Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Annácska!

Mi is megyünk, az egész család készül a talira.
Valamiben tudok segíteni, esetleg vásárolni valamit?

Bori

Kép
borkadorka

Annácska
Mi megyünk :D , csak ezért jelenkezem, de láttam minket számoltál.
Holnap majd bővebben, mert ma hulla vagyok.
Sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
Borcsa+Luca+Gergő jelentkezik! Menne talizni :)
Tervek szerint egy rakat pizzatésztából (sk) gyártott "kiflivéggel" + meg sajtos akármivel :) Ha el nem lustálkodja a sütögetést:

Spenót babának: sztem levél megfőz, víz elönt mert keserű krumpli megfőz (mellé gerezd fokhagyma, ha a család eszik fokhagymásat 8. hótól mehet - pürésítés előtt eldobandó) levelek+krumplik krumpli levével v. lefejt tejjel összemixel.

Sóska főzés: érdemes rá késhegynyi szódabikarbónát szórmni, sokat lágyít az ízén. Én magunknak is így gyártom :) Mehet bele pici cukor, csak nem kell édesebbre csinálni, mint ahogy te magad ennéd.

Gergő koma nagyon élvezi a játszózást Lucával :lol: Tegnap autót vezettek, ma homokoztak :) És persze mindig kell hintázni :)

Terhersség: nekem pokoli érzékeny lett a mellbimbóm. Kb. ez volt az első gyanús jel.

Edit: Levi csúúúúcs :)
Vok: naon jó az apás kép :)
Cory: szegény hátrányos helyzetű fickók :lol: Gratula a recéhez :)
Bosco: Fanni hajasbaba gyönyörű :)
Öööö :oops: :oops: minden kimaradttól elnézést kérek :) mindenkit lelkiismeretesen megcsodáltam, de csak ennyi maradt meg a szita agyamban :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Látom csak riogatnom kell és máris előkerülnek az elveszettnek hitt báránykák :lol: :lol: :lol:
Na akkor megnyugodtam, hogy leszünk jó páran :D

Bori :)
Köszi a segítség felajánlását, de nem kell semmi csak a gyönyörű gyerekeid és ti :D

Bocsa :)
Köszi a sütit, arra már nemigen lett volna időm, hogy süssek :)

Szép álmokat mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mi is tuti megyünk vasárnap!
Most nem is írok mást, mert akkor miről fogok ott beszélgetni?? :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!!

Vagyunk mi is,csak,hogy teljes legyen a topic betegállománya Lilkó is betaknyosodott kissé,illetve "csak" szörcsög. :cry: Voltunk dokinéninél is,kapott orrcsepett,na meg orrszívózunk :cry: Egyébként jó kedvű,tündérvirágszál,jó nagyokat alszik így is.

Ééééés,képzeljétek,pápázik :!: :shock: :wink: :lol: Annyira aranyos,beméri a kis kezét a szemével és elkezdi csukogatni az ujjait. :lol: Ja és egyre több mindent utánoz:fúj a kis szájával,tátog,mint a halacska,ó betűt formáz a szájával...(persze mindet utánam).

Na most próbálok olvasni,írni nem hiszem,hogy fogok tudni már.Bár nem tudok aludni,mert az utcánkban(= a város sétálóutcája)szó szerint a házunk előtt :!: tart a polgármester választási bulit éjfélig.Csodálatos,zeng az egész ház.Lili egyelőre nem ébredt fel,már hangzavarban aludt el. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Jó éjt Nektek!!
Vendég

Jó reggelt!

Babcika!
Gratula Lilinek a a Pá-pá-hoz! :)

Enyém gyerek meg tegnap du. óta hangosan reszeli a hangját. Annyira tetszik neki amit csinál, h még 1/2 1-kor az éjjel alig tudtuk elaltatni.Aludt is 4-ig, amikor ciciztünk egyett. Ma reggel meg erre a reszelős Á-á-á-ra ébredtünk 7-kor.

Csuda klasz dolog 3 órát egyben aludni. De esküszöm fáradtabbnak érzem magam, mint mikor 1- 1 1/2 óránként keltünk.

Van egy saját kiskakasunk! :lol:
Vendég

Sziasztok, szép jó reggelt!!!!
Mi is biztosan megyünk a talira, és sütök valami sütit, mi azt visszük:)))))))))))
:lol: Képzeljétek tegnap Szófica pár másodpercre feltérdelt!!!! haladunk :lol:
És tapsolni is tud!!!!!!!
Holnap a többi!!!!!
Nagyon várjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
csema

Csajok. Ég az arcom rendesen.
Ugye nem gáz, ha én nem sütök semmi, de viszek bóti nasit? Igazából , ha csinálok valamit, akkor sokat kellene, de most nem vagyok rá kapható... :( nem toom mi van velem, de mostanában könnyebb arrébb tenni, mint arrébb küldeni. Remélem elmúlik. Tegnapelőtt már apa főzött vacsit. :( Szal nem tudnának annyit fizetni, h nekiálljak sütögetni… Bocsika.
A talira meg asszem csak mi megyünk Alával. Apa nem biztos, csak bekísér, aztán megy valahova.

Nah, megyek altatni…

Kép

Kép
nancsika

Anna!
Látod, mondtam én, hogy sokan leszünk!!! :D
Scully meg nem is olyan rég bejelentkezett, hogy jönne a talira. :D:D
Remélem tudja a címet is! :D

Nancsi!
Ne hari,h ogy téged kihagytalak... de ugye már vagy 6x megbeszéltük,h ogy ott talizunk... csak a lyukas agyam... :( :D

Csema!
A bocsi rád is vonatkozik! :D Már nagyon kíváncsi vagyok a csajokra!!!! :D

Petrával beszéltem:
Nem biztos, hogy 10-re odaérnek, de sietnek. Hozza a tesóját és az ő babóját is, így 4en lesznek. :D

Ma dédizünk, meg nagyizunk. :D:D Jó lesz! :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Orulok h ujra megtalaltalak BENNETEKET !!!! :D

Tobb kerdesem is lenne hozzatok:

Ti atalusszatok az ejszakakat? Es ugy altalaban hogy zajlik az alvas? Az en Eszterem ejjel 3-4 szer is felkel szopizni, ill. nem ebred fel, csak mocorog, de ha hagyom, akkor fel is ebred, igy hat inkabb cicire teszem, h ne verje fel az egesz hazat....aztan nappal se igen igyekszik aludni. Delelottonkent jo ha sikerul 40 percet- egy orat aludnia, es a delutan se igen koser. Ti hogy vagytok ezzel? A ti babaitoknak mennyi az alvasigenye? Normalis e h ilyen keveset alszik egy 6 honapos baba?

A masik kerdesem, a kov.: a kutacsa igen kicsi. A D vitamint mar csak 3 - 4 naponta adom neki, h ne zarodjon ossze ido elott. Ti hogy vagytok ezzel?

Meli!

Hogy sikerult "ideatrol " megrendelned a Suttogot? Nekem is egeto szuksegem lenne ra miota hallottam rola a Marsi Anikotol? Es mennyibe kerul????

Egyelore ennyi lenne, addig is megprobalom feltolteni a kepet Eszter Zsofirol, bar harmadik nekifutas, es mar nem is remenykedem.
gaby70

Ujra itt...

Tud valaki tippet adni, hogy lehet egy mar meglevo kepet kisebbiteni, mert amiatt nem tudom felrakni Esztert. Ujat kell csinalnom? Koszike
gaby70

Lányok!
Tud valaki ajánlani nekem egy olyan bútor üzletet, ahol lehet kapni frankó 2 személyes kihúzhatós, ágyneműtartós ágyat, amin szemben kell feküdni? Tehát, ha alapból az ággyal szemben van a TV, akkor, ha fexünk, akkor úgy legyen, és ne keresztbe? Nézegettem én is már, de semmi jó. Ami jó, az meg horror áron. Vagy csak én vagyok elvarázsolva, h 100 rugó alatt lehet ilyen ágyat kapni? :? :shock: :roll:

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Vagyok ám, csak olvasó üzemmódban!

Talira mi is megyünk (mármint én és Tündi). Sütögetni én se tudok (idő az nincs), szóval nasit viszek.

Nancsika!
RS bútorboltot próbáltátok? A Reitter Ferenc utcában van.

Pussz mindenkinek!

Holnap talizunk!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Gaby70:
Ha van microsoft office picture managered vagy bármi más hasonló képszerkeztő progid akkor azzal tudod kicsinyíteni! Ha nincs akkor küld el a képet nekem amit felszeretnél rakni én lekicsinyítem és visszaküldöm neked. Az emailem wittanna@chello.hu
Az alvás nálunk is így megy! Sztem ez nem gáz!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Gaby!

Alvás tökváltozó. Mondjuk Alexem születésétől, átszundizza az éjszakákat (jó, vagy 4x keltem hozzá), de nappal tök változó. Van, h 2-3 órákat képes aludni egyszerre, van, h 2-3 órát alszik egész nap. De sokan vannak, akiknél ugyanez a helyzet, mint nálatok. Majd "kinövik"! ;)

Livi!
Igen, ott is néztem, pont most a neten. Találtam is egyet. Pont olyan, amilyenre vágyok, csak nagyon buta a huzat rajta. Ha meg más kategóriás huzattal kérem, ami teccik is, jól is néz ki, az meg már a horror kategóriába esik. De valamit muszáj lesz venni, mert, h kiköltöztünk a nappaliba apával (Alexnek külön szobája van egy ideje), totál beteríti az egész szobát franciaágy. Engem annyira nem zavar, csak, majd, ha elérjük, h Alexnek rohangálhatnékja támad, olllyan szinten lestukkolja majd az ágyat, h csak na. Én is néha belerúgok, és akkor csillagos minden. Szal sajnálnám a kiccávót, ha időnap előtt rommá törné magát az ágytól. :?

Kép

Kép
nancsika

Lányok

Fogfájásra mit használhatok? Hétfőig ki kéne bírnom valahogy. A talira készülök ,de ha nagyon fog fájni nem tudom ,hogy mi lesz. Most még néha fáj , de akkor az élettől is elmegy a kedvem. :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Évi köszi érdésed,jobban vagyunk!már kapunk levegőt,nincs csak hőemelkedésünk,visszajött az étvágy,de a hangja az iszonyú rekedt! :cry: Mára már az én torkom is kaparni kezdett! :roll:
A talira mindenkinek jó szórakozást!Fényképezőket nem otthonhagyni!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ma megjártuk a sulit is Fannikám jól viselte!

Boscó kutyusnak ma lesz egy párja.Elment a párom,vesz egy szukát,aztán ha minden jól alakul,szép,jó minőségű kiskutyikáink lesznek előbb utóbb! :lol: :lol: i 5 wswé 8jnbnjm

az utóirat Fannikától származik!

Este jövök még!(na ez nem fenyegetés akart lenni) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babetta nekem egy kráter :lol: volt a fogamon,és abba tömködtem algopyrint! meg azt mondták hogy a szegfűszeg is jó!Sajnálom!húzasd ki,inkább legyen pillanatnyi fájdalom mint hosszantartó!!!
Vendég

Sziasztok!

Dobok egy kis füstjelet hogy még megvagyunk.. :wink: :D

Sajnos taknyosan (bocsi) :cry: :cry: ráadásul Timi utálja az orrszívást. Úgy sajnálom de muszáj. Néha piszkálja a fülbevalóját is remélem nem a füle fáj. Láza szerencsére nincs.

Bocs h csak magunkról írtam, megpróbálok kicsit visszaolvasni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Elolvastam az utolsó két oldalt.
Sajnálattal láttam h nem csak Timim beteg. Jobbulást mindenkinek!

Látom tali is lesz. Jó dumcsizást!

sziasztok

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Elolvastam az utolsó két oldalt.
Sajnálattal láttam h nem csak Timim beteg. Jobbulást mindenkinek!

Látom tali is lesz. Jó dumcsizást!

sziasztok

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Koszi a segitseget, Kicsilany , most kuldom az emilt, mert semmi fenn emlitett szerkentyum nincs a gepen. elore is koszi amig meghalalom :D :D

A kutacsproblemara nem kaptam valaszt... :( nincs tippetek , vagy nem gaz...)

Es meg egy problema: hogyan kell a vonalzot bemasolni ide? ... sok bajom van , tudom.

Koszike!!
gaby70

Szia Petri:örülök hogy adtál életjelet,viszont annak nem hogy beteg a nagylányod!!!Jobbulást!

Lányok létezik hogy elkaphattam Fannikától a torokfájást?Iszonyúan kapar!Ha belegondolok hogy neki is így fájhat megértem ha sokat sírdogál!Felénk nagyon sok a beteg baba! :cry:

Ma aktív vagyok,mert elhatároztam hogy nem tanulok,csak lazítok!Sikerült aludnunk bő 1,5 órát!Én még bírtam volna többet is! :lol:

Nemsoká hazaérnek apáék az új kutyival!Kicsit tartok tőle,mert egy 2,5 éves szukáról van szó,biztos soká fog elfogadni bennünket!Bár ki tudja,ezek a bulmik nagyon kedves jószágok!Majd dobok róla képeket ha lesznek!

Látom a legtöbben észültök a holnapi talira,azért hanyagoljátok biztos a topikot! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boscó
Én nagyon várom a képeket!!!! :D
Mi ma szüreteltünk és főztem, hogy holnapra legyen apának.
A húzást én utoljára hagyom, mert így is alig van fogam. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ma hallottam anyukámtól és nem tudom, h igaz-e, h ha megjön rendszeresen akkor lassan elapad a tejcsi?

Gaby:
Szia földim. Lassan már egy éve nem voltam otthon :cry: és most olyan honvágy fogott el.

Az l. kötetet felajánlotta egy másik topikoló lány.
A ll.kötet--------------
A lll.kötetet meg végül töllünk Bartika küldte el.
Vendég

Hali Meli - foldim!!! :D

Nem tudtam h ne vagy " itthon" :( :( :( Nincs tippem hogyan vehetnem meg a suttogot. Tenyleg olyan jo?

Nekem amugy 3 honapja rendszeresen megjon :( :roll: kibirtam volna meg vagy egy - ket evet nelkule... de nem apad a tejem egyaltalan. Emiatt ne aggodj! Ha szopik a Boglarka, akkor minden okes, marad a tejko.

puszi mindenkinek.
gaby70

Sziasztok!

Gyöngyi :D, köszönöm az érdeklődést, kedves vagy :)
Botondnak szerencsére a szörcsögésen kívül már semmi baja. Kaksi (bocsi) zöld egy pár napja, meg a popsija is picit kiömlött. Doktornő szerencsére megnyugtatott,hogy semmi baja.
Fütyije rendben :D, két éjszaka és egy nappal kamillás borogatást kellett a pelusban hagyni, és rendbe jött.
Én viszont még most sem vagyok százas :( Ugyan sokkal jobb, mint pl. tegnap, de távol állok az egészségestől. Annyit köhögök, tüsszentek, hogy semmi keresnivalóm bébik között :(:(:( Örülök,hogy enyém gyerek ilyen stramm, és állja a sarat :roll:
Persze nem csodálom,hogy ilyen lassan megy a gyógyulás, csak gyógyteákon élek, inhalálok, C vitamin + egy torokfertőtlenítő :roll:

Legfeljebb, ha férj legközelebb úgy megy Pestre,hogy lesz egy kis ideje minket furikázni, akkor szólok, és egy minitali lehetne.... :wink:

Tényleg sajnálom, nagyon vártam...

Csináljatok jó sok fényképet!

Fiam kapaszkodás nélkül próbál állni, és már többször csak egy kézzel kapaszkodva áll fel :shock: persze nagyon örül magának, nagyokat kurjongat, és vigyorog hozzá :D

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gaby!
A Babaneten találtam:
A nagykutacs mérete a születéskor igen változó, átlagos mérete 20x10 mm. Amennyiben születéskor a kutacs kicsi, úgy az az első hónapokban még nőhet . Ha a növekedés mértéke túlzott, ill. a kutacs eleve nagy, felmerülhetnek a csontosodás zavarai, anyagcsere betegségek, az idegrendszer betegségei ill. az esetek egy részében a nagy kutacs a családban halmozottan előforduló alkati adottság is lehet. A nagykutacs átlagos záródási ideje a 18. hónap, de a 9-12. hónapban történő záródás sem kóros. A születéskor észlelt nagyon kicsi, vagy alig tapintható kutacs esetén, főleg ha ehhez még tónus eltérések, vagy egyéb az idegrendszer megbetegedésére utaló tünetek láthatók a csecsemőt megmutatjuk neurológusnak, aki a kivizsgálást elvégzi ill a gyermeket rendszeres időközönként ellenőrzi. Léteznek egyébként olyan általában örökletes eltérések is , amikor a kutacs ill a koponya varratok némelyike hamar elcsontosodik. Ennek következménye, mivel az agytérfogat növekszik, a fölfelé csúcsosan, ill hátrafelé csónakszerűen, vagy inkább laposan növekvő koponya. Ez utóbbiak egyéb betegség tünetekkel általában nem járnak. A D-vitamin a szokásos adagokban adva nem okozhatja a kutacsok gyorsabb záródását.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Lent voltunk ma Kecskeméten a dédnagymamám temetésén azért nem voltam két napig!
Egy kissé megviselte a lelkemet,de most már jobb egy kicsit. Próbálok visszakapcsolódni!
Nem tudtam visszaolvasni,úgyhogy nem tudok írni senkinek,csak annyit,hogy minden beteg(gondolom van még)Gyógyulgasson gyorsan!

Rólunk:Emma egyre gyorsabban forog.Próbálkozik serényen a négykézlábra állással,de nehéz a popsija úgyhogy ez a produkció még várat magára!
Már egész sok mindent megeszik.Nem mondom,hogy nagy mennyiségeket ,de azért eszik.Igazándiból nem hittem abban ,hogy szopi után rögtön valaha is fog kérni mást,de mégis !Tényleg nem hittem igazán benne ,de mindig így próbálkoztam és bejött!Valószínűleg túl sok volt a családomban a kétkedők táborából azért nem bíztam ebben a dologban,de most már örülök,hogy így csináltam!Remélem így sokáig fog szopizni Emma!(mármint ha lesz tejem!)

Bocsánat ha sok voltam!
Holnapra jó talizást mindenkinek!Remélem a következőre már mi is mehetünk!?

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Legalább így, itt megmutatjuk magunkat :wink:

Még Zalakaroson Anyával
Kép
Imádok Anya lábában felkapaszkodni :D
Kép

Hűűűű, de ügyes vagyok :D
Kép

Két ráadás, mert nem tudtam eldönteni, melyik legyen :roll:
Kép
Kép

Megyek inhalálni... :?

Holnap este mindenképp benézek a képek miatt (bár az nem ugyanaz :cry:)

Puszi! Szép éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annna!

Ne viccel! Akár holnap is jöhettek. :D:D Sőt, örülnénk netket. :D

Meli!
A mensi max átmenetileg csökentHETI a tejcsit, de attól nem apad el!!!! (És itt szeretném megemlíteni tudásom nagyrészéért felelős személyeket, tehát: by Bortsa & Cory) A szopi attól függ, hogy a kiscsaj hányszor eszik. :D Csak úgy nem apad el. Nyugi! :D

Könyvek:
Na, ha másképp nem megy, megrendelhetem és kiküldetem címre. Én már regisztráltam. :D
Ár: 2200 körül mozognak/darab+szállítás

Gaby!
Nagyon sokan alszank ilyen darabosan. Kitartást! Elmúlik! :D Hanna néha végigalussza az északát, néha felkel. Ez nála kedv függő már, szerintem. :D Pl tegnap este 10-kor érzetem, hogy felkelt, bementem hozzá és persze fent volt. Meglátott és olyan cukipofa módon el kezdett kalimpálni a kezével meg a lábával, hogy azt hittem megzabálom. :D Kapott cicit és azt a mosolyt, amikor ilyenkor meglátja, azt le se tudom írni. Én személy szerint szeretek éjjel szoptatni, mert annyira más olyankor a csaj. És a cicim is jobban bírja, ha rendszeresen üríti a csaj. :D:D

Vonalzót az aláírásnál tudsz beszúrni. Azt a profilban találod. :D

Anita!
Jobbulást nektek!!!!!!! Gyere hamar rendbe! Én már komolyan úgy érzem,h ogy Hannának adja a szervezetem az immunanyag nagyobb részét, mert én pick-pack összeszedtem ezt a megfázást is... És nem 3 nap alatt másztam ki belőle, mint rendesen... :( Pedig ugyan azokat a homeós dolgokat szedtem, mint azelőtt.
Próbálj meg 1000mg calciumot is beszedni. Nekem az is nagyot szokott dobni gyógyuláson. :D

Petri!
Már azt hittem nem is jössz többet. Mi van veletek? A náthán kívül... Rég jártál erre... Férjed?

Boscó!
Milyen a kiscsaj??? :D Mennyi idős? Ha nem vagyok nagyon indiszkrét, mennyiért tudtátok venni a lányt? Eléggé borsos áron szoktak elkelni mostanság a masztivok...
Közben a barátnőmék ismét újabb próbálkozásba kezdenek, de már saját kannal. Remélem ez már összejön nekik, mert eddig annyira nem ment... de ezt már meséltem. Én tuti,h ogy nem próbálkoznék többet... Mint ahogy azt is megfogadtam, hogy nekem többet fajtatiszta kutyum nem lesz. Bigyó is annyira sok nyavajával küzd és annyire szörnű nézni, amikor rájön egy magasvérnyomásos roham, pedig kapja rendesen a gyógyszereit. (ezek áráról már ne is beszéljünk) És akkor még meg is kéne szúrni szegénykémet egy kontroll vérképért... :(:( (ez laza 12 ezer Huf körül mozog) Szóval maradok a keverék kutyusoknál. :D

Bocsi, ma egy kicsit szómenésem van...

Eszter
Kép
Kép
vok

Még egy mondat :oops:

Évi ötlete nyomán ma tettem sütőzacsiba krumplit, almát, csirkehusit, gesztenyét.... (majd a turmixoláshoz anyatejet) volt nagy sikerem, merem ajánlani :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Cory!
Nem védekezünk. Benne vagyunk a kistesó projectben. :D Marad a teszt. :D

Meli!
Nekem még nem jött meg :D :D :D :D :D , de nem is hiányzik!

Évi!
Köszi a hőmérős tippet. Igaz, hogy Martinnal is a várandóság elején, már szinte lázas voltam.

Epré!
Látásból ismerem a dokidat. Az én dokim a Bottyán Ferenc , de nem nála szültem, hanem az ügyeletes orvosnál (Séra Péter), mivel Martin olyan gyorsan jött, hogy nem ért oda. :(
És a szülésznőd ki volt? Én csak a becenevére emlékszem: Böbe. Egy nagyon aranyos, segítőkész hölgy. Sokat köszönhetek neki!

Annácska!
Mi sem érünk oda 10-re, de sietünk. Sajnos, max. egy órát leszünk :evil:, mert megyünk tovább Monorra, rokonlátogatásra. Mi nem nasit, hanem innivalót viszünk!

Gaby!
Átlagban, Martin átalussza az éjszakát. Bár néha, hetente 1*-2* felkel hajnalban(1-2) szopizni. Ha felébred, nem szól semmit, csak elkezdi szétbontani a kiságyat, illetve a benne lévő dolgokat. Csörög, zörög, pörög, forog. Én erre ébredek és ha hozzászólok, akkor már azonnal cici kell neki. Ez, a reggeli első ébredésnél is igy van!
Kutacs: Martinnak sem óriási a kutacsa. Ő még naponta kapja a D vitamint mert, még anyatajet kap, csak próbálkozunk a hozzátáplálássa.

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Csak beugrottam megnézni, hogy nem marad-e el a tali, de hál'Istennek nem! :)
Már kész a kókuszgolyó (egy kis rummal :o )

Meli: nekem 5 hónapos volt Dorina mikor rendszeresen megjött és 17 hónapig szopott,most is már 3szor megvolt, de tejem van bőven pedig már mást is eszik a kiscsaj.
Mondjuk az igaz, hogy a mensi kezdetén kicsit megcsappan nálam a mennyiség, de ez tényleg átmeneti és sűrűbb szopival szinten tartható.

Anita: nagyon cuki álldogáló Boti!! :D
Kár hogy nem jöttök, tessék apát sűrgetni, hogy mielőbb jöjjön Pest felé. :)
Amúgy jobbulást Neked!!

Nancsi: mindenki azt hoz amit akar, ebből ne csinálj gondot!!

Annna: részvétem dédi miatt!! :cry:
Bettina 6szor szopik még a két evés mellett, remélem sokáig fog még, nem is igyekszem egy szopit sem elhagyni :)

Petri: örülök, hogy jelentkeztél! Jobbulást Timinek!!!

Babci: Lili nagyon okoska, cuki lehet!!! :D

Annácska: hol lehet a környéken parkolni??

Gaby: nálunk is változó az alvás, ilyen pici babáknál még ritka a rendszer. Majd kialakul!!Ezen ne izgulj!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mensi: Luca 4 hónapos volt, amikor megjött, és onnantól rendszeresen... (Ez 2002 szeptemberében volt.) A tejem azóta se apadt el :) Bár az újabb terhesség alatt eléggé megcsappant :)
A tejmennyiség legfőképpen a szopitól függ :)
Magától sose apad el. Pajzsmirigygondok meg egy újabb terhesség tud váratlan tejcsifogyást produkálni.

Borcsa
KépKépKép
borsts

BAbetta: nem ám megfutamodni a tali elől :) Viszek Cataflamot, azt lehet szedni :) Jobbulást!

Gaby: Liza 3-4-szer tuti kel éjjel (fiúk 1,5 éves korukig keltek, nincsenek már illúzióim :)

Lingelera: fú, jó bátrak vagytoK :) Drukkolok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!!

Látom terjed a sütőzacsis tippem. :lol: :lol:
Gaby70!

Nálunk Máténak is és Norbinak is már 4 hósan nem volt kutacsa.Máténál semmi gond nem volt vele és remélem Norbinál se lesz.Annyi hogy minden alkalommal lerérik a buksit.

Kicsilány!
Én is szeretnék képet küldeni ,mert jó lenne egy avatar,de én nem tudok kicsinyíteni. :cry:
Köszi előre is.

Kép
Kép
zitacicu2

Jó reggelt!

Köszi a válaszokat!
Remélem nem lesz vele nagyobb baj, mert engem kezeltek többek között pajzsmiriggyel is mielőtt terhes lettem.

Gaby:
Boglárka este 9-kor alszik el és innentől kezdve 1-1 1/2 óránként ébred és reggel 7 fele végleg kipattan a szeme. Napközben meg jó ha 3x alszik 20 perceket.

Era:
mostmár értem, miért kell teszteket venned időnként.

Anita:
Jobbulást!Kép
Ácsorgó Boti csuda nagylegényes ám! :)

Talizós lányoknak és babáknak jó dumcsizást és jó jáccadozást kivánok! :)
Vendég

Sziasztok!

Meli!
Most látom hogy nagyváradi vagy!!Mi már legalább 10 éve járunk oda ugyanis ott laknak a barátaink (és egyben a Máté keresztszülei)tavaly A fogarasi havasokban Drakula várnál voltunk motorral túrázni.Márciusra megszülettek az ikrek :oops: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok lányok , köszi a gyors válaszokat.

látom pangás van gondolom a tali miatt de vki majd csak olvas vmikor :D :D de legalább az ékezeteimet megtaláltam :roll: viszont elköltözött az y és a z. és a felkiátójelem is elveszett, hát mellőzöm...

Kutacs ügyben átmenetileg megnyugodtam, de ahogy magamat ismerem, rövidesen találok magamnak vmi más aggódni valót.... :(

Lingelera ,

nekem is van egy Martinom, az is az első perctől átalussza az éjszakákat. De ő már 12 éves. :lol: Ezért is gáz Eszterrel ez a nemalvás.

Tünde,

mi az hogy rendszer???? enni se eszik kiszámithatóan, hát akkor aludni :cry: hol négyórázik, hol kétórázik, összevissza, ahogy jön. Meg én se tudom sokszor mi is a baja. Nem adtak használati utasitást hozzá :!:

Meli,

sajnálom ha esetleg miattam lett honvágyad.
A sógornőm is ( aki szintén váradi) pajzsmirigyes, neki állandóan ugrál, hol alultermel, hol túl, de a mai napig szoptat, holott a kicsi Édua Tamara januárban lesz kétéves. És megnézték a kicsi pajzsmirigy termelését tavaly Marosvásárhelyen, de szerencsére át se adta a betegséget a kicsilánynak, úgyhogy fel a fejjel. :D :D

Vok,

Eszter is egész más az éjjeli szopinál, bár jóformán fel se ébred, de olyan aranyos mikor jóllakottan nyújtózik egy nagyot. Nade háromszor - négyszer ??? és van olyan hogy nem is szopni akar, hanem.....nemtom, talán csak engem. Arra is gondoltam h kényelmetlen az ágya...?
Könyvügyben segithetnél, anyukámnak van mo-i lakcime, de ritkán tartózkodik ott. Lehet postai utánvéttel rendelni? Hogy megy ez nálatok? Könyvüzlettel nem próbálkoznék, a Palik Lacinak se igen sikerült, pedig az Budapesten él....
A vonalzóm meg asszem sikerült.

Egyelőre ennyi, bocsi a hosszúságért.

KépKép
gaby70

Sziasztok!

csak röviden, mert Hanna nyűűűűűűűűgös és fáradt...

Annácska! Nagyon szépen köszönjük a kaját, a helyet és a vendéglátást!!!!!!!!

Nagyon jól éreztük magunkat.- :)

Lépek, mert még nem voltunk szavazni...

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok:2,5 éves a csajszi,és 140 EFt volt az ára.Szerintem szép kutyi,csak még ő a domináns,hiába Boscó a kan,teljesen behódolt Szuminak!Így hívják!Hát elég idióta név,de hát ez van!Olyan kis csajos! :lol: :lol: :lol: Én már nagyon vártam!Boscó egész d.u. pörgött,játszottam vele,talán érezte hogy valami készül! :lol: Késő este érkeztek meg,úgyhogy tök fáradtak vagyunk,meg én tök beteg is.Fannika javulgat,de én nagyon szarul vagyok!

Várjuk a talis képeket!Én is igyekszem lekicsinyíteni a kutyikról,csináltunk egy párat!Majd este még olvasok rólatok,milyen volt a mai napotok!Írjatok!!!!!
Vendég

Sajnálom hogy hamar el kellett jönnünk a taliról, de jól éreztük magunkat!!!!!!!
A babák élőben még sokkal szebbek!
Annácska, köszönjük, Neked és az anyukádnak is!!!!!!!!!!
pusszancs:
a süti recept megy majd de most Szófi reklamál:))))))))

KépKép
csema

Nagyon-nagyon jó volt a tali :) :) Fini a krumpli :lol: :lol:

Köszönjük :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

RÁGÓKA KERESTETIK!!!!

Keresem kék-sárga MAM-os rágókánkat. :D:D

Kinél találom?

Eszter
Kép
Kép
vok

Néhány kép:

Előbb a beteg Fannikáról!: Kép Kép Kép

A kutyaszerető Fannikáról! :lol: :lol: :lol: Kép

A Párom és a két kutyi Kép

Szumiról képek: Kép Kép Kép Kép [img]

A nagy KAN: Kép

Én és Szumi: Kép

Bocsi ha sok lett!Azért remélem tetszenek!
Vendég

Vok: nálunk van, bocsi :)

Annácska: köszi mindent :) Nagyon jól éreztük magunkat.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska
Mi is jól éreztük magunkat. :D

Viszont most már baromira fáj a fogam ,azt hiszem soha nem lesz reggel. :cry:
Megyek is mert mindjárt meghalok. :(

Boscó
Kutyik nagyon szépek. :D És persze Fanni is. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Mi is köszönjük Annácska és anyukája a helyet meg a kaját, meg, hogy ilyen szuper volt minden.

Babetta: Kedden én is megyek dokihoz, ugyan is tegnap megettem egy Maoam Cukrot, persze összerágva aminek az lett a következménye, hogy kikapta a cukor a fogamból a tömést, meg hát még mindig van legalább 2 rossz fogam. Szerencsére nekem nem fáj.

Csajok: Hol lehet utána nézni a Dévényi Anna Alapítvány (ha jól írtam) telefonszámának?

Majd rakok fel képeket a taliról, csak most apával intézzük a kocsi törést, mert nem volt a muki autójának biztosítása és próbálok a neten utána nézni, hogy mit lehet tenni.
Kezdem elhinni, hogy valami "jóakarónk" megátkozott minket. Nem ismer valaki olyan emberkét aki levenné rólunk ezt a rontást :) kezdem kicsit unni, hogy mindig történik velünk valami

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?