Norka!
Látod milyen jó, hogy te ki tudod kapcsolni?
(remélem nem bántalak meg ezzel!
)
Hát ne legyen rajtam most a szemetek, nem tudom hogy lesz.
Ma mentünk volna NST-re, de a szülésznő nem tudott kijutni a házból, mert áramszünet volt, és nem működött a garázsajtó, nem tudott kiállni a kocsival.
(Pátyon lakik)
Úgyhogy NST-t holnap estére halasztottuk, délelőtt meg a doki akar látni, de nem tudom minek, hétvége óta semmi nem történik, talán ha napi három keményedés van, egész terhességem alatt óránként volt három keményedésem.
Iszonyú csend van a pocakban, gyerek nem sokat mozog, de már vasárnap óta, és gyengébb is, meg keményedés sincs...komolyan mondom, már kezdek aggódni, minden rendben van-e, alig várom az NST-t holnap.
Viszont ma mondta a szülésznőm, hogy nem lesz szombat reggeltől vasárnap reggelig!!!!!!
Segítség!!
Rambóka szelleme segíts!
nekem biztonságot nyújt, hogy tudom hogy ki vár rám a kórházban,. és nem egy idegen ember, aki esetleg nem szimpatikus.
Szóval vagy péntek estig kell megszülnöm, vagy csak vasárnaptól szabad
És ráadásul ma már csak este veszek be egy fél szalbutamolt.
nem tom, lehet az esti felet még beveszem csütörtökön meg pénteken este is, hogy kihúzzam a szombatot.
nagyon be vagyok ezen szarva.
Kincs!
nagyon nagy gratula!!és ügyes vagy, hogy így megszevezed a kezelésedet!
legközelebb írass fel magadnak tüszőrepit is!
Vöcsök!
fiamnál terhesség alatt végigaludtam minden éjszakát mint a tej!
Utána viszont egy percet sem!
Remélem most fordítva lesz!
ja és Dominál hánytam, most meg nem.
Dominál tele voltam ragyával, most sokkal kevesebb.
Kókusz!
Inzulinodat, pajzsmirigyedet megnézik ezek után??
Én nem hiszem el, hogy ennyi tüszőt nem lehet látni Uh-n...
(milyen felbontású az a gép)
És átjárható vagy?
nem tudom, egyszer azt olvastam valahol, hogy petefészkenként 10 tüsző még belefér a normál tartományba, és nem jelent PCO-t, egészséges nőnél is lehet ennyi.
Csajok, Norka vélemény??