Szia Wandrea!
Nos, azóta küzdök fertőzésekkel, amióta elvesztettem lányságomat...
Miután nem váltogatom a partnereimet, illetve a párom sem csal meg (meg ugye elötte is voltak már bajaim) arra nem foghatom, hogy nemi uton a szabados szexuális életem miatt szenvedek. Rendszeresen 1996 óra járok nőgyógyászhoz, elötte még fiatalka voltam és azt gondoltam ezek nem is bajok és mindenkinek van
Tehát 96 óta kezeltek, antibiotikum, hüvelykúp, elmúlt 2hét vagy 1hét újra fertőződtem. Hozzáteszem, hogy a páromat is kezelték mindig, hogy a ping-pong fertőzés ki legyen zárva. Aztán újra antibiotikum, hüvelykúp, elmúlt majd visszajött. És ez így ment egészen 2003ig, mikor is orvost váltottam. Elmentem a Sote II-re ahol egy polip műtét után közölték, hogy méhszájsebem van. (Ezt már tudtam, de az előző orvosom, nem foglalkozott vele, mert azt vallotta, hogy csak szülés után kell megcsináltatni) Itt a Sote II-n pedig megcsinálták. És akkor egy varázs ütésre majdnem két évig nem volt semmi bajom
Aztán most újra kezdődik, de most "csak" Candidám van. Nem tudok belőle kilábalni
Amikor azt a rengeteg antibiotikumot szedtem, akkor próbálkoztam ezzel a Gynevac-l. Hát nem segített.... A Sote-n azt mondták, hogy a mészájsebnél kiváló táptalaj van a gombák és kisebb baktériumok számára. Ezért nem múlt el annyi éven keresztül. Iszonyú volt. 10 év alatt annyi antibiotikumot ettem, hogy ha a pénz most itt lenne, nem kellett volna a lombikot finanszírozzam
Wandrea, nagyon szerencsés vagy, hogy nincs semmi ferőzésed és kívánom mindenkinek, hogy ne is legyen
irtózatosan nehéz megszabadulni tőlük
remélem elnézitek, hogy ilyen hosszúra sikerült.....
Így nem tudom mit gondoljak a Gynevac-ról, ezért várok pozitiv élményeket! Ugye meddőségre nem használtam.