Sziasztok
Becsi
Köszönjük szépen!
Szonjád tüneményes! Mekkorát nőtt!! Olyan gyorsan megy az idő!
Gergő nagyon édes, mióta megjöttünk szeretgeti Flórát, állandóan az ölébe kell tenni egy párnára, símogatja, nagyon jó testvér!
A bentlétemet is viszonylag jól viselte, szegényke nagyon beteg volt pont azon a héten, így gondolhatod nekem milyen volt bent!
Apucijával összenőttek és így elvolt, de nagyon várt és azóta nem mehetek sehová! Ha kimegyek az ajtón jön, mert látnia kell, hogy nem megyek el! Tegnap a boltban 2 méterre nem mehettem, mert "Anyaaaa!" kiabált.
Gondolom kell neki kis idő, mire feldolgozza az egészet és elhiszi, hogy nem megyek el megint.
Egyelőre jól bírom a dupla mamaságot, de itt van Anyukám és sokszor ment meg e kettészakadástól. Ezt még nem tudom, hogy fogom megoldani egyedül, mert szoptatás közben nem nagyon tudok rohangálni, de majd kialakul. Flórácskám annyira jó kislány, hogy a hangját alig hallani, így azétz nem vészes a dolog, Gergővel is sokat tudok foglalkozni, nem érzi, hogy kisajátítana a pici. Éjszakáini s nyugisak, csak szopizik a drágám és már alszunk is tovább.
Annó Gergővel sokat szenvedtünk a hasfájása miatt, most annyira más ez a nyugalom!
Többieknek:
Elolvastam mindent, de már minden kérdésre megvan a válasz. Talán annyit, hogy én egyik szülésemnél sem iratkoztam fel a szobákra és mégis lett hely, szóval ne aggódjatok! Pedig a mostaninál telt ház volt, 8 kislány született akkor, mikor Flóra, és még így sem volt gond!
Beöntés: elsőnél kaptam, teljesen ok volt, semmi gondom nem volt vele, sőt a szülésnél megnyugtatott, hogy "üres" vagyok.
Most nem kértem, mert 2x is ment a hasam,. úgy éreztem a természet már előkészített, de nem egészen, viszont nem volt vele semmi gond. Kérdeztem is a szülésznőnket utána és mondta, hogy teljesen rendben volt minden, ilyen kicsi dolog még beöntés mellett is előfordulhat. Úgyhogy ne féljetek egyiktől se!
Nekem annó katéterezés is volt, mert nem bírtam pisilni és az sem vészes, egyáltalán nem fáj! És mikor már nagyon szeretnél pisilni, de nem megy, akkor kész megváltás a katéter!!!
Mindenkinek jó hétvégét!
Orsi