Sziasztok!
Verona!
Cimicifuga és Caulophyllum a két bogyó neve, az egyik a homeopatás oxitocin, csak persze gyengébb kivitelben, nem olyan, mintha infúzióban kapnád!
A lényeg, hogy mindkét gyógyszer a tágulást segíti.
37. héten kell elkezdeni őket szedni, heti két alkalommal 5 golyócska, de nem egyszerre bevéve a 10 golyó, hanem kinézel két napot a héten, és reggel az egyikből veszel be ötöt, este a másikból.
38. héten minden másnap kell ugyanezt eljátszani, utána minden nap.
nekem C30-ast mondott belőlük a szülésznő, de barátnőmnek C15-t kellett szednie, ezt nem tudom mitől függ, talán csakegy tudja.
Én még nem szedtem belőlük egy szemet sem, mert addig nem szedhetem, amíg szedem a szülésleállító szalbutamolt, mert ellentétes a hatásuk, és totál megzavarnám vele a szervezetemet.
De tegnap és ma már csak két fél szalbutamolt szedek, holnap még egy utolsó felet, és kész leálltam a gyógyival, ha nem szülök meg utána, akkor én is kezdem őket szedni.
Csakegy!
Ezeket a homeos bogyókat a táskámban hordtam, mint álltalában minden gyógyszert, hogy kéznél legyen. MOst jutott eszembe, nem tett benne kárt a mobilom közelsége??
Easpero!
Te kinézetre is olyan "lányos anya" vagy!
Többieknek pussz, most nem tok többet írni, alig aludtam, meg nyomom így ülve a hasam, de nálam eddig nagy csönd.
A végén még túlhordom a kiscsajt.