Na itt vagyunk mi is!!Jó sokat termeltetek!
Este fél 8-kor értünk haza,de már nem kapcsoltuk be a gépet!
A temetés lezajlott rossz volt sírtam kicsi úgyhogy most egy jó darabig nem fogok!!
Nagyon örültem,hogy találkoztunk és szomorú vagyok,hogy ma nem lehetek ott!Külön köszönet neked Katus,hogy voltál olyan jó és aranyos és szép,hogy felhívtál taliztok!Így most már csak rik és nitta akit nem ismerek ugye?Vagy mégsem?!!Ki tudja!!
Viol!Örülök,hogy minden oké Dorkával ez nagyon jó hír!!
Rik!Jók a képek nagyon szép helyen voltatok!!
És köszönöm a dícséreteket magamra,de a képek alapján te sem vagy nagyon elhízva!!
És persze mindenki nagyon szép anyuka és kismama!!
Amica!Fogadd őszinte részvétemet!!
Eszter!Annyira gyönyörű baba Vencel,hogy az már csodálatra méltó!Szőke haj kék szem ennivaló!Szép sétátok lehetett,de így erősödik a babóca!Én is gondolkodtam már,hogy neki indulok gyalog(persze vinném a kocsit),de asszem akkor a másfél órás sétából lenne 3-óra v. több pedig Levi imád sétálni.Asszem ma eleresztem kicsit ha megyünk be a városba!Nagyon szép vagy és teljesen más a kép ami fent van rólad.Őszintén meg sem ismertelek a Posta előtt,mert én kicsit idősebb anyukára vártam.A kép ami fent van öregít!!Remélem most nem haragudtál meg,de így gondolom!!
Nercsi!Sajnáltam,hogy nem voltál kedden olyan jó lett volna találkozni és látni Alízt!!Majd legközelebb!!
Apukádnak jobbulást!!
Szeszike!!Édesek a képek Dávidról főleg a második tetszik nagyon olyan kis laza csávós!!
Ja és boldog szülinapot!
Nitta!Nagyon szép kismama vagy,de tényleg!!
Fiatal,életerős stb....!
Hú,de ott lettem volna mikor kifakadtál szeretek ilyenekben aktívan részt venni!!Jól tetted amit tettél ezek az öreg nyanyák úgyis az ember idegeire mennek(tisztelet a kivételnek)!
Mirama!Jók a képek Noel (szerintem)Tiszta apukája főleg az uccsó képen!!
Hajnus!Annyira kis mosolygós Bence meg kell zabálni!!!
hát Mátéról meg nem is beszélve főleg ahogy mindent próbál megízlelni.Csuda egy pofa!!
Kola!Örültem,hogy találkoztunk személyesen és jó volt dumálni egy kicsit!!Virág egy tünemény kiscsajszi!!
Anyám kinek nem írtam még annak bocsika!!
Köszi az alakomra tett dícséreteket,de lenne még mit faragni belőle.Ilyenkor kicsit zavarba jövök,mert én nem tartom magam hűűűűűű,de szép csajszinak,de köszönöm-e szavakat!!
Nálunk én speckó jobban szeretem ha apa nem csupasz jobban szeretm mikor már jó borostás engem jobban izgat!!
Az én szüleim is fiatalok apu 48 anyu 46!Túl hamar elment az eszük.A bátyám mos lesz 29 én 27 az öcsém 10éves!
A Balázs nálunk sem lett túl korán apuka sem én anyuka ő 31-volt én 26 lettem rá 3-hétre apa meg rá 6-napra!!
Asszem ennyit akartam így hírtelenjében és bánkódom nagyon a talitok miatt!!!!!!!!!!!!!