Kajla!
12,5 év van köztünk. Azóta is ugyanígy imádjuk egymást!!!
Hétfőn volt a 15 éves érettségi találkozónk, azért is voltam fenn olyan későn. Azóta sem tudtam kialudni magam...
Aandika!
Köszi
Nálunk a környezettanulmányon a hölgy körbejárt, megnézte a lakást, majd leültünk a nappaliban, és beszélgettünk az örökbefogadásról. Én meglepődtem, mert nem erre számítottam, azt hittem, csak szigorúan a "környezetet" fogja vizsgálni, nem pedig a mi lelkünket. De azért jól sikerült.
(Másnap mentünk egyébként a pszichológushoz.) Mi megkínáltuk egy kis aprósüteménnyel és üditővel, mint ahogy bármely vendéget.
Ami nekem furcsa volt, hogy a végén tényleg készített leírást a lakásról is, és felsorolta: nappaliban szekrénysor, könyvesszekrények, kanapé, tv, dvd player, videó, stb... Ezen utána sokat gondolkoztam, hogy az miért volt fontos, hogy van-e videónk, vagy nincs? Előny, vagy hátrány?
Ancsúr!
Köszi
Én ilyen kérdésre, hogy meg akarjuk-e tartani a gyereket, nem is emlékszem. Nevetséges. Hogy lehet ilyet kérdezni?
Már én is néztem a vonalzódon a szöveget, és tényleg nagyon szép.
Ggabszi!
Bárcsak igazad lenne...
Zsófi jól van már, ugye? Sikerült kialudnia azokat a fránya bacikat/vírusokat? Balázs szereti a sulit? Nem unatkozik olvasás órán
???
Nagyzsu!
A képen a pici a hugom, a nagy pedig én vagyok...
Hihetetlen, de 21 éve készült a fotó.
(Én még csak várakozó vagyok, sajnos.)
Tirza!
Nagyon is jó Anyuci leszel!!! Sőt, a Te picurkádnak Te leszel a legeslegjobb Anyuci a világon!!!
Puszi mindenkinek! Réce