Sziasztok,
na megint jól kimaradtam
, de nálunk is festés volt, Tamás kifestette Vince szobáját, mert kék volt a fala, de nem szép kék és ettől nagyon hidegnek és kicsinek tűnt. Szóval most egy meleg bézst kapott és sokkal jobb.
Csakhogy ezalatt Vincét el kellett vigyem, végülis a Károly-kilátóhoz kirándultunk, de mostanában sokat szédülök. Nem tudjátok miőtl lehet?
Amúgy miután mindannyian megerősítettetek abban, hogy a fenti kép öregít feltétlenül ki fogom cserélni, csak kell új képet csinálni, amit az az igazság, hogy a terhességem óta ritkán hagyok
Tudom, hogy butaság, de totál ormótlannak érzem magam, pedig még nem is olyan nagy a hasam.
Viol, valamikor még a köldök kapcsán szóba hoztad a vékonyságot, hát én sem voltam sosem nádszál, bár egy időben szerintem pont jó volt, csak Vincével nagyon fiús hasam volt, szóval csak előre felé nőtt és ő nagyon nagy is volt, meg a magzatvíz is sok volt, szóval nagyon nagy volt a hasam. Attól tartok, most is ez lesz
Gabó, Viol, Eszti,
köszönöm érdeklődéseteket.
Vince hátán piros, kicsit érdes foltok lettek, amire a dokinéni azt mondta, hogy kiszáradt majd begombásodott.
adott rá valami kikeverendő krémet, amitől szépen javul. Vincének nagyon érzékeny bőre van, ha esetleg véletlenül 20 percre kakis pelusban felejtem, rögtön totál kipirosodik a feneke. Remélem, ezt ki fogja nőni
- igaz idővel, csak nem fog kakiban ülni...
Viol,
Dorka meggyógyult? Nagyon édes lehet z a kutyus. A szálkásszőrűek szereintem nagyon jól tudnak kinézni.
Eszter, GAbó,
nekünk is van olyan pálmánk, mint Nektek. Tanusíthatom, hogy igénytelen, mert velünk van már több mint 5 éve!!
Nitta,
képzeld, 19-én megyek én is ultrahangra, csak én a 20 hetesre. Ugyanott van, vagy hova kell menni? Lehet, hogy összefuthatnánk ott?
Megkárdezhetem, hogy mi rosszatallottál a spirálról? csak mert én gondolkoztam, hogy majd esetleg...
Lányok én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek Benneteket.
Nekem azt hiszem sosem fog menni, hogy napközben sokat írjak, folyton annyi minden van, de így esténként benézek.
Még valami! Mostantól megint rendszeresn fogok feljárni Pestre, ha valamit valakinek el kell vinni, szljatok, szívesen elviszem, hiszen Vincével autózom.