sziasztok!
hát látjátok milyen buták vagyunk, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy fényképezőgépet vigyünk
pedig nagyon jól éreztük magunkat, legalábbis Vince nagyon kis bágyadt volt hazafelé, de nagyon vidám. Már úgy alszik, mint a bunda - amúgy 9-kor szokott elaludni.
Jó nagy volt a séta is - kellemesen elfáradtam én is - és nagyon jól esett beszélgetni.
A Híd utcai játszótérre mentünk.
Képzeljétek, Gabó is eljött Levivel!!
Hú Gabó, nem akarlak zavarba hozni, de nagyon jól nézel ki, mintha nem is szültél volna - mikor leszek én megint olyan, mint régen....
Zsanett,
ne haragudj, hogy a játszótéren nem reagáltam értelmesen a mandulakivételre. Ott valahogy nem is bírtam értelmesen reagálni, de hazafele belegondoltam abba, amit említettél és szörnyű lehetett.
Hajni,
nagyon édes kis Bence!! Te is irigylésre méltóan vékony vagy 3 gyerekkel!!! Nem volt nehéz megszokni, hogy a férjed éjjel dolgozik? Mikor vagytok együtt?
Katus,
biztosan megyünk majd egy kávéra, tényleg a hosszú hideg téli napokon akár nálunk is összejöhetünk néha.
Viol,
örülök, hogy Dorka negatív lett! Most már csak kimásztok ebből hamarosan!
Csilla,
és hogy birod 3 gyerekesen. Nem jut néha eszedbe, hogy szeretnél visszamenni dolgozni?
Eszti,
már régen akartam írni, hogy nagyon tetszett WC-deszka, amit a férjed vett! Abszolut értem, hogy lefotóztad.
Lányok, nagyon örültem, hogy megismerhettelek Benneteket!!
Megyek mosogatni
jó éjt!