Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok, csak bekukkantottam a Pécsiekhez.:)

Na most elárulom, én sem tudtam régen kicsinyíteni és engem Anita tanított meg!:)

Szóval kiválasztod a képet jobb klikkszerkesztés, utána kép, nyújtás/döntés, lekicsinyíted, majd elmented másként :):):)

Anita!

Ingrid a legjobb barátnőm, férjének a haverjának a felesége.(remélem érthető)
Van egy kétéves kisfiúk, és most költöztek Kaposvárra munka miatt, régebben sokat találkoztam velük.

Stark egy barom! :evil:

katus78

Na mi nem világos?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Na mire leírtam már anita is leírta :D
Hu én is kérek egy kávét! :lol:

katus78

ANITA bocsi :oops:

katus78

Na,elköltöztek?Mit dolgozik az Ingrid?

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Kérsz,csinálok neked is ,ugorj át egyre!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Katonaságnál dolgoztak mind a ketten, de mivel úgye itt bezártak a laktanyák, ezért áthelyeezték a férjét Kaposvárra.
Ingrid meg még GYES-en van, közben meg fősulira jár, de nem tudom mire.
Én öszintén, annyira nem birom a csajt!

katus78

Ja, ugrok! :lol:

katus78

Meg vagytok elégedve a mai sok-sok irományommal?Itt ülök a gép előtt,de elterveztem,hogy csinálok apának lecsót.(Ráér még szerintem!)Ja meg van varrnivalóm is,de nincs kedvem most hozzá.

Katus:na Mátét mennyit totyog?
Dávid elkezdett egyik nap 10 lépést úgy mint Máté,aztán rá két napra meg már mindenhova csak gyalogosan ment.

Jaj,Máté hát Boldog névnapot!!Most jutott eszembe!

Ezt a Dávid haverod küldi neked:

Kép

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Ingridkét?Mi sem voltunk barátnők!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Mátét=Máté

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Képek a Horvát nyaralásrol: Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

huuu,itt csesztem el párat,na javitok rajt!! Kép Kép Kép
Vendég

Én meg vagyok ma elégedve veled :) :) :)
Mikor ér haza a párod?
Mennyit szokott Dávid aludni?
Máté egyre többet próbálkozik, egész nap ezt gyakorolja, az a poén, hogy egyedül eddig nem is tudott állni, de ő rögtön menni akar, egyre több ideig bírja állva, koncentrál, áll, aztán mikor úgy érzi, hogy mehet, akkor totyog kb 5 lépést, és seggre ül. :)
Esik, kel, nagyon oda kell figyelni.
Ja és felállni sem tud kapaszkodás nélkül, de futni akar :lol: :lol: :lol:

Köszi kicsi Dávid!

Máté szerintem nemsokára ébred

katus78

Jók a képek, csak most meg kicsit kicsik lettek. Mekkorára kicsinyítetted?

katus78

Párom 4-5 körül ér haza,de gondoltam amíg alszik a gyerek addig főzök,de ez nem jött össze.Lehet azért alszik ilyen sokat mert csendbe vagyok.Most telcsizett pont anyu,hogy du.vigyáz rá,akkor én varrhatok.

Most fél 12 óta alszik.Elaludt a babakocsiba,lent hagytam a lépcsőházba,fél óra múlva felébredt de ment az ágyába,és lepihent még.Odafeküdtem mellé a földre,és vissza is aludt.Egyébként vagy 2 szer 1 órát alszik,vagy egybe másfelet -kettőt.

Rik:jók a képek!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

még itt vannak a képek!!(ha nem unjátok!) Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

az utolso kép hajnalban készült(éjjel 1-nem is hajnal),az akedvencünk a Petrusrol,pedig az itthon készült.Még lesznek képek,azokat most adom be!!!Mindjárt teszek még egyet rólam,mert én alig látszom... Kép
Vendég

Köszi Eszter! Azt hittem valami bonyolult nyenyere lesz ez a térképesdi! :lol: :lol: :lol:

Rik! Tényleg esti gimibe járok, de nem járok. Vagyis tavaly jelentkeztem, hogy befejezzem amit nappalin félbehagytam, de a rengeteg nődokihoz mászkálás pont azokra a napokra esett, amikor a suli volt. Így kénytelen voltam kérvényezni a magántanulóit, és csak év végén kellett bemennem a tantárgyakból osztályozó vizsgát tenni. Sikerült, de idén halasztok egy évet úgy néz ki, mert ha tanulásról van szó én idegbeteg vagyok és nem akarom, hogy mikor a kicsi megszületik hülye legyek. Főleg, hogy ez az érettségi éve, inkább az anyaságot szeretném élvezni. Be is kell mennem a suliba beszélni az igazgatóval erről.
A férjedre nagyon kiváncsi vagyok ki az!!!!!!! Sajnos a Horváth képeken nem látni! Egyébként szeretem azt az osztályt, én a középsuliba a diákok miatt utáltam járni, de itt olyan jól érzem magam velük. Ezért sem mentem még be halasztást kérni, mert azért az sem mindegy kikkel érettségizek, és velük szerettem volna.
Hú ez hosszú lett! Bocsi! :oops: :lol:

Katus: Máté tündéri lehet ahogy próbálkozik! Én úgy bírom ilyenkor őket! :lol: :lol:

Készült ma kép rólam(rólunk), megmutatnám ha nem baj.

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjjjjjjjjj Rik!!!!!!!!!!!:shock:
Már tudom!!!!

Hát még azt se gondoltam volna, hogy nős, nem hogy gyerekei vannak. Olyan fiatalka az arca! :lol: :lol: :lol:
Az egyik legcsendesebb figurának ismertem meg, de nagyon szimpatikus a párod!!!!! és jóképű!!! :oops: :oops: :lol: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Anita!
Boldog szülinapot!Hányadikat ünnepelted?Lehet,hogy írtad de én felületes olvasó vagyok! :oops:

Ril!
Gyönyörű a tenger!Nomeg persze ti is!Valóban nem sok látszik belőled és a férjedből de a szép lányaidból igen. :D
Én 500/600 ra szoktam kicsinyíteni.Az még elég nagy és jól látszik rajta minden részlet.
Rakjad csak a képeket mi azokat nagyon szeretjük.

Nitta!
Jó nagy már a hasad!
Igazad volt a vénasszonnyal kapcsolatban.Én is olyan odamondogatós voltam aztán leszoktam róla(na nem teljesen)de mostanára ismét sikerült visszaszoknom. :twisted: Persze csak akkor ha meg vagyok róla győződve,hogy nekem van igazam.
Azt sem szoktam szeretni ha mondjuk a tömegközlekedésen az öreg nyugdíjasok csakhogy helyük legyen mint a buldózer félrelöknek gyereket,nőt,férfit.
De találóan írta valamelyik csaj,hogy ki tudja mi milyen vénasszonyok leszünk? :D

Katus!
Régen kommunikáltunk. :?
Úgy sajnálom,hogy én már nem vagyok GyESen mert akkor én is mehetnék veletek csavarogni! :cry:
Királynői fogad,hogy szuperál?

Kriszti!
Merre jársz?Ovival mi a helyzet?Míra szereti?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Mégis megmutattam dokinak Dorkát, mert a reggeli kaksiban volt egy kis vér. :? Azt mondta valszeg attól, hogy bent van egy kis repedés a sok erőlködéstől. :? Meg hogy sápadt egy kicsit, lehet, hogy kicsit vérszegény, írt fel Maltofert, vasat. És leküldte a kaksiját tenyésztésre, holnap, vagy már ma van eredmény, de holnap hívom őket. Ha OK, akkor OK, ha nem, akkor asszem be kell majd feküdni picit. Vagy akkor, ha továbbra is sokat, zöldet és/vagy véreset kakilna. Megint sárgarépa-rizsnyák ivólevet kell innia, illetve ha akarok gyümit, arra azt mondta, hogy csak reszelt alma legyen. De amúgy azt is mondta, hogy külsőleg nem utal semmi arra, hogy vmi baja lenne. Szal ennyi. De a kis Drágámnak a kedve ugyanolyan jó, mint máskor, kiabál, nevet, már röhög is :lol:, sikít, izeg-mozog, forog. Ennek legalább örülök.

Mindjárt visszaolvasok!

nadine81

Eszti,
huhh, sajnálom, hogy nem volt király a buli... :( talán majd legközelebb! Talán majd velünk! :)

Rik,
szuperek letterk a képek!!! :) Tudod, hogy mi aképeket sosem unjuk, még az sem baj, ha közben irigykedünk picit... :)
Sajnálom, ami anyukáddal történt, szörnyű... Jó, hogy már halványultak az emlékek...
Nyugodt mérleg??? Én az vagyok, mármint mérleg, de hogy nyugodt?? :D

Katus és Erikas,
ne haragudjatok, de ez a hétvége nem jó... Szombaton Velux napok lesznek Fertődön, programok, zene, sütés-főzés, este vendégeink jönnek vacsira (meg a mexikói csirkémre :)), vasárnap pedig keresztelő, ismét vendégek... De ha a péntek délután jó nektek esetleg... Vagy egy másik hétvége... Bocsííííííí!!!!!!! :oops:

Erika,
basszus, remélem apukáddal semmi komoly... Reméljük tényleg csak az új bogyó a ludas...

Anita,
igen, én köszöntöttelek először, de sztem ez mindegy! :) Az iwiw-en kuksiztam az ünnepeket, és lám!!! :)
Nagyon stramm kis kölyök a Dávid fiú! :)

Nitta,
jobbulást neked, lábalj ki belőle hamar!! :)
Jól megmondtad a nyanyának! Néha én is úúúgy megmondanám a magamét vkinek úgy igazán, de per pillanat nincs kinek, nem haragszom senkire. Illetve a szomszédok baszki mindig felkeltik Dorkát, ha kint alszik a teraszon. :evil: Állandóan átjönnek és itt sivítoznak, az anyjuk meg még véletlenül se szólna rájuk... Vagy legalább akkor jönnének ritkábban...

nadine81

Viol!
Ha jó a kedve semmi baj nincs!
Sűrű lesz a hétvégétek!Asszem mi mégsem megyünk el a búcsúba mert ne akarok sok pénzt költeni :? gagyikra,amiket a Szonja meg akar majd vetetni.Nem is mondtam neki,hogy megyünk ezért nem is lesz csalódott emiatt.

KépKép
eszti76

Eszti,
köszi! :) Különben ez az, ami tényleg megnyugtat picit. :) De azoknak a rohadt kakiknak úúúgy tud sírni... Most is, mikor felhoztuk alvásból, egész normális hangulata volt. Aztán iszonyatosan elkezdett sírni Gábor kezében. De valami rettentően. Csak úgy jöttek a könnyei... :cry: Aztán hallottuk, hogy rotyog a pelus.. De folytatta a sírást. Pár percig, amíg jött az újabb adag. Akkor el is hallgatott, hamar jöttek is a mosolyok. Remélem hamar kikeveredik belőle, mert egészen tönkremegy bele a kis feneke, meg annak a kis lukacskája. :oops: :roll:
Kár, hogy nem jöttök, mi biztosan sokat fordulunk ott elő. :lol: Na ezt most jól megmondtam! :) Gagyik tuti lesznek, azok mindig vannak. :? Én is talán csak vmi ruhaneműt nézek Dorkának. Ha lesznek egyáltalán normálisak. Nem emlékszem, hogy láttam volna bébiknek valókat is... Lehet, hogy vannak, majd körbekuksizok. :)

nadine81

Katus és Erika (most Erika neve "s" nélkül... :D :oops:)
de nem csak a péntek délutánt ajánlom még, hanem bármelyik másik délutánt vagy délelőttött vagy totál mindegy, hogy mit. Mi általában itthon vagyunk, kivéve, amikor nincs Velux-nap, vagy keresztelő vagy búcsú... :shock:
Amikor nektek jó, és Katus nem vagy suliban, Erika te pedig épp nem intézkedsz. Csak szóljatok, kérdezzetek.
Ja, meg okt. 9-én megy anyu kórházba, 10-én műtik. Az a hét is sűrűbb lesz, én látom el itthon a férfiakat :D, meg akét háztartás is az én nyakamba hullik, illetve vmikor azért mi is benézünk anyuhoz, bár ő azt mondta, hogy nem kell. De azért meg is őrülne, ha nem láthatná Dorkát egy hétig. Azt mondta, hogy amiket visz magával könyveket, azokban a könyvjelző Dorka fényképe lesz... :)

nadine81

Sziasztok.

Katus,Esztermami,
mi is csatlakoznánk holnap,ha lehet :D

Viol,jaj,remélem nincsen semmi komolyabb gond!Szerintem gyümit most ne adj,csak szopizzatok jó sokat!

Erika,ne félj,lehet,csak múló rosszullét az új gyógyszertől.Ne gondolj semmi rosszra!

Anita,így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Nitta,el is hiszem,hogy felhúztad magad!
Én is tegnap vesztem össze egy öreglánnyal.Isti átment a haverjához játszani(régen abban a házban laktunk).Fociztak.Ott 2 társasháznak van közös kertje.A szomszéd házból az egyik nő kiabált az Istivel,hogy nagyon hangosak és menjen haza,ő nem játszhat ott a kertbe :shock: Aztán átjött hozzánk és itt üvöltözött a lépcsőházban,hogy nem tud miattuk pihenni.Hát köpni-nyelni nem tudtam.Természetesen ezután sem tiltom meg,hogy átmenjen.

Majd este még jövök és összeszedem a gondolataimat :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
hát ennyi öreg vén nyanya nyüzsög az országban??? Szörnyűűű...
Mondd ám meg neki te is!! És tényleg ne tiltsd meg Istinek, hogy ott játszon. A barátja annyi barátot és vendéget fogad, amennyi neki jól esik, nem??
Próbáltam az almát, de nem igen ízlik neki. Csak nyomta ki a nyelvével a Büdös! Szóval az sem lesz most. Szopi, meg répa-rizsnyák. Azt bezzeg nyelte. De hogy az milyen sz@r! :? Brrr..

nadine81

Viol és ezt így lehet venni készen?Még a neve is boralmas :?

Ja,nem hagyjuk magunkat!Mondtam a kissrác anyjának,hogy beszéljen az öreglánnyal.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Viol!

Szegény kicsi Dorka! Én úgy tudtam, a zöld, és minden pelenkában lévő kaki az anyatejtől van, és, hogy ez természetes.
Szegénykém, Máténak meg 1 héten 1szer volt kakija, és az is mindig csak hőmérőzve, én tiszta ideg voltam, hogy nem kakil, mondták többen, hogy ez is természetes az anyatejtől van, és tényleg amint mást is evett kezdtek ezek a problémák megszűnni, miután már az anyatej teljesen elmaradt, beállt a kaki, teljesen rendbe jött.
Szóval az anyatej sok mindent tud művelni! :?
Szórítok, hogy rendben legyen a minta!

Mi az a sogor, én nem tudom???? :?: :shock:
4 hónapig volt széklete csak hőmérővel.
Ha jó kedve van az nagyon nagyon jó!:)
Majd egyeztetünk Erikával.

Hajnus!

Szuper jó, hogy ti is jöttök! Lehet Erikáék is, jönnek.
Hát nem semmi milyen nyanyák vannak! :?
Nekünk az albérletben volt az, hogy a főbérlő mondta melyik helyre, állhatunk, fél évig óda álltunk, mire az egyik hülye nyanya kitalálta, hogy ne álljunk oda, mert azt a helyet még ő gereblyézte ki magának 30 éve :shock:

Eszti!

Tök jó lenne veletek is találkozni.
Kávé vár mindig :lol:

Holnap 3 15-kor a postánál leszünk.
Holnap nem lesz gépünk! :cry:

Szép estét!

katus78

Sziasztok!:D :wink:
Holnap nem tudunk menni, de mi is sétálunk majd szívesen veletek!
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Viol,

gyors jobbulást Dorkának!!! Tényleg a szopi a legjobb ilyenkor.

Katus, Hajnus, Kola,

akkor holnap a posta előtt a téren, nem a járdán a Széchenyi téren! Hurrá!!
Tőlem mehetünk a Híd utcába is. Legföljebb egy nagyot sétálunk hazafele, vagy felhívom a férjemet, hogy jöjjön értünk :lol:

Rik,
nagyon klassz lehetett a nyaralás!!
szerintem jó lesz a csütörtök, csa képzeld, én is fogorvoshoz megyek fél 1-re :? bedurrant az egyik bölcsességfogam :( :( :shock:

Nitta,
nagyon szép pocakos vagy!!!
jaj, rajtam annyi kiló maradt a Vince után és most megint szaporodnak :oops:

Amica,
a nacó miatt holnap hívlak.

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó estét!

Csajok,mi lehet,hogy pár percet késünk,mert busszal megyünk,a Rókalyuk előtt szállunk le.Mielőtt elindulunk még elindítom a fiúkat az uszodába.De megyünk mindenképp,légyszi várjatok meg! :D

Rik,tényleg tök jók a képek,nagyon helyesek a lányaid.Hogy megy a suli?Én is találkoznék veletek is nagyon szívesen.Esetleg csütörtökön is.Úgyis akkor is uszoda van Istinek.

Katus,a te sztorid se semmi.A mi nyanyánk egyszer rászólt a Ferire,hogy ne a füvön forduljon meg a motorral(tolta),mert tönkre teszi.Pár nappal később meg bográcsoztak ugyanott. :? Abban a házba amúgy is dilisek laknak.Egyik ültetett virágokat,mire a másik kihúzkodta.Erre feljelentették egymást :lol: :lol: :lol:

Zsani,akkor jössz te is?Tök jó!

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt!Hajni!Remélem odaérünk :P Bár akkor szokott aludni a Virág délután.
kola2

Hajnus

Juj de jo lenne ha te is jönnél a kicsivel!!Amig Isti uszizik,addig??
Na kész banázás lesz ott!!Huu de várom!!

Esztermami

a bölcsesség fog a legrohadtabbul fájni.Kihuzatod???
én ma megyek 3-ra.

Nitta

hhuuuuu,fiatalka az arca???Szerintem meg az állando borostátol(már ha nem dolgozik)öregebbnek tünik.NA nem is tetszik neki ha valaki fiatalkának nézi,kicsit mérges volt rám hogy feltettem a képét!! :x :roll:
na mindegy,azt mondta hogy bárkinek mondja hogy mekkora alány(Réka)nem akarja elhinni.21 éves volt amikor született a nagy.Képzeld el akkor milyen fiatal volt.

viol

ugy értettem,hogy a mérleg nyugodt,hogy gyerekkorában( :) )nyugisabb volt mint most ez a hohányo.Na de a barátnőzés a mindene,mint minden mérlegnek!!!Gondolom neked is az volt!!
Vendég

a képek örülök hogy tetszettek.Lekicsinyitettem őket,aztán f@szán ugy is maradtak.Apa jo mérges is volt miatta. :evil:

Rékának a suli megyeget.Ő az átlagosnál lassabb,nincs ott az esze,meg nézeget.4-5 tanulo,de noszogatások árán.A németet nem szereti,pedig német nemzetiséget tanul napi 1 orában.Szar lehet igy tanulni,hogy nem szereti.
Barátnője nincssajna,pont ez a mérge,mivel mint irtam nagy barátnézős tipus. :cry: :cry:
Vendég

Rik,szia.Az én férjem meg 22 volt,mikor Isti született. :D Ő nem is nagyon szeret megborotválkozni,mert úgy sokkal fiatalabbnak látszik,őt is zavarja :D
Én is örülök,hogy találkozunk!

Zsani,jó volna ha jönnétek.Nem tudod kicsit korábban lefekteteni?

Kép

Kép
hajnus

hányora fele talizzunk csütörtökön??Remélem jo idő lesz,mert most hallottam hogy jön a lehülés meg az eső!! :twisted: :twisted:
Vendég

Annyit mondogattátok,hogy már nekem is fáj a fogam.Pedig hetekig jártam vele az orvoshoz avaly télen,most be van tömve.Erre újra fáj :evil: :evil:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus Te nány éves voltál???Én majdnem husz(3 honap mulva lettem volna 20,de azt szoktam mondani,mert a 19 az tul régen volt ahhoz...
Vendég

avaly=tavaly :D

Kép

Kép
hajnus

Nekem meg a gyökérkezelt fogam rendetlenkedik.A fogfájás sose jo,menj el dokihoz ha teheted.(valaki vigyázni tud Bencére)
Vendég

Ez f@sza!amig itt csevegtem veled ,Petra összefirkálta a kisszobába a falat veruzával.Nem tom szépen leradirozni,nagyon szép most!! :? :cry:
Vendég

Nekem is gyökérkezelt! :evil: Az a baj,hogy akihez jártam(ő volt a körzeti)nem tudom hol rendel most.Aki helyette van nem szimpi.Úgyhogy keresnem kell vkit.

Kép

Kép
hajnus

Én is körzetihez játok(Fülöp Károly).Nagyon szimpi,szépszemü pasi.Kérdeztem már tőle,ha elköltöznénk akkor is járhatnék-e hozzá.Azt mondta természetesen!!A kisokosba bent vannak a dokik nevei,ott meg tudod nézni hol rendel most.Elmész hozzá vagy felhivod és megkérdezed járhatnál-e hozzá.Na,milyen ötim van?? :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt!

Hajnus,
persze, hogy megvárunk!
Hú, Ti milyen fiatalon szültetek először!!! Kicsit irigykedem.
Az én férjem 36 lesz most télen én 32, szóval ő inkább borotváltan megy bárhová is, mert úgy néha még 26-nak is nézik :lol:

Zsanett, meddig várjunk? vagy biztosan jöttök? elküldöm privin a mobilom, ha valami mégis közbejönne, tudj szólni... bár lehet, hogy a többiekét úgyis tudod :shock: :)

Rik,
nem szeretném kihuzatni, Vincés terhességem alatt is begyulladt, akkor szájzáram is lett, de fertőtlenítővel egy hét alatt ki tudta kezelni afogorvos. Lehet, hogy egyszer majd kivésetem, de én inkább a fogmegőrzés pártján vagyok, úgyis egyszer majd elvesztem őket :oops:

Hú, várom a délutánt!!
szaladok ebédet főzni!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,megnézem.Régen én is hozzá tartoztam! :D :D Mármint körzetileg! :lol: :lol: Egyszer rágyújtott,miközben a fogamat csinálta....De ennek ellenére nekem is szimpi volt.Mindjárt meg is nézem a kisokost.

Esztermami,én is várom! :D

Kép

Kép
hajnus

Estermami!Köszönöm a számot ha nem megyünk szólok!
kola2

Megnéztem,az interneten is,nem találom.Ahová jártam(Árpád utca) Ott most dr. Benczik judit rendel.Nem ismerem.Na mindegy,majd még meglátom mi legyen...

Rik,milyen a falatok?Nem lehet simán csak lemosni?

Kép

Kép
hajnus

Viol!
Mi újság?Meg van az eredmény???

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?