Új privát üzeneted érkezett!

csajok,nem cajok,bocsi
Vendég

Viol,
nem tudom, kihez fog járni, csak annyit tudok, masszírozás, iaszappakolás, meg valamilyen vizimasszírozás van felírva neki. Majd rákérdezek.

Szia Amica,
esetleg pénteken el is tudok menni a nadrágért, ha Neked nem probléma. Vagy reggel 10 körül vagy délután. Elsétálunk - babakocsizunk - Vincével- Holnap fogorvoshoz megyek fél 1-re :(

Nem beszéltünk meg még időpontot holnapra, de szerintem 4 körülre talán mi biztosan odaérünk. Az Erzsébet kertben hol? A játszótéren?

Tényleg Viol, Ti is eljöhetnétek - bár autokázni kell...

KépKép
KépKép
esztermami

Andi,
nagyon sajnálom, őszinte részvétem. Akkor nem is kérdezek többet. Remélem a véletlen azért jó lesz hozzánk és összefutunk.
Puszi

Rik,
nem, azt hiszem még kihagyom. Nekem most még macerás lenne bemenni. Olyan pinduri futkosó babakocsink nincs, amivel könnyebben tudnék mozogni, ha már kiszálltam, csak az a nagy, azt meg alig tudom belegyömöszölni a csomagtartóba, meg kivenni. Illetve az, hogy Dorka még tényleg csak fekszik, mást nagyon nem csinál, így ő ott csak úgy "lenne". De ahogy kitavaszodik, megyünk, akkor már pont "benne lesz a korban!" :)

nadine81

[quote="Eszter"]T írta:Eszterényleg Viol, Ti is eljöhetnétek - bár autokázni kell...

Nem, köszönöm, fent Erikának már írtam, hogy most még nem. Nekünk egyelőre itt a környéken, illetve a sétákban merül ki a kirándulás. Illetve ha anyut viszem Sopronba, ott meg csak MaxiCosi-val vagyunk. De hogy azzal együtt milyen dög nehéz az a Lány! :shock: :D

nadine81

[quote="rik"]c írta:rikajok a 200.oldalon tartunk!

Tényleg. :) Hogy szalad az idő!! Van, amikor vissza is olvasok picit, hogy akkor kik voltak itt és miket írtunk! :)

nadine81

Én sajna még mindig nem tudok menni!! :cry: :cry:
Nem csak azért mert nem kapok levegőt, de nem szeretnék senkinek bacikat adni.

Rik:
:oops: :lol: Bioparoxot kaptam, torok és orrspré. De nem használ. :cry:

Amica:
Én is csatlakoznék, sajnálom apukádat!! részvétem!!

Eszter:
Az sose baj ha nem nő be a fejed lágya, az "örök gyerek" típusú emberek boldogabbnak látszanak!!! :lol: :lol:

Viol:
Szégyen de nem emlékszem hol is laktok? :oops: :oops:
Ja és tényleg nekem is Gyulám van. :lol: :lol: :lol: Még nem írtam ugyan soha le ide a nevét, de Eszti rátapintott. :lol: Azt hiszem te írtad neki ha jól emlékszem, hogy a Riknek van Gyulája, de lehet, hogy Nittának is.

Eszti:
Gondolom a otthonunkból jöttél rá a férjem nevére. A folyosós kép. Igaz azóta teljesen máshogy néz ki, még ajtócsere is volt. Minden megváltozott a lakáson az elmúlt 3 évben amióta itt vagyok. :lol: :lol: :wink: :wink: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Na, lépek, mindjárt jön Gábor, megetetem! :D
De előtte még Dorkát is! :) Persze nem ugyanazt kapják! :)

Szió! :)

nadine81

Nitta,
mi Hegykőn lakunk. Jajaj, én írtam, hogy lehet, hogy neked is Gyulád van. De a lakásból, a folyosóról honnan lehet tudni? Én nem láttam a falon, hogy "Gyula vagyok, itt lakom!" :D Bocsi, ez csak vicc volt, de tényleg? A lakásból miről lehet rájönni?
Én nem láttam a képeken... Pedig megnéztem az egész albumot ám!! :D

nadine81

Sziasztok!!!

Amica, nagyon sajnálom, őszinte részvétem!

A tegnapi taliról lemaradtam. :cry:

Holnap is lesz az Erzsébet kertben??? Mikor?????

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus! Múltkor írtad, hogy jöttök a doktornőhöz. Mikor?? MI október 3-án fél 3-ra. Ti is aznap ugye??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Esztermami! Mikor szoktatok sétálni? Szóljál valamikor, vagy ha boltba mentek, összefuthatnánk. :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti már járt nálunk ha minden igaz sok sok éve. Barátok voltak a férjemmel...vannak közös ismerőseik. Eddig nem mondtam, de lebuktam. :oops:
Gyula üdvözöl Eszti!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta, hatalmas a pocakod!!!!
Mikor mész uh-ra??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Amica!

Őszinte részvétem, nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

Erika!

Alíz meddig szokott aludni?
Mikor induljunk, mikor jöttök? Be kell mennem a patikába előtte.

katus78

Kata, Alíz alszik még. Szerintem 5 körül tudnánk menni. Az jó nektek? Az edzéssel mi lesz??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika!

4 körül megyünk, ötre itthon akarok lenni, jn Jocó, főznöm kell, napközben nem tudok.6-7 jön egy asztalos, mert beépített szekrényt akarunk a wc-be.
Szóval holnap torna?

katus78

Erika,
mi egy negyed órán beül lemegyünk ide a lakótelepi a játszótérre, mert nem bjrok Vincével itthon, peddig lenne mit tennem. Ott megtalálsz minket kb. 6-ig.

Viol,
megértem, hogy nem jöttök. Maxicosival együtt egy gyerek szerintem nagyon nehéz, mindig vittem babakocsit, akármilyen macerás volt ki-be tenni, de Vincét nem bírtam el.
Akkor majd megyünk látogatóba!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Erika!

Holnap megyek terhesgondozóba, holnap kapok időpontot UH-ra.
Az elmúlt 3 napban pikk-pakk kisimult a köldökömnél. Mintha 3 nap alatt nőtt volna baromi nagyot! :lol:
Ti hogy vagytok? Apukáddal azóta minden rendben?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

Amica,nagyon sajnálom,komolyan.

Eszter,semmi gond :D Még viccnek is rossz,nem lesz harmadik.az én idegrendszeremnek ez a kettő is elég.Néha még sok is :lol: Elküldenéd a telefonszámod?Ha holnap esetleg késnék vagy ilyesmi.

Nitta,74 nap?Az már úgy elrepül,észre sem veszed és már otthon is leszel karodban a kisbabáddal! :D

Erika,mi fél 2-re megyünk.De ha már egyszer ott vagyunk,találkozhatnánk!Eszter ez neked is szólt! :wink:

Tegnap épp csak haza értünk már jöttek is a fiúk az uszodából.Ha még maradtunk volna 10 percet találkoztunk volna velük,mert a városból gyalog jöttek.Azt hittem majd kifekszik a Bence,de csak 9 után aludt el :roll: .Ráadásul nagyon vacakul aludt,egyszer nagyon sírt(gondolom a foga),úgyhogy délelőtt is elaltattam.Most alszik megint,nem tudom mi lesz este.

Kép

Kép
hajnus

[quote="esztermami"]
írta:
esztermamiHajni,
nem volt nehéz megszokni, hogy a férjed éjjel dolgozik? Mikor vagytok együtt?

Ez alatt mit értesz??? :D :D :D

Erika,jöttök holnap?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!

Erika
gyere Te is holnap,jo lenne!!!
Azt nem beszéltük meg mikor????Neekm k.b.4 kor jo !!!
Mikor legyen???A játszin talizunk a fáák alatt??
Vendég

Sziasztok!!

Mennénk mi is, bár lehet csak úgy fél 5 körül. Nem tudom Alíz mikor kel, mikor fog aludni.

Hajni, akkor lemegyünk 3-án fél 2 körül, mire végeztek. Mi fél 3-ra megyünk.

Nitta, köszi, apuval minden oké, talán tényleg csak a gyógyszerváltás volt a baj.
Emlékszem, mikor terhes voltam pár napra hazamentem a szüleimhez. Mikor visszajöttem, a férjem nem hitt a szemének, mekkorát nőtt a pocim. Nekem fel sem tűnt. :lol:
Gondolom várod már az uh-ot, mi? Olyan jóóóóó! :lol:

Kata, akkor holnap torna. Szigorúan!!!!

Eszti, ma nem jutottunk már le. Apa hazajött, volt megbeszélnivalónk!! Majd legközelebb.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jo én négykor ott leszek a lányommal(aimmal????).Aki tud jöjjön!!!légycci,légycci!!!!

Esztermami

Nagyon megy nekem ez az iwiw.Képzeld még németországig is eljutottam Ugy örülök!!!Régi osztálytársak meg ilyenek.Most emilezem is velük!!!Aki ezt kitalizta egy f@sza csávo volt!!!
Vendég

Irjátok meg oké???
reggel jövök megnézni mikor jo nektek,de most megjött Uram a szolgálatbol,kicsit kényeztetem.(kaja) :lol:
Vendég

Rik,
ha most Gabó itt lenne, ő azt írná, hogy kaja után, este/éjjel egyebekkel is kényeztesd a Párodat... :lol: :oops: :lol:
De mivel ő most nincs, mondom én! :) De sztem Gabó is egyetértene... :lol:

Erika,
örülök, hogy apud jobban van! :)
Katust mindig Katának hívod? :) Furi volt így olvasni... :lol:

Fú, én már tök vártam, hogy nekem mikor fog "kijönni" a köldököm, aztán végül nem jött ki, csak egy szintbe a pocimmal... :)

Na, gondolom ma este megint nem leszünk sokan, mindenki feleségeket néz... :)

Én a Szökést! :)

De mindjárt húzok előbb pancsizni. Nálunk Dorka már alszik, Gábor edzésen, én meg itt nyomom. :)

nadine81

Sziasztok!

Jaj, jaj de rég voltam. :oops:

Amica-Andival találkoztam ma, úgyhogy tudom a szomorú hírt. Mégegyszer nagyon sajnálom. Megértem, hogy nem akarsz itt beszélni róla. Remélem lassan az ovi is megoldódik Nálatok, milyen jó lenne ha boldogan hagynád ott Jankát és Mártont.

Nálunk továbbra is szuperul megy az ovi. Egyedül ma reggel mondta, hogy nem akar menni. Nem tudom mi történhetett. Mondjuk azt mondta, hogy összeveszett a Lilikével, rácsapott a Lilike a kezére és azt mondta, hogy nem a barátja. De aztán állítólag az ebédnél már kibékültek. :lol: Hát ilyen van és még lesz is! Ezt is szoknia kell. Persze lehet nem ezért nem volt kedve reggel menni. Holnap meg szüretelni megy az ovi, biztos élvezni fogják! :wink:

Én meg lassan két hete non-stop együtt vagyok Noellel, eddig ugye anyukámékhoz vittem kicsit lepasszolni, de most nem ért rá, kórházban van. Úgyhogy most tudom élvezni milyen jó is a szülöi segítség és milyen nehéz ha valakinek nincs senkije akire bízhatná a gyereket.

Katus! Köszi mégegyszer a gyógyszert. Mikor menjek érte? Nagyon tetszik a lakásotok, olyan meleg, hangulatos. Néha én is azt mondom, hogy mennyivel könnyebb lenne egy lakásban mint ebben a nagy házban. Persze a kert viszont nagyon jó dolog.

KépKép
KépKép
mirama

Rik,
akkor holnap mi is 4-re ott leszünk az Erzsébet kertben. Ha fél 5-ig nem érünk oda, akkor a fogorvos nagyon kisinált, és nem brok menni, de remélem, nem így lesz.
Örülök, hogy élvezed a wiwet. POnt erre való. Számos nagyon régi ismerőst találtam ott én is.

Erika,
akkor holnap jöttök?

Hajnus,
bár arra is gondoltam, de Istit és Bencét látva nem tűnik problémának :P :lol: :lol:
hanem, hogy egyáltalán a gyerekek mellett így mikor jut időtök beszélgetni, együtt megnézni egy filmet...
persze gondolom hétvégén. Vagy azért együtt vacsoráztok? vagy reggeliztek?
Biztosan butaságnak hanzik, csak a minap gondoltam, hogy amióta itthon vagyok, nagyon élvezem, hogy Tamással legalább egy étkezést naponta együtt költünk el és ha nincs nagyon stressz, akkor esténként van még alkalmunk hosszabban megbeszélni dolgokat.
Ugye jöttök holnap.

Viol,
örülj neki, nekem annyira érzékeny lett a köldököm, hogy most érintésre is fáj szinte. Óriási volt a hasam és azt hittem, hogy ott egyszer csak szét fog repedni a hasam. Nagyon rossz érzés volt.

KépKép
KépKép
esztermami

Noel. :-)

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Sajnálom, hogy holnap nem tudunk menni :cry: , de lehet, hogy odamegyünk :D , ha hazaérünk, meddig maradtok?

Mirama!

Én is nagyon köszi a lemezt, tetszik! :)
Megvan a gyógyszer, bármikor jöhetsz, kivéve a holnap délutánt.:)
Nekem meg a tiétek tetszik nagyon, hát igen a kert az szuper!:)

Mérges vagyok! :evil: Nem jöt az asztalos! :evil: Nem értem milyen emberek vannak, ígérgetnek, aztán meg eltűnnek. :evil:

Erika!

Holnap meg megyünk!

katus78

Mirama!

Nagyon aranyos Noel! :) Jók a képek! :)

katus78

Katus! A mi asztalosunk dettó ilyen! :lol: illetve :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Amica!Őszinte részvétem!
Virág tegnap hazafele elaludt és este 10-kor felkelt,gondolhatjátok meddig fent volt még.fél 1-kor még vitázott,hogy nem akar aludni.Ha tudunk holnap is megyünk.
Kriszti!Noel nagyon édes!
Katus!Otthon tornáztok vagy eljártok valahova?
kola2

Mirama,mit is mondhatnék,gyönyörű gyerek!

Eszter,privit megkaptam,beírtalak a telefonomba.Mi megyünk,ez tuti.Kb.7-8 éve voltam utóljára az Erzsébet kertben.Általánosban viszont mindíg oda jártunk a barátnőmmel.
A férjem próbál úgy felkelni,mondjuk 5 körül,hogy együtt is tudjunk lenni kicsit.Persze ez nem mindíg megy.Főleg most vagyunk össze-vissza,hogy elkezdődött a gyógyúszás is.Kettesben tényleg csak hétvégén vagyunk,ilyenkor éjfél-1 óráig fenn vagyunk,hogy végre megbeszéljünk mident ami hétközben elmaradt.Meg egyebek. :lol: :oops:
Egyáltalán nem butaság amit írtál.Én sokszor mondom a férjemnek,hogy hiányzik,pedig végülis egész nap itthon van.Nyáron volt olyan alkalom,hogy délelőtt vagy délután dolgozott.Egész más volt.

Erika,lehet az is,hogy kicsit később megyünk oda,ti meg kicsit korábban. :D Szerintem a drnő nem tartja magát különösebben az időpontokhoz.Majd még megbeszéljük.

Katus,sajnálom,hogy nem jöttök holnap,jó lenne.

Zsani,ti jöttök?

Megyek,lefekszem,mert már alig látok.Este 2 órát itt ült Isti barátjának az anyja,6tól 8ig.Végig a pasijairól beszélt meg hogy milyen jól néz ki és ezért tartanak tőle a férfiak. :shock: :? Szóval lefáradtam.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Gabó!Rendbe ment minden?Szerencsésen hazaértetek?
kola2

Sziasztok!!
Akkor 4-kor van a tali??Én akörül érek oda.Aztán majd jöttök ahogy tudtok!!
Zsani

nem irtad hogy tudsz-e jönni??

Mirama

nagyon helyes kis krapekod van!!Apropo!Te nem tudsz jönni??
Milyen jo neked hogy csak ugy lepasszolod a gyerkőcöt.Rám is rámférne egy ilyen.Anyos Győrságon lakik,nem is felhötlen a viszonyunk..nem az én hibámbol.Sajnálom is mert régn jo volt..
Anyu meg 12 orában dolgozik...Hát ez van..3 havonta fodrász,addig szabad vagyok arra a 2-3 orára.
Vendég

Rik!Nemtudom,hogy odaérünk-e.Ha Virág nem alszik akkor megyünk.!!!
kola2

Sziasztok! :)

Kriszti,
miért van anyukád kórházban?
Noel ennivaló! :) Az első képen, amikor picit oldalra néz, sztem tiszta anyukája! :) Amúgy nem tudnám megmondani... :oops:

Eszter,
húú, nem lehet kellemes, ha ilyen érzékeny a köldököd... Nem lehet, hogy azoknak, akik nagyon vékonyak, nagy pocijuk lesz, és jobban ki is dudorodik a köldök? Én sosem voltam nádszál, elég későn is látszott meg a pocakom sztem, szal lehet, hogy azért?
Te szép vékony vagy? :) Biztosan... :)

Katus,
ez tényleg bosszantó... :evil: Te meg otthon ülsz, várod , hogy jöjjön, nem tudsz progit csinálni, és akkor van pofája nem jönni. Legalább lemondta, vagy csak egyszerűen nem jött??

nadine81

A legfrissebbek :)

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Na itt vagyunk mi is!!Jó sokat termeltetek!
Este fél 8-kor értünk haza,de már nem kapcsoltuk be a gépet!
A temetés lezajlott rossz volt sírtam kicsi úgyhogy most egy jó darabig nem fogok!!
Nagyon örültem,hogy találkoztunk és szomorú vagyok,hogy ma nem lehetek ott!Külön köszönet neked Katus,hogy voltál olyan jó és aranyos és szép,hogy felhívtál taliztok!Így most már csak rik és nitta akit nem ismerek ugye?Vagy mégsem?!!Ki tudja!! :lol: :lol: :lol:

Viol!Örülök,hogy minden oké Dorkával ez nagyon jó hír!! :lol: :D

Rik!Jók a képek nagyon szép helyen voltatok!! :) :) És köszönöm a dícséreteket magamra,de a képek alapján te sem vagy nagyon elhízva!!
És persze mindenki nagyon szép anyuka és kismama!! :D :D :D :lol:

Amica!Fogadd őszinte részvétemet!! :( :( :(

Eszter!Annyira gyönyörű baba Vencel,hogy az már csodálatra méltó!Szőke haj kék szem ennivaló!Szép sétátok lehetett,de így erősödik a babóca!Én is gondolkodtam már,hogy neki indulok gyalog(persze vinném a kocsit),de asszem akkor a másfél órás sétából lenne 3-óra v. több pedig Levi imád sétálni.Asszem ma eleresztem kicsit ha megyünk be a városba!Nagyon szép vagy és teljesen más a kép ami fent van rólad.Őszintén meg sem ismertelek a Posta előtt,mert én kicsit idősebb anyukára vártam.A kép ami fent van öregít!!Remélem most nem haragudtál meg,de így gondolom!! :lol: :lol: :lol:

Nercsi!Sajnáltam,hogy nem voltál kedden olyan jó lett volna találkozni és látni Alízt!!Majd legközelebb!! :D :D
Apukádnak jobbulást!! :D :D :D

Szeszike!!Édesek a képek Dávidról főleg a második tetszik nagyon olyan kis laza csávós!! :) :)
Ja és boldog szülinapot!

Nitta!Nagyon szép kismama vagy,de tényleg!! :) :) Fiatal,életerős stb....! :) :) Hú,de ott lettem volna mikor kifakadtál szeretek ilyenekben aktívan részt venni!!Jól tetted amit tettél ezek az öreg nyanyák úgyis az ember idegeire mennek(tisztelet a kivételnek)! :) :) :)

Mirama!Jók a képek Noel (szerintem)Tiszta apukája főleg az uccsó képen!!

Hajnus!Annyira kis mosolygós Bence meg kell zabálni!!! :lol: :lol:
hát Mátéról meg nem is beszélve főleg ahogy mindent próbál megízlelni.Csuda egy pofa!!

Kola!Örültem,hogy találkoztunk személyesen és jó volt dumálni egy kicsit!!Virág egy tünemény kiscsajszi!!

Anyám kinek nem írtam még annak bocsika!!

Köszi az alakomra tett dícséreteket,de lenne még mit faragni belőle.Ilyenkor kicsit zavarba jövök,mert én nem tartom magam hűűűűűű,de szép csajszinak,de köszönöm-e szavakat!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk én speckó jobban szeretem ha apa nem csupasz jobban szeretm mikor már jó borostás engem jobban izgat!!

Az én szüleim is fiatalok apu 48 anyu 46!Túl hamar elment az eszük.A bátyám mos lesz 29 én 27 az öcsém 10éves!

A Balázs nálunk sem lett túl korán apuka sem én anyuka ő 31-volt én 26 lettem rá 3-hétre apa meg rá 6-napra!!

Asszem ennyit akartam így hírtelenjében és bánkódom nagyon a talitok miatt!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Ó és elnézést
Boldog hófordulót a csodás babáinknak!!!!!!!
Vendég

Nadine!Jujj,de édes a pici lány és látom már nagykádban pancsizik!!!
De hát a haja........!Mindíg csodálattal nézem...!! :lol: :lol:
Vendég

Katus!Tyű micsoda szexista képeket küldtél!!!!!!!
Vendég

Ja meg beszéltük a csajokkal,hogy jó lenne egy gyerek nélküli buli!
Én október végén megyek haza(asszem akkor jönnek Szemizoék is)
és elmehetnénk bulizni!
Ki mit szól hozzá???
Vendég

gabó
üdv újra itthon
én is benne vagyok a taliban
bár mostanában dorka fel szokott ébredni egyszer, éjjel vagy hajnalban enni...
eddig egyszer volt úgy hogy éjfélkor egyszer pedig egykor... ilyenkor pedig még javában tartana a buli...
a többi alkalom az olyan 3 vagy 4 vagy 5 körül van
szal nemtom mi lenne
nem szeretném ha felkelne és nincs cici...
lehet hogy ez most amiatt van hogy éhesebb mert napközben nem eszik annyit, nemtom.
remélem október végéig kialakul, mert nagyon nagyon szeretnék én is elmenni veletek dajdajozni!!!!

nadine81

Biztos csak azért van ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arra meg szépen vissza áll minden a régi kerékvágásba!Már mondtam is anyunak,hogy megyek bulizni bár Levi többször megébred,de talán nem lesz gond!!!
Vendég

Sziasztok!Anyós most jött csak úgy :? Hátha nem megy el 4ig akkor nem tudunk menni :(
kola2

Sziasztok!

Hol taliztok 4-kor és mi a program? Meglátom, hogy alakul a délutánunk, jó lenne elmenni.

Hát általában azt mondják Noel tiszta apja. Én nem tudom. :)

Dorkának vizes szempillákkal még nagyobbak, csillogóbbak a szemei. Törölöközös kép tök jó. Nem akarod levágni a haját? Vagy most növeszted? Nem is tudom, hogy volt Miránál. Az elején kicsit vágtam, aztán csak elkezdett nöni. :D

Anyu kivizsgáláson volt kórházban, már ráfért, tök szarul volt és soha nem ment el. Most persze kapott egy halom gyógyszert, meg levették a spirálját mert elfertözödött.

Katus! Tudtál napközben pihenni?

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok

randis cajok,nem vagytok véletlenül szőkék?! :lol: :lol: :lol: nincs fotó,hát ez felháborító :cry:
(és direkt cajok,nekem nagyon megtetszett,rik)

viol
még régebben kérdezted a port+répalevet együtt.remélem azóta rendben van dorka pocija,de azért hozzáteszem,hogy a smecta azért jó,mert visszaállítja a bél belső flóráját.a répalé csak a fosást állítja meg.

eszter
akkor megy a csomag,benne a sapival.remélem andival tudtok majd találkozni,hogy átvegye.talán ágnes buksijára még jó.megvan a pom-pom,csak elküldeni nem tudtam,mert még nincs itthon(sikerült a sógornak átvenni),majd okt végén viszem,szegény szonja remélem kibírja addig!!!

képzeljétek,a tegnapi bankrablás hajcihő pont itt volt "mellettünk".az üllőiről abban akereszteződésben kell ide hozzánk bekanyarodni a lakótelepre.du pont sétáltunk arra,akkor már "csak" a rendőrök,mentő,helyszínelők,nyomozók,kutyák voltak ott,meg a nagy bámészkodó tömeg.én is oda szoktam járni,erste-s számlánk van,ott szoktam kivenni pénzt!még a biztonsági őrt is "ismerjük",egy nagyon kedves idősebb pofa,a gyerekekkel állandóan beszélget,olyan mint egy jóságos nagypapa.nehéz is elképzelni róla,hogy lelőtte az egyiket(meg is érdemelte a paraszt).hatalmas dugó volt itt,egy ideig a villamos sem járt,elég riasztó a gondolat,hogy akár mi is bent lehettünk volna(főleg,hogy én állandóan gyerekkel vagyok,ha a nagyok nem is ,de zóra mindig velem van).hát,ez budapest!bár sopronban is öltek már embereket(pl a kisboltban).inkább úgy mondom,hogy ez a mai k..va világ.és ez csak szarabb lesz.néha sajnálom,hogy a gyerekeim ilyen világba születtek.mi lesz velük,milyen világban fognak ők élni?!

na de félre a sötét gondolatokkal!jó sétát a bözsi kertben!érezzétek jól magatokat!szedjetek sok gesztenyét!az enyémeim imádják a gesztizést,de itt sajna nincs(ill találtunk 2 fát,most minden nap arra kell menni,hogy potyogott-e le)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Lányok!

Biztosan mind elindultatok már, mi nem fogunk szerintem mégsem menni, mert Vince csak most aludt el. Elvittem dokinénihez csak tanácsadásra, mer a hátáb foltok vannak és másfél órát vártunk :( :shock:

A fogdoki engem csak hétfőn fog megnyúvasztani :roll: , addig ecsetelnem kell :shock:

Később írok hosszabban.

KépKép
KépKép
esztermami

Virágom elaludt.Anyós kifárasztotta.Sajnos így nemtudunk menni :(
Majd legközelebb.Remélem amíg jó idők vannak azért találkozunk. :P Érezzétek jól magatokat!
Szemizo!Én szőke vagyok :D Fényképezőt elfelejtettem vinni,de nagyon bántam!
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?