nem menthetem meg az intézettől, ha Ő nem segít...
Mégis csak Ő szülte: nem akarhat Neki rosszat!

Ülj le vele, és tisztázzátok a dolgokat!
Mondj el mindent, ami bánt! Kérdezz meg mindent, amit tudnod kell!
Ha többet tudsz majd, talán a döntés is egyértelműbb lesz...

Sokat gondolok Rád! Ölellek!

Amneris

KépKép
amneris

Aandika!
Ha úgy érzed, hogy ő a te kisfiad harcolj érte!!!
Én bizony 14 évvel ezelőtt beraktam az életetadónkat az autóba és vittem magammal hivatalról, hivatalra(mert fogalmam sem volt hová kell fordulnunk)
Az aláírások után bementünk a kórházba, ahol a kisfiam született és mivel az anyának kötelesek kiadni a gyereket elkérte és a kezembe adta. ne engedd, hogy bekerüljön a rendszerbe, légy agilis, ha kell erőszakos. A papírok elkészülnek úgy is , ha otthon van a kisfiad és te is megnyugodhatsz.(nekem is azt mondták a kórházba, hogy 3 hétig tartják bent utána csecsmőotthon) Na én ezt nem vártam meg. személyit is csináltathattok együtt és az ideiglenessel irány a gyámhivatal!!!
Nagyon drukkolok neked! Sok sikert és kitartást. Ha tudok segíteni írj a táblázatban van a címem.
simineni

Kedves Aandika!

Nagyon együttérzek Veled. Ugyanazt akartam javasolni, amit Simineni. Ahhoz, hogy ne kerüljön be a rendszerbe, ki kell hoznotok a kórházból. Papírok nélkül pedig csak az anya hozhatja ki, és rögtön átadhatja Nektek. Beszélj vele, biztos ő sem szeretné, ha intézetbe kerülne. Annyira drukkolok Nektek, sokat gondolok Rátok. Ne add fel!
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?