Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Még mindig taknyolunk és........nem alszunk. Két éjszakával ezelőtt csak 2x kelt, már ma reggel akartam volna dicsekedni, h a javulás útjára léptünk, de ismét elromlott.Tegnap pl. szopizott 1/2 2.kor majd ébredt 1/2 7.-kor apa meg körbenézte a lakásban az összes órát, h tényleg annyi az idő.
Ma éjszaka meg bepótolta a lemaradását.

Sajna, most stagnál a 7kg-jával, de ezt a betegségnek tudom be.

Lenne egy kérdésem. Mit jelent a lepedékes nyelv? Először szájpenészre gondoltunk és tisztogatom Borax-glicerinnel más néven Rózsamézzel, de semmi hatás. Napról napra nagyobbnak látszik. Próbáltam utánaolvasni, de hol folyadékhiányra utaló jel vagy pedig májproblémát olvastam.
Most kezdjek el félni?

Nyugtassatok meg!

A babák még mindig aranyosak!

Üdv az újaknak!

Tünde:
Azért te is dobhatnál 1-2 képet a kiscsajról!
Vendég

Még annyit szeretnék kérdezni, h már több mint 1 hete benn penészedünk a lakásban ezzel a takonykórral. Most perpill süt a nap és nem fú a szél. Kivihetném egy kicsit a napra, vagy még taknyosabb lenne.

Tünde:
nálunk én vagyok a porszivó :lol:
Egyszer csináltuk az eredetivel, hát az az üvöltés :roll: Meg is haragudott rám. Apa felvette megvigasztalni és én is oda bújtam, de mindig elfordította a fejét töllem és mind jobban bújt az apjához. :lol:
Vendég

Hello Csajok!!!
Már megint harmadjára futok neki az írásnak, a múlt héten is elszállt két üzim, nem volt erőm másikat írni. Tiszta szégyen hogy így elvagyok havazva, amikor nincs is 1-2 másik csemetém... mégis úszik a háztartás. A múlt hetünk amúgy is extra nehéz volt. Betegek is voltunk, egész héten fájt a fejem, már gondolkodtam a guillotine-on. :(

Na de gyorsan pár reakció! :D

Cory! Tündér Liza ahogy így mászik! Azóta én is próbálkoztam az egész (na jó én fél) almával, de Pötyi csak nézett rám, hogy ez meg mi???? :lol:

Tünde! Ez a szájjal szívós technika engem is érdekelne! Ugyan olyan műanyag szívófej kell hozzá, csak a porszívó csatlakozási helye helyett a szátokkal szívjátok? Vagy más kell hozzá?
És mit értettél a teljes adagon, amit Bettina megeszik? Csak, mert Pötyi is írtó keveseket eszik manapság, csak azért nem izgat annyira,mert hízik rendesen. Már majdnem 7 kiló.

Vok! Tényleg tiszta anyja Hanna! ÉS már ennyire jól megy neki az ülés?
Az én gyerekem megrekedt ezen a fejlődési szinten, csak fekszik a hátán a kezeit a feje mögé teszi, keresztbe a lábait és veszettül próbál hasból felülni, de persze nem megy, ő meg csak próbálkozik újra és újra... :roll: Már nem lehet a hátán hagyni e miatt, mert állandóan begurul. És még a szopi közben is nyomja, így aztán képzelhetitek milyen idilli a szopi nálunk... :?

Éva! Üdv közöttünk! Nálunk úgy derült ki, hogy nem elég zsíros már a tejem, hogy nagyon keveseket aludt Pötyi és állandóan felébredt az éjszaka közepén is (noha azelőtt csak egyszer ébredt már), és nappal is a régi másfél-két óra alvás helyett fél órákat aludt csak. Mi is a SINLACOT kaptuk, de én víz helyett lefejt tejemmel adom neki este 6-7 körül és utána még szopizik is elalváskor. Pötyi is imádja. Bár mostanában csak a felét eszi meg (50-60 gramm körül).

ERa! Gyönyörű szemei vannak Martinnak! :D

Nancsika! Nem is igaz, hogy törpecsávó Alex! Csak nagynak született! Aztán most korrigált egy kicsit! :lol:
Ami a kanalas kajákat illeti, hát tényleg könyebb szoptatni. És amíg a szopi nálunk 10 perc, a SINLAC-ot legalább fél óráig esszük, mert minden érdekesebb és uncsi egy helyben ülni, ráadásul le kell fogni a kezeit, mert nyomja be a szájába az ujját, szóval az egész konyha úszik utána... :( Már gondoltam azt is, hogy hígabbra csinálom, és pohárból adom neki, ahogy Esztipeszti Bencéje kapja a főzit. :)

Vali!!! Remélem azóta rendbejött Vince!!! És szomorú vagy örül, hogy nem mehet suliba???

ANitáról tud valaki? Nem úgy volt, hogy már hazajöttek Zalakarosról? Irtam neki emilt és nem válaszol. :(

Na dióhéjban ennyi, mert mennem kell ebédet csinálni. Ma megint vendégek jönnek és még tiszta ágyneműt sem sikerül húznom napok óta, mert nincs kivasalva a tiszta... :(

Jaj még annyit akartam írni, hogy ÁTALUSSZUK AZ ÉJSZAKÁT!!!! Megvettem múlt héten a SUTTOGÓ 3. kötetét (tényleg van 3. kötet!!!) és az alapján 3 nap alatt sikerült leszokatni a felkelésről, úgy hogy egy hangos nyikhaj sem volt!!!! Nem bőgött, nem sírt, szóval tud valamit az a TRACY HOGG (ő írta). Így már napközben is jobban eszik, azelőtt éjjel úgy bezabált, hogy délig nem evett semmit. :roll: És vicces, de többet alszik nappal is!!!

Na rohanok, hív Pötyike!!!
Puszi:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!

Ne légy magadnak való :D tudod, h mi szenvedünk az alvással, ugyhogy elárulhatnád a tutit
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltunk méreckedni,az eredmény:8700 g. 73 cm.
A kisasszonyt tegnap megint két órát kellett altatni és éjszaka is ébredt úgyhogymire végeztünk már semmi hez nem volt erőm csak lefeküdni aludni.
Természetesen nálam is halmokban áll a vasalatlan ruha,de most megpróbálok egy kicsit lefaragni belőle amíg a kismalac alszik!

Gyöngyi,
Mire idekerültem a gép elé te már mindent megtudtál a sinlac pépről.Nem tudok semmi hasznosat hozzá tenni.Emmánaka bőre miatt kell ilyet adni.Valószínűleg majd ha kell (de remélem nem) tápszerből is ezt fogja kapni.

Tünde,
Nálunk is szájjal megy az orrszívás.
Az éjszakáink sajnos abszolút változóak de remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon!

Kicsilány
Gratula a hízáshoz!
Jobbulást Poginak!

Babetta
Nagyon jók a képek Leviről?Egész nap el tud így játszani egyedül?Ha igen akkor irigyellek érte!

Era,
Martinnak is mihamarabbi gyógyulást!Szép méretei vannak a nagyfiúnak!

Képzeljétek tegnap végre megfordult Emma hasról hátra,és már próbálkozik a négykézlábazással!Ma már bejárta gurulva az egész nappalit!Asszem kell egy nagytakarítást eszközölnöm a mai nap folyamán aha hazajött a kicsilány papája.

Szerintetek ha Emma két óránként Szopizik kiválthatok egyet gyümivel vagy főzivel,vagy mindig szopi után adjam ?
Tegnap két szopi után is bevágott fél-fél üvegnyi akármit,de ugyanúgy kétóra múlva enni!
VALAMI ÖTLET?

üDV,SZÉP NAPOT!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Anna: én egyáltalán nem váltok ki szopit. Az ajánlás az, hogy 1 éves korig az anyatej legyen a fő táplálék.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mi van veletek? Hova tűntetek?

cory
Budapest

Tényleg nagy ma a pangás! :D Gondolom mindenki a jó levegőn mászkál, mint ahogy azt mi is tettük ma a Hannával. :D De azért ide is lehet néha írni! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok :)
Edit :)
Levi nagyon édes ezzel a nagy úszógumival :D
Ezzel pancsizik, vagy te csücsülsz rajta?
Hogy van a sebed? Mikor mész vissza ellenőrzésre?

Tünde :)
Nem volt még csak szorgalmi sem szedni ágakat, csak önszorgalom :D
Itthonra is mindig szoktam csinálni évszakos díszeket, így jött az ötlet :)
Ügyes Bettus, hogy már kétszer almázik :)
Gátvarrást most megúsztam, de az előzőre határozottan emlékszem

Vali :)
Tényleg nem szabad túlzásba vinni az otthoni nyüstölést mert egy életre megutálja a tanulást :)
Annamari most kezdte el olvasgatni magától a könyveket, bezzeg amikor én kértem húzta a száját :D
Teki-totóztok matek verseny címén?
Majd előkeresem a tavalyi írás jeleit és lefotózom, meg a mostani írás képét :) Kár volt annyit görcsölnöm rajta :wink:

Era :)
Nagyon édesek a gyerkőcök :D
Jobbulást Martinnak :) Remélem a hétvégére rendbe jön :)

Barti :)
Nem is láttam még a Suttogó 3. részét :shock: Örülök, hogy most jók az éjjeletek és nappal is többet alszik Pötyi :D
Mikor mentek "nyaralni"?

Annnna :)
Nem semmi Emma lányod Jó súlyban van :) Gratula hozzá :)

Cory :)
Mi sétálgatunk ilyen szép időben :)

Tali:
Akkor most vasárnap Október 1 10 óra remélem jó :wink:
Arra gondoltam, hogy rakott krumplit csinálok. A felnőtteknek kolbásszal a gyerkőcöknek virslivel :D Vélemény?
Akik eddig jelezték, hogy jönnek:
Tünde, Nancsi, Era, Évi, Cory, Angi, Vali, Bori (még nem biztos), Borcsa, Livi, Ildi (remélem a kicsik addigra meggyógyulnak), Eszti, Edit, Eszter, Scullyx, Csema, Györgyi, Kicsilány :D
Nem hagytam ki senkit?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,

na, én itt vagyok, bár mostanában tényleg azért nem tudok jönni gyakrabban, mert a fiam garázdálkodik egész nap, amikor alszik, akkor meg próbálom magam utólérni. :roll:

Nálunk minden ok, Bence túlélte a takonykórt, szerencsére jó sokat szívtuk a nóziját, így nem lett szövődménye, és ma már alig kellett szívni (értsd: reggel utoljára). Az éjszaka is újra beállt, mert már nem dugul el az orra, így újra alszik reggelig. JUHHHHÉÉÉÉ!

Képzeljétek, ma van a második olyan lefekvés, amikor nem alszik el cicin, kifejezetten nem kell neki, de hullafáradt, beteszem a kiságyba, egy kicsit még beszélget vmelyik. haverral, aztán csönd és alszik. :)
Na, ilyet nem gondoltam volna még két hete sem őfelségéről. :lol:

Mi vasárnap nem tudunk menni a talira, mert muszáj menni anyósékhoz. Sajna, de ez van.

Nálunk ezerrel megy a babababa, ha azt mondom neki, hogy baba, meg a brrrrrrrrrrrrrrrr, meg a kis kezével pöckölgeti az alsó ajkát, és hangot ad hozzá, és akkor ilyen kis vicces lesz. :) :)

És mászik és mászik és mászik és mászik, és most már a sima fal mellett is feláll, és egy csomószor elengedett kézzel áll, amin a legjobban ő szokott elcsodálkozni.

Most megyek, irány a park. Puszi
Vendég

Annácska!

Drága vagy, de mi nem tudunk jönni. Tudod, anyukám jön, és itthon leszünk vele. Apa meg vezetői értekezik Balatonszemesen :( Legközelebb ott leszünk mindenképp!

Mi is csavarogtunk ma egy nagyot a Dórival, bementünk a munkahelyemre. Nagyon tetszett neki a hely, jól elvolt a munkatársaimmal. Teljesen elbájolta őket :)
Eszembe jutott Bartika az úton (ugye te mesélted, hogy az ellenőr nem kérte el a jegyedet?) pedig körülöttem mindenkiét megnézte. A metrón meg, amikor elő akartam kotorni a jegyet, akkor még intett is, hogy menjek csak tovább nyugodtan a babával, nem kell megmutatnom. Ha ezt előre tudom nem lukasztok :)

Ezt a Sinlacot csak receptre lehet kapni?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hűűű, de mérges vagyok :twisted:

Mivel senki sem válaszolt, h ki vihetem Boglárkát ebben a jó időben, hát felhívtam a Drnőt és ő azt mondta, h igen fokozatosan.

De annyira jól érezte magát a kis drágám, h szinte azonnal bealudt én meg leültem egy lócára.
Arra jött egy rég nem látott ismerősöm valakivel és elkeztünk dumálni. Kilyukadtuk a szopi, tápszer hozzátápi. Nem vallottam be, h kap pótlást is :oops:
H mennyi idős? és még nem eszik kekszet? almát? babapiskótát?répát, narancsot? abban van a sok C vit!mert h ő neki nem sikerült szoptatni és nagyon sajnálja, de ő adott neki higitott tehéntejet! osz majd ne csodálkozzak, ha később nem fog enni semmit. Mert h Dávidka ennyi idősen már mindent evett amit csak ők ettek, mert olyan mindegy, h a tejen keresztül megy át vagy odadod, h egye meg.
Persze vitatkoztam és elkeztem mesélni, h vannak külömböző forumok, meg stb, h igen ezek voltak benne a multkor a tv-ben, h vannak ilyen anyukák gyülekezete és direkt rossz tanácsot adnak egymásnak ezért betegek a gyerekek és egy gyerek 1 év alatt meg kell egyen 1 1/2KG KOSZT mert erősiti az immunrendszerét.

Akkor adtam fel, mikor elkeztem mesélni, h Mo vannak anyukák akik képesek több száz km utazni anyatejért, csak h ne tápszert adjanak a gyereknek. És, h nekem is van a fagyasztóban anyatej, de majd ezt belekeverem a főzijébe. Erre a valaki akkorát röhögött, h a popcornt kiköpte a szájából és azt mondta, h szarral akarom a gyereket étetni, azt vegyem ki a wc-ből és tegyem a gyerek szájába.

Hűűűű, de mérges vagyok.
Vendég

Meli: Teljesen megértelek. Vannak még hülye emberek! Nem semmi!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Meli: Teljesen megértelek. Vannak még hülye emberek! Nem semmi!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Basszus Meli!!Nincs semmi időm írni,csak gyors átfutottam az írtakat,de a Te írásodat nem állom meg szó nélkül.EZEK HÜLYÉK?????Basszus akkor mi a fenére van egy nőnek melle,ha nem azért,hogy abból etesse a babáját :?: :?: :twisted: :twisted: Hogy szilikont rakjanak bele?? :twisted: :twisted: Hogy lehet ilyet mondani,hogy szarral eteted,ha főzelékbe rakod a tejet :?: :!: :twisted: :twisted: Nem kapok levegőt,komolyan,úgy felment a pumpám.Már százszor elmondtam,véleményem az,ha kell pótlás,mert éhes a baba,akkor kell.De osztani az észt úgy,hogy fogalma sincs az embernek vmiről,ettől eldobom a hajam :twisted: Ez olyan,mintha egy század elejei orvos akarná mindenképp megmagyarázni,ma mit,hogyan csináljanak a dokik.Vagy mittumén,még száz ilyen példát fel lehetne hozni.Már hogy lenne mindegy,hogy a tejen keresztül megy,vagy egyenesen a gyomrába :?: :?: :shock: :shock: ÁÁÁÁ!!Ha már egészséges gyereket akar,akkor ne a c-vitaminnal tömje a narancsból 5 hónaposan....Attól függetlenül,hogy én is így kaptam 27 éve,HALDJUNK MÁR A KORRAL...Az ember nem a sokol rádioból veszi ezeket az infókat könyörgöm,hanem tudományosan alátámasztott TÉNYEK ezek!!!(Na különben mindegy,mindenki úgy eteti a gyerekét,ahogy akarja,de akkor se szarozza már le a tejet,amiért sokan annyit küzdünk... :evil: )

Bocsánat Csajok a kitörésért!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Babcika:

Nyugi!!!! :)
Én lezártam magamban annyival, h a büdös életben többet még nem is köszönök nekik!

Oszt punktum!
Vendég

Sziasztok

Nagyjából átszaladtam az oldalt. Köszi a Sinlacos írást, most már tudom mi az :)

Talival kapcsolatban: Még nem biztos, hogy megyünk, ugyanis ma kb. 2 méteres magasságból a lábfejemre esett egy gyümölcs konzerv a boltban. A lábfejem a kétszeresére dagadt és alig tudok ráállni (már előre félek az éjszakai etetésektől), bár én elhatároztam, hogy semmi képpen nem megyek orvoshoz, nehogy kiderűljön, hogy el van repedve, de ha ilyen pokolian fog holnap is fájni, asszem nem nagyon lesz más választásom. Szorítsatok, hogy holnapra jobb legyen, mert minden képpen ott szeretnék lenni a Lilivel vasárnap.

Na megyek, mert mire levonszolom magam a lépcsőn a Lili 2x felébred.

Jó éjt mindenkinek, holnap jövök

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: attól, hogy nem mész dokihoz, még a repedés is lehet gond. Drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi!

cory
Budapest

Meli:nem semmi a történeted! :evil: :evil: :evil: Hát nekem is meg kell majd vívnom néhány harcot a családommal,mert azt hiszik ha Fannika 6 hónapot betölti egyből töltöttkáposztát adhatnak neki! :shock: De azért ennyire nem ítélik el a szopit mint az az agyalágyult ismerősöd!Kerüld el messzi ívben! :lol:

Babcika:Hát azon ahogy puffogtál nagyon jókat nevettem neharagudj!De teljesen igazat adok,és megértelek,főleg téged,hisz te tényleg sokat paráztál a tejcsi miatt!Szóval bocsi,de jót mulattam rajtad!Annyira aranyos voltál! :lol:

Gyönygyi:a Babcika írása után neharagudj,de először rajtad is csak mosolyogtam,aztán elkezdtelek sajnálni! :oops: Remélem semmi komoly!De hogy a fenébe esett rád az a szar?Hidegvizesborogatást neki! :lol: Jobbulást!

Na ezt a pár sort már 1.5 órája írtam!Úgyhogy aki menet közben eddig írt,attól elnézést kérek hogy nem reagálok,majd holnap!Jaj,már mindjárt holnap! :roll: Na még pár képet rakok aztán szunya!

Fannika ébredés után: Kép Kép Kép Kép Kép

Vok:Én nem tudom Te mit csinálsz Hanna hajával,de én sokszor már bevizezem Fanninak,mert úgy néz ki mint egy menekült! :lol: Kép Kép

Anya!Már lassan a derekamig ér a hajam! Kép Kép

Fürdés után:(egyre nehezebben lehet bepellenkázni,állandóan kapná be a lábát!) :lol: Kép Kép

Gyere apa adj egy csókot! :lol: Kép Apa!De jó barna vagy!Legközelebb vigyél magaddal a szoláriumba engem is!

Bocsi ha sok helyet foglaltam! :lol: :lol: :oops:
Vendég

Boscó: megeszem a kiscsajt olyan cuki!! :)

Bartika: az orrszívót ugyanúgy kell használni, csak a porszívó helyett tátott száj :lol:

Annácska: mi 5-en megyünk (azok helyett is akik nem tudnak :D )
Rakott krumpli szuper! Pénzt rá összedobjuk??

Gyöngyi: tessék meggyógyulni hamar! drukkolok, hogy holnapra jobb legyen!

Meli: kész őrület amiket írtál,de már meg sem lepődök annyi hülye ember van sajnos. Hülyeségre meg ugye nincs orvosság.

Annna: én azon a véleményen vagyok, hogy maradhat ugyanannyi szopi és pluszban kapja a kajcsit. Nálunk is így működik, de te tudod mi nektek a legoptimálisabb.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Nekem soha nincs időm semmire és már most is épp aludni akartam,de nem bírom ki.
MELI:az amit írtál az nagyon nagyon felháborító,ugyanis hiszem és tudom hogy az anyatej a legtökéletesebb táplálék amit egy baba kaphat.Én is elmennék érte a világ végére is ha kell.
Vajon mit szólt volna a kedves anyuka ha én elmondom neki hogy én naponta x alkalommal fejek az ikreknek és gyűröm facsarom a melleim hogy legyen elég tej még akkor is ha már a drágák ezt az utat választották??????????????
Persze nálunk is van olyan aki megjegyezte hogy meddig akarok még kínlódni a fejéssel,mire én :-min. 1 éves korig.Na erre az illető akkorát nézett......Miért olyan nagy dolog ez?Kicsit több időt igényel,de elég csak az inkubátorban fekvő pici babáimra gondolni,akik még a két kilót is alig érték el.
Na egy kicsit eltértem de lényeg az hogy hihetetlen dolgok vannak.[/b]

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok :)
Meli :)
Hát ez eszméletlen :evil: Hogy lehetnek ilyen korlátoltak az emberek :shock:
Nekem is volt ismerősöm, aki nem akarta szoptatni a lányát, mert meg akarta őrizni a melle szépségét ( megjegyzem már akkor lógott mikor babát várt) és ezért a kislányt higított tehéntejjel etette. Meg is lett az eedménye a kislány tejcukorérzékeny lett, erre jött a szójás tápi dögivel, mire az alig egy éves kislány a szójára is érzékeny lett. Akkor még nemis volt gyerekem, csak szitterkedtem nekik, de akkor eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad én anyatejet akarok adni a gyerekeimnek :)

Eszti :)
Nagyon husi lehet Bencus :D Kár hogy nem láthatom őt vasárnap, de majd összehozunk egy minitalit :D

Gyöngyi :)
Remélem nem lesz semmi baja a lábadnak, de azért mutasd meg egy dokinak :)
Talira pedig bicegve is várunk :D

Boscó :)
Fannikának nagyon klassz a séróje :D És az az Atyai csók :lol:

Tünde :)
Veled alap esetben :lol: :lol: :lol:

Zita :)
Teljesen egyet értek veled! Én sem azért éjszakázom mert ez a heppem, hanem fejek még egyet éjfél körül :D
Biztos írtad már, de ha jól emlékszem csak az egyik csöppöd nem akar szopizni :roll:

Na megyek én is hunyni egyet, mert már közeleg a reggel :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Meli: döbbenetes, amit neked előadott a nő :( Én alapvetően, ha ilyen szempontból kötekednek velem, akkor a lustaságra és az árára szoktam hivatkozni az anyatejnek. Én azt is nagyon durvának tartom, hogy milyen drága a tápszer. Ha kell, kell és kész, akkor nehogy azon múljon, hogy egy baba megkaphatja-e, hogy ki tudják-e fizetni a szülők.

Annácska: én csak Lujzival megyek a talira, és onnan megyünk anyukámhoz ebédelni (3-4 körülre :)). Igyekszem odaérni 10-re, csak az a kérdés, mikor tudunk felkelni a szombati esküvő után ;)

cory
Budapest

Nem is meséltem, Lizának van egy recéje :)

cory
Budapest

Megint megyünk vissza a fülészetre, ha hazajöttem írok :wink:

Puszkó
vas

Mi az a "rece"???? :lol: :lol:
Fog?????? :roll:
vas

Ildi: igen, csak még nem nőtt ki :)

cory
Budapest

Mégis maradtam, mert kisasszony elaludt, így csak később indulunk. :roll:

Gondoltam, hogy az, csak ahogy olvastam, hogy van egy recéje, először arra gondoltam, hogy rece-ruca :lol:
Aztán rájöttem, hogy csak fog lehet.

Én 3 kölökkel megyek,fater nem akar jönni :roll:
Vali, édes Vivni, hogy hozzánk akar jönni megint(na, majd megint szervezünk egyet), je de akkor ők meg suliba vannak :shock:
Leventének is mondtam, hogy jön-e, ott lesz a Vince haverja is
Jönni akar :lol:
Vali, én hipp almát adtam neki, nem tudom 125 g-osban van -e barack.
Ez pont 2 napos adag.Egy napig elnyammogja az egyik felét, másik nap a másikat.
Azt is kb. kétszer eszi meg. :roll:

Meli, azt a ..... :shock:
Milllllyen barom nővel taliztál már megint?????
Nem semmi, milyen hülye tud lenni pár ember :evil:

Boscó, zseniális Fannika frizurája :D
Annyira cukkerfalat :D
nekem is van apával csókolózós képem(mármint nem velem csókolózik :oops: , hanem Natival :lol: )

Anna, ezt a rakott krumplit te komoylan gondoltad???
Hány főre akarsz csinálni???? :lol:
Hány tepsid van otthon??? :lol:

Én meg sütök valami frankót, jó????? :D
Van egy tutti sajtos rúd receptem, meg kipróbálok valami csokis kekszet(ha sikerül)

Edit, látom Levi már nagyot alkotott megint!!! :lol:

Annnnna, nagyon szép súlya van a kicsidnek!!! :D

Era, Martin hogy van??
Taknyi múlóban???
Viygázz rá, nehogy úgy járj, mint mi :roll:

Anita, sajnálom a arc-és homloküreg gyuszidat(nekem is volt már mindkettő, nem irigyellek) :(
Van nyaralós fotód????

Barti, nektek meg jó pihenést!!!
Mikor mentek????

Évi, és amíg tömegközlekedtem babakocsival, mindig lógtam a bkv-n :oops:
Mondjuk szerencsém volt, mert nem jött sűrűn ellenőr, de volt, hogy tőlem se kérték a jegyet :wink:
Éljenek a lógósok!!! :lol:
vas

Sziasztok

Tegnap este írtam egy egész hadseregnek ,és most nézem ,hogy én hülye csak az előnézettig jutottam, :shock: mert hűlt helye az írásomnak .Mindjárt felrobbanok. :x :x :x :x
Most nem kezdem újra ,mert megyünk mini talira az itteni kismamákkal. :D

Gyorsan annyit Annácskának, hogy én a virslis gyerekek közé állok, ha lehet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Itt van Oli melegítős füles sapija: :lol: , cukker, mi???? :lol: :lol:
Kép Kép

Kirándultunk hétvégén:
Kép Kép
Kép

És itt a csókolózós :lol:
Kép

És a legújabb háziállatunk :shock:
Kép
vas

Sziasztok,

megjártuk Páhokot. Jó volt. Lidi és a barátnője nagyon élvezte a helyet. Bevittük őket az ottani bölcsibe, ahol a golyóhalmazban játszottak. :) A vízben nagyon édesen úszott a nagylányom. :)
Sajnos hétfőn elrontottam a gyomrom és így tegnap egész nap csak feküdtem, nagyon gyenge voltam, de szerencsére itt a mama és ő kényezteti az unokát. Ma már oké minden!
Bencéhez hasonlóan Lidi is mindenütt feláll és nem akar kapaszkodni. Dumál perceken keresztül, amin halálra röhögjük magunkat. Rázza a fejét, hogy nem.

Vas,
úgy sajnáltam a gyerkőceid a fülecske miatt. :( A képek nagyon jók, főleg a csók. :D
Gyöngyi,
drukk Neked!! Jobbulást!
Bartika,
de jó, hogy alszik Pötty! Mikor mentek?
Anita,
küldöm a gyógymanókat!
Cory,
nagyon ügyi Lujza Liza. :)
Bosco,
gyönyörű a lányod!!
Vok,
köszi a képeket a csajsziról! Nagyon jó az apucis kép. :)
Babcika,
nagyon helyes Lili baba. Tök jó, hogy így megindult a hízása! :)

Üdv az új mamiknak!

Majd én is teszek fel pár képet!
Most még kihasználom, hogy mehetek csavarogni. :)
Pussz.
angi79

Kép

Kép

Kép
angi79

Jóreggelt!

Na, én tegnap délutánra lettem szarul. Szerintem az eddigi gyenguska náthám erősödött fel... :(:( Vasránapra rendbe szeretnék mindenképp jönni, szóval küzdünk!!!! :D:D
Mivel Hanna és Ádám is makk egészséges, nem hiszem,hogy vírusos cumó lenne. :D

Gyöngyi!
Ecetes borogatást tegyél rá. Csodát tesz a duzzanattal. Egyébként, ha elrepedt, akkor se csinálnak vele semmit, szóval nyugodtan elmehetsz a dokihoz vele. a talira meg jöhetsz, mert, ha a párod elhoz, akkor mi meg már segítünk bent menni, ha ezen múlik. :D:D:D
És vigyázz magadra!!!!! Én ilynkor szoktam még vagy 2x belerúgni a kisujjamba, hogy biztos fájjon. (Mind 2 oladalon már tuti el volt repedve a csont) Kitartás!!!!

Boscó!
Hannának hetente 1x mosoma haját samponnal, mivel a fürdetőtől iszonyat ragacsos lesz a haja... Így mi első pillanattól Johnsonst használunk, mert az volt itthon. Nem szeretem, ha vizes lesz az egész feje, mert egyrészt hamarabb kihül a buksija, így nem tudunk annyit pancsizni, másrészt nagyon macerás szárítani (gondolom ez neked nem újdonság) Így neki csak a tarkójánál lesz vizes a haja. :D Meg van egy nagyon szupi kis fésűm (tudod, ilyen szőrös kefe), amivel meg tudom oldani a rakoncátlan tincseket. :D A lányod még mindg naaagyon cuki! :D

Meli!
Néha csodálkozom, hogy hogy élik néhányan túl a szüleiket... :(

Anita!
JObbulást!

Ildi!
Tök jó az új házállatotok! :D Tuti midnen betörőt elkap és el se engedi. :D:D:D Remélem minden rendbe lesz a dokinál! Cuki Olivér abban a füles cuccban. :D:D Nati meg nagyon édes abban a kalapban. :D És micsoda gödröcskéi vannak!!!! :D

Edit!
Zabálni való Levi! :D Kíváncsi vagyok már rá nagyon, hogy mit művel majd a csajokkal vasárnap! :D:D
HOgy vagy? Fáj még?

Era!
Jobbulást Martinnak ismét! :( Szegénykém most már csak kilábal belőle!!!!!! :) Hogy áltok a kistesó projekttel?

Tünde!
A múltkori talin kinevettek, mert hoztam magammal salit... ezért írtam. :D

Most még nem tudom mit viszek. Sajna nem vagyok egy sütős tündér... De majd veszek valami finomat. :D:D

Anna!
Tényleg, mennyi rakottkruplit akarsz csinálni??? :D:D Lehet, hogy akkor beszállok egy adaggal (ha lesz hozzá erőm)

lépek, mert a lányom izgágázsodik. :)

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Szia Angi!
Örülök, hogy jó volt a pihi! :D Feri rendbe jött teljesen? Meddgi van itt anyósod? :D Vasárnap jöttök?

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!!!
Szuperek a képek! ISten hozott itthon benneteket! Mi rontotta el a gyomrod?
Ildi! Gyógyulást a törpikéidnek! Nagyon tini a kalap! Nem is látszik rajta, hogy gyógysapek!

Mi most szombaton indulunk, tele vagyok kétségekkel egyelőre, mert ilyen hosszú ideig még nem voltunk sehol. Egy hétre megyünk. Szegény Anitát bombáztam tegnap a kérdésekkel, aztán így sem tudom hogy mit vigyek, mit hagyjak itthon. :)

Nekünk kicsit nehéz hajnalunk volt. Pötyi felébredt arra, hogy húzza a kis hasa, tegnap bableves volt. Már rég nem volt semmi baja attól, amit ettem, hát ezt most ki kell hagynom egy darabig, annyira nyomta szegény... :( De fél óra alatt visszaaludt, nekem viszont addigra kiment az álom a szememből... szóval ma rendesen kóma vagyok!

NAGYON IRÍGY vagyok a tali miatt! Érezzétek jól magatokat és fotózzatok jó sokat!!! :D

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szegedi vagyok és pár napot a fővárosban fogok majd tölteni elszeretnék menni angol turiba ahol jó minőségű, alig használt ruhák (rongyosak nem érdekelnek olyat itt Szegeden is találok bőven) vannak megfizethető áron, jó lenne ha kilóra lenne. És érdekelne v.mi bizományi féle ahol sok jó minőségű játékot találnék esetleg autósülést a kislányomnak. Csak jó és olcsó helyek érdekelnek.
Ha tudtok segíteni akkor: tabimariann@gmail.com -ra irjatok, mert sok topikba beírom a segítség kérésemet. ha valik Szegeden keres bármit szívesen segítek :lol: :lol:
Előre is kösz a segítségetek: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Megjártuk a dokinénit és tényleg 3 napos láz jött ki Pogin! Ma reggelre megjelentek a kiütései is! De legalább tujuk i a baja és, hogy magától elfog múlni jövő hétre! :D

Anna: Mivel fertőző ez a vacak én nem merem megkockáztatni, hogy elmegyek a talira, így majd még gondolkodoba esek hol tudnánk talizni a jövő héten a tejcsi miatt!

Bosco: Fanni nagyon édes és gyönyörű a hajkoronája!

Gyöngyi: remélem semmi komoly baja nincs a lábadnak!

Rika: Ezen a linken találsz egy két használt ruhaboltot: http://csaladinet.hu/index.php?module=g ... sid=100370

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ildi!
Az új házi kedvencet Natika választotta a kisállat kereskedésben? És mi a drágaság neve? :lol:

Angi!
Édesek a képek! Annak a Zelefántnak lehetne kedvesebb arca is.

Gyöngyi!
Mi volt a dokinál?Vagy jobban van a lábod?

Boscó!
Fannika baba hajas baba. Lassan már mindenféle bigyót akaszthatsz a hajába. Meg szebnél szebb frizukat csinálhatsz neki. Édes! :)
Vendég

Ildi!
Az új házi kedvencet Natika választotta a kisállat kereskedésben? És mi a drágaság neve? :lol:

Angi!
Édesek a képek! Annak a Zelefántnak lehetne kedvesebb arca is.

Gyöngyi!
Mi volt a dokinál?Vagy jobban van a lábod?

Boscó!
Fannika baba hajas baba. Lassan már mindenféle bigyót akaszthatsz a hajába. Meg szebnél szebb frizukat csinálhatsz neki. Édes! :)
Vendég

Bocs a duplázásért! :oops:

Tudom, figlalom az értékes helyet! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó nézegetni a babák képeit - tényleg nagyon aranyosak. Fanni haja irigylésre méltó :) Nagyon élvezem ezt a 5-6 hónapos időszakot, látványosan nyilik ki a világ a babák számára. Samu mióta mászik, egy angyal - elmélyülten foglalatoskodik mindig valamivel, és alig-alig sir, csak akkor, ha tényleg valami nagy gond van... (ez korábban nem igy volt, vagy csak mi nem tudtuk dekodolni a problemat)
Nálatok mik a kedvenc játékok mostanában? Nálunk a zörgős zacskók, bármilyen madzag-zsinór, és az újságpakolás a tuti befutó. Ennyit a csörgők-labdák-babaautók gyjteményről :)

Tünde! Köszönöm a tippet az orrsziváshoz - nagyon jó ötlet a száj használat, bár remélem, mostanában nem lesz újra szükség erre.

Barti: én is kiváncsi vagyok az altatás tuti módjaira - nálunk is tart még az éjszakai kelések időszaka, bár már kezdem megszokni :(
fognak még mindig nincs nyoma, de 2-3x még mindig felriad Samu éjjelente
Üdv:
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Éva: nálunk is ezek a nyerők, de nálunk a dupló kockák is finomnak tűnnek. A fiúknál később még a konyhai edények jöttek be nagyon.

cory
Budapest

Meli!

Ezt az ismerősödet be kéne darálni hurkának :evil: :evil: :evil: Hihetlen, hogy milyen népek vannak :( Nagyon megértem Babcit, hogy felhúzta magát, nekem is forr az agyam:(
Boglárka jobban van?

Gyöngyi!

Jobban van a lábad? Voltál végül orvosnál? Gyógyulj meg mielőbb :)

Boscó!

Fannika egyszerűen ennivaló. Az a séró, nagyon édi :) Látom nagy a szerelem apával :)

Cory!

Gratula Lizának a recéhez :)

Ildi!

Jók a képek! Nagyon vagány a gyerkőc fülmelegítős sapija. Anyu nekünk mindig melegített sót a fülünkre, ha fájt, még úgy emlékszem :)
Olyan csinos mindig Nati, nagyon vagesz kis szerkói vannak :)

Angi!

Jó lehetett Páhokon. A gyomorrontást sajnálom, lényeg, hogy jobban vagy. A férjed meggyógyult, mire mentetek?
Édi lehet Lidi, ahogy rázza a fejét, hogy "nem".

Eszter!

Neked is jobbulást!

Bartika!

Nektek meg jó pihit! Ne izgulj, Pötyi nagylány már, élvezni fogja a bulit :) Pocijának jobbulást!

Na, ezt a hozzászólást reggel óta írom ám :) Mire elküldöm, lesz egy csomó új is :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska!

Már a másik sem !!! :cry: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Végre idejutottam!Mostanában valahogy semmire nem jut időm.Észre sem veszem és vége a napnak!Egy dologra büszke vagyok:tegnap végre eljutottam a vasalnivalók végére!Sajnos a következő adag már fent lóg és már mindjárt száraz!

Emmus tökéjre vitte a forgolódást,begurulja az egész szobát.Ma a fehér pulcsija megmutatta mekkora a kosz a nappaiban!

Köszönjük a súlydícséreteket!Kicsit furcs ,hogy már azokat a ruhákat hordja amiben az unokatestvére elkezdett totyogni kb.10-12 hónaposan!

Ildi
Nagyon jók a kirándulós képek,természetesen Nati gyönyörű!Tetszik a rucija!

COry
Gratula Lizának a fogához!

Úgy néz ki az én kislányomból vámpír lesz,mert fönt mind a két oldalon a szemfogát lehet érezni.Először azt hittem nem az mert az unokahugomnak az jött ki utoljára.Megkértem anyukámat is,hogy nézze meg és szerinte is az:Az egyik oldalon már egy icipici fehér pont is látszik!

Boscó,
Nagyon aranyos Fannika a nagy hajával!Emmának még nincs ilyen sok haja,de már neki is ragacsos lett a fürdetőtől,úgyhogy már mi is samponnal mossuk.

Meli,
Eszméletlen milyen emberek vannak!Én is megküzdöttem az elején hogy tudjak szoptatni és némelyek már akkor is furcsállották!Nem értették miért nem mindegy nekem,hogy mit kap a kislányom!

Felébredt a kismalac úgyhogy megyek!
Ha lesz rá érkezésem majd még jövök!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Helló csajszik

Köszi a szurkolásokat, segített. Egész jó már a lábam, a duzzanat is leapadt egy kicsit és a fájdalom is csökkent, szóval tuti, hogy megyünk, bár 10-re biztos nem érünk oda, inkább 11-re.

Ja szokásos kérdésem: Ki mit visz a talira? Plédet teszünk le, vagy van szőnyeg. Baba kajának van melegítési lehetőség? stb.

Na megyek, mert ha jól hallom felébredt a csajszim

Kép

Kép
pgyöngyi

Van esetleg valakinek egy jó spenótos receptje? Amit készen vettem a Dorcinak, abban nemcsak tejpor volt, de még tejszín is :arrow: kuka... Így jár az, aki nem olvassa el az összetevőket az üvegen még a boltban :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Fannika köszöni a dícséreteket!És kéri hogy küldjetek neki is gyógypuszikat,mert ma reggelre letaknyosodott.Köhincsélt is,meg hapcizott,úgyhogy elvittük dokinénihez,aki azt mondta,kicsit piros a torka!Szegénykém alig kap levegőt mikor szopcsizik,kaptunk orrsprayt,meg szívjuk neki.Türelmes beteg,és változatlanul jókedvű!De annyira sajnálom!Na puszi mindenkinek!Megyek dolgomra!
Vendég

Na akkor újra próbálom a tegnapit.

Eszter
Hanna tényleg rád hasonlít. :D
És vettem a célzást, nem foglak kiröhögni. :lol:
Már nem igen fáj ,de a sex még várat magára. :wink:

Annácska
Szerintem egyszerűbb, ha mindenki visz magának hamit .Ne terheljünk még azzal is téged. :)

Mariann Lívi ,Faby?????? Tud róluk valaki???

Anita
Jobbulást neked. Remélem , azért tudtok jönni!!! :D Dobjál képet Botiról ,már olyan régen láttam. :shock: :D

Angi
Feri nem lett a végén beteg? Örülök , hogy jól sikerült ,leszámítva a has-marst. Nagyon cuki a lány. :D Ti jöttök?

Era
Nem semmi méretei vannak Martinnak. Remélem vasárnap megcsodálhatom végre. :D

Évi
Sajnálom ,hogy nem jöttök. :( Nekünk is só volt mindig a fülünkön.

Annna
Tényleg sokat eljátszik Levi egyedül. :D

Boscó
Én meg voltam győződve ,hogy Levinek is ilyen haja lesz. Erre egyenes és még szőke is. Magyarázkodhatom is eleget. :wink: Mennek a gyógypuszik
Nekem nagyon tetszik a haja :D .Ez Hannára is vonatkozik. :D

Ildi
Szupik a képek ! :D Merre jártatok? Sapi nagyon király és ötletes. Kocsival jössz, vagy párod behoz? Mennyiért vettétek a háziállatot? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi
Örölük ,hogy nincs nagyobb baj és jöttök talira. :D

Cory
Fiúk miért nem jönnek? Lehet hogy írtad csak nem figyeltem elégé. :?

Kicsilány
A barátnőmnek is két napja lázas a fia, de neki azt mondta a doki, hogy jön a foga. A tünetek arra mutattak, de mondtam neki ezt a három napost és kicsit felizgattam vele. :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Megint van pár képem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06