Új privát üzeneted érkezett!

Hajni

nem lehet,mert festve van.Probáltam radirozni,de csak halvány lett... :cry: :cry:
Fogorvoshoz mindenképp menj el,mert csak rosszabb lesz...
:? :( Az meg nem semmi hogy amig dolgozott a szádba cigizett is.Na ha velem tenné tökön rugnám!!Undorito!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Rik:
Remélem azért nem volt nagyon morci a férjed a képfelrakás miatt!!
Mond meg neki nem hagytalak békén a kiváncsiságom miatt!!:oops:
Ha kicsinyítessz képet mindig adjál neki új nevet, így kicsi is lesz meg az eredeti is megmarad!
De szerintem vissza lehetne még nagyítani.
A falas sztorin jót mosolyogtam! :lol: :lol: :lol:
Gondolom nem örülsz te ennyire mint én, de akkor is jópofa!
Én ezt kivédtem kicsit. Legalábbis van egy hosszú folyosó a lakásunkban, abból nyílik minden helység. A folyosón mindenki megfogja a falat,mikor cipőt húz, vagy támaszkodik, főleg egy gyerek ha közlekedik. Lepacskoltam szivaccsal több színnel, így aztán lehet tapogatni, úgysem látszik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hajni!Virágnak mondtam,hogy megyünk.Emlékezett Bencére mikor mondtam neki.Azt mondta a kis mosolygos. :P Mármint a Bence.
Nitta!Te nem jössz?
kola2

Köszi, de nem tudok, még mindig meg vagyok fázva, csak átment a nátha köhögésbe. :cry: :cry:
Érezzétek jól magatokat!!!

Szép napot mindenkinek!! :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kvíz
Egy szőke nő kvízműsorban vesz részt. A műsorvezető a következő kérdéseket teszi fel neki sorban:
1. Hány évig tartott a 100 éves háború? * 116 év * 99 év * 100 év * 150 év / A szőke nő kihasználja a lehetőséget, hogy egy kérdést passzoljon.
2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot? * Brazíliában * Chilében * Panamában * Equadorban / A szőke nő a közönség segítségét kéri.
3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét? * Január * Szeptember * Október * November / A szőke nő telefonos segítséget kér és felhív egy másik szőke nőt.
4. Mi volt IV György király neve? * Albert * György * Manuell * Jónás / A szőke nő a számítógép segítségét kéri.
5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket? * Kanárimadár * Kenguru * Patkány * Fóka / A szőke nő kiesik a játékból.

*** P.S.: Ha a kérdések olvasása közben nevettél, akkor íme, a válaszok:
1. A százéves háború 116 évig tartott(1337-1453).
2. A panama-kalapot Equadorban találták fel.
3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik.
4. IV. György király igazi neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét.
5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a "fókák=tengeri kutyák szigetét" jelenti

:lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egész eddig sürögtem-forogtam, Dorka meg most kelt fel...
Köszönöm mindenkinek az izgulást Dorkáért, szerencsére negatív lett a kaksa lelete. Huhh... Szal majd csak elmúlik vhogy. Enni eszik szépen, csak hát minidg van vmi a pelusban. Több alkalommal, minzhogy szopizna... De akkor ezek szerint ez természetes, várok.

Gyors leszek, bocsi.

Hajnus,
az az ivólé Hipp, ORS 200 a neve és gyógyszertárban lehet kapni. Répa és rizsnyák. Direkt hasmenés ellen van, 4 hós kortól adható.

Katus,
a sógor az az, amikor a pukival jön egy mini adag kaksi is. :D
Fúú, sajnálom, hogy Mátét hőmérőzni kellett. Dorkának is volt benne része, ott a kórházban a dokinő megpróbálta, hátha lesz ennek hatására friss kaksi. Pedig előtte negyed órával volt, meg is volt még apelus, tudták is. De azért megpiszkálták szegénykét. És qrva szar volt nézni és hallani, ahogy sírt. És egy csak egy alkalom volt. Nem is akarom elképzelni, milyen, amikor 4 hónapig ez megy...
Basszus...

nadine81

Nitta,
nagyon szép lakásotok lehet! :) ha már a folyosó az! :) A szivacsos tapicskolás meg szupi ötlet!! És jól is néz ki! :)

nadine81

Vero,
király a vicc, mosolyogtam is a válaszokon... :) De valdd be, hogy te is!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Aranyköpések 2

Én végeztem a feladat oroszlán részét: üvöltöttem!

Felirat egy nyilvános wc falán: Kérem a csikket nedobja a piszuárba.
Aláírva: mert elázik és rohadt nehéz meggyújtani.

Jobb ma egy túzok, mint holnap egy véreb.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

A törhetetlen játékok legfőbb haszna, hogy ezekkel kiválóan össze lehet törni minden mást.

Kifordítva mindenki rózsaszín!

Mindenki színesbőrű, különben nem látszana!

Előfordulnak sérülések és halálesetek a boxban, de egyik sem súlyos.

Több férfi hagyná ott a családját, ha tudná, hogyan kell összecsomagolni.

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

Én nem a cápáktól félek, hanem attól, hogy meg akarnak harapni.

Olyan nincs, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki?

Attól, hogy nem értenek meg, még nem vagy művész!

Sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeretek.:

Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia.

Normális vagyok, a hangok is megmondták...

A gyermek lényege: nagy hangzavar, rajta némi koszzal.

Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.

Már majdnem megvettem a "Pozitív gondolkodás előnyei" című könyvet, de aztán arra gondoltam, ugyan, mire lenne ez jó?

Így szólt az Úr Ádámhoz: Íme Éva. Válassz!

Egy pofa belém jött hátulról, mire közöltem vele, hogy szaporodjon és sokasodjon, bár nem ezekkel a szavakkal.

Ha biológussal laksz együtt, jobb, ha nem torkoskodsz a hűtőből.

Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez
megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.

Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót...

Hogy változik a világ! Tegnap még franciáztam egy kannibál lánnyal, ma meg már nem érdekel a szex.

Már látom a fényt az alagút végén... de miért dudál?

"Rövid leszek!" mondta a kígyó, és felmászott a sínekre...

Olyan randa vagyok, hogy a pszichiáternél mindig hason kell feküdnöm.

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.

Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel!

Bocs, kígyó, hogy csúfoltalak, amiért nincs lábad... Feleljtsük el,és kezet rá, oké?

Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit.

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép.

A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.

Annyira tettrekész vagyok, hogy a nevem valójában ige kellene, hogy legyen.

Az egypúpú tevét az különbözteti meg a kétpúpútól, aki akarja.

Óriási ötletem volt reggel, de nem tetszett.

Ne vezess túl gyorsan, mert még lemarad az Őrangyalod.

Nem iszom vizet, mert halak szerelmeskednek benne.

Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is.

Nem minden arany, ami hörcsög!

nadine81

jJTZH GDexg c. g ikkkkkkkkkkkkkk,

o ,

ez dorka volt :lol:

nadine81

jJTZH GDexg c. g ikkkkkkkkkkkkkk,

o ,

ez dorka volt :lol:

nadine81

Hol vagytok? :(

nadine81

sziasztok

dorkának lobbulást és boldog 5 hót!!!
viol
nálunk is volt ilyen mírával,neki sem volt a kakijában semmi,de vagy 2 hétig vacakolt a gyomra.ha a rizsnyákos vacakot megissza,próbálj smecta port is belerakni.az nagyon hatásos.zórának is ment most a hasa az antibiotikumtól és csúnya zöld is volt,2 nap kapott 1-1 zacskó port,már jobb is.

nitta
tényleg jó ötlet a szivacsos dolog,de mi ilyet régen még miskolcon úgy oldottuk meg,hogy rajzoltunk a falra :lol: :lol: .ill péter,mert én béna vagyok.szecső meg élvezte(ő firkált,akkor még csak egygyermekes család voltunk)

esztermami
hát ezek a lányok tényleg fiatalok!én is már 28 voltam,mikor szecső született.de nem bántam,de úgy látom a korán szült anyucik sem bánnak semmit!a gyerek mindig öröm,akármikor jön! :P :P

eszter
bocsánat a tegnap délutánért!!!!vasalnom kellett,úgy volt,hogy péter ma szabad,alvásidő alatt kicsi relaxálást terveztem,ezért a vasalnivalót tegnap elintéztem,erre este telefonáltak,hogy tudna-e menni dolgozni ma is.de elvállalta,végülis jó ha "bedolgozza" magát.de holnapra nem vállalt semmit,meg ma ebéd után aludtam,így talán összejön ma,holnap egy kis lazulás :roll:

ma apa hozza haza a nagyokat,így itt bambulok még kicsit.randisok!fotógépet remélem vittetek és dobtok majd fel képeket!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Nitta!
Ez új lakás vagy régi lett felújítva?Nagyon szép!
A férjedet nem Gyulának hívják?Vagy már írtad a nevét?

Csilla!
Nem baj én meg takarításnak álltam neki aztán veled lazítottam egy picit és a férjem végül ma fejezte be a porszivózással.
Lényeg,hogy egy picit tudtál pihizni!
Péter nagyon szorgalmas fiú! :D

Csajok!
Milyen volt a séta?Remélem valaki fotózott!

Vero!
Klassz volt a vicc!
Drága Iván-bébi,hogy van?
Boldog 4.hót a kis keresztfiamnak!

Viol!
Boldog 5 hót Dorkának!Szupi,hogy normál a kaksija!

KépKép
eszti76

sziasztok!

hát látjátok milyen buták vagyunk, egyikünknek sem jutott eszébe, hogy fényképezőgépet vigyünk :oops: :roll:

pedig nagyon jól éreztük magunkat, legalábbis Vince nagyon kis bágyadt volt hazafelé, de nagyon vidám. Már úgy alszik, mint a bunda - amúgy 9-kor szokott elaludni.
Jó nagy volt a séta is - kellemesen elfáradtam én is - és nagyon jól esett beszélgetni.
A Híd utcai játszótérre mentünk.

Képzeljétek, Gabó is eljött Levivel!!
Hú Gabó, nem akarlak zavarba hozni, de nagyon jól nézel ki, mintha nem is szültél volna - mikor leszek én megint olyan, mint régen....

Zsanett,
ne haragudj, hogy a játszótéren nem reagáltam értelmesen a mandulakivételre. Ott valahogy nem is bírtam értelmesen reagálni, de hazafele belegondoltam abba, amit említettél és szörnyű lehetett.

Hajni,
nagyon édes kis Bence!! Te is irigylésre méltóan vékony vagy 3 gyerekkel!!! Nem volt nehéz megszokni, hogy a férjed éjjel dolgozik? Mikor vagytok együtt?

Katus,
biztosan megyünk majd egy kávéra, tényleg a hosszú hideg téli napokon akár nálunk is összejöhetünk néha.

Viol,
örülök, hogy Dorka negatív lett! Most már csak kimásztok ebből hamarosan!

Csilla,
és hogy birod 3 gyerekesen. Nem jut néha eszedbe, hogy szeretnél visszamenni dolgozni?

Eszti,
már régen akartam írni, hogy nagyon tetszett WC-deszka, amit a férjed vett! Abszolut értem, hogy lefotóztad.

Lányok, nagyon örültem, hogy megismerhettelek Benneteket!!

Megyek mosogatni :cry:
jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami!Dehogy haragszom!
Gabó!Tényleg nagyon jól nézel ki.!!!!Levi nagyon édes!
kola2

Eszterke :lol: :lol: 2 gyerekem van,de azért köszi :D
Csütörtökön is megyünk :?:

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!!!

Persze,hogy megyünk Hajnus.Végülis kijőn a talira??Te,Esztermami,Katus,Viol,Zsanett,én...meg ki is még???Huu,de jo lesz,még én se ismerlek benneteket,na de nem sokáig!!!!

Viol,örülök hogy negativ lett az eredmény.Ugye már teljesen jol van a kishölgy???

Nitta

nem haragszik végülis,de azért igen,hogy lekicsinyitettem a képeket.Hol kell ott máshogy elnevezni őket???Én nem láttam ilyesmit..
A lakás szupi!!!Mekkora???Az a szivacsozás a te ötleted volt??Látod nekem ilyen nem jutna eszembe.Most pont azon gondolkozom,le kéne festeni az elöszobát,mert egy okádék már.Na de a Gyula meg azt mondja már nem nyulunk hozzá,majd aki megveszi kifest(ugyis megteszi).Mi a vélemény erről??
Vendég

nitta

azt elfelejtettem,hogy szedsz vaéamit a betegségedre???Olyan jo lett volna,ha te is jössz!!!

Eszti

voltam tegnap fogdokinál.Kiszedte a régi gyogyszeres tömést,most betett ujat.Azt mondta hogy mivel nem mérte meg elötte amélységet attol is lehet.Gondolom nem tett bele annyi anyagot mint kellett volna????Két hét mulva vissza kell mennem!!
Vendég

Jó reggelt! :)

Csilla,
köszönjük Dorka nevében! :)
Én el is felejtettem felköszönteni a másik hónapfordulósokat!!! :oops:
Iván 4 hónapos volt tegnap, Ágnes pedig 4! :) Boldog hófordulót Manókák! :)

Csilla,
és egyben a kettő - ivólé is és por is - nem lesz sok? Lehet úgy is?

Eszti,
köszi neked is, a nagylányom örült neki! :)
Ja, Riknek van Gyulája, de attól még lehet, hogy Nittának is... :)

Húú, ilyen sokan voltatok a játszin?? És tényleg senki nem vitt gépet?? :shock: :evil: Ejjejj!! :) :)

Rik,
biztos észrevetted, de én nem voltam ott a talin... :) :) :)

Képzeljétek, egyik volt osztálytársam táncolt a Megatáncban, de nekem korábban azt mondta, hogy nem fog, mert hogy arra, hogy megnyerje, kicsi az esély, inkább próbál a nagy műsorba bekerülni, mint háttértáncos. Erre kapok tegnap este egy sms-t egy másik volt osztálytársamtól, hogy láttam-e a Bertit, tök jól táncolt... Én meg pont azért nem néztem, mert úgy tudtam nem fog táncolni. Mert amúgy nem is érdekel, de ha tudom, belekukkantottam volna. Majd le is cseszem érte. Húúú, pedig iszonyat jól táncol!

És köszönöm Mindenkinek, Dorka jól van! Mindig kíváncsian várom az új napokat, hogy mennyi kaki lesz. Ez a mai is ilyen! :)

nadine81

Hülye Viol!! :evil:
Ágnes 3 hónapos volt!! :evil: Bocsííííííííííí!!!!!!!!!!! :oops: :evil: :oops:

nadine81

Most kutakodok a videók között a Megatánc miatt, de egyelőre nem indulnak el. De ezen a képen, asszem ő van.
Fekete gatya, fehér-narancs felső.
http://www.tv2.hu/cikk/133064/

nadine81

Sziasztok!!

Jaj de sajnálom, hogy nem tudtam menni, na de még biztos találkozunk!!
Kár, hogy nincs kép!! :cry: :cry:

Rik:
Ha arra a betegségre gondolsz ami miatt nem sikerült teherbe esni: 3 hónapig szabad csak azokat a gyógyszereket, hogy megmaradjon a pici muszáj, de tovább nem lehet.
A pacskolás már nem is tudom honnan jött, végül is a munkahelyemen is dolgozunk hasonló dolgokkal,csak nem lyukacsos szivaccsal. Valaki fejessalátát márt a festékbe és azt nyomkodja a falra! :lol: :lol: Tök jól néz ki!! Csak koszosabb meló mint a szivacs!!

Hát a kifestésről eladás előtt az a véleményem, hogy pár ezer forint a festék,( na meg a munka), de rengeteget számít hogy megvegye valaki a lakást. Vagy beleszeretnek első látásra vagy nem. Manapság meg örülnek ha rögtön be lehet költözni mert szép és hozzá se kell nyúlni egy kis ideig. Legalábbis az elmúlt évben a családban 4 lakáseladás volt és ez volt a jellemző!!

Képzeljétek: Tegnap voltam védőnőnél, mint mindig most is keresztbe feküdt, mindig a jobb oldalamon tudjuk hallgatni a szívét. A védőnő mondta, hogy még pár hete van arra, hogy megforduljon fejjel lefelé. Erre én megszólaltam, hogy remélem nemsokára megfordul!! Pár pillanattal később már fordult is le és azóta is úgy fekszik. :lol: :lol: :lol: Biztos fog még mászkálni, de akkor is tök édes tőle, hogy hallgat rám!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

csináltam képet oldalpocisat reggel. :D
Meg van mégegy hétvégéről. Kép Kép

Odaszoktam állni a tükör elé és megnézem a hasam. :oops: :shock: :lol: Olyan hihetetlen, hogy ez én vagyok! Olyan gyorsan lett nagy a poci, hogy észre se vettem. :lol: :lol:

Bocs ha már untok! :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Még szeretnék mutatni valakiket! :oops: :oops: :oops:
Ő nővérem pici lánya Dóri és az én drága Apum! :lol: Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

sziasztok!

Hajnus,
ne haragudj, tiszta hülye vagyok! nem értem mi van velem. Esetleg terveztek egy harmadikat? Hátha azt láttam ide :lol: na jó, ez nem olyan jó poén. szóval, ne haragudj.

Rik, mi is szeretnénk valóban menni, csak azt írjátok meg, hogy hánykor hol, ill. hogy hova mentek, hogy ha mi a fogdoki miatt késnénk, akkor utánatok tudjunk menni.
De jó Neked, hogy túl vagy már a fogdokin!! :shock:
:roll:

Nitta, még mindig nagyon szép vagy! :lol:
Milyen rendes a Kismanó. Nagyon helyes Dóri és milyen csinos Apud van! :P

Viol, továbbra is szurkolunk Dorkának!

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta,
na most nekem is ismerős vagy, azon a képen, amikor olyan hamisan nézel féilg oldalasan... :wink: De passz, hogy honnan... :)
Jók a képek, látod milyen hamar elszállt az idő és tök hamar gömbölyödik az ember! :) Apukád is milyen fiatalka! :oops: :D
És Dóri is aranyos! :)

Eszter,
köszönöm! :)

nadine81

Köszönjük a köszöntést, Ágnesnek és Dorkának is boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

44hgrw ..l

08 8888 l 0¤×
lr A

nadine81

ng hngfféééz. kkkkkkkllÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ j vná 1
őv 6 bb00011

na majd később jövök :lol:

nadine81

Sziasztok!

Boldog hófordulót!

Nitta!

Tényleg nagyon jól nézel ki :oops: És apukád is! :oops: Nagyon fiatalnak látszik, mennyi idős?
Dóri is édes, ő milyen idős?

Sajnos mi holnap nem tudunk menni játszóra, elfelejtettem, hogy esküvőre kell mennem, utána, meg nagybevásárlást tartunk.:(

Ma valaki?

katus78

Hát igen, apum is korán kezdte!! :lol: :lol:
Nővérem 25 lesz novemberben Apum meg 46 éves. Vagyis 21 évesen már apuka volt.:lol: :lol: Én örülök neki, sokkal jobb, hogy ilyen fiatalok a szüleim. Amióta elköltöztünk a szülőktől, olyanok mint a kamaszok. És egyre fiatalosabbak!!
Szokta is mondani apu, tök jó nagypapának lenni, ha bekakil a kölyök csak szólni kell az anyjának...., nem ők "szarakodnak" vele. Nekik az élvezetes része jut már a gyerekből!:lol: :lol:
Dodó meg most lesz 16 hónapos.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Katus,
kinek lesz eskembeskem? Lagzi is lesz? Hogyhogy hétköznap? Olyan rövidke lesz?

Olyan jó nektek, Soproniak akármikor akartok, mentek közösen pletyózni, játszira. :( Mi innen nem szaladhatunk bármikor... Meg hát Dorka még nem nagyon élvezné a játszótér örömeit... :roll:

nadine81

Na akkor mi :D Statisztika :D

Anyum 22, apum pedig 29 volt, amikor bátyám született. Ő most 29 éves.
Amikor én születtem, anyu 26, apu pedig 33 volt.
Gáborom 26 felé közeledett, én pedig a 25 felé, amikor Dorka született. :D

nadine81

Nitta!

Biztos jó dolog, hogy ilyen fiatalok a szüleitek, sok szempontból, bár nekem így is szuper szüleim vannak, igaz már nem ilyen fiatalok! :)

Az én bátyám is 21 volt amikor született a lánya, sógornőm, meg 19.

Viol!

A volt kolleganőmnek lesz, lagzi is lesz, de csak a kisebb rokonságnak, azért csütörtökön, mert akkor lesz 14 éve, hogy együtt vannak, van már két gyönyörű kisfiuk is.
:)

katus78

Ki tudja Reni email cimét???

katus78

nadine81

Katus,
értem. Én is hallottam már olyat - Gábor kollégájának az ismerőse - hogy direkt arra a napra tették az esküvőt, amikor megismerkedtek. Mindegy, hogy hétköznap, a lényeg, hogy arra essen. :) Végülis jó ötlet. :)
Mi is ragaszkodtunk egy bizonyos dátumhoz. Gáboréknak van 2 hét leállás nyáron. Mi azt a hétvégét néztük ki, ami a kettő között van, mert akkor előtte lehet készülődni, utána meg nyaralni! :D
Sikerült is, mert már jó korán bementünk a polg.mest. hivatalba megbeszélni. Mondjuk nem tolongtak a házasodni akaró fiatalok amúgy sem. :roll:

nadine81

NItta,

tényleg jó lehet ilyen fiatal szülőkkel, bár nekem a Mamám (anyukám) idősebb, a papám meg már régen meghalt, de ő nagyon idős volt, 55 volt mikor születtem. Jó lenne, ha élne, de akkor is már nagyon idős lenne. Anyukám 23 évvel fiatalabb nála, de ma is nagyon fiatalos. Van benne valami gyerekes - jó értelemben - a mai napig. Az unokáival például nagyon jól tud játszani - már amikor látja őket, merthogy elég elfoglalt.

De úgy látszik nálunk ez egy kicsit hagyomány marad 8)
későn nő be a fejünk lágya.

Viol,
a férjem Hegykőre a fürdőbe fog járni kezelésre - gerincproblémái vannak, esetleg, ha van kedvetek hozzá, egszer Vincével elmehetünk vele azalatt, amíg őt gyógyítják, és meglátogathatunk titeket :?:

KépKép
KépKép
esztermami

Ki kér palacsintát? :D

Kép

nadine81

Eszter,
OK!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: rendben!! Mikor kezd és kinél? Én ott dolgoztam ám! :)
Gyertek majd! :)

nadine81

Sziasztok!!
Nagyon fáradt vagyok,én hülye legyalogoltam az Intersparba,egy rohadt cipőért.Ráadásul nem is az én gyerekemének,hanem a barátnőméjének.Jaj,olyan hülye vagyok,akkor azt mondom oké menjünk,most meg felpolcolom a lábamat. :evil: :twisted:

Viol,Katus kár hogy nem jöttök az összeröfire.Azért ha van kedve valakinek még jönni....Vero....Eszti..???
Viol,én nem ugy értettem,hogytegnap voltál a játszin a csajokkal,hanem hogy jössz-e???
Nitta gyere el Te is!!!Ott laksz a közelbe,kicsit ugorj majd oda!!!
Jobban vagy???Én olyan gyogyszerre gondoltam ami a köhögést meg a megfázást elviszi.Azt irtad náthás voltál,most meg köhögsz!!Erre reagáltam én a gyogyszert!! :lol:
A családi adatokhoz irok én is!!Apuék 23 és 21 évesek voltak.Bátyám 19,felesége21.Én 19 apa meg 21.Szoval mi is hamar összeházasodtunk,de ugy látom ez nálunk családi hagyomány.
Azért remélem Réka 9 év mulva nem megy férjhez,mert aztán akkor én is fiatal nagyi leszek. :lol: :lol: Pedig aztán aRékát is a tesomnak nézik.. :oops:
Vendég

nitta

az nagyon csodálatos érzés ahogy látod a pocidat nőni,és érzed akis lábát fenekét ahogy kidugja.Erre nagyon sokáig emlékezni fogsz.Én lassan két éve szültem de emlékszem ahogy a kezembe belesimult!!Hát ez maga a csoda.Az meg érdekes lehetett hogy pont akkor fordult meg amikor figyeltétek.Látod már most jo kislány,hallgat anyucija szavára!!!Kivánom neked tartsa meg ezt a jo szokását a következő 20 évre!! :lol:
Vendég

Viol,
októberben kezd, nem tudom pontosan mikor, de majd megírom.

Katus,
ma nekünk nem jó, jönnek Tamás osztálytársai, kicsit rendbe kell rakjam a lakást!

Képzeljétek, most délelőtt elsétáltunk Vincével a kistesco-ba, ami itt van tőlünk 2 percre- hát még nem vagyok hozzászokva a tempójához, gondoltam egy fél óra alatt csak lerendezzük - másfél óra után értünk haza!!! Át kell terveznem az életritmusunkat, ha hagyni akarom, hogy néha sétáljunk.

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
miért, lesz még egy tali? Hol és mikor? :) Azt hittem csak arról van szó, ami tegnap volt, a játszótéri... :oops:

nadine81

Eszter,
ok, akkor majd szóljatok! :)
Húú, akkor a Vince baba jól bírta!! :) Jobban, mint az anyuja... :wink: :D
És azt is tudod, hogy párod kihez fog járni?

nadine81

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat! Ágens rohan Dorka és Iván után de... :lol: :lol: :lol: :lol:
A mi napunk viszont szomorú volt nagyon. Apukám tegnap reggelre meghalt. Így a hegykői búcsús találkozó részemről is ugrott, bár a gyerekeket biztosan kiviszem, de csak a véletlenre bízom a találkozást...
Dorka kereszetője előtt, még szombaton fogják temetni.
Beteg volt, nem részletezem és nem is gondolom, hogy itt beszéljünk róla.

Mikor lesz a holnapi találkozótok? Lehet, hogy ott Eszternek oda tudnám adni a nadrágot, hadd növesszen bele pocakot :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Most jutott eszembe, hogy holnap fél négykor még lesz egy szülői az oviban...

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica!!
Öszinte részvétem igy "ismeretlenül".
Nehéz neked biztos,és ne is beszélj rola.Majd egyszer!

Viol

Holnap az ERzsébet kertbe.Még időpont nincs gondolom 16 ora körül.Mikor legyen??Be tudnál jönni Te is a Dorkával??Olyan jo lenne!!!
Vendég

cajok a 200.oldalon tartunk!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?