Sziasztok csajócák!!!
Rambóka ma telefonált!!!!
De nem mondok semmit, bibibiiiii!!
Holnap egy órakor engedik ki a kórházból, azt mondta az lesz az első dolga, ha hazaér, hogy leül a gép elé...
de lehet, hogy ma a kórházban oda tud ülni ma egy kicsit gép elé!
Szóval nemsokára ír, és akkor elmond mindent, nem akarom lelőni a sztoriját!
ja és Kandikának küldtek képeket, kandika remélem fel tudjátok tenni!!
Kösz mindenkitől az érdeklődést csajok.
Ella, kismamik, képzeljétek milyen éjszakám volt, este 10-től ma délig aludtam, és minden pisi (6-7 alkalom??
) után visszaaludtam!!
Zsolti azt mondta biztos a szervezetem rápihen a szülésre.
nem tom, vagy most alszom ki azt a jópár hónapot, mikor 3-4 órát aludtam én is csak éjszakánként, mint ti Vöcsök, Espero, Mir meg nem tom ki mondta még.
Verona akkor te is ma vagy 37+1?? Akkor pont egy naposak vagyunk!!! Azé annyira nem kell erőltetni azt a szülést, annyira ne akard, még bőven van idejük ezeknek a kis prücsköknek!
backa!
nem mondod, hajnalonként pisilni jársz??? Ez tudod mit jelent?????
Ezt nem tudja csinálni neked az utro!!!
Holnap reggel én is veled kezdem a napot!!!
Dimet én is fél óránként pisilek pár napja, csak én más okból...
mniki!
Köszi hogy gondolsz rám, akkor holnap nagyon gondolj légyszi, hogy ne szombaton szüljek!!
Tegnap este voltunk NST-n, de végül is CTG-t csinált a szülésznőm, foggalmam sincs mi a különbség a kettő között, négy szülőszobából már kettő dizájnját ismerem
, baba jól van, rendszertelen fájásaim-keményedéseim vannak, (ezt ugye gép nélkül is tudom
), meg is vizsgált, bő két ujjnyi vagyok, és annyira feszül a magzatburok, hogy szerinte egy kis pöccentés kell csak neki, és megreped...
Próbálgatta is megrepeszteni vizsgálat közben, turkált bennem vagy egy negyedórát, közben mozogtam, meg ilyen kis trükköket bevetett, de nem repedt meg a burok. Azt mondta hajas a gyerek feje!! Mondtam remélem is, kislány lesz!!
Kolléganőm egy hete szült, ő mikor bement a Nyírőbe megvizsgálták és két ujjnyi volt, azonnal burkot repesztettek neki, de azt mondta tökre fájt.
Rambókának is burkot repesztettek két ujjnál, ő is azt mondta, k_rvára fáj. Nekem dominál négy ujjnál repesztettek burkot, és meg sem éreztem, szóval örülök, hogy még várnak nálam, és nem avatkoznak be durván.
Meg akarom nézni hány ujjig lehet kitágulni fájdalom nélkül!!
Szülésznő azt mondta, ha már nagyon elegem van, és szülni akarok, akkor ott a házasélet, mint természetes szülésindító, de azt mondta egy rendeset, egy olyan igazit...
Apa viszont közölte, ő nem hajlandó böködni a gyerek hajas fejét...
Kár volt neki elmondani, hogy a szülésznő szerint haja van...