Sziasztok!
Bocs, most nem tudok reagálni, magamról pár szót.
Ez olyan vicces komolyan mondom, milyen nap van ma? csütörtök.
Mit csinált a lánykám ma reggel? Pontosan azt, amit egy hete csütörtökön: reggel szédülés, hasmenés, joslófájások egy órácskára, szerencsére pont ma délelőtt kellett mennem dokihoz vizsgálatra, megvizsgált, tovább nyíltam, most két ujjnyi vagyok.
De azóta semmi különös, szerintem megint leállt, bár folyamatosan keményedek, és a doki szerint ezeket is fájásoknak kell tekinteni, bár nem fájnak.Azt mondta, ha ilyen sutyiba tágulgatok, próbáljak a legkisebb jelre bemenni a kórházba, mert megszülök otthon vagy az autóban.
(könyörgöm, de mi az a legkisebb jel?)
meg azt is mondta, ilyen a fájdalommentes szülés.
(bár asszem olyan szerencsém nem lesz, hogy csak úgy kipottyan a gyerek belőlem egy-két keményedés közben
)
A szülésznővel az NST-t ma estére tettük át. (remélem nem lesz áramszünet
)
doki azt mondta, nem csodálkozna, ha hívnák telefonon miattam, mert ugye már a szalbutamollal is teljesen leálltam.
na amilyen szerencsém van, pont szombaton szülök, mikor nem lesz szülésznő.
De lehet még egy hétig megint húzom, úgy készülődik ez a kiscsaj kifelé, mint a lucaszéke.
Komolyan már az idegeimre megy!
Három ujjnyi tágulásnál már akármit (vagyis semmit) produkálok, nem engednek haza.
kiváncsi vagyok mi lesz este.
asszem kicsit lefekszem, mert azé keményedek. vagy hímzek.
tegnapelőtt úgy dekupázsoltam egész nap, mintha az életem függne tőle. Mintha soha többet az életben nem dekupázsolhatnék.
backa miko tesztelsz??
ja, már nem tudok koraszülni, Johanna érett baba lett!!!
Hurrá!