Halihó!
Na szééép, megint nem vittetek fényképezőőőt!!! A nyakatokba kéne akasztani!!!
Remélem jól éreztétek magatokat!
Én benne vagyok egy karácsony körüli taliban is, az olyan jó hangulatos!
Sokunknak első babás karácsony, de több gyerekkel is gondolom ugyanolyan, talán még szebb is!
Kriszti,
köszönjük!
Dorka haját még nem vágtam le, nem is tudom... Már gondolokodtam rajt, hogy esetleg, de húzom-halasztom. Jobban nő majd ha vágok le belőle? Dúsabb lesz? Miráé olyan szép dús, hullámos!
Mert most tök ari Dorka ezekkel a fürtökkel, amik azért néha kócok
, főleg, amikor leveszem róla a sapit egy udvari alvás után, akkor általában egyenesek, és egész furin állnak...
Fúú, akkor jó, hogy anyud elment kivizsgálásra! Engem anyám nyaggat, hogy miért bogyót szedek, miért nem spirált tetetek fel...
Nem igazán tartozik rá, nem is értem miért szól bele... Igazából a spirállal nagyon nem vagyok kibékülve, lagalábbis ahírével, hogy miket is okozhat. Pl anyukádnál...
Csilla,
basszus, keréklopás, bankrablás... Gyertek vissza Sopronbaaaa!!!
Elég ijesztő ilyen közelről látni a dolgokat...
És ezt a Smecta port recept nélkül lehet kapni?
Eszter,
milyen foltok vannak Vince hátán? És mit mondott a doki?
Reni,
feljebb írtam a karácsonyi taliról!
Én benne vagyok!
Mi még nem tartunk a fogaknál, de épp a héten, amikor a gyógyszertárban álltam sorban és bámultam a polcokon lévő dolgokat, megakadt a szemem egy gyerekeknek való fogkrémen és az volt ráírva, hogy már az első fogak kibújásától használható.
Aztán, hogy a alóságban mi a jó, passz. A többiek biztosan mondanak okos és megtapasztalt dolgokat.
Jajj, Lara mennyire aranyos!!
És mennyire Dieter!!! Most sztem nagyon!
És milyen szőke lett, nem? Tali óta változhatott? Vagy csak ott nekem nem tűnt fel...
Nagyon ügyes, hogy mászik, ül és pakol!
Most kezdődik a kergetőzés, figyelgetés, izgulás?
Dorka is emelgeti a kis seggét ha hason van, van, hogy a térde sincs már a földön, annyira kinyomja a fenekét. Múltkor elétettem valamit, de úgy, hogy ne érje el. Szal nem pont a keze ügyébe. Küzdött, küzdött, addig, amíg valahogy el nem érte!
Dühös is volt, de elérte!
Rik,
hogy van Petra?