Jóreggelt!
Na, én tegnap délutánra lettem szarul. Szerintem az eddigi gyenguska náthám erősödött fel...
:( Vasránapra rendbe szeretnék mindenképp jönni, szóval küzdünk!!!!
:D
Mivel Hanna és Ádám is makk egészséges, nem hiszem,hogy vírusos cumó lenne.
Gyöngyi!
Ecetes borogatást tegyél rá. Csodát tesz a duzzanattal. Egyébként, ha elrepedt, akkor se csinálnak vele semmit, szóval nyugodtan elmehetsz a dokihoz vele. a talira meg jöhetsz, mert, ha a párod elhoz, akkor mi meg már segítünk bent menni, ha ezen múlik.
:D:D
És vigyázz magadra!!!!! Én ilynkor szoktam még vagy 2x belerúgni a kisujjamba, hogy biztos fájjon. (Mind 2 oladalon már tuti el volt repedve a csont) Kitartás!!!!
Boscó!
Hannának hetente 1x mosoma haját samponnal, mivel a fürdetőtől iszonyat ragacsos lesz a haja... Így mi első pillanattól Johnsonst használunk, mert az volt itthon. Nem szeretem, ha vizes lesz az egész feje, mert egyrészt hamarabb kihül a buksija, így nem tudunk annyit pancsizni, másrészt nagyon macerás szárítani (gondolom ez neked nem újdonság) Így neki csak a tarkójánál lesz vizes a haja.
Meg van egy nagyon szupi kis fésűm (tudod, ilyen szőrös kefe), amivel meg tudom oldani a rakoncátlan tincseket.
A lányod még mindg naaagyon cuki!
Meli!
Néha csodálkozom, hogy hogy élik néhányan túl a szüleiket...
Anita!
JObbulást!
Ildi!
Tök jó az új házállatotok!
Tuti midnen betörőt elkap és el se engedi.
:D:D Remélem minden rendbe lesz a dokinál! Cuki Olivér abban a füles cuccban.
:D Nati meg nagyon édes abban a kalapban.
És micsoda gödröcskéi vannak!!!!
Edit!
Zabálni való Levi!
Kíváncsi vagyok már rá nagyon, hogy mit művel majd a csajokkal vasárnap!
HOgy vagy? Fáj még?
Era!
Jobbulást Martinnak ismét!
Szegénykém most már csak kilábal belőle!!!!!!
Hogy áltok a kistesó projekttel?
Tünde!
A múltkori talin kinevettek, mert hoztam magammal salit... ezért írtam.
Most még nem tudom mit viszek. Sajna nem vagyok egy sütős tündér... De majd veszek valami finomat.
Anna!
Tényleg, mennyi rakottkruplit akarsz csinálni???
:D Lehet, hogy akkor beszállok egy adaggal (ha lesz hozzá erőm)
lépek, mert a lányom izgágázsodik.
puszi