Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hu mar megint olyan regen nem voltam. :oops:

Katus!

Lattam kerdezted az e-mail cimemet, de meg nem kaptam meg a kepet. Legy szives ha van idöd küldd majd el nekem.
galavicsreni@freemail.hu

Milyen jo nektek, hogy ujra talalkoztatok!

Nem szervezünk karacsonykörül talit? Dec.20-29-ig otthon vagyok!

Amica!

Öszinte reszvetem! :(

Viol!

Örülök, hogy Dorka mar jobban van es, hogy kaksi lelettel minden rendben. Nagyon aracsonyos a fürdökadas kepeken! Vagtad mar a hajat. En mar ketszer vagtam Laranak.

Nercsi!

Persze, hogy örülök, hogy alakul a haz körül is a helyzet. Mar nem ugy nezünk ki mint a 2. vilaghaboru utan. Nem is panaszkodas volt, meg a hazimunka sem zavar szivesen csinalom, csak hat kevesebb idöm van , mint a terhesseg alatt. :)

Lanyok!

Lenne egy kerdesem!
Mikor kell elkezdeni a fogapolast egy babanal? Ha mar van foga? Vagy meg nem! ?

Teszek fel egy ket kepet Lararol, most keszült a heten: Kép Kép

Jaj, es majdnem elfelejtettem irni, hogy hetfö ota mar maszik LARA es felül teljesen egyedül. :) Es RAMOL! :o MIndent ami az utjaba kerül, hiaba mondom neki, hogy nem, ramnez es mosolyog es csinalja tovabb.

Kép
Kép
reni76

Mirama!Jobbulást anyukádnak!

Reni!Épp két hete volt a Balázs fogdokinál és mondtam neki,hogy kérdezze ezt meg!Azt mondta,hogy még ráérünk mosni a fogát,de lassan el lehet kezdeni a rászoktatásra üres fogkefével!!
Nagyon ügyes Lara,hogy már mászik és felül!Gondolom akkor most már ezerrel kell figyelni,hogy hova is mászik a kisasszony!!

Akkor most ki talizik?

Eszter!Milyen foltok vannak a hátán?
Vendég

Szemizo!Hú ez nem lehetett semmi!Szeretem az ilyen balhékat nézni!!
Még jó,hogy akkor nem voltatok ott!!
Vendég

Sziasztok!!!
Megjöttünk az Erzsébet kertből!!!
Jol éreztem magam.Nagyon jo volt veletek beszélgetni.Sajna Eszter a végefelé ért oda,de csoda aranyos lány.Hát az a fénykép tényleg öregiti,ezt én is mondtam neki.Hajnus és a Kata pedig nagyon köszönöm hogy olyan nyiltak voltatok.Nagyon megkedveltelek benneteket.Remélem még talizunk igy,és a többiekkel is!!!!
Igen szőke nők vagyunk mert most se volt fényképezkedés!!!
Bence és Vince nagyon ari babok.Szép szőkeség mintkettő.Jo lesz igy irkélni ide,most már személyesebb a dolog.(talán már a ki - kinek--kije--mi a neve sem lesz már) :D :D

Reni

nagyon életrevalo egy baba ez a Lara.És nagyon ügyi!!! :!:
A fogápolásrol én is ugyanezt mondanám.Ha kibujnak a fogai elöször simán fogkefével,aztán ha megvan mind már lehet babafogkrémmel.(az enyém megeszi,de szeret i mosni!!)
Vendég

Egy kicsit megijedtem az imént.Megjöttünk,Petra mászkál egyet,és böfizett,azzal eggyütt picit hányt.Remélem nem szedett be semmit sem!Réka meg ijeszteget,hogy biztos hasmenése lesz.Tiszta dili vagyok!!
Vendég

Haho!!
Hol vagytok???

Gabo

Köszi a dicséretet.Én nagyon szeretnék hizni,de nem megy.Sajna.Mánál ez meg fordiva van.Egyik se jo az bizti!!
Vendég

Rik!Úgy irigykedem!!! :lol: :lol: :lol: Ugye milyen helyesek a lányok?
Talán nem szedett össze semmit az a hányós hasmenéses vírus már nincs (asszem)!! :?
Vendég

Halihó! :)

Na szééép, megint nem vittetek fényképezőőőt!!! A nyakatokba kéne akasztani!!! :lol:
Remélem jól éreztétek magatokat! :)

Én benne vagyok egy karácsony körüli taliban is, az olyan jó hangulatos! :) Sokunknak első babás karácsony, de több gyerekkel is gondolom ugyanolyan, talán még szebb is! :)

Kriszti,
köszönjük! :) Dorka haját még nem vágtam le, nem is tudom... Már gondolokodtam rajt, hogy esetleg, de húzom-halasztom. Jobban nő majd ha vágok le belőle? Dúsabb lesz? Miráé olyan szép dús, hullámos! :) Mert most tök ari Dorka ezekkel a fürtökkel, amik azért néha kócok :oops: , főleg, amikor leveszem róla a sapit egy udvari alvás után, akkor általában egyenesek, és egész furin állnak... :) :) :)
Fúú, akkor jó, hogy anyud elment kivizsgálásra! Engem anyám nyaggat, hogy miért bogyót szedek, miért nem spirált tetetek fel... :? Nem igazán tartozik rá, nem is értem miért szól bele... Igazából a spirállal nagyon nem vagyok kibékülve, lagalábbis ahírével, hogy miket is okozhat. Pl anyukádnál...

Csilla,
basszus, keréklopás, bankrablás... Gyertek vissza Sopronbaaaa!!!
Elég ijesztő ilyen közelről látni a dolgokat...
És ezt a Smecta port recept nélkül lehet kapni?

Eszter,
milyen foltok vannak Vince hátán? És mit mondott a doki?

Reni,
feljebb írtam a karácsonyi taliról! :) Én benne vagyok! :)
Mi még nem tartunk a fogaknál, de épp a héten, amikor a gyógyszertárban álltam sorban és bámultam a polcokon lévő dolgokat, megakadt a szemem egy gyerekeknek való fogkrémen és az volt ráírva, hogy már az első fogak kibújásától használható.
Aztán, hogy a alóságban mi a jó, passz. A többiek biztosan mondanak okos és megtapasztalt dolgokat. :)
Jajj, Lara mennyire aranyos!! :) És mennyire Dieter!!! Most sztem nagyon! :) És milyen szőke lett, nem? Tali óta változhatott? Vagy csak ott nekem nem tűnt fel...
Nagyon ügyes, hogy mászik, ül és pakol! :) Most kezdődik a kergetőzés, figyelgetés, izgulás? :)
Dorka is emelgeti a kis seggét ha hason van, van, hogy a térde sincs már a földön, annyira kinyomja a fenekét. Múltkor elétettem valamit, de úgy, hogy ne érje el. Szal nem pont a keze ügyébe. Küzdött, küzdött, addig, amíg valahogy el nem érte! :) Dühös is volt, de elérte! :)

Rik,
hogy van Petra?

nadine81

Jó éjt Mindenkinek! :)

nadine81

Nitta!
A lakásból jöttem rá!Valahogy ismerősnek tűnt és azt írtad az egyetem környéke. :D :D Aztán összeraktam az infókat és ezek szerint ráhibáztam,hogy az én egykoron jó barátom lehet a te férjed.Egyébként ha nem haragszol én még mindíg jó barátomnak tartom a férjedet csak már nem nagyon találkozunk.Örülök,hogy rátalált a boldogság a te és születendő kislányotok személyében.
Én is üdvözlöm őt! :D :D

Csilla!
Igyekszem átadni a "szajrét"Andinak.A Pom-pom ráér a randinkig.Addig néz mást!
Merre is volt az az eset.Jártunk mi is veled arra?

Eszter!
Szonja hátán ételallergiától voltak foltok.

Zsani!
Asszem tegnap láttalak titeket a Torna utcában.Virágodnak rövid a haja?Tulikocsit toltál.Ti voltatok?

Reni!
A fogmosást akkor kell elkezdeni amikor az első fog kibújik.
Szerintem talizzunk Karácsony körül.Én akkor egy hétig szabin vagyok.

KépKép
eszti76

Teszek fel képet anyum házáról(ma is ott segédkeztem 21.00-ig)
és a hajmosás alatt már nem ordító Szonjáról,hajmosás után.
Kép

Kép

KépKép
eszti76

Viol!
Hihetetlen mekkora már Dorka.Még mindíg gyönyörű kislány.Észre sem fogod venni és 1 és 2 és 3 éves lesz.Élvezzed ki nagyon ezt a kort.
Nitta férjével sok-sok éve egy társaságba jártunk.Aztán jó barátok lettünk.Aztán mindegyikünk párra lelt és ezáltal kicsit eltávolodtunk.Persze nem teljesen mert akadt egy közös ismerősünk.Aztán nagyot változott az életünk és pár éve már nem is látjuk egymást.Most viszont nagyon örülök,hogy mégis van egy/két kapocs közöttünk.Ő Nitta és a pici Zoé.

Nitta!
Akkor mi találkoztunk idén augusztusban a Fertő-tón.Erre viszont emlékszem. :D :D :D

KépKép
eszti76

Reni!
Lara is nagyon nagy lány már.Kész nőci.Aztán most született.Kérünk képeket a berendezett házról is.

KépKép
eszti76

Jó reggelt!Eszti!Sajna Virágnak rövid a haja :( Kórház után annyira csúnya volt,hogy le kellett vágatni.Pedig már elég hosszú volt és két copfal olyan édes volt.Voltunk a Torna utca fele igen!Biztos mi voltunk.Mért nem szóltál?Anyunál voltunk a híd utcai gyógyszertárba.
Szonja micsoda nagylány már :P És milyen komoly a képen.Utál hajat mosni?
Anyukádnak jó a házikója!!!
Viol!Dorka is milyen nagy lány már!Jó gyorsan megy az idő igaz?
kola2

Eszti!Nagyon cuki Szonja és anyud háza is tök szuper!!
akkor ezek szerint Szonja már megbarátkozott a hajmosással?
Mi valamikor a két ünnep között megyünk haza ha nem lesz olyan hóvihar mint tavaly.Majd úgy rendezem,hogy mi is otton legyünk!
Vendég

Jó reggelt Cajok! :lol:

Köszönjük, igen, megy az idő és Dorka nő, mint a gomba és annyit eszik, mint egy kismadár... :?

Eszti,
na, akkor megoldódott a hajmosás dolog? :) Vagy ez vajon egy kivételes alkalom volt? Remélem továbbra is könnymentes lesz! :)
Nagyon király a házikó!! :) Látom tetőteres, vagy manzárd? Vagy hogy van? De mindenképpen fel kell menni, ugye? Hogy van az elrendezés? Mivan lent és mi van fent?

Én ma takarítok, mint a güzü, szal nem leszek sokat sztem.
Azért ha már kicsit elegem van, felnézek, mit pletyóztok! :)

Halihó!!! :) :)

nadine81

Jó reggelt!

Eszti:
Sokat mesélt nekem Gyula rólad is, még mielőtt ide babanetre tévedtem volna. Van egy tablókép rólad, azt is megmutatta akkoriban amikor összejöttünk. Azt hiszem mindent tudok a múltjáról :wink: , de lehet, hogy te meglepődnél, hogy milyen ember lett. Mindenki azt álítja, hogy nagyon megváltozott mellettem. Megkomolyodott, családcentrikus lett.... Mondta, hogy nagyon jóban voltatok, anyukádat is ismeri. Tudom, hogy a barátnőddel(osztálytársad volt) való válásuk után szakadtatok szét. De hát én csak örülhetek annak, hogy így alakultak a dolgok. :lol: :lol: :lol:
Tegnap este éppen azon gondolkodott, hogy hiszen nemrég találkoztunk veled valahol, de nem tudta hol. És tényleg a Fertőn! :lol:
Kérdezgette, hogy mit írtál mikor rájöttél ki ő, de mondtam neki, hogy még semmit. Most meg nincs itthon, de ha hazajön megmutatom az üzeneted. :wink:
Anyukád hova költözött? Szonja nagyon aranyos! Lehet, hogy nem sír, de azért még nem vigyorog hajmosás után. Legalábbis a képen.
:lol: :lol:

Viol:
Én csupa negatív dolgot hallottam a spirálról én se tetetnék fel semmi pénzért. Mindenkinek maga kell eldöntenie, én se hagynám, hogy anyu beleszóljon. Dorka képei baromi jók lettek!! A hason kádas képen óriási gombszemei vannak. :lol: :lol: És jó a haja!! :lol:

Csajok:
Kár, hogy megint lemaradtam a sétáról!! Pedig olyan kiváncsi vagyok rátok. :oops:
Terhesgondozóba voltam tegnap, 19.-én megyünk UH-ra. Annyira várom! :lol:
Felkértem Karazmát a szülésre, biztos ami biztos, nem kell Szilveszter!! :lol:
Szokás szerint jó nagyot nevettek rajtam, megkérdezte doki, hogy még mindig olyan sokat járok e pisilni, én meg mondtam, hogy min 8-szor éjjel. Felnézett rám és megkérdezte, hogy jön is valami? :lol: Hát mondom üresjáratot nem csinálok! :lol: :lol: És sok jön?-kérdezte. Amennyi bennt van, változó! :lol: :lol: Mikor a végén megkértem szülésre, rácsapott a kiskönyvemre és visszahúzta magához,hogy beírja a telszámát. Én meg úgy megilyedtem. Mondtam neki mégegy ilyen és bepisilek! :lol: :lol: :lol:
Hosszúra sikerült, bocs!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó fej lehet ez a Karazma!!!!

Képzeljétek!Ma volt az RTL-en a császár és sima szülésről szó.azt mondta a doki,hogy ha valakinek az első császár volt akkor °a második is az lesz ez °kilencevnnyolc százalék!Mert a méhen vágott heg nem nyúlik a fájások közben hanem reped,szakad.Szal én bízom benne,hogy a második is ezzel lesz.Ezt azért megbeszélem a dokimmal!
Ja és,hogy újabban divat lett a császár és az elöbb szülés amit elitélek.
Vendég

Na ezt alkottam tegnap!Szép?Maminak maradt egy csomó művirága amit nem tudott megával elvinni az otthonba és elhoztam!!
Kép Kép Kép Őt is én csináltam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja meg apa!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

4eu5itp.j,khjih,hlháoojlnéhljkt86
kola2

kpioouhigkhjjéjőulglhlh.n.blozfpirlfzüggvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.
kola2

bocsi ezt a Virág csinálta :D
kola2

sziasztok cajok!

na,akkor hiába várok fotókat!de majd okt végén személyesen!már nagyon várom!

eszter
nem emlékszem,hogy mentünk-e a piacra.ha igen,akkor ott mentünk el mellette.ha voltunk a plusban vásárolni,az pont vele szemben van,az üllői másik oldalán.pont a másik villamos vonala mellett(amikor a cba-ba mentünk gyalog,talán emlékszel rá,azon az úton).na mindegy,talán megvan,talán nincs meg emlékeidben.legközelebb ha jöttök....!!!!köszi a sapit,andinak is írtam,talán sikerül átadni nekik.

viol
recept nélkül árulják a gyógyszertárban,de csak picit keverj össze pici vízzel,mert nagyon vacak,nem nagyon szeretik a gyerekek.aztán adj neki vígasztaló cicit :lol:

megyek ebédel(tet)ni,szép napot mindenkinek!még fogkefe gyorsan:nálunk volt mindenkinek bébi fogkeféje.drogériában(rossmann,dm) lehet venni,műanyag,kétféle kefe van benne,műanyag mindkettő és korán lehet elkezdeni használni.de nálunk már zóra is rendeset használ,látja a nagyoktól,a műanyag már nem kell neki.sőt fogkrémet is mindig kér!dobok fel gyorsan képet,amin talán látszik a bébi fogkefe.azért is jó,mert masszírozza az ínyét.mikor már tud fogni,akkor oda is lehet adni a kezébe Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo!Nekünk is van ilyen Levi már próbálgatja,de a mi fogdokink azt mondta,hogy a fogrém még ráér.Tudom lehet olyat kapni amit nem baj ha a gyerek lenyel,de én még csak üresjáratba adom neki oda!
Persze ezt mindenki másképp gondolja,de nem is kell,hogy mindíg egyetértsünk!
Megtudod írni hányadikán jöttök pontosan?Úgy tervezem én is a hazamenetelt.
Vendég

gabó
fogkrémet én sem magamtól adom,de ordít érte.így egy egészen picit nyomok neki(no nem a szeme alá :lol: :roll: :wink: )
okt 27.-én megyünk(de csak délután,mert iskola van szecsőnek) és talán 31.-én jövünk haza(vagy 30.-án).a vasárnap nem jó,mert jönnek a péter tesójáék is,nagy családi vasárnapi ebéd :P .de akár szombat,vagy hétfő,vagy mindkét nap!!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok Cajok! :lol:

Ma nem jövök,mert festünk!!!Mármint a lakást.Megprobáljuk,hátha friss festéssel jobban eladhato a lakás.
Ugy nevettem az elöbb.A felettem lako csaj mondja nekem,hogy árulja a lakását.(u.a. mint a mienk,csak a garázs nagyobb 6 nm-rel)
Kérdem mennyiért?Kapaszkodjatok meg:13,2M.HUUUUU,elnevettem magam előtte.Mondtam neki mi 12,2 ért áruljuk,de igy se kelle akutyának se!!
Hát kiváncs i leszek elmegy-e neki.

A kiscsajok nagyon aranyosak a képeken.Mindegyik imádni valo!!!!

Eszti

a Szonja sir hajmosáskor vagy nem.Ez most nem világos nekem.

:shock: :shock:
Vendég

Gabo

ha enegem nem ismersz már csak mega Nittát akkor itt az ideje a talinak!!!Ha lejössz én szeretnék veled összejönni!!És Szemizoval is!!!

Nitta

jo lehetett ez a Karazmás duma.A Berkes nem irta be a telefonszámát.Neked kell felhivnod ha mész szülni???
Szülésznőt is fogadsz??Apa bent lesz veled?

Eszti

olyan jo lenne téged is látni.Ugy érzem ismerlek régről,aztán meg mégsem.Ezen változtatni kell!!
Jo lenne ez a karácsonyi összejövi!
Vendég

Sziasztok!
Ma én is csak most néztem be és megyek is. Nagyon sok a házimunka :(

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!
Köszönöm az sms-t. Holnap lesz a nap...
Jól emlékszem, hogy ti nem jöttök búcsúba?

Kép
Kép
Kép
amica

helloka,
gabó,
jók az alkotásaid, pláne az uccsó, ami közös erővel jött össze. gondolom élvezted! :lol: :oops: :lol:

csilla,
most talán rendeződni látszik a helyzet, de ha ismét fos lesz, akkor feltétlen kipróbáljuk, köszönöm! :)

nitta,
köszi! és úúúgy tud nézni azokkal a szemekkel!!! :) és van amikor a száját is akkorára nyitja, amikor csodálkozik, hogy azt mondjuk azzal is néééz... :)
karazma tényleg jó fej, míg bent feküdtem, sokszor jött ő be vizitelni és sokat poénkodott. :)

rik,
berkes nekem sem írta be a számát a kiskönybe, de remélem attól még megjegyezte, hogy én őt akarom!! :)
szerencséje volt, nem kellett neki bejönni, akkor indultak a fájások, amikor ő is bent volt.

na megyek, sütöm a husikat, sziasztok

nadine81

Viol

Köszi az érdeklődét.Petra jol van.Tegnap egyszer volt az a hányi-mányi aztán setöbb.Talán csak bántotta valami a gyomrát!!!
Most anyumnál van amig mi festünk.Aztán megyek érte,mert már nagyon hiányzik...
Vendég

Rik:
Ha csak fájások vannak, a kórház hívja fel a dokit amikor megindul a szülés.Ezt a kiskönyvben valami jellel odafirkantják, hogy tudják bennt kit kell hívni. De Karazma azt mondta, ha rohamszülés lenne, a biztonság esetére beírja hátulra nekem a számát, hogy már otthonról fel tudjam hívni, hogy tutira beérjen. Szerintem tök rendes. Szülésznőt nem fogadunk, mindegyikről hallottam jót.
Hát én is néztem akkora szemekkel mint Dorka:shock: :lol: , mikor Apa bejelentette ő márpedig ott akar lenni a születésnél. Tudni kell róla, hogy még amikor a vetélésemkor bennt feküdtem is menekült onnan. Utálja a kórházszagot,meg mindent ami vele kapcsolatos! Ennek ellenére az ő kérésére apás szülés lesz! :lol: :lol: :lol: De mondtam neki, a fejemnél maradjon!! :oops: És csak egy szavamba kerül kihúzza a csíkot! :lol: :lol: :lol: De örülök neki, hogy szeretné, mégis együtt éljük át az első pillanatot!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik:
Szóval mégiscsak a festés mellett döntöttetek!!? :lol: :lol:

Szemizo:
Az első fogkefés kép tisztára mint amikor egy sztár teljesen beleéli magát az éneklésbe!! :lol: :lol: :lol:

Gabó:
Hát a művirágos alkotásaid is jók lettek, de a remekműved mégis csak Levi marad!! :wink:
Erről a császáros szülésesről már én is hallottam!!! Volt munkatársam mind a kettőt császárral szűlte és ezt akkoriban mondták neki is!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó!
Most Ágnesnél az egyik szobatársam a másodikat simán szülte császár után!!!!!!!!!!!!!! 5év volt a két szülés között, az összes bentlévő orvos tudott róla mialatt szült, de sikerült neki!
A másiknak nem, ott farost akartak simán szülni, de császár lett végül.

Rik, nekem sem volt még csak a kiskönyvbe sem beírva az orvos, akkor szóltak neki mikor bementem.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok.

Gabó,én is láttam.Nem is gondoltam volna,hogy császárok után sérv alakulhat ki. :shock: Mindíg tanul az ember.Tetszenek az "alkotásaid".Mindegyik :lol: :lol:

Rik,jó munkát!Én is örülök,hogy találkoztunk,remélem hamar megismételhetjük.Szerintem nagyon jót beszélgettünk.

Olyan kár,hogy nem lehet hangüzenetet küldeni!Olyan sokat írnék,de nincs időm :? Rendbe szedemkicsit a lakást,este meg lakógyűlés.Képzeljétek a pasi,aki rendezi a kertet hozott ingyen tizen valahány tuját és volt aki ki akarta szedetni a földből,mert nem lett megbeszélve.Közben meg tök szépen elültette a kerítés mellé. :evil:

Isti jól felmérgesített az előbb,mert a változatosság kedvéért most meg felszippantott egy kis darab radírt az orrába. :evil: :evil: :evil:
Szerencsére kijött ahogy erősen fújta.

Katus még egyszer köszi,hogy tegnap haza hoztál bennünket :D

Csilla,akkor már én is adhatom Bencének a bébi fogkefét a kezébe?

Este még benézek,elmesélem hogy veszekedtek a lakók :D :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Erika,
örülök, hogy Petra jól van, tényleg csak valami gyomirontás lehetett.
Milyen színű lesz a lakás?

Nitta,
fúú, nagyon aranyos Gyulától, hogy bemegy veled. :) Igazi apai gondolat, hogy ott akar lenni Veletek! :) Sztem a dokik amúgy is azt javasolják majd, hogy a fejednél legyen, ott tud majd igazán segíteni. Fogja a kezed, tartja a fejed, amikor nyomsz. Húú, én ezeket úgy elképzeltem, aztán nem lett belőle semmi... Az viszont jó volt, hogy addig ott volt velem Gábor, amíg lehetett. Fogta a kezem, nyugtatott. A fejemet nem fogta, azt még nem volt miért. De kijött velem WC-re, belé és az infúziós állványba kapaszkodtam, amikor jött útközben egy-egy fájás... :)
De jó volt az is, amikor kitoltak és kaptam puszit... :)

Hajnus,
hűűű, radír?? :? Én egyszer kávét szippantottam fel. Anyu kimosta az edényt, amiben a kávét tartották, és addig kiöntötte a kávét egy szalvétára. Nekem meg marhára tetszik az illata, odahajoltam jó közel és jó mélyet beleszippantottam... :D Jóóó mélyet. Utána egy darabig kávésan fújtam az orrom... :shock: :D
De hogy került az orra közelébe??

Ja, még nem is mondtam, képzeljétek van egy kiskutyánk. :) Szálkásszőrű tacskó. :) Az jó, mert nem olyan pucér, van szőre! :)
Olyan kis pici még, csak úgy sedrézik a kis seggével, ahogy igyekszik! :D

nadine81

Szemizo!Akkor én is úgy megyek,hogy el tudjunk menni bulizni.

rik!Igen már csak titeket nem ismerlek és már jó lenne személyesen talizni!Hát annyiért nem fogja tudni eladni,de majd rájön!!

Nadine!A kutyus az jó!!!És mennyiért vettétek?Vagy csak úgy betévedt?

Hajnus!De parasztok ezek a lakók!Pedig nem olcsó a tuja!!
Ez az Isti mindíg nyújt valami újat,hogy ne unatkozzatok!

amica!Biztos,hogy megint sima szülésnek fog az enyém is indulni azt majd meglátjuk,de nem akarok megint 10-órát szenvedni!!

Nitta!Tényleg rendi apától,hogy ekkora(áldozatot hoz)értetek!Úgy gondolja ez életetek legfontosabb,legszebb pillanata és jó ha ott van veled és segít!!!!!!!!

Én mára búcsúzom lassan lesz a Lostot :lol: :lol: :lol: meg akarom nézni!!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Hajnus,
A sok paraszt nem hogy örült volna a tujáknak. Utálom az ilyeneket, akiknek tök mindegy mibe, csak bele lehessen kötni valamibe. :evil: :evil: :evil:
Hát a fiad nem semmi, sose unatkoztok mellette. :shock: :lol: :lol: Még jó, hogy kijött!! Már megvolt a lenyelés, most szippantás, de remélem legközelebb nem a fülével próbálkozik!! :? :lol:

Viol,
A legjobban az esett, amikor arra a mondatomra: " de a fejemnél maradsz", azt válaszolta, hogy őt nem érdekli a doki :lol: ,csak velem szeretne lenni, fogni a kezem :oops: Ha valaki ismeri a férjem az tudja mennyire nagy szó ez tőle, hogy ilyent kimond!! Nem egy érzelgős típus, vagyis az, de nem szavakban!!
Én is attól félek, hogy ezeket eltervezi az ember, de nem jön össze. Attól félek, hogy nem ér be hozzánk a kórházba, meg ilyesmi. :cry:
A császártól is csak azért tartok, mert a karomban szeretném tartani mikor a világra jön.
A férjed nagyon aranyos, hogy így melletted volt!!! Igazi férj és apuka ha még a wc-n is számíthattál rá!! Az egyik ismerősöm férje avval volt elfoglalva, hogy kamerázzon, mint egy idegen, úgy viselkedett. Se simogatás, se puszi, semmi támasz lelkileg. Szerintem ez undorító!!! :evil: Akkor be se menjen!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó,
5 ezer volt a kutyus. De tulképp apu vette, neki kellett a Zeusz helyett. Ő volt a vizsla, aki meghalt a télen..
Ez a kis kutyu meg ideoda futkoz, szabadon, el sincs kerítve. De a büdös már hordja a cipőket, szőnyeget, stb! :shock:

Nitta,
hol dolgozik párod? Hogy tartasz, hogy nem bizti, hogy beér? Lehet, hogy már említetted, csak nem emlékszem... :oops: Vagy ő nem akarta, mert szigorú... :oops: :D
Igen, a császárnál az a bibi, hogy nem adják oda egyből. Én is csak hallottam, hogy felsír, kérdeztem minden rendben van-e, mondták, hogy igen. Aztán hallottam, hogy mondják a súlyát és a hosszát, aztán eltelt sok-sok perc, talán negyed óra is, mire odatették a bal vállamhoz, már felöltözve, sapka, kesztyű, be volt bugyolálva. Sírt szegénykém, de amikor odetették egész közel az arcomhoz, megpusziltam, elhallgatott. :) Ennek nagyon örültem, mert azt hittem - attól féltem - hogy ez csak akkor történik, amikor természetes úton jön a világra és azonnal odateszik rád és érzi, hogy te vagy az és megnyugszik. De így is, itt is érezte. :) Gondolom én... :)
Kamerát én nem is engedtem volna. Biztosan csodálatos dolog természetes úton szülni, de azért ott történnek olyan dolgok is, amit nem biztos, hogy viszont szeretnék látni otthon a tv-ben... Meg hát kinek mutogassam?? Rokonoknak?? Na nem. Szerintem ha bent lett volna és fényképezett volna, akkor is csak akkor, ha már kint van a baba, és mondjuk nem akkor, amikor odapottyan a lábaimhoz...

Ha gondolod, elküldöm neked a szüléstörténetemet, ha elolvasnád. Nem durva, szal nem olyan, amivel meg lehet ijeszteni egy kismamát, nem rémtörténet... :)

nadine81

Tyűűű, nemsokára hármassal kezdődik a heteid száma!!! :wink: Innen csak úgy repül ám majd az idő! :)

nadine81

Sziasztok csajok.

Hát ez a mi topikunk 26.óta áll egyhelyben.
Jaj ,olvasgatom a szüléseteket.
Nitta:én csak azt kívánom neked,hogy egy kicsit előbb jöjjön a baba.Nekem 3 héttel előbb jött.Rá se tudtam volna készülni.Pont előző nap mondtam a páromnak,hogy most már egy kicsit kezdek parázni.Pénteken megvettük az utolsó dolgokat is,délután átmentünk Mohácsra NST-re,és hajnali 4-kor elfolyt a magzatvizem.Nekem a dokim nagyon rendi volt.Megadta atel.számát,és mondta ha bármi van,hívja,akár éjjel is.Elment februárba síelni,még mondta hogy üzenjek ha valami van,majd felhív.Stb.Na szóval rácsörögtem az éjszaka kellős közepén.Azt mondta nyugodtan pakoljak be és lassan mehetünk.Na de nekem még be sem volt pakolva a táskám.Gyorsan könyvből pakoltunk,hogy mi kell,nehogy valami kimaradjon.
Az benne a pláne,hogy eszembe se jutott,hogy valami gond lehet majd esetleg vele,hogy előbb jön.Nem volt idő,ilyenekre gondolni.
6-ra szépen lassan beértünk,pont az én dokim volt az ügyeletes éjszaka.Fél 8-kor feküdtem fel a szülőágyra,és 10-kor felsírt a KISFIUNK...
Párom végig ott volt mellettem,ő vágta el a köldökzsínórt,és a doki vette videóra.Mondjuk nálunk apa azt is felvette,mikor jött kifelé.De mondtam neki,hogy meg ne merje mutogatni bárkinek is.De azért jó volt visszanézni,mikor megszületett.Nem videóval,hanem fényképezővel vette csak fel.
Na ennyi a történetünk.Bocsi,hogy így részleteztem,de nektek még azt hiszem nem írtam le.

Mindjárt jövök még

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Nagyon örülnék ha elküldenéd a szüléstörténetedet. Egy-két dolgot már meséltél, de szívesen elolvasnám!!!! :lol: Itt dolgozik Sopronban, de hetente egy napot Ausztriában maszekol. Amilyen mázlista vagyok tuti onnan fogom hazarángatni. :?
Fényképezőt mi is viszünk, de természetesen Zoé valahányadik perceit örökítjük meg, nem az elsőt!! :lol: :lol: :lol:
Az idő eddig is rohant, még most is elszoktam mesélni a férjecskémnek megszeppenve, hogy képzeld ANYA leszek, te meg APA!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: Ehhez az érzéshez nem lehet hozzászokni, emiatt úgy tűnik, mintha most tuttuk volna meg! Egyre többet jár a fejem azon, hogy te jó ég tényleg itt lesz egy kis valaki a lakásban!! Eddig nem tűnt "üresnek" a lakás, de már néha annak érzem. Nem vagyunk már elegek ketten!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

És most a párom uncsitesója múlt héten szült,és ő is 2 héttel korábban.Náluk sem volt probléma hogy előbb jött.

Gabó:képzeld már 2 napja az én fiam is csak napközbe 1 órát alszik össz vissz.Nálatok ez elmúlott már,nem?

Na jó éjszakát.Most mennem kell,apa még vár!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Szeszike,
Köszi, hogy megosztottad velem, engem mindenki érdekel!!!!
Én bepakoltam már mindent, kimostam, kivasaltam, megvettem mindent!! Fő a nyugalom! :lol: :lol: Én sokat álmodtam az elején koraszüléssel, így felkészültem arra, hogy hamarabb jön!! :lol:

Most mennem kell!!
szép álmot mindenkinek!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Na látom én nyitom a napot!Most végeztem a főzéssel(paprikáscsirke tésztával)nyami!!Már diót is szedtem Levit már másodszor kellett átöltöztetni,mert olyan lett kit mint egy kismalac!Istentelen rossz kölyök és szófogadatlan!Nem tudom kire öthetett!

Nitta!Hát bizony nemsokára szülők lesztek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne gondolkozz olyanba,hogy biztos nem fog beérni lehet,hogy órákat bent leszel(ne így legyen)meg biztos nem akkor lesz Osztrákba!!Ha meg igen biztos lesz elég ideje,hogy beérjen.Ha meg este vagy éjjel v. hajnalba jön rád akkor meg no problém akkor még otthon van ugye?
A császárba tényleg az a szar,hogy (én legalább is nem láthattam,mert altattak s.o.s),de Viol pl. látta,mert érzéstelenítőt kapott! :D :D
Levi 15:10-kor lett meg és csak este a 7-órás szopinál láthattam előszörÉn nagyon megszenvedtem érte kívánom neked,hogy gyors és könnyű szülésed legyen!Ez nagyon rossz volt!De nálad bizti simán fog menni és magadhoz ölelheted majd a picit!! :lol: :lol:

Szeszik!Nálunk Levi hosszú hónapok óta 1 másfél órát alszik ebéd után.Még pár hónappal ezelőtt aludt délután is olyan 5-körül egy órát,de ez már jó ideje elmaradt nála.Nagyon rossz nappali alvó!!
Vendég

öthetett-üthetett! :lol: :lol: :lol:

Viol!Tszel fel képet a kutyusról?Nem is volt drága kutyus!Hú mit fog majd Dorka művelni vele!! :lol:
Levi tegnapelőtt a Dorissal művirágot akart etetni tuszkolta be a szájába.Most már kergeti őket simizi őket bujik hozzájuk.Ja és fegyelmezi őket ha ugatnak meg kell olyankor zabálni.
Dorkának is biztos nagyon fog tetszeni.És mi lett a neve?Megszagoltattátok már Dorkát vele?
Vendég

Jaj Viol!Ti meg már készülödtök a holnapi nagynapra??De jó lesz nektek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!

viol
én is,én is kérek fotót a kutyusról!!!édes lehet,az egyik kedvenc faja kutyusunk.olyan cuki pofájuk van.

gabó
esti buli nekem még nem lehet(a cicimet nem tudom otthon hagyni),csak nappali buli lehet.nem tudom így értetted-e,csak azért írom.

hajnus
klassz srác ez az isti :lol: :lol: :lol: !erről jutott eszembe,hogy szecső nagy fülfájós volt(kopp-kopp,remélem már nem) és egyszer a fülészeten a doki néni kiszedte a füléből a zsírt(az nagyon termelődik neki).bele volt ragadva pár hungarocel(talán így hívják) golyócska.míra kapott játék porszívót,annak a tartozékai,azok a szemetek,azt kellett összeporszívózni.ez a jó történet csak most ugrott be a felszippantásról,lenyelésről.tudnak a gyerekek!!!

nitta
nekem a harmadik szülésnél volt csaj bent "párom",eszter.de ő kamerázott,fotózott-mindent megörökített.de az is igaz,hogy még nem néztem meg a videót,ahogy zóra épp kipottyan,de jó,hogy megvan,majd ha öreg leszek tudok nosztalgiázni.fotóm is van olyan,amin e fejem felől fotózott,de azért látszik az is,ami nem kellene.dálunk apa nem bátor,nem is erőltettem.annak pedig nagyon örültem,amikor eszter elvállalta.jó,ha van bent veled valaki,akkor tulajdonképp mindegy is,hogy ki az orvos,szülésznő.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Most jöttem megy Szonjával a kis Iván bébiéktől.Ismét jól megpuszilgattam és sétáltunk egy picit.Olyan nagyfiú már.
Ilyen:
Kép
és a séta:
Kép

Tegnap évnyitó kerti-parti volt az oviban.Szonja nagyon jól érezte magát.Az arcát kifestette egyik óvónénivel.
Kép

Csilla!
Megkaptam a csomagot és továbbítom a továbbítandót! :D
Emlékszem a sétánkra a piac és a CBA fele.Az Üllőit is tudom melyik.Mindenre emlékszem.
Én 28-án szabad szombatos vagyok úgyhogy találkozhatnánk.Esetleg el is jöhettek hozzánk.

Nitta!
Anyu a Potzmann dűlőbe megy lakni.Okt 16-án kezdi a költözködést.Volt ott egy kertje és úgy gondolta kihasználja és építkezik rá.
Gyula anyukája,hogy van?
Nagy Bálint nekem is beírta a tel.számát a kiskönyvembe de nem kellett felhívnom mert a munkaidejében szültem.
Nagyon szép dolog Gyulától,hogy be fog menni veled.
Én a Csilla szülésénél kameráztam,fotóztam és közben a kezét is fogtam.Úgy tűnik nekünk nőknek ez is jobban megy. :D :D

Gabóca!
Milyen kreatív vagy!Szépen felvirágoztattad a házatokat. :D :D Ugye mekkorát dob a lakáson a sok szép,színes virág?Ügyi vagy!
De a legszebb műved Levi!

Virág!
gdjxhcdfdb vnb fldifdhvc rgjifu gfmd

Zsani!
Kocsiból láttalak csak titeket.Éppen robogtam a szülés utáni hangulatromláson most áteső kolleganőmhöz lelki vígaszt nyújtani és levágni az újszülöttje körmét mert azt nem merte eddig. :D
A kis Virág így,rövid hajjal is szép!A te hajad is más mint a képeken.Vannak benne barna csíkok?

Rik!
Befejeződött a festés?Milyen lett?
Igen eddig sírt Szonja a hajmosáskor de aznap nem.
Én benne vagyok egy hétvégi Erzsébet kertezésben mondjuk a jövő szombaton 4 után.

Andi!
A sapit ha jó neked vasárnap reggel odaviszem hozzátok.
Egyelőre úgy van,hogy nem megyünk búcsúba de még bármi megeshet.... :D
Ma nehéz napotok lesz!Kitartást neked!

Hajnus!
Hihetetlen,hogy milyen buta emberek vannak.Na,így csináljon jót valaki.Aztán meg majd jól belerúgnak!Szörnyűűűűűűű!
Radír az orrba!Ez jó!És jó???? :D :D :D :D

Viol!
Dorkával együtt nő fel a kiskutyátok!Mi a neve?
Na,holnap lesz a nagy nap!Hármas ünnepet ültök! :D :D

KépKép
eszti76

Szemizo!Értem értem nekem végülis mindegy este vagy nappal.Mindenre van megoldás!!Akkor lesz nappali buli!!

Eszti!Köszönöm szépen szerintem is Levi a legjobban sikerült (művünk).Tök jó,mert a mami nekem adta az összes művirágát(kivéve egy kosárral azt a bátyám viszi el "remélem nem").Mindig is sok-sok művirágot szerettem volna,mert engem az élők valahogy nem szeretnek.Majd az új kéróba viszont akarok valami igényteleneket amikkel nincs sok gond!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes Iván baba és Szonja is!!Annyit nőtt megint ez a kislegény!! :lol: :lol: GyönyörŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!
És addig az ősök hávájoztak?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?