Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok! :lol:

Szerencsésen hazaértünk Berlinből. :lol: A koncert Kép (Tangerine Dream) is jó volt, bár a volt párom jobban élvezte, ő az igazi rajongó, én csak kísérő voltam.
Azt hiszem, sikerült visszaolvasnom mindent, és megcsináltam az új táblázatot. Jó sok minden történt, szerencsére most csak pozitív dolgok, még egy zebrát is betettem Madaran-nak. :lol:

Magamról annyit, hogy ma veszem be az utolsó fogigátlót (ill. az utolsó másfelet), pénteken pedig jön az első szuri! :lol: :lol: :lol:

Mereszt! :)
Lehet, hogy már nem aktuális, de én is végig barnáztam/véreztem a fogigátló alatt. Felhívtam a Kaálit, azt mondták, hogy nem gond, inkább csak kellemetlen, és szedjek napi 1 fogigátló helyett másfelet.

És akkor a táblázat!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
kismokus

Sziasztok!

Kicsit sűrű volt a 7végém, ezért nem tudtam jönni.

Pézsé!
Ahogy Icsilya megválaszolta Neked, nekem rövid programom volt, sajnos az előzetes részében nem vagyok otthon. :(
Ami a 2 babát illeti, hát én is kettőt szeretnék. Örülnék, ha csak 1 is lenne végre, és nekem sincs soha rendbe semmi! A mensim épp ma jött meg 33 napra, de idén a 32 és 42 között bármikor. Ne keseredj, mert ha nem lesznek ikrek az elsőre, akkor majd nekimész másodjára kistesóért is! :D

Katyerina!
Szép nagy és sok sejtet kívánok Neked holnapra!
Ja, és bár most már későn írok, nálunk az első alkalommal "lecseszték" a férjemet, mert 5 napig önmegtartóztatott. Azt mondták, hogy a legjobb a 2-3 napos. :oops: Nem biztos, hogy jó, hogy egy hétig lakat alatt van... :?
Tudod, tökre egyetértek Veled az "elmondás"-ban. Nekem is szurkolt az összes barátom, a család, a kollégák, a kórustagok (mert éneklek), aztán meg mindenki tökre sajnálkozott. Azt vettem észre, hogy én könnyebben vettem az akadályt, de már a 4-5. "részvétnyilvánítás" után az agyamra mentek, pedig mindenki annyira kedves volt! Szóval én sem akarom megosztani senkivel, csakhogy a család úgyis tudni fogja (legalábbis egy része, mert különben sértődés lesz). A baj: a kollégák. Egy-egy napra eljönni túl "átlátszó". Lehet, h ki kéne magam íratni influenzával???

Iza!
Nem Menocur, hanem Menopur. Legalábbis én azt kaptam. Az a Gonal-F-nél annyival jobb, hogy a Gonalban csak Ösztro van, a Menopurban pedig Ösztro és LH is. Nekem ennyit mondott a dokim.

Melcsi!
azt hiszem, saját magadat buktattad le azzal, hogy a neved Melcsi 1967. :oops: Úgyhogy október 2-ára boldog 39. szülinapot! :lol: :lol:

Zsófi!
Azért kicsit hadd szorítsunk Neked is a holnapi naphoz! :wink:

Szia Hajni!
Bár máshová szoktál írni, azért remélem üdvözölhetünk köztünk! Nagyon drukkolunk, hogy az a pozitív tesztet okozó kis mazsola még közel 9 hónapig csücsüljön benned!

Szia Mereszt!
Üdv közöttünk! Nekem a férjem adja a szurikat, nagyon megnyugtató, mert sziszeghetek, ha fáj, és olyan jó, hogy Ő is benne van teljes erőbedobással. Van, aki magának szúrja, én nem tudom megtenni. Egyébként pici szúrások, mert már nagyon ügyi szurik vannak, a Gonal-t általában már tollban kapjuk, szinte meg sem érzed. A Decapeptyl meg össze van állítva, az sem különösebben fáj. Lehet, h picit csíp esetleg, de az a tapasztalatom, hogy nagyobb az izgulás, mint maga az egész szúrás! :wink:
Hangulatváltozásom nem nagyon volt, és hízni is csak 2-3 kilót sikerült, az is inkább csak a vége felé, amikor már hipereztem, mert sajna nekem továbbszaladt a stimuláció, mint kellett volna. De ha ide írogatsz, és olvasol bennünket, akkor levezetheted az esetleges hangulati problémákat! :lol:
Szerintem nem lesz gond a fizikai munkával sem. Majd az ET (beültetés) után elég lesz pihenned. Illetve, ahogy Melcsi írta, már a repesztő szuri után sem kéne fizikai munkát végezned! De tényleg! :wink:

Anna!
Bár én még nem voltam itt, mikor Te utoljára ittjártál, de azért szívemből gratulálok, és ez megint egy tök pozitív eset (szó szerint), ami minket is doppingol! :lol:

Kismókus!
Üdv. újra itthon! Ismét köszönjük a csodás táblázatot Sziporka! :wink: Remélem ízlett az utolsó fogigátló! Sajnos, többet már nem érezheted ennek a csodás pirulának a kellemes ízét! :lol:

Orsi!
Kellemes újrakezdést!! :wink: A végére meg: +++ :!: :lol:

Ági!
Csuri-csuri-csuri!! Gólyák elküldve! :wink:

Pompomlány!
Üdv itt! Egyetértünk, sok különbözőség van a stimukban, és hogy ki hogyan reagál. Vannak közös vonások, na meg a cél egy! :wink:
De ahogy már korábban írtam egyszer, mi NŐK vagyunk, és meg tudunk küzdeni az ilyen-olyan fájdalmakkal, kellemetlenségekkel.

Én nem láttam a Magellánt, de ahogy írtok róla, ismét remek műsor lehetett, mint a múltkor a Balázs-show :x , amiben csak sajnáltak bennünket, de igazából a világ nem tudott meg semmit az egészből. Na, mindegy, végül is az a fontos, amit mi érzünk, mi tudunk! Úgyis mindenki a saját bőrén tapasztalja meg a dolgokat!

Ha valaki még nem kezdett bele, de érdekli a dolog leírása, akkor ajánlom figyelmébe Bencsik Andrea: Várva várt babák - lombikbébi történetek c. könyvét. Ott tényleg részletesen le van írva minden, a végén pedig már szült édesanyák mesélik el a saját lombikjuk történetét.

Rólam annyit, hogy ma megérkezett télapó, a 33. napon. Nálam ez nem meglepő, mert 32-42 között bármikor előfordul. Holnap ráveszem az uramat, hogy menjünk a dokihoz felíratni a Gynevac-ot. Valaki mostanában vett? Kap6ó egyáltalán?

Szép estét mindenkinek!!! Puszi!

Csibe
csibe73

Sziasztok!

Köszi pompomlány!

Csibe, tényleg rossz ha az ember egyáltalán nem tud semmit kiszámolni és tényleg félek már bármit is mondani bárkinek hiszen látom rajtuk, hogy annyira akarnak valami jót hallani. Anyukám mindig kérdezi: "és ha most mész akkor már kezdik?", az 5. kérdés után már nem kérdezi, csak néz és látom hogy sajnál. A munkahelyen rendes a főnök, de persze hogy rájönnek miért vagyok otthon. És nem is hibázatom őket, hiszen 5 éve esküdtünk, és 10.01-én leszek 30., persze hogy felmerül bennük a baba kérdése és mindenki megkérdezi: nem lesz még????????
Mindegy. MÁr nem idegesít! Inkább néha szomorúvá tesz. De erőt veszünk magunkon mindannyian ahányan itt vagyunk és csináljuk tovább.

Kismókus: Irj 3-4 sort magadról!

Nagyon szorítok kiscsillagnak és katyerinának!!!
Jó éjszakát!!!
pézsé

Ági!
Terelgetem a gólyát! Tuti hogy odatalál!
Csibe!
Persze tudom hogy tul átlátszó a nickem :lol: Te is énekelsz? Én is, ill. majdnem 2 év kihagyás után most ujra elkezdtem, és nagyon-nagyon kikapcsol. Milyen kórus? Az enyém a százhalombattai Chorus Matricanus, ijesztő nevünk ellenére tök jó kis csapat (nőikar). Kiemelt hagversenykórus, tavaly minősültünk ujra. Egyik társunknak Krizsánál sikerült a 4.lombik, ő küldött a dokihoz engem. Én küldtem 1 másikat, akinek az 1. inszem sikerült, és van még 1, aki még nem mert elindulni. Szóval ilyen jó kis kórusunk van, gondjaink-örömeink közösek :lol:
Lola!
Te mindjárt tesztelsz! :D
Orsi!
Olyan ügyes vagy!
Pézsé!
Jól figyeltél, valóban 0,5 ml kell 1x. Biztos fog még adatni 28-a után is. 1 üveg 11 napra elég kb.

Én nem láttam a müsort, de az e heti Nők Lapjában is van 1 cikk a Konczzal (én eljöttem a BMC-ből sok éve...). Valóban gyilkosságként tálalják, meg hogy szemét módon "megfeledkeznek" róluk a párok... Brrrr :evil: Olvassátok el. Cikksorozatot igérnek egyébként a témáról.
Zsófi!
+++++++++++++++ energiákat küldök Neked! Na meg képeket is, Máté összedugta. Nemsokára megy.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Katyuska!
Szép egészséges és bőséges peteáldást kivánok mára Neked!
Kismokus!
Üdv ujra itthon, köszi a táblát, igy lassan különbséget tudok végre tenni Lola és Lona között :lol:
Nemsokára szursz! :shock: Remélem ügyes leszel!

melcsi1967

Katyuska!
Szép egészséges és bőséges peteáldást kivánok mára Neked!
Kismokus!
Üdv ujra itthon, köszi a táblát, igy lassan különbséget tudok végre tenni Lola és Lona között :lol:
Nemsokára szursz! :shock: Remélem ügyes leszel!

melcsi1967

Sziasztok!

Most olvastam vissza micsoda hülyeséget írtam. :oops: Azt írtam, hogy a volt párom :?: :!: Még mindig a párom!!!! :lol: (Biztosan először máshogyan akartam fogalmazni, és ott maradt a nem szó. :oops: ) Bocsi!

Melcsi! :)
Hát igen, pénteken szuri!!!
Mellesleg, nagyon irigylem azokat, akik tudnak énekelni, sajnos nekem ez nem adatott meg (mindenkinek jobb, ha én nem éneklek :wink: ).
kismokus

Jó napot!

Lányok ma reggelre megjött a marvelon után! (mint ahogy a doki bácsi mondta is) Ez az a menzesz ami után stimulálnak?? Igaz nem kell még rendest várnom??

Csibe: olvastam a könyvet és mindenkinek ajánlom! Olvasás közben sokszor arra gondoltam,hogy én még töredékét sem éltem át azoknak, amiken ezek párok már átmentek. Van olyan aki 20 éven át próbálkozott... ELKÉPESZTŐ :o :o :o

Drukkolok azoknak akiknek a mai nap a mérvadó :!: :!: :!:
pézsé

Pézsé :)
ebben a ciklusban lesz a stimuláció.

Én azt nem értem, és ne értsd félre a kérdést, hogy a dokid nem mondta el, hogy pontosan hogy fog menni a stimuláció menete?
csak azért lep meg, mert ezt általában elég alaposan ki szokták vesézni a dokik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya:
Igazad van, mindent elmondott. CSak amikor indultunk menzeszt vártam és sajnos nekem az csak várakozásból vár általába. Szegény elmondott mindent a marvelonnal és a suprafakttal kapcsoaltban is és ezek után jöttek a változások mert a menzesz nem úgy jött, ahogy kellett volna. 2 napig alig, aztán semmi és utánna vártunk!! Majd mikor megjött, az időpontokat felrugta, teljesen másképp kellett szednem mindent, mint ahogy az elején megbeszéltük. Problémásnak minősültem! 360 km-re lakom pesttől és csak telefonon értekeztünk sokat.
Lehet néhányan értetlennek néztek, de nekem ez a stimu teljesen új volt. Csak a Gonal-F eet és repesztőt ismertem (Ny.h-án ezt adták) Ezért féltem hogy félre értettem valamit a 0,5ml-nél.

Bocsánatot kérek ha valakit idegesít a tudatlanságom, de próbálok figyelni.
Köszönöm eddig is a segítséget és a megértést ha nagyon privitívek a kérdések.
pézsé

Sziasztok!

Nagyon drukkolok Mindenkinek, Katyerinának a tüszőcskékhez, Csibének a Gynevachoz, Áginak a gólyához, Kismókusnak ez első szúráshoz, Icsilyának a szurkákhoz és az újabb duplázáshoz, Pézsének is a szurkához és bocsánat, akinek most nem írtam, nem nagyon tudok visszaolvasni :)

Rólam csak annyit, hogy ma (v. holnap) kéne jelentkeznie miklósbácsinak, akit most kivételesen nagy szeretettel várok :D
De egyelőre szórakozik velem, pillanatnyilag nyoma sincs! :roll: Bezzeg máskor már előbb is jön.. :roll:
angel37

Hali mindenkinek,

először is a külvilág felé adott infókról, pézsé nyomán:

Hát igen, nagyon nehéz jól dönteni, hogy kit avassunk be, illetve kit mennyire. Én úgy éreztem, a főnökömnek muszáj vagyok elmondani, hogy kivehessek szabit (pedig nem vagyunk puszipajtások), és ne úgy nézzen rám, mint közveszélyes munkakerülőre. Az a baj, hogy van még 2 kismama a cégnél (ők már előrébb tartanak a dologban), akik maximálisan kihasználják a helyzetüket, ami azért szerintem gusztustalan. Mert amit ők nem végeznek el munkát, azt a többieknek kell. Hát magamra is így gondolok, vagyis valamennyire azért be kell avassam a munkatársaimat, de közben arra gondolok, hogy 100 %-ig úgysem fognak velem együttérezni. Pláne rosszulesik, hogy a bővebb ismeretségi kör is azért rá-rákérdez, hogy hol tart a dolog, én meg vonakodok elmondani a részleteket, mert annyira azért nem szeretném, hogy a méhemben zajló dolgokat kukkolják, amihez lényegében semmi közük.

angel37,
ne aggódj, majd megjön. Én is az utsó percig aszittem, nem úgy fogok történni, ahogy kell, aztán mégiscsak...

Nyugi mindenkinek, írjatok, hogy vagytok.
Nekem mintha a gyomrom nem tolerálná kellőképpen a Doxycyclint...

Ja, még pézsének két dolog:

1. itt bármit megkérdezhetsz, senki nem néz semminek. Az igazság az, hogy az emberben hirtelen nagyon sok kérdés támad, amit nem biztos, hogy elmond a doki, mert ezerféle más mondanivalója is van, és az sem biztos, hogy a rád szánt x percben neked eszedbe jut. Mondjuk bennem is felmerülnek dolgok, amiket fel merjek-e egyáltalán vetni, olyan hülyeségnek tűnnek, de hát akkor is jobb megkérdezni, mint rosszat csinálni. Pl. egy csomó dolgon ledöbbentem, hogy bármire kérdeztem rá a Bencsik-féle könyv kapcsán, a doki aszonta, az nem úgy van, pl. nem kell feküdni stb.

2. A Bencsik-féle könyv: tényleg jó, hogy van, az egyetlen módja, hogy egyáltalán felfoghasd, mi is történik veled. Viszont ami a történeteket illeti, sokszor leraktam, mert elkedvetlenedtem a sok sikertelenségtől, amivel nem biztos, hogy azonosulni kell, ha pozitívan akarsz nekiindulni.

Pussz! pl.
pompomlány

PéZsé :)
így már érthettőbb :D nem zavartál a kérdésekkel egyáltalán, csak hirtelen nem értettem, hogy miért lehet ilyen sok :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Remélem, hogy még nem felejtettetek el... bár látom, sokan vannak "újak" a topikon, mióta nem jártam erre.

Sajnos nem jó hírrel jövök, mert a 3. lombikunk sem sikerült :cry: . Nincs igazán oka, mert otthon voltam, pihentem, kikapcsoltam. Nagyon jó helyen lakunk most, friss levegőn, nagy terasszal. Sokat olvasgattam és nem paráztam. Nyitva volt a szívem és a lelkem akár 3 babának is, mert annyit kaptam vissza. Minden rendben volt az életemben, de egy babó sem akart az enyém, vagyis a miénk lenni.
Nem mondhatom, hogy nem vagyok elkeseredne, de reményt ad nekem Zsebi és Wish esete is, s ezúttal került a fagyasztóba 3 jó szerkezetű picikénk, így még ez a lehetőség is fel tud villanyozni.
A dokim elküldött méhtükrözésre, meg genetikai vérvételre és továbbra is abban bízunk, hogy találunk valamit, ami mindent megmagyaráz, viszont kezelhető.
Mától dolgozom, ezért mostantól tudok írni.

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73

Sziasztok

Mereszt
a táppénzt nem kell kikönyörögnöd, hanem a Kaális dokidtól kérsz ehez egy papírt ami alapján a körzeti simán kiír minden könyörgés nélkül, max annyi, hogy pl. nekem (a rendes nőgyógyásztól is) minden hónap elején kellett kérni 1 ilyen papírt azt bevittem neki és már adta is táppénzes papírkát amit vittem a munkahelyemre.

Ági
1 egész gólya hadsereg elég lesz? Mert már meg van rendelve!!!!!!!!!!!!!

Bencsik féle könyv
amikor én arra hivatkozva kérdeztem dolgokat, a dokibácsim azt mondta, hogy dobjam ki ne azzal foglalkozzak, gondolom nem minden úgy van leírva ahogy az a valós valósgában van,

Minden kinek akinek drukkokra van szüksége, azoknak küldöm őket hatalmas nagy rakományokban!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Olvastam korábban két dolgot is, nem tudom, hogy kitől származik, csak egy rövid megjegyzés rá:
Tehát az idézetek:
1. "Egyszerre szedem a doxycyklin-t, meg a folsavat."
2. Gyomorproblémákat okoz nekem a Doxycyklin.
Szóval a kettő egymásból ered, ezt az antibiotikumot a folsavval együtt nem bírja az ember lányának a gyomra, ahogy vége a Doxy-nak másnaptól javallt a folsav szedése.
Pusz!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kedves Lányok, csak egy hétre tűntem el és annyi minden történt, hogy csak kapkodom a fejem :-)

Ági, Katyerina, mindkettőtöknek sok, sok drukk megy mára!

Lola, Lona, Kiscsillag,
hogy vagytok? Asszem igencsak megszaporodnak itt a babók hamarosan, nagyon fej-fej mellett haladtok :-) Lola, pénteken tesztelsz? Tudom, hogy borzasztó nehéz a várakozás, én már teljesen kivoltam az utolsó napokban, de megéri, sikerülni fog :-)

Katyerina is írta és még valaki, hogy idegesítőek a folyton kérdezgető, meg aggódó meg - ami a legszörnyűbb - ítélkező emberek. Katyerina, a tanfolyami társaidra ráférne egy kis empátia-tréning, nem komplettek, ha ilyeneket mondtak neked, miközben tudják, hogy te éppen most vagy benne... Én tudom, hogy túlságosan aggódós meg szorongó vagyok, valszeg éppen ezért döntöttünk úgy, hogy az égvilágon senkinek nem mondjuk el, hogy belevágtunk a lombikba, úgyhogy úgy csináltuk végig, hogy még a legközelebbi barátainknak és testvéreinknek is csak akkor mondtuk el, amikor már megvolt a beülti. A szüleink pedig még mindig nem tudják, őket csak az UH után akarjuk beavatni, ha tényleg minden rendben van. Tudom hogy a mi esetünk szélsőséges, ezzel csak arra akarok bátorítani mindenkit, hogy igenis, most ti és a babók vagytok a legeslegfontosabbak, mindenki más csináljon amit akar, őröljön meg a kíváncsiságtól :-) ti tudjátok, hogy mit akartok, nem kötelező senkit nap mint nap tájékoztatni. Azt is lehet mondani, hogy "most nem akarok erről beszélni".

Pézsé,
egyáltalán ne bándd a kérdéseidet, szerintem az ember a dokinál annyira be van szarva, hogy a felére nem emlékszik aztán... :-) Én éppen ezért minden hülyeséget felírtam a beszélgetések közben, de még így is pánikoltam, amikor először kellett beállítani magamnak a szurit :-) Úgyhogy mindent kérdezz csak meg, ami eszedbe jut, a lényeg, hogy megnyugtató választ kapj valahonnan :)

Helyzet nálunk: pénteken megyünk az első ultrahangra, nagyon izgulok.
szonya

Pézsé!
Mi azért irogatunk itten, hogy amit a dokitól nem tudtál megkérdezni, arra itt valahogy kihámozzuk a pontos választ. Na meg Harcika is sokat segit, fordulhatsz hozzá priviben.
De én pl. mindent meg szoktam kérdezni, és telefonon is, ha menet közben felmerül vmi, Krizsa szivesen utbaigazit, azt szokta mondani, hogy 100x inkább hivjam feleslegesen, mint 1x ne!

Bencsik-könyvről.
Akkor akadt a kezembe, mikor elvesztettük a babát. Nekem reményt adott, igaz hogy van akinek nagyon soká jött össze, de ugye mindenki észrevette, hogy a benne szereplőknek MIND SIKERÜLT! És nagyon szemléletesen irnak a felmerülő lelki problémákról is. Nekem tetszett.

Megmondjuk- ne mondjuk kérdésről.
Nekem olyan szerencsém van, hogy a férjem a főnököm. De Emesénél nem mondtuk senkinek, még a szüleinknek sem, ne sajnáljon senki, ha nem jön össze.
Aztán most tavasszal nagyon óvatlanok voltunk, ill. fel se merült, hogy nem sikerül esetleg, és elég sokan tudták. Köztük a szüleim, akik majdnem azt mondták, hogy minek megyünk ujra. Ők nem örültek a lehetőségnek... Nem is sikerült.
De most megint csendben leszünk, és ugy döntöttünk, az ellendrukkereket kihagyjuk, jó sokáig. Mert sajnos vannak, a szüleimen kivül is, vannak akik szerint minek már nekünk, örüljünk a 2-nek, megvan mindenünk, mit akarunk még, stb. Pont azért, mert "megvan mindenünk", szeretnénk azt a "mindent" minél több gyereknek adni! De ezt sokan nem értik.

Fannikám!
Gondoltam, hogy oka van a hallgatásodnak, de azt reméltem, hogy jól fog végződni... :cry: Viszont a fagyi az jó, mégiscsak 1 lehetőséggel több. Mikor teszitek vissza őket?
Hogy áll az épitkezés?
Pompomlány!
Üdv közöttünk!

melcsi1967

Sziasztok!

Madaran, ÉLJEN-ÉLJEN! Gratula!

Lola!
Nem sokára itt a nagy nap!Szorítok!

Ági!
Remélem rendben lezajlott az inszem!

Fanni!
:(
Mindezek ellenére, úgy érzem nagyon szépen rendben van a lelked!
Szerintem a testi dolgok is követni fogják a lelkieket, és baba lesz nemsokára :D :D

Melcsi!
Segítek :D
iLona= inszem :wink:
Talán így könnyebb megjegyezni. Az én hibám , más nevet is választhattam volna...bocsi.
Látom nagyon igyekszel, hogy ne keverj össze minket, ezért próbáltam segíteni. :oops:

Szonya!
Szurkolok a pénteki uh-ra!

Pézsé!
Szerintem nyugodtan kérdezz. Én ugyan nem tudok segíteni, de a többiek biztosan!

Katyerina!
Ahogy Melcsi is írta: sok szép petécskét!!

Kiscsillag!
Egy napon fogunk tesztelni! Vagy te vérvételre mész?

Ami a Magellán riportot és a Nôk Lapjában megjelent cikket illeti...
iszonyúan felháborodtam :evil:
Ilyen felületes, érzelem hajhász cikkel és riporttal ritkán találkozik az ember! Volt képük, magzatokat mutatni közben! Aki nem ismeri az eljárást, annak ez nagyon félrevezetô volt. Na a többit a Nôk Lapjának írom meg :x

Az elmondással kapcsolatban: nekem a nyílt kommunikáció jött be ezen a téren. A rokonok, ismerôsök álandóan a gyerekrôl kérdezgettek minket, mi meg csak hímeztünk-hámoztunk. Aztán egy családi összejövetelen, megint mi voltunk porondon. A szokásos kérdésükre ezuttal komolyan a szemükbe néztem és azt mondtam: Tudjátok, sajnos nekünk csak orvosi segítséggel lehet gyerekünk. Elöször persze nagy csend lett, de azóta legalább nem kapunk fájó kérdéseket és amennyire lehet együtt éreznek velünk.

Jelentem ma meg volt a 3. Gynevac!

Lona

Kép
lona1

Sziasztok

Melcsi - látom nálatok is vannak ellendrukkerek, nem csak nálunk. De szerencsémre nálunk csak az anyósom, mások mind mellettem vannak, hogy még legalább 1X (sajnos anyagiak miatt csak) megpróbáljam. Nem kell velük törődni, legalábbis én megpróbálom elengedni a fülem mellett, és nem odafigyelni mikor mondja a magáét (ellenérveit - mert úgysem érdekel)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hali,

hát látom, sokat kell még itt pedáloznom, hogy ne úgy forduljak elő az utalásaitokban, hogy "valaki azt írta", úgyhogy bevallom, nagyon jól esett Melcsi üdvözlése. Köszi! :lol:

Köszi a doxycyclin+folsav-infót is. Én most a Béres-féle Gravidát nyomatom magamba, de hát akkor gondolom ez végülis hatásilag egy és ugyanaz.

Lassan, nagyon lassan vonódok be ide, de úgy látom észrevétlenül magatokba fontok (hogy cépen fejezzem ki magam).

Bennem a legnagyobb kérdés a menni vagy nem menni (illetve feküdni vagy nem feküdni) Kép a beültit követő 3 hét alatt. Mint látom, abszolút más mindenkinek az esete (ebben is), épp ezért az jutott eszembe, milyen jó lenne, ha ügyeskezű táblázatkészítő kiscsillagunk ebből is statit csinálna!
:?: Hm? Mit gondoltok?
Amúgy aktívan sportoltam, most meg kezdem rozsdás bádogembernek érezni magam. :cry:
pompomlány

Pompomlány!

Hát, igen Melcsi mindig nagyon figyelmes!
Engedd meg, hogy utólag én is üdvözöljelek köztünk! :D :D

Lona

Kép
lona1

Üdv az újaknak! :)
Aki szeretne táblázatba kerülni, az írja meg az adatait, és legközelebb már benne lesz! :)

Pézsé! :)
Mit szeretnél tudni rólam??? Szívesen válaszolok, csak írd meg mire vagy kíváncsi!

Ki tudja-ki nem tudja kérdés: mi nem nagyon reklámozzuk, igazából csak anyósom tudja, meg a főnököm (akiről mondhatom, hogy a második anyukám). Elég kivételes helyzetben vagyok, mert a munkahelyemen összesen ketten vagyunk: a főnököm és én :lol: . Viszont sokan sejtik már a családban, hogy valami nincs rendben. Mi is megkapjuk időről időre az ismerős kérdésr: "Kisbaba?". Már nem zavar, és őszintén remélem, hogy ha mondjuk novemberben megkérdezi valaki, már azt tudom neki mondani, hogy úton van! :lol:
Az én szüleimnek például nem monduk, mert nem kell, hogy aggódjanak. Majd a jóhírt közöljük csak velük. :lol:
kismokus

Melcsi :lol: Lona :P

Köszönöm!
Melcsi :P
Közben váltottunk helyszínt (Érden belül), így nov. 20. a beköltözés várható időpontja. Lehet, hogy a babánk is erre vár? Nem tudom, mindenesetre ha a vizsgálatok negatívak lesznek, decemberben kérem vissza a fagyibabókat :P

Lányok!
Igyekszem majd bekapcsolódni az eseményekbe... egyelőre olvasgatok... Drukkolok mindenkinek, aki akciózik!

Fanni
fanni73

Sziasztok

Pompomlány
feküdni - nemfeküdni = én szerintem ez is az is mindenből egy kicsit, de főleg inkább pihi és mellette kis séta, megerőltető munka mindegyhogy fizikailag v. szellemileg szerintem kihagyható (én kihagytam - itthon voltam táppénzen). Meg hát ahogy érzed, hogy mi jó neked, hogy milyen a közérzeted.
Végülis majd a közérzeted eldönti hogy mit fogsz csinálni.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13

A családi kérdéseket mi a "benne van az 5 éves tervben" mondattal intéztük el anno.
Nálunk anyósom nyomult nagyon az unoka kérdésével... a tesóval nem kérdezett még sosem :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Madaran! gratulálok a sikerhez

Többiek! Úgy látszik, tényleg bejön a tendencia: minden héten vkinek sikerül, úgyhogy kitartást!!!!!

Ma megismerkedtünk Katyerinával, Harcimókus bemutatott minket. Köszi Mókus! :)

Egy késdés (tudom, megint naív): beülhetek a fürdőkádba a punkció után?

Egész nap fázom, a hasam is fáj, olyan jól esne egy kád forróvíz.
zsofian

sziasztok!

zsófian!
:) magadhoz tértél? Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk! Aludtál még egy kicsit? én még a kocsiba visszaájultam és mosatnáig aludtam. A hasam csak akko fáj, ha megyek, ugyhogy vizsszintesen nagyon vigan vagyok! és csak pár csepp vér van! nagyon kíméletes a doktornő!
nagyon jó lenne, ha a embrikéket is egyszerre kapnánk vissza!

Lányok!

köszi a drukkokat! végül is 7 petikét beérleltetek nekem! Remélem a randi is jól sikerül, majd holnap hívom a labort :D

pusz mindenkinek!

katyerina

Fanni,
sajnálom, hogy nem sikerült a 3. :(
Remélem jól sikerülnek a vizsgálataid, és dec. jöhetnek a fagyibabák! :)

Pompomlány,
ÜDVÖZÖLLEK! :D
És legyen igazad! :wink:

Én nem feküdtem, igaz + teszt se lett belőle (sőt semmilyen), de sztem nem ezen múlott. A következőnél sem fogok feküdni!

Zsófian, Katyerina,
de jó, hogy összeismerkedtetek! :) Pláne hogy kedvesdrága Harcimókus hozott össze benneteket! :)

Drukk a sejtecskéiteknek! ++++++++++++++

Bocsánat, hogy megint nem írok mindenkinek, de sietek! :oops:
angel37

Zsofian! :) Katyerina! :)

Megy a drukk a randihoz! :lol:
kismokus

Sziasztok

Zsofian
én úgy tudom, hogy tilos kádba ülni, ill. fürdőkbe menni, szaunázni stb.

Katyerina
gratulálok, ügye majd beszámolsz mindennap hogy hányan vannak, és hogy ti felétek és Zsofian felé is mikor küldjük a gólyasereget

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Zsofian :)
kádba ne ülj. inkább vegyél egy forró zuhanyt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni

de rég hallottam felőled. arra emlékszem még, amikor elbúcsúztál, hogy mész 3 hétre nyaralni.
gondoltam, hogy csinálod a 3. lombikot, mert augusztus volt a táblában beirva.
sajnálom, hogy nem sikerült.
sajnos nekem se sikerült a 3. nekem még juliusban volt.

Te tudod már, hogy mikor folytatod? nekem most, a 3. után még tervben sincs. egyelőre nem gondolkodok ezen.

amugy a nyaralás milyen volt?
zsuzsi
zsuzsi73

Kedves Pompomlány,
na most visszaolvastam alaposabban, bocs, hogy nem tudtam a neved, de most már örökre megjegyzem :-)

Ami a fekvést/nem fekvést illeti - tudjátok, én az ET utáni 5-7. napokon eléggé véreztem és görcsöltem (ezt csak az újaknak ...) úgyhogy miután levontam azt a következtetést, hogy már biztos nincsenek meg a babák, teljesen felhagytam a kímélő életmóddal - talán dacból is - abbahagytam a vitaminokat, cipekedtem, emeltem, veszekedtem, sőt be is csiccsentettem :oops: , és mégis sikerült. Az első két nap jobbára pihentem, de azért akkor is vezettem autót , meg teregettem... Szóval szerintem ésszerű korlátok között nincs biztos módszer sajnos :(

Anikó, te hogy vagy? Már rég nem írtál... Jól vagytok?

Bols, neked meg azt akartam írni, csak közben nagyon lemaradtam :roll: , hogy úgy örülök, hogy újra belevágtok :-) :P nagyon fogok drukkolni...

Lois, ti meg lassacskán igencsak elhúzzátok innen a csíkot melegebb égtájakra :-) Már várod, mi? :P :P :D
szonya

Mi annyit mondtunk a kivizsgálások utánna családnak, hogy biztos hogy csak lombikkal lehet babáűnk és fogunk menni, de még nem tudjuk, hogy mikor. Úgyhogy nagy lesz a meglepetés, már annyira várom, hogy elmondhassam :-)
szonya

Sziasztok!

Katyerina! Én már a fotelban összegömbölyedtem és aludtam egy félórát :). Aztán elmentünk ebédelni, mert farkaséhes voltam. Délután ithhon is aludtam, de arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam. Most már sokkal jobb.
Nálam 6 petét sikerült kivenni, izgulok, mit hoz a közös munka.
Írjál majd, csütörtökön hányra mentek.

Többiek! Köszönöm a szurkolást, tök jó, hogy vagytok!!!!!
A környezetem kíváncsi ugyan, de ők (szerencséjükre) nem értik igazán. Van egy barátnőm, akinek októberben lesz a Kaáliban 2. lombikja, ő tudja egyedül, mivel jár ez.
zsofian

lányok!1 nap dolgoztam.és hihetetlen mennyiség termelődött itt.
szombaton tesztelek, hogy utána itthon örülhessek!!!!!!!
köszi mindenkinek a drukkokat,arik vagytok, nektek is minden jót!!!!
lola29

Sziasztok!

Pézsé!
Az a baj, hogy már most kérdezgetik, h mikor megyek neki legközelebb. Válaszom: jövőre. De ennél többet nem mondok, és tényleg igyekezni fogok a lehető legkevesebb embernek elmondani.

Melcsi!
Ne szégyelld a korod, nincs miért! Örülj, hogy Te már megérted. (nekem az egyik legjobb barátnőm 28 évesen halt meg... )
Igen, énekelek, a miénk neve egyszerű: Nosztalgia Kórus. Azért lett ez a neve, mert csak egy alkalomra állt össze a kórus eredetileg, és nosztalgiáztak, régi dalokat énekeltek, aztán csak együtt maradt a csapat, és már hosszú évek óta megy. Nálunk csak én "dicsekedhetem" lombikkal, ezért roppant érdekes vagyok - legalábbis emiatt! :lol: A többit priviben!
Ja, és sztem is próbálkozzatok, amig van lehetőségetek. Ha van kettő, lehet még 4 is! A Ti dolgotok. Másnak összejön spontán, nekünk nem. Ettől még lehet több is!!!! Nekem is erőt adott a könyv!!

Katyuska!
Remélem minden oké!!! Gratula a 7 petikéhez! :wink:

Kismókus!
Akár a férjemet hallanám: jobb, ha nem halljuk énekelni. De az esküvőnkön hagyta elrabolni a nejét, hát a vőfély megénekeltette! :lol:

Angel!
Mindjárt leszólok miklósbácsinak, hogy menjet át Hozzád is! :wink:

Pompom!
Én szerencsésebb lehetek a munkahelyemen, engem nem piszkálnak. Sok nő, majdnem mindnek van gyermeke, megértik.
A Bencsik-féle könyvre annyit, hogy persze, sajnos sok a negatív példa, de a menet tök jó. Csodálom, hogy a dokid "ellenkezőket" mondott, hiszen ez a Dévai klinika nyomán készült, orvosok elmondásával, tehát lehet, hogy a Te dokid gondolja inkább másként, mint a nagytöbbség! Nálunk pl. abszolút a pihi mellett vannak! És én is a pihi mellett voksolok!! :wink:

Szia Fanni!
Még nem ismerjük egymást, de majd mostantól... :lol:
Sajnálom, h nem sikerült, de bizakodj! Nézd meg a táblát, olyan sokaknak sikerül! Lehet, hogy ez most nem a Ti hónapotok volt, de legközelebb. Talán majd a fagyibébikből legközelebb!! Addig is pihenj, amikor tudsz! És vitaminozzál! :D Nekem sem sikerült, sőt, mgé a beültiig sem jutottam el, már a 3. leállított volt, sosem volt kit visszaültetni. Most majd a Gynevac-kúra jön,.... legalábbis remélem, mert ismét nem lehet kapni. Ne add fel, szépen, türelmesen, boldogan élj, és legközelebb összejön!

Erika!
Én nem dobtam el a Bencsik-féle könyvet, és mikor végigmentem először a lombikon, csodák-csodája, tudtam, hogy mi fog következni. Nem szentírás, de sztem tök jó, hogy tudod mire számíts!

Szonya!
Remélem minden okés lesz az UH-n!!!! 8)
Tök jó, h megtehetted, h nem mondjátok el. Én 2 éve elmondtam egy barátnőmnek, aztán ment tovább, végül kerülőúton tudta meg az anyósom. Sejted, hogy micsoda sértődés volt belőle! Azóta Ő az első, akinek elmesélem. De legalább mellettünk van, nem ellenünk!! Nem titkoltuk, gondoltuk nem szégyen ez! De sajna fárasztó, főleg, ha sokan "sajnálnak"!

Zsófi!
Punkció után igen, de ET után ne ülj meleg vízbe! Bár jobb lenne a meleg zuhi, aztán be az ágyikóba, apa meg melegíthetne!

Zsuzsi!
Neked is üdv, bár közöttünk én vagyok az új, legalábbis itt!
Sajnálom, h nem sikerült, remélem a következő már okés lesz!

Én: Kiírattam a Gynevacot, de nincs, a gyógyszertáros még a szállítót is felhívta. :( Valaki tud valahol esetleg? Vagy valami ígéreteset tudtok? Lesz valamikor? :?

Puszi Mindenkinek!

Csibe
csibe73

Csibe :)
gynevac ügyben semmit jót nem tudok mondani. Ősztől hiánycikk lesz, mert megint akadozik a gyártása.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Halihó!
Pompomlány!
Elnézést a személytelenségért, a te hozzászólásodra csak közvetett módon reagáltam. Már több lombikoló sorstársnál olvastam, hogy sorolja a pirulákat amiket szed: Doxycyklin, Magne B6, Folsav stb. és számtalaszor le akartam írni, hogy nem jó együtt szedni, várni kell, és a te hozzászólásodnál csaptam a billentyűk közé :roll: Szóval te csak emlékeztettél egy korábbi mulasztásomra!! :lol: De örülök, hogy egy kicsit tudtam segíteni!!!

Én kicsit most el vagyok tűnve, elsősorban mert gyerekgyártás-fronton kötelező pihenőnket töltjük (ami mi tagadás jól esik!!!), másrészt sűrű az életem, kicsi munka sok pihi.... :lol: :lol: +elkezdődött az egyetem és már most "műtanulok""(nézem elszörnyedt képpel a hatalmas könyvhalmot :oops: :oops: )
A Barcelona út törölve teljesen "férfiasanlogikus" szempontok miatt. Tudniillik a "Barcelona" focicsapat azon a hét végén épp idegenben játszik, ezért nem tudunk egy első osztály spanyol bajnoki meccsre :? kimenni. Ezért inkább Róma felé vesszük az irányt mert ott otthon játszik a "Roma" nevű focicsapat............... :evil: De mindegy a férjem boldogságáért mindent...legalább lesz mivel kényszerítsem kicsit shoppingolni kint :twisted: :twisted:
Amúgy teljesen képben vagyok, olvaslak ttiteket minden nap, errre minden nap szánok időt, és szorítok mindenkinek akinél épp zajlanak az események!!!
Sziasztok!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Csibe!

Nem értem mit hüléskednek folyton a gyógyszerekkel... :evil:
Sajnálom, hogy nem sikerült kiváltani. Talán megpróbálhatnád
Lázár doktornôtôl megkérdezni, szerintem tudna segíteni.

Lona

Kép
lona1

Csibe

én július óta többször váltottam ki a gyógyszertárban gynevac-ot (ismerősöknek is), utoljára kb. 2 hete, és mindig 2006. októberig volt a szav. idő, még annál is, amit utoljára hoztam el. én ebből is sejtettem, hogy itt ha kifogy a készlet, akkor vége egy darabig.
de a honlapjukon is tájékoztatnak erről.

zsuzsi
zsuzsi73

Angel: Köszi a drukkot, sajnos tudom milyen az a fránya várakozás, néha úgy érzem hogy 5 éve folyamatosan csak a mikulást vártam. Persze nem ennyire egyszerű :(
Szurkolok :!: :!: :!: :!: Majd írj.

Pompomlány: Tudom hogy kérdezhetek és ezért is teszem.

Fanni73: Sajnálom, fel a fejjel :cry: :cry:

Erika: Tudom hogy nem én kérdeztem, de jól jött a táppénzes infó, hiszen aki új annak a kérdései nem minden esetben a naivitásával egyenlőek. Köszi, ez lett volna a következő kérdésem!!

szonya: Köszi a bátorítást, majd számolj be az UH-ról! Szorítok!!!

Melcsi: Csak bátorítani tudlak a baba ügyében. Igenis ha az ember érzi, hogy több van benne és tehet még valamit, akkor tegye is meg. Azt hiszem az ilyen embereknek kellenne nagycsaládosoknak lenniük. Sok sikert :!: :!:

Lona1: Drukkolok és csatlakozom is valamilyen szinten a hozzászóláshoz. Én sem tudom eltitkolni, képtelenség. El kell kérezkedni a munkahelyről, a szülők nem buták és a barátokkal is napi kapcsolatban vagyok. Képtelenségnek látom a titkolózást. Persze azért az ember próbálja a kört szűkíteni és csak a közeli barátok és család tudja.
Ugyanakkor igaza van szonyának abban, hogy bizonyos embereknak az kell mondani: "nem akarok erről beszélni".
A jóindulatú kérdezőket nem akarom megbántani és az icsilya verziója sokszor bevált.

Csibe: Az én esetemhez hozzá tartozik, mint már mondtam messze lakom, ezért egy rokonhoz fogok menni lakni Pestre, arra az időre amikor már többször kell mennem és a pihenést is ott fogom tölteni. Tehát 3 hétig nem is leszek otthon. Elég nehéz titkolni.
Próbálj átlépni a nemkivánatos embereken. Ha te úgy érzed, hogy az a legjobb ha kevesebben tudják, ha kevés embert avatsz be akkor tedd azt!

Katyerina, zsofia: Sok sikert kívánok nektek!!!!

Alig tudtam visszaolvasni, annyi minden jött délután!
Saját vélemény: Mivel minden ember más és mások az emberekkel kialakított viszonyunk ezért biztos vagyok benne, ha először hibázunk is a tájékoztatás során, másodjára már próbálunk korrigálni. Persze a kellemetlen emberektől a kellemetlen kérdések mindig a nemvárt pillanatban jönnek.

Jó éjt mindenkinek!!!
pézsé

Sziasztok!

Csak egy napig nem tudtam megnézni,hogy kivel mi történt és máris kaplodom a fejem.Számomra sok ismeretlen is van,akiket eddig még nem láttam,úgyhogy üdv mindenkinek!
Nem tudom miért de úgy összejönnek mostanában a dolgok.Az elmúlt héten 2x voltam bőrgyógyászaton,1x szájsebészeten és ma kiderült,hogy hiába,mert teljesen mástól nézek úgy ki,mint a piros pöttyös Túró Rudi.+Tegnap leestem itthon a lépcsőn,ma meg a cicámat kellett orvoshoz vinni(szegényt szerdán műtik).Ha még marad energiátok akkor neki is drukkoljatok,mert nekem még egyelőre ő az udvaron lakó "gyerekem".Rajta szoktam kiélni az anyai ösztöneimet.
Lehet,hogy most hülyének néztek,de nekem nagyon sokat segített,hogy kaptam egy cicát,pedig eddig nem is szerettem őket.

Kismokus!
Köszi a megnyugtatást,én is pénteken kezdem a szurikat és 4-én kell visszamennem,hogy a továbbiakat megbeszéljük.Borzasztó ez az izgalom... :? Az adataim:26 éves vagyok,Kaáli Dr.Szmatona,kiskatonák,1 lombik.

Csibe73!
Neked is köszi.Mi is úgy terveztük,hogy a férjem adja,de sajna külön műszakba kerültünk.Attól nem félek,hogy más adja be,csak magamnak nem szeretném.
Nem tudom,hogy merre laksz,de ha gondolod megkérdezhetem itt Csömörön (Gynevacot)elég rendesek a lombikhoz a szurikat is beszerezték nekem egy éjszaka alatt Győrből.

Mindenkinek millio drukk!! :D
Sziasztok
mereszt

Sziasztok!! NA most lehalább két hét szorítást kérek!

Tegnap 25 gyerekre való anyagot permeteztek a petikéim orra elé!! Remélem már ezerrel dolgoznak odabenn a fiúk!!
Ági28

SZiasztok!

Lola,
drukk a szombati tesztedhez! :)

Zsófian, Katyerina,
nektek mennek a drukkok a többszörös randihoz! :) :)

Csibe,
meg tudnád sürgetni azt a vénembert? :lol: Még mindig nem ért ide! :roll:

Pézsé,
köszi :) Majdnem mindig jön időben vagy előbb, de olyankor tuti szórakozik, mikor fontos lenne, hogy jöjjön már! A hsg előtt is az utolsó pillanatig húzta magát! :roll:

Ági,
szorítszorít! :)

Mereszt,
azt hiszem még nem üdvözöltelek! Üdv itt! :)
Hű, mindjárt szuri! :D
angel37

Ági!
Szorítok!!Bíztató a helyzet!

Angel!
Miklósbácsi nagyon rosszul viseli magát... ejnye-bejnye.

Lona

Kép
lona1

Sziasztok
Sokáig nem engedett ide engem ez a sz.r gép... :twisted: Próbáltam behozni a lemaradást...
Nagyon tetszik nekem a pozitív hangulat, mindenki bátorít mindenkit ez nagyon jó! Tegnap du 2-től 3-ig voltam az intézetben, nagyon sokan vagyunk ezzel a "problémával"..Az én nődokim kicsit húzta a száját, amikor mondtam, hogy én most már továbblépek és pont a Kaáliba. Ő még elkísérletezgetett volna velem, jó pár évig..Tegnap még új dolgokat is megtudtam a dokinénitől, amit 4 évig még senki nem állapítot meg! Na mindegy úgy gondolom, most talán már jó kezekben vagyok. :lol:
Sok-sok kitartás mindenkinek!
puszi
szivvi

Szia Szivvi!

Sajnos tényleg nagyon sokan járunk a Kaáliba, más intézetekben is sokan vannak. Fene tudja miért van ez. Szerintem is jó kezekben leszel a Kaáliban! Mi a következô lépés? Októberben kezditek az elsô lombikot?

Lona

Kép
lona1

Agi28: Nagyon szorítok!!

Kismókus: PéZsé, 30.év(okt 01), egyéb nőgyógy problémák, volt már 3 inszem Ny.h.;1. lombik a Kaáliba Dr. Kovács most suprafact okt 27-ig. Köszi.

Drukk mindenkinek!!!!!
pézsé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?