Annna!
Ne viccel! Akár holnap is jöhettek.
:D Sőt, örülnénk netket.
Meli!
A mensi max átmenetileg csökentHETI a tejcsit, de attól nem apad el!!!! (És itt szeretném megemlíteni tudásom nagyrészéért felelős személyeket, tehát: by Bortsa & Cory) A szopi attól függ, hogy a kiscsaj hányszor eszik.
Csak úgy nem apad el. Nyugi!
Könyvek:
Na, ha másképp nem megy, megrendelhetem és kiküldetem címre. Én már regisztráltam.
Ár: 2200 körül mozognak/darab+szállítás
Gaby!
Nagyon sokan alszank ilyen darabosan. Kitartást! Elmúlik!
Hanna néha végigalussza az északát, néha felkel. Ez nála kedv függő már, szerintem.
Pl tegnap este 10-kor érzetem, hogy felkelt, bementem hozzá és persze fent volt. Meglátott és olyan cukipofa módon el kezdett kalimpálni a kezével meg a lábával, hogy azt hittem megzabálom.
Kapott cicit és azt a mosolyt, amikor ilyenkor meglátja, azt le se tudom írni. Én személy szerint szeretek éjjel szoptatni, mert annyira más olyankor a csaj. És a cicim is jobban bírja, ha rendszeresen üríti a csaj.
:D
Vonalzót az aláírásnál tudsz beszúrni. Azt a profilban találod.
Anita!
Jobbulást nektek!!!!!!! Gyere hamar rendbe! Én már komolyan úgy érzem,h ogy Hannának adja a szervezetem az immunanyag nagyobb részét, mert én pick-pack összeszedtem ezt a megfázást is... És nem 3 nap alatt másztam ki belőle, mint rendesen...
Pedig ugyan azokat a homeós dolgokat szedtem, mint azelőtt.
Próbálj meg 1000mg calciumot is beszedni. Nekem az is nagyot szokott dobni gyógyuláson.
Petri!
Már azt hittem nem is jössz többet. Mi van veletek? A náthán kívül... Rég jártál erre... Férjed?
Boscó!
Milyen a kiscsaj???
Mennyi idős? Ha nem vagyok nagyon indiszkrét, mennyiért tudtátok venni a lányt? Eléggé borsos áron szoktak elkelni mostanság a masztivok...
Közben a barátnőmék ismét újabb próbálkozásba kezdenek, de már saját kannal. Remélem ez már összejön nekik, mert eddig annyira nem ment... de ezt már meséltem. Én tuti,h ogy nem próbálkoznék többet... Mint ahogy azt is megfogadtam, hogy nekem többet fajtatiszta kutyum nem lesz. Bigyó is annyira sok nyavajával küzd és annyire szörnű nézni, amikor rájön egy magasvérnyomásos roham, pedig kapja rendesen a gyógyszereit. (ezek áráról már ne is beszéljünk) És akkor még meg is kéne szúrni szegénykémet egy kontroll vérképért...
:( (ez laza 12 ezer Huf körül mozog) Szóval maradok a keverék kutyusoknál.
Bocsi, ma egy kicsit szómenésem van...